|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 20+ Gotowe Na Absolutnie Wszystko vol 3
A niech to... Ja sobie dzisiaj pieknie zaparkowalam pod daszkiem, na wypadek gdyby padał śnieg... A teraz musze stamtąd wyjechać i jak wroce to na pewno juz miejsca nie bedzie
|
#3932 |
|
Zakorzenienie
|
chyba miało być na odwrót
ja właśnie wyszukuję przepisów do teściowej na wigilię![]() nigdy nic nie robiłam, co ja mam zrobić aaaaaaaatrzy wdechy...1 2 3 no nic zrobię mój piernik ale co do niego ![]() i jak ja się pokażę jako żona i kucharka
|
#3933 |
|
Zakorzenienie
|
heelooo
matko ale sie znowu wkurzyłam byłam szukac dla mojej Mamusi koszuli nocnej ale nic nie ma
|
#3934 |
|
Zakorzenienie
|
Ines
sweet dasz rade, z Twoim talentem! karaa ja tez dzis jade na poszukiwania.. az sie boje ![]() lece do sklepu bo mi sie srodki czystosci pokonczyly
|
|
|
|
#3935 |
|
Zakorzenienie
|
Przesądzone! robię piernik i kluski z makiem
|
#3936 |
|
Zakorzenienie
|
Ale się wkurzyłam
Wysłaliśmy siostrze paczkę na święta, o wartości ponad 600 zł! I zaginęła!! Normalnie nie wiem co robić ![]() Idę niedługo na zakupy. Chcę czarny golfik, róż bourjoisa, błyszczyk loreala, i cienie jakieś fajne, chyba kupię te lorealki co to je te gwiazdy reklamują
|
#3937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a czym wysłałaś? to są właśnie święta, szał pał i wszyscy się spieszą i nie robią nic dokładnie
|
|
#3938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja sobie kupilam rajstopki mam nadzieje ze ich nie podre za pierwszym razem ![]() jezu, wlasnie jem pierwszy posilek dzis... alez mnie wykonczylo to sprzatanie, a jutro powtorka z rozrywki, bo widze, ze dopiero szczyt gory lodowej ruszylam ![]() Vibesko niezle z ta paczką.. oby sie odnalazla ![]() jak bylam na praktykach, to zaginela nam paczka o wartosci kilku tys. ![]() ale sie znalazla.. gdzieś
|
|
|
|
|
#3939 |
|
Zakorzenienie
|
co Wy tak cienko ze spamem BABYYYY!!!
|
#3940 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem zła... Naprawde źle się dzisiaj czuje a tym czasem szef strasznie podkrecił tempo w sprawach, na które według mnie to nie jest dobry moment.
I już mnie coś strzela...
|
#3941 |
|
Zakorzenienie
|
a co z piernikiem?nic nie mówisz
|
#3942 | |
|
Zakorzenienie
|
ja sprzatalam
![]() ale juz koooonieeeec na dziś ![]() Cytat:
wałsnie ![]() edit: dobra, musze leciec... jeszcze te nieszczesne prezenty mnie czekają ![]() trzymajcie za mnie kciuki ![]() |
|
|
|
|
#3943 |
|
Zakorzenienie
|
piernik... No ja troche czuje tą spaleniznę pod polewą
ale nie tak bardzo. Szefowej smakował
|
#3944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3945 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie się dowiedziałam z tą paczkąże tata wysłał ją poleconym priorytetem, zapłacił za to a Siostra się dowiedziała że ta paczka idzie jak zwykła
![]() Ta poczta nasza sobie robi jaja!!!!!! A tam była żywność, wędliny, to dojdzie pewnie w szczątkach Cholera no! Człowiek płaci a i tak nie wie za co !! Idem na zakupy
|
#3946 |
|
Zakorzenienie
|
vibesko ojj z paczką nie ciekawie eh... ale poczta ma 10 dni opóźnienia do mnie list polecony szedł 2 tygodnie
navi to ładnie zaczełaś sprzątać no ,no ale ja bym sił nie miała chybaa ines spokojnie oddychaj zacisