Sierpnióweczki 2016! Część V. - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-05-24, 14:23   #1621
znowuzapomnialamhasla
Raczkowanie

Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część V.

A ja nie widze na tapatalku Waszych fot. Musze dzis obczaic ustawienia, bo tez chce widziec brzuszki! Swoj tez wkleje, bo mu sie uroslo co nieco.
A jak jest z klubem? Pokazalabym Wam zdjecia z wakacji, ale na publicznym nie chce tego robic...

Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka
znowuzapomnialamhasla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-24, 14:24   #1622
scoiatael86
Rozeznanie

Dziewczyny byłam dzisiaj na masażu i było cudownie, polecam!

Do tego przyszła paczka z sadzonkami pomidorów! będzie co robić w weekend (oprócz porządkowania pokoiku )

Cytat:
Napisane przez Piernik Torunski Pokaż wiadomość
hej..ja też miewam takie noce..dziś się obudziłam z mega bólem biodra..nie wiem co tam się dzieje,ale boli okrutnie
rok temu podczas upałów testowałam wiele sposobów chłodzenia mieszkania, jeśli macie "szczelne" mieszkanie to najlepiej nie dopuszczać do nagrzania,wietrzyć nocą, w dzień wszystko zasłonięte, lekko ochładza zimna woda napuszczona do wanny, mokre podłogi, ręczniki wilgotne, w ciązy raczej mało bezpieczne, ale w ekstremalnej temp pewnie bym skorzystała -zamrożona butelka z wodą, a za nią wiatrak .. zdarzało mi się też spać po wilgotnym prześcieradłem położonym na nogach..ale też nie polecam w ciąży..ja chyba zaczynam rozglądać się za klimą, bo u nas jest sauna
Niby mamy szczelne mieszkanie i sypialnia od północy ale mimo wszystko temperatura mogłaby być niższa... coś muszę pokombinować bo zwariuję.

Cytat:
heheh..
mój mąż marzy o takim kempingowaniu..ale ja chyba za bardzo wygodna jestem..poza klimatem przeboskim i niezależnością niewiele plusów widzę..ceny w Pl też nie są rewelacyjne za takie wczasy..mó mąż truje o kamperze (nie wiem jak to się pisze),ale ceny takich fajnych to są tragiczne a bardziej przystępne to ponure nory... no i ja lubię na wczasach mieć śniadanko gotowe, obiad w knajpie, nie przejmować się sprzątaniem lokum, czysty prysznic z ciepłą wodą itp.. ale wiem,że biwakowanie może komuś się bardzo podobać..

(...)

powiem Ci,że otaczają mnie ciekawe osobistości.. mieszkam na takiej nowej wiosce blisko wiekszej mieściny,właściwie to jak dzielnica, więc taka mieszanina typów ludzi tu mieszka..emeryci,rolnicy, biznesmeni,młodzi rodzice, ale tez osoby żyjące na wsi z pokolenia na pokolenie itp.. kiedyś jeden sąsiad palił się na ognisku u drugiego sąsiada - na przeciwko nas
Mam tak samo z warunkami w podróży musi być komfortowo za stara już chyba jestem

I wytłumacz mi... jak to sąsiad się palił?

Cytat:
Napisane przez superhuman Pokaż wiadomość
U nas to ja zawsze łaziłam strasznie szybko i to nieważne z kim bym szła mówili mi ej co tak lecisz przy TZ sie trochę nauczyłam bo on ma chora nogę i nie może chodzić szybko i tez zawsze sie wkurzał ale ostatnio szlam z nim i JA do niego mowię możesz zwolnić co tak pędzisz?! :cojest?: normalnie aż sie przeraziłam :pała:
hahah mam tak samo zawsze byłam perszing a teraz wszystkim mówię że mają wolniej iść

Cytat:
Napisane przez tija93 Pokaż wiadomość
Mnie strasznie nosi by coś porobić
To przyjedź do mnie, ja Ci znajdę robotę

Cytat:
Napisane przez Origa Pokaż wiadomość
I właśnie się zorientowałam, że zaczynam dziś 29t Nawet wczoraj z tej okazji poprosiłam Tż, żeby mi zdjęcie zrobił, bo w zasadzie mam może ze 3-4 z całej ciąży, gdzie brzuch widoczny, a wiem, że potem będę żałować. Tak teraz wyglądamy
Pięknie wyglądasz! i jaka fajna sukienka! gdzie kupiona?

