|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3871 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Razem do Sylwestra schudniemy :)
hej rybki
![]() ja dziś na działce odpoczywałam...prawie zasnęłam na leżaczku ale dzieciary hałasowały z każdej strony u sąsiadów i nic z tego nie wyszło zaraz albo zrobię zupkę na jutro albo ciasto rabarbarowe bo mam swój rabarbar...nie chce mi sie ale coś robić trzeba... w poniedziałek idę w końcu do dentysty zakleić ukruszonego zęba a potem znowu kupa latania i załatwiania róznych spraw...a we wtorek na zdjęcie szwów mojego bo mu 8 ząb wyrywali...potem już powinno być spokojnie. na wadze u mnie 65 kg równiuśkie-nie wiem czy sie utrzyma czy to chwilowy spadek-dzisiaj pierwszy raz zjedliśmy normalny obiad bo tak to były głównie pierogi z baru ...zobaczymy...za równy miesiąc o tej porze będę w jakiejś knajpie w Niechorzu żłopać piwsko i zajadać rybkę wędzoną ![]() buziaki ![]()
|
#3872 |
|
Zadomowienie
|
Aga sami jedziecie? Ja też na działkę się dziś wybrałam, ale chyba za późno bo komary strasznie gryzly...
|
#3873 |
|
Zakorzenienie
|
andzia86-z mamą i jej psem i naszym psem-jak w zeszłym roku
mamy małe autko ibizkę 2 drzwiową-ale jakoś się mieścimy![]() u mnie komarów nie widać...mój dziś pryskał śliwki na mszyce ale sąsiad nas pogonił bo dzieciaki były żeby nie pryskać...
|
#3874 |
|
Zakorzenienie
|
jestem i dzisiaj
![]() bylismy u babci mojego, posprzątaliśmy jej trochę chałupę, zanieśliśmy ciacho...niedługo idziemy do kina na kapitana ameryke-uwielbiam tych bohaterów ![]() jutro rano do dentysty a potem znowu załatwianie spraw... dzisiaj jest ponad 30 stopni ciepła lato przyszło...
|
#3875 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() no cieplutko dzisiaj ja pobiegałam znów dzisiaj-5km byłam też na trochę w Centrum Handlowym, a poza tym nuda. TŻ cały weekend pracuje ![]() ale jutro jadę z rodzicami do babci, na wieś. Ma być ok 27st więc się poopalam |
|
|
|
#3876 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane
Za mna bardzo aktywny weekend. W piątek biegałam , w sobote rower 30km plus pyszne piwo w klasztorze w gorach, a wieczorem byliśmy na urodzinach, wpadło ciasto kilka drinków, do domu na pieszo 4km a po drodze jeszcze mc Donalds Haha Dzisiaj bieg 3 km aby odebrac auto, sniadanie u rodzicow tz i potem spacer 12km.. Mam mega zmęczone nogi, stopy. Końcówkę szliśmy na boso. Leżę na kanapie, zamówiłam indyjskie żarcie. U mnie dzis 30st... |
|
|
|
#3878 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczynki,
wróciłam z Komunii - poznałam znaczna większość rodzinki Tż i mam z głowy hehe. Okazało się że mamy dwa wesela po wakacjach - 10 września i 14 października i to w zasadzie w tym samym składzie co komunia więc już będzie bez stresu . Nawet w sobotę Tż kupił mi już sukienkę na jedno z wesel ! A że to w tym samym kręgu to nie ma wyjścia i będzie musiał zrujnować się na jeszcze jedną
|
#3880 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() zuza-musisz nam sie pokazać w kieckach weselnych-wiesz o tym?? ![]() u mnie dziś też bardzo ciepło byłam u dentysty-zrobiłam ukruszonego ząbka-szybko i bezboleśnie tylko jeszcze paszczę mam zdrętwiałą mam wszystkie zdrowe i śliczne
|
#3881 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laski, u mnie jakis dol. Od wczoraj kiepski humor. Hormony chyba, nie wiem.
Tak, tak Zuza, musisz nam sie pokazac !! Zycze wam milego dnia !
|
#3882 |
|
Zakorzenienie
|
A ja ziewam bez końca.........!
|
|
|
|
#3883 |
|
Zakorzenienie
|
Pokażę na pewno - jak wszyscy to wszyscy
![]() Dziś w ramach ćwiczeń piechotką do domu wracam - będzie 4 km marszu
|
#3884 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Piekna pogoda,lato w pełni Ja od rana u babcia na wsi z rodzicami. I od jakis 2h wyleguje sie na kocyku na sloneczku
|
|
|
|
#3886 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny. My już po wizycie u audiologa. Jest wszystko ok
. Bardzo się cieszę, poprzednie nieprawidłowości musiały być spowodowane przeziębieniem. Pani pochwaliła jeszcze za ładną mowę synka i już więcej nie musimy tam jeździć!! Cieszę się!
|
#3887 |
|
Zakorzenienie
|
andzia86-same dobre wiadomości
musi być równowaga we wszechświecie![]() ![]() u mnie dziś duszno bardzo i ciepło i ani kropli deszczu... jutro jedziemy zdjąć szwy mojemu z dziury po zębie...ale to po południu-do południa biorę sie za gołąbki z soczewicą ![]() moja waga dziś jakieś 65,8-ale staram się jeść ładnie cały czas
|
#3888 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrej nocy !