I jak już się chwalimy brzuszkami to mój w załączniku
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_20160524_075647b.jpg (137,0 KB, 38 załadowań)

Edytowane przez scoiatael86
Czas edycji: 2016-05-24 o 14:28
scoiatael86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-24, 14:28   #1623
Origa
Rozeznanie

Cytat:
Super wyglądasz! Kiecka mi się bardzo podoba
Kiecka z Aliexpress, niecałe 35 zł mnie kosztowała, za to jestem bardzo zadowolona z jakości materiału i samego wykonania, choc czekałam na dostarczenie ponad miesiąc z drugiej strony przesyłka jest za free więc nie ma co narzekać

Cytat:
Napisane przez Kasmina Pokaż wiadomość
Pozdrowienia ze szpitalnego łoża... może jutro wyjdę a nie za 3 dni....
Oby jutro

Cytat:
Napisane przez LunaLov Pokaż wiadomość

Jak tak czytam o waszych wyjazdach, tych juz odbytych i planowanych to sama zaczynam mieć ochotę gdzieś uciec
Super brzuszek
A co do wyjazdu, to jak masz możliwośc, to zabieraj Tża i w drogę
Origa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-24, 14:28   #1624
tija93
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez znowuzapomnialamhasla Pokaż wiadomość
A ja nie widze na tapatalku Waszych fot. Musze dzis obczaic ustawienia, bo tez chce widziec brzuszki! Swoj tez wkleje, bo mu sie uroslo co nieco.
A jak jest z klubem? Pokazalabym Wam zdjecia z wakacji, ale na publicznym nie chce tego robic...

Napisze Twoją kandydaturę dziewczynom

Cytat:
Napisane przez scoiatael86 Pokaż wiadomość

To przyjedź do mnie, ja Ci znajdę robotę
Ja to chętnie, ale nie wiem co na to moja szyjka i mój mąż
Stary 2016-05-24, 14:28   #1625
Orange_tree1
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez florencee Pokaż wiadomość
Ja już prawie jestem spakowana nad Solinę.
Teraz muszę jeszcze spakować męża i pomyśleć o jedzeniu co zabrać, żeby chociaż te posiłki, których nie zjemy w jakichś barach i restauracjach były zgodne z dietką. :P

Przyszła mi też paczka z adapterem do pasów samochodowych, trochę późno się zabrałam za zdobycie tego... ale ważne że już jest.

Dobrze, że prysznic pomógł chociaż trochę na ten przejazd walca.

Oglądałam ostatnio w sklepie tego Adamexa, fajny.

Mamy po 16. Ja mam takie dość "nabite" palce, a mąż jak u pianisty i tylko kostka szersza, więc 16 wychodzi. :P

Też mam najmniejszy w SR, ale i termin najpóźniejszy.

Miłego spotkania z maluszkiem.
Brawo za zakup adaptera - lepiej późno niż wcale

Cytat:
My tez moze na dlugi weekend czerwcowy sie wybierzemy. Zobaczymy, jak z kasa bedzie.

Florencee, zamierzasz wystapic w kostiumie dwuczesciowym? W Barcy nie mialam z tym problemu, ale w PL troche sie krepuje.

No ja zamierzam w dwu częściowym wszak w jednoczęściowe nie wlezem

Cytat:
Napisane przez ziuta. Pokaż wiadomość
Melduję się dziś w III trymestrze. I też mnie niewesoło wita bo po śniadaniu było ok a teraz mnie okropnie mdli, chyba będę
Nawet nie mam siły was nadrobić choć jest mało o dziwo.

Świniaczek dużo szczęścia na nowej drodze życia
Orange Wszystkiego co najlepsze i spełnienia marzeń!
Jakbym kogoś pominęła to przepraszam ale mdłości +kalafior mnie chyba usprawiedliwiają.

To się wam pożalę. Biodra mnie nie bolą ale strasznie w krzyżu mnie boli. Nie mogę się schylić, kucnąć, wstać z łóżka czy nawet krzesła. Najpierw wstaję zgarbiona i po chwili się prostuję dopiero a TŻ jeszcze pyta co mi jest CIĄŻA mi jest! I jeszcze mi mówi żebym nie chodziła jak kaczka Ale ja teraz wszystko w rozkroku muszę robić bo mi brzuch przeszkadza. Nawet na kibelku w rozkroku siedzę. Jak się raz schyliłam nie mając rozkroku i zapasu na brzuch to myślałam że mi brzuch odpadnie tak zabolało.
No i czy to normalne że podczas zbliżenia (z TŻem ofc) brzuch się spina i twardnieje? Jeju jakie to nieprzyjemnie. Nie mogłam myśleć o niczym innym tylko o brzuchu. Never again! Dopiero po porodzie a raczej połogu. Biedny mój TŻ ale musi jakoś dać sobie radę.
Chyba idę w okolice kibelka żebym później biec nie musiała.
Dzięki za życzenia !!
A mdłości to chyba atrybut wejscia w III trymestr
Na szczęście dziś już minęły
12.12.2015 II kreseczki
23.08.2016 Czekamy na Ciebie maleństwo
Orange_tree1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-24, 14:30   #1626
scoiatael86
Rozeznanie

Cytat:
Hahaha ale to będzie taka lekka praca dotrzymywanie towarzystwa ciężarnej

Cytat:
Kiecka z Aliexpress, niecałe 35 zł mnie kosztowała, za to jestem bardzo zadowolona z jakości materiału i samego wykonania, choc czekałam na dostarczenie ponad miesiąc z drugiej strony przesyłka jest za free więc nie ma co narzekać
Super a podzielisz się linkiem?
Stary 2016-05-24, 14:31   #1627
znowuzapomnialamhasla
Raczkowanie

Cytat:
Napisze Twoją kandydaturę dziewczynom

Dzieki!
Cytat:
Napisane przez Orange_tree1 Pokaż wiadomość
Brawo za zakup adaptera - lepiej późno niż wcale

No ja zamierzam w dwu częściowym wszak w jednoczęściowe nie wlezem

Dzięki za życzenia !!
A mdłości to chyba atrybut wejscia w III trymestr
Na szczęście dziś już minęły
Widzialam takie specjalne ciazowe. Za 180 zeta (ktos to kupuje?!).

Co do wyjazdow jeszcze- my planujemy gdzies w styczniu/lutym leciec w cieplejsze rejony. Z mala, oczywiscie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-05-24, 14:34   #1628
Piernik Torunski
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasmina Pokaż wiadomość
Też prałam w płatkach i nie miałam takiego problemu, nie wiem od czego to zależy

Pozdrowienia ze szpitalnego łoża... może jutro wyjdę a nie za 3 dni....
pewnie zalezy też od pralki?
trzymam kciuki,żeby wypuścili Cie jutro..bez sensu zalegać na długi weekend..

Cytat:
To jak już lecimy z brzuchami to i ja sie pochwalę (nareszcie uważam, że wygląda jak ciązowy 30+3) a w bonusie pompony
piekny brzuszek..no i czas przestać kokietować tymi rzekomymi kg
pompony też cudne

Cytat:
Zalezy jaki kemping ;-) Dwa lata temu bylam na takim, gdzie lazienki mialy powierzchnie malego domku i byly ciagle sprzatane-doslownie non stop widzialam panie sprzatajace, ktore cos pucowaly. Do tego plaza naturystow, zwykla, kazda parcela zadrzewiona, restauracja, prad i woda przy parcelach (kazda swoje), boiska rozne, cumowisko i dzwig do spuszczania lodek, a to wszystko kameralne jakims cudem. Niestety, ale za jedna noc placilismy 80euro. Dla porownania-kwatera 4os. w milym standardzie 60 euro. Uwazam, ze to byly najlepsze wakacje w moim zyciu, jesli chodzi o miejscowke-nie bylo "wyjsc na plaze", poniewaz caly czas bylismy na niej-widzialam ja z namiotu. Bylam wielka przeciwniczka kempingowania, ale przekonalam sie wtedy. No, tyle ze kemping byl 4gwiazdkowy bodajze, a to pewnie tez mialo znaczny wplyw na moja opinie.