Ania86, bardzo sie ciesze ![]() ![]() Aga, golabki
|
#3889 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() U mnie aktywnie dziś - zaliczony basenik i ponad 8km na nogach. Pogoda obledna Zuza uwielbiam kiecki takie, czekamy na fote ![]() Ania86 same dobre wieści dzis! Super! Ania89 ale masz dobrze korzystaj z pogody , zostaniesz na kilka dni u babci?Aga gołębie Sysa buziaczki dla Ciebie
|
|
|
|
#3890 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3891 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślałam , że na kilka dni , większy wyjazd
|
|
|
|
|
#3892 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki witam się, nadrobiłam was w k., ale tutaj już nie dam rady.
Na wadze niestety więcej, ale się tym nie przejmuje. Córa bardzo zadowolona, że miała tyle gości Napiszę więcej potem w k. tylko się ogarnę Od dzisiaj wracam na dobre tory z dietką i ćwiczeniami. Mój ma dzisiaj wolne, to może jeszcze coś dzisiaj pozałatwiamy
|
|
|
|
#3893 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Dzień właśnie zaczęłam z omletem owsianym z ananasem i polane jogurtem naturralnym, pychota Zielona herbatka do tego i energia jest! Dziś moja mama ma imieniny więc pewnie wpadnie jakaś knajpka na świętowanie , ale nie będzie chyba złe Miłego dnia
|
|
|
|
#3894 |
|
Zadomowienie
|
Hej!
Dziś u nas znowu piękna pogoda . Muszę nabrać trochę koloru bo jestem blada jak ściana, wstyd spodenki założyć... Na wadze rano 56,3 kg, ale co 2 -3 godziny mam takie ssania w żołądku, że aż mi się niedobrze z głodu robi... będę gruba jak beczka, a mój lekarz nie lubi jak się dużo tyje, najgorzej polecieć z wagą właśnie na początku... Miłego dnia dziewczynki! ---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- Daga Twoja mama jest Zuza? A ciekawe czy nasza Zuza ma dziś imieniny??
|
#3895 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() U mnie też znów piękna pogoda,lato w pełni Ja właśnie z biegania wróciłam, 5km zaliczone ![]() Ale ciężko w taką pogodę,chyba muszę sie przestawić na wieczorne bieganie
|
|
|
|
#3896 |
|
Zakorzenienie
|
Ja (Wasza ZUZA) nie mam dziś imienin bo ze mnie Zuza udawana - w dowodzie niestety inaczej
09.11.2015 r. I walczę dalej aby utrzymać wagę ![]() Edytowane przez Zuza_kg Czas edycji: 2016-05-24 o 12:33 |
|
|
|
#3897 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3898 |
|
Zakorzenienie
|
No proszę Zuzka to nie Zuzka
![]() Ładnie ćwiczycie ![]() Ja melduję zaliczony rowerek stacjonarny 69,4km. Nie mogę sobie pozwolić na nic innego bo mam @
|
|
|
|
#3899 |
|
Zakorzenienie
|
Ania86 moja mama Joanna
no koniecznie trzeba nabrać kolorku, jak masz możliwość to korzysyaj!Ania89 za bieganie ja właśnie mam plan wieczorkiem, po 19, wyjść troszkę pobiegać zobaczymy czy się uda Zuza a ja coś właśnie pamietam, że mowilas kiedys, że nie jesteś tak naprawdę Zuzka
|
|
|
|
#3900 |
|
Zakorzenienie
|
zuza-osz ty szpiegu podstępny
gadaj szybko jak ci w dowodzie pisze!!! a mi się tak spodobała zuza...![]() andzia86-moja znajoma mówiła ze jadła raz dziennie...od rana do wieczora ![]() widzę że lubicie gołębie mam przepis z biedry z mięsem z czerwoną soczewicą-pyszne wychodzą zrobiłam z młodej kapuchy jakieś 12 sztuk...na jutro jeszcze zostały![]() mnie od paru dni boli brzuch-jakbym sie czymś zatruła...rano rewolucje a potem spokój...więc nie jem za dużo..na wadze dziś było znowu równiuśkie 65 ale pewnie to udawane ![]() mój dziś ściągnął szef z ząbka, kupiliśmy trampki w ccc przy okazji, skoczyliśmy na działe podlać bo ani kropli deszczu...dzień zleciał
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:39.

. Nawet w sobotę Tż kupił mi już sukienkę na jedno z wesel ! A że to w tym samym kręgu to nie ma wyjścia i będzie musiał zrujnować się na jeszcze jedną