Mimo tego lubie spedzac czas na zaglach, a tam nie ma luksusow-spi sie w portach (roznych, z roznymi warunkami), gdzie nie zawsze jest super elegancko i ma sie do dyspozycji kajute, czyli niewiele. Jednak wieczorny klimat, gitary i spiewanie szant to wg mnie o wiele fajniejsze niz kiszenie sie w hotelu np. Natomiast kazdy lubi co innego i ja to rozumiem

masz racje..każdy oczekuje czegoś innego.. ja nie jestem typem leżenia w spa czy nad basenem na wczasach..ani nawet na plaży..lubię aktywnie spędzać czas, zwiedzać, sport itp.,ale wieczorem chcę zasnąć w czystym pachnącym łóżku i rano dostać śniadanie..ale wiem ,że takie kempingi, z Twojego opisu szczególnie, to też świetna rzecz i trochę zazdroszczę tego "luzu"

Cytat:

napisz priv do Tiji w tej sprawie..

Cytat:
Dziewczyny byłam dzisiaj na masażu i było cudownie, polecam!

Do tego przyszła paczka z sadzonkami pomidorów! będzie co robić w weekend (oprócz porządkowania pokoiku )

Niby mamy szczelne mieszkanie i sypialnia od północy ale mimo wszystko temperatura mogłaby być niższa... coś muszę pokombinować bo zwariuję.

Mam tak samo z warunkami w podróży musi być komfortowo za stara już chyba jestem

I wytłumacz mi... jak to sąsiad się palił?
masaż świetna sprawa..mam nadzieję,że trafiłaś na specjalistę z prawdziwego zdarzenia..

nie pocieszę Cię za bardzo, ale upały to dopiero się zaczną..

mówisz,że to kwestia wieku..pewnie też po części

u sąsiadów była impreza, ognisko, bawili się, pili, jedli aż jeden tak przedobrzył,że wpadł w sam środek wielkiego ogniska..widziałam jak go wyciągali i pod pachy ciągnęli w kierunku domu to miał zwęglona twarz, klatę i nogikażdy się bawi jak lubi..
Piernik Torunski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-24, 14:37   #1629
tija93
Zakorzenienie

Cytat:
Hahaha ale to będzie taka lekka praca dotrzymywanie towarzystwa ciężarnej
W tym jestem ostatnio najlepsza!

Cytat:
Dzieki!

Widzialam takie specjalne ciazowe. Za 180 zeta (ktos to kupuje?!).

Co do wyjazdow jeszcze- my planujemy gdzies w styczniu/lutym leciec w cieplejsze rejony. Z mala, oczywiscie

Trochę przegięcie z tym adapterem Można bez problemu dostać taki do 100zł

Cytat:
u sąsiadów była impreza, ognisko, bawili się, pili, jedli aż jeden tak przedobrzył,że wpadł w sam środek wielkiego ogniska..widziałam jak go wyciągali i pod pachy ciągnęli w kierunku domu to miał zwęglona twarz, klatę i nogikażdy się bawi jak lubi..
Stary 2016-05-24, 14:37   #1630
Piernik Torunski
Zakorzenienie

Cytat:
I jak już się chwalimy brzuszkami to mój w załączniku
ależ wyglądasz
zawsze podziwiam Twoją figurę,ale teraz to już przesadziłas.. Twój tżet to chyba napatrzeć się nie może

apeluję jeszcze ,że dawno nie pisała Agnieszkaruta (nie wiem czy dobrze piszę nick) i DobraDusza-dziewczyny co u Was?

Edytowane przez Piernik Torunski
Czas edycji: 2016-05-24 o 14:38
Stary 2016-05-24, 14:43   #1631
znowuzapomnialamhasla
Raczkowanie

Tija, ja pisalam o kostiumach kapielowych, nie adapterach ;-)

Pierniku, a moze domek? Na tych lepszych campach bywaja. Z namiotem jest o tyle gorzej, ze aby bylo komfortowo to trzeba duzo zainwestowac w wyposazenie. Do kampera trzeba miec rowery lub skutery, bo do centrum miast nie wjedzie sie. No i te fajne sa mega drogie...
Dla mnie camp ma jeszcze ten plus, ze nie bedzie mnie serce bolalo, jesli tz bedzie chcial sie pojsc wspinac np. Gdybym miala zostac na kwaterze/w hotelu z dzieckiem, to w zyciu bym sie nie zgodzila, a na kempingu wszystko jest pod nosem, wiec nie bede miala nic przeciwko, jesli kilka razy pojdzie w skaly. To byl bardzo mocny argument

Uwielbiam Twoje teczki

Edytowane przez znowuzapomnialamhasla
Czas edycji: 2016-05-24 o 14:44

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-05-24, 14:43   #1632
scoiatael86
Rozeznanie

Cytat:

Ty to tam masz atrakcje ale mam radę - jak Cię zaproszą na grilla to nie idź do nich

Cytat:
ależ wyglądasz
zawsze podziwiam Twoją figurę,ale teraz to już przesadziłas.. Twój tżet to chyba napatrzeć się nie może
Stary 2016-05-24, 14:44   #1633
Orange_tree1
Zadomowienie

Cytat:
U nas to ja zawsze łaziłam strasznie szybko i to nieważne z kim bym szła mówili mi ej co tak lecisz przy TZ sie trochę nauczyłam bo on ma chora nogę i nie może chodzić szybko i tez zawsze sie wkurzał ale ostatnio szlam z nim i JA do niego mowię możesz zwolnić co tak pędzisz?! :cojest?: normalnie aż sie przeraziłam :pała:
Cytat:

serio..ja się poruszam w takim tempie,że dziadzia z hemoroidami, zwyrodnieniem stawów, niedowidzeniem i innymi schorzeniami by mnie zostawił w tyle
No ja też chodzę dość wolno, a po schodach to z każdym kolejnym coraz wolniej i wolniej
do tego zaczełam chodzić dość szeroko - niezłe jaja
Pani u nas na SR mówiła, że taki sposób chodzenia to "chód królowej"
ja tam bardziej uważam, że pingwina

Cytat:
Napisane przez natalia_23 Pokaż wiadomość
witam

Orange wszystkiego najlepszego

dla wszystki Aś też : roza:

u nas podobnie z ptaszkami dają czadu od 4 rano

to nie jesteś sama
chciałabym wszystko ogarnąć w czerwcu, póki syn do przedszkola chodzi

tak Miko zadowolony a ja dziś odczuwam intensywne ostatnie dni... wczoraj 6h w samochodzi a w zoo na nogach 7h

my też mieszkamy z moimi rodzicami a z teściami mamy o wiele gorsze relacje

Ja mam już duży brzuszek, ogólnie nie przeszkadza mi w funkcjonowaniu ale wszyscy mówią, że jest duży jakoś mnie to dołuje...
U nas o dziwo w dzień brzuch się napina a przy zbliżeniach nic się takiego nie dzieje
Dzieki Natalka.
Szczęście masz z tym sexem. U mnie nic się w sumie nie dzieje w trakcie ... dosłownie nic ... jakby mi ktoś wyłączył czujki ... tylko bardziej dyskomfort ... słabo generalnie

Cytat:
Ja tez coś bym porobila.. Torta ciasto czy coś dobrego na jutro. Ale jak patrzę na niego to spać mi sie chce
Cudny

Cytat:
Napisane przez Krefetka Pokaż wiadomość
Jak kończyłam z zadyszką powiedziałam sobie ze więcej stóp nie dotknę zapisze sie do jakiejś kosmetyczki żeby odwaliła to za mnie bo kolejny raz to chyba zawału dostanę.

Czekam teraz na pomiar cukru i idę sie foczyć z książka na balkon i niech sie dzieje wola nieba

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ja całą ciążę chodzę na pedicure do kosmetyczki jakoś schylanie się do stóp mnie przeraża

Cytat:
Dziewczyny co myślicie o szortach z lidla http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?act...etail&id=61593

To nie ciążówki ale moze ujda na upały?
Oczywiście rozmiar największy z możliwych
No fajne ale nie wiem czy mój zad w to wlezie

Cytat:
Nie ma tego złego...

Jak przeczytam, że choć jeszcze jedna z Was zrobiła juz geminiowe zamówienie, to może też się w końcu zmobilizuję

Wczoraj wychodząc z pracy otworzyłam drzwi tak gwałtownie, że wbiłam sobie ich dolny, ostry róg pomiędzy ostatnie dwa palce lewej stopy robiąc przy okazji dziurę w nowym bucie Bolało kurew....ko. Dzis wychodząc w pracy z łazienki weszłam we framugę czyli zrobiłam prawie dokładnie to, co ten emotikon Ja nie wiem, jak w jednym kawałku do końca ciąży wytrwam

My mamy nad Solinę 250km i się zastanawiam cały czas jak zniosę jazdę taki kawałek drogi, a z drugiej strony tam jest tak pięknie, że szkoda byłoby nie skorzystać z ostatniej takiej na dłuższy czas opcji. Jak nie, to pojedziemy nad Żywieckie - na pewno gdzieś, gdzie jest woda

Ja sobie obiecałam, że jak zacznę L4, to od razu się zamelduję na mani i pedi w pierwszym wolnym terminie, bo jestem przerażona stanem swoich paznokci i stóp

I właśnie się zorientowałam, że zaczynam dziś 29t Nawet wczoraj z tej okazji poprosiłam Tż, żeby mi zdjęcie zrobił, bo w zasadzie mam może ze 3-4 z całej ciąży, gdzie brzuch widoczny, a wiem, że potem będę żałować. Tak teraz wyglądamy
Jejku ale masz wredne te drzwi ...
Pięknie wyglądasz w ciąży

Cytat:
Zaskoczyłaś mnie! ale faktycznie juz kiedyś pisałaś, że twój lidl ma gdzieś ogólnopolskie terminy

Ja jeszcze nie zrealizowałam swojego zamówienia... kwota mnie przeraża... Uważam, że drzwi na ciebie polują!
Śliczny brzuszek i rewelacyjna sukienka!
To jak już lecimy z brzuchami to i ja sie pochwalę (nareszcie uważam, że wygląda jak ciązowy 30+3) a w bonusie pompony
Wygląda jak ciążowy zdecydowanie, nie da się już ukryć, że siedzi tam dzidziuś
12.12.2015 II kreseczki
23.08.2016 Czekamy na Ciebie maleństwo
Orange_tree1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-24, 14:45   #1634
tija93
Zakorzenienie

scoiatael86 dołączam do zazdrości! Ślicznie wyglądasz
Stary 2016-05-24, 14:45   #1635
zonamojegomeza
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny co myślicie o szortach z lidla http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?act...etail&id=61593

To nie ciążówki ale moze ujda na upały?
Oczywiście rozmiar największy z możliwych
Wg licznika ze strony lidla powinnam miec rozmiar 54. Niestety mi sie sprawdzaja tylko ciazowe ubrania. Inne albo cisną mnie w brzuch albo roluja mi się pod. Jedno i drugie nie kest wygodne.
Mój brzuch ma w obwodzie ok 115cm
I ma specjalne wymagania. Zdjęcie z niedzieli (28+2)

Cytat:

wogóle to powiem Wam,że ciąża to naprawdę ciekawy czas jesli - dziś podczas obracania się z lewego boku na prawy cała zawartość żołądka w jednej sekundzie znalazła się w moich ustach..tak wiem-obleśne na maksa, ale tak mnie to zaskoczyło..żołądek musi byc chyba bardzo wysoko..
Mi sie ulewa przy każdej próbie położenia się na prawym boku. Albo lewy albo ma plecach i na dodatek z głową wyżej (zawsze spałam na płasko).
Na prawym mogę tylko o poranku, na czczo. Ale wtedy moje dziecię się buntuje.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1464097516225.jpg (62,5 KB, 26 załadowań)
zonamojegomeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-24, 14:46   #1636
Piernik Torunski
Zakorzenienie

Cytat:
Pierniku, ja pisalam o kostiumach kapielowych, nie adapterach ;-)

A co do campu, to moze domek? Na tych lepszych bywaja. Z namiotem jest o tyle gorzej, ze aby bylo komfortowo to trzeba duzo zainwestowac w wyposazenie. Do kampera trzeba miec rowery lub skutery, bo do centrum miast nie wjedzie sie. No i te fajne sa mega drogie...
Dla mnie camp ma jeszcze ten plus, ze nie bedzie mnie serce bolalo, jesli tz bedzie chcial sie pojsc wspinac np. Gdybym miala zostac na kwaterze/w hotelu z dzieckiem, to w zyciu bym sie nie zgodzila, a na kempingu wszystko jest pod nosem, wiec nie bede miala nic przeciwko, jesli kilka razy pojdzie w skaly. To byl bardzo mocny argument

Uwielbiam Twoje teczki <3 Hahaha

ale to Tija skomentowała cenę rzekomych adapterów - kostiumów, nie ja

to jak tzet ma jakiś swój plan na wczasach to rzeczywiście lepiej być w takim miejscu,żebyście Wy z córą nie siedziały w hotelowych murach.. z tych opcji co piszesz to kamper ale taki wypasiony wchodziłby w grę,ale domki to już widziałam naprawdę różne, wiem, ze bywają nowe w fajnym standardzie,ale mozna też się tak naciąć no i znowu opcja braku ciepłych naleśników podanych z kawą na śniadanie..chyba,że mąż by smażył
Stary 2016-05-24, 14:49   #1637
znowuzapomnialamhasla
Raczkowanie

Cytat:

to jak tzet ma jakiś swój plan na wczasach to rzeczywiście lepiej być w takim miejscu,żebyście Wy z córą nie siedziały w hotelowych murach.. z tych opcji co piszesz to kamper ale taki wypasiony wchodziłby w grę,ale domki to już widziałam naprawdę różne, wiem, ze bywają nowe w fajnym standardzie,ale mozna też się tak naciąć no i znowu opcja braku ciepłych naleśników podanych z kawą na śniadanie..chyba,że mąż by smażył
Musisz byc taka szybka? Juz poprawilam

A na sniadanie mozna isc do knajpy No dobra, nie przekonuje
Tz juz zapowiedzial, ze corka bedzie chodzic sie z nim wspinac, ale zapomnial, ze bedzie musial poczekac jakies 3-4 lata

Stary 2016-05-24, 14:52   #1638
Piernik Torunski
Zakorzenienie

Cytat:
Ty to tam masz atrakcje ale mam radę - jak Cię zaproszą na grilla to nie idź do nich

hehehe

serio serio...wyglądasz bardzo zgrabnie..mimo,że ja na kg nie narzekam to Twoje figura jest zjawiskowa..do tego postawa ciała.. ja jak kaczka w rozkroku, a tu proste plecy..piknie..

Cytat:
Napisane przez Orange_tree1 Pokaż wiadomość
No ja też chodzę dość wolno, a po schodach to z każdym kolejnym coraz wolniej i wolniej
do tego zaczełam chodzić dość szeroko - niezłe jaja
Pani u nas na SR mówiła, że taki sposób chodzenia to "chód królowej"
ja tam bardziej uważam, że pingwina
chód królowej? chyba z pampersem między nogami..i to pełnym..

Cytat:
Napisane przez zonamojegomeza Pokaż wiadomość

Mi sie ulewa przy każdej próbie położenia się na prawym boku. Albo lewy albo ma plecach i na dodatek z głową wyżej (zawsze spałam na płasko).
to mnie pocieszyłaś..ale jakby tak w miejscu publicznym mi sie przydarzyło

super brzucholek...

Edytowane przez Piernik Torunski
Czas edycji: 2016-05-24 o 14:57
Stary 2016-05-24, 14:52   #1639
tija93
Zakorzenienie

Cytat:
.
Kompletnie nie widać, że brzuszek ma aż 115cm. Wygląda bardzo ładnie i kształtnie!

Cytat:
Oj

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-05-24, 14:54   #1640
Piernik Torunski
Zakorzenienie

Cytat:
Musisz byc taka szybka? Juz poprawilam

A na sniadanie mozna isc do knajpy No dobra, nie przekonuje
Tz juz zapowiedzial, ze corka bedzie chodzic sie z nim wspinac, ale zapomnial, ze bedzie musial poczekac jakies 3-4 lata

hehehe..

no mozna do knajpy,ale to trzeba już by sie ubrać,uczesać..i wcale nie jest łatwo o takie wegesniadania w knajpach.. a tak znajdujesz fajna kwaterę z wege menu i z głowy..
Stary 2016-05-24, 14:54   #1641
zonamojegomeza
Zakorzenienie

Cytat:
Kompletnie nie widać, że brzuszek ma aż 115cm. Wygląda bardzo ładnie i kształtnie!
Dzięki.
Mam nadzieję ze nie widać ani wagi ani obwodu.
Stary 2016-05-24, 14:55   #1642
tija93
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki.
Zdecydowanie nie widać!
Stary 2016-05-24, 14:56   #1643
Origa
Rozeznanie

Cytat:
Super a podzielisz się linkiem?
Proszę bardzo:
http://www.aliexpress.com/item/Women...456168538.html

Cytat:

O, fajny pomysł!

Cytat:

Cytat:

Uwielbiam Twoje teczki
Ja uwielbiam kampingi i namioty. W tamtym roku własciwie każdy mozliwy ciepły weekend spędzaliśmy pod namiotem nad Zalewem Klimkówka i bardzo żałuję, że w tym roku to nie przejdzie, no ale są priorytety Więc w tym roku namiot zamieniamy na domek i tez będzie fajnie
Origa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-24, 14:57   #1644
scoiatael86
Rozeznanie

Cytat:

śliczny brzuszek

też mam problemy z "cofką" ale jest to tylko chwilę (kilka minut) po posiłku lub piciu... ale spać też muszę na dwóch poduszkach, niżej nie ma szans bo się odbija...

Cytat:
Ja potencjalnie mam do polecenia kwaterę w północnych Włoszech przy jeziorze Garda, jakby któraś była zainteresowana to są bardziej domki, ale właśnie takie otoczenie - boiska, gaj oliwny, basen itp

Cytat:
scoiatael86 dołączam do zazdrości! Ślicznie wyglądasz
Cytat:
serio serio...wyglądasz bardzo zgrabnie..mimo,że ja na kg nie narzekam to Twoje figura jest zjawiskowa..do tego postawa ciała.. ja jak kaczka w rozkroku, a tu proste plecy..piknie..
Jesteście Kochane te proste plecy to do zdjęcia!
Stary 2016-05-24, 14:58   #1645
zonamojegomeza
Zakorzenienie

My mieliśmy z bratem na jezioro jechać w lipcu. Domek murowany, sprawdzony, blisko wody. Ale zobaczymy jak to będzie. Już na samą podróż moj lekarz kreci nosem. Do tego to będzie ok 35 tygodnia. Pożyjemy zobaczymy.
Stary 2016-05-24, 14:59   #1646
Piernik Torunski
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki.
waga i obwód wydaja sie być jak najbardziej właściwe.. pieknie wyglądasz..
Stary 2016-05-24, 14:59   #1647
zonamojegomeza
Zakorzenienie

Dziewczyny bo się zarumienię.
Stary 2016-05-24, 15:01   #1648
scoiatael86
Rozeznanie

Cytat:
Dziewczyny bo się zarumienię.
Rumień rumień dołączam się do stwierdzenia że kompletnie nie widać ani wagi ani obwodu, jest śliczny
Stary 2016-05-24, 15:02   #1649
Piernik Torunski
Zakorzenienie

Cytat:
Ja potencjalnie mam do polecenia kwaterę w północnych Włoszech przy jeziorze Garda, jakby któraś była zainteresowana to są bardziej domki, ale właśnie takie otoczenie - boiska, gaj oliwny, basen itp

Jesteście Kochane te proste plecy to do zdjęcia!
baaardzo bym chciała Włochy..w sumie to bardziej Południowe,ale jakbym już mogła to i Północne sprawiłyby mi radość..no ale w tym roku jak poza balkon się wyrwę to będę szczęśliwa
Stary 2016-05-24, 15:13   #1650
LunaLov
Raczkowanie

Pierniczku nie kokietuje - 160cm wzrostu i na początku maja 91kg (tak tak, nie waże się, nie chce sie stresowac)

Tija biust zawsze miałam spory, teraz powiększył sie ale nie jakoś drastycznie, na mężu już nie robi wrażenia

Cytat:
Wg licznika ze strony lidla powinnam miec rozmiar 54. Niestety mi sie sprawdzaja tylko ciazowe ubrania. Inne albo cisną mnie w brzuch albo roluja mi się pod. Jedno i drugie nie kest wygodne.
Rany boskie jak ty potrzebjesz 54 to ja chyba sie w skali nie mieszcze! Nie widać na zdj tych 115cm!

Co do wyjazdu to niestety jesteśmy uziemieni przez remont na wsi, w wolne weekendy gonimy tam wlasnie, poza tym TŻ chce pozałatwiać wszystkich wyjazdowych klientów aby w lipcu sie nie ruszać z Krakowa. Skutkuje to ciągłymi długimi wyjazdami teraz, a jak wraca to ma serdecznie dość wyjazdów
Zuzia - 29.07.2016 19:01
LunaLov jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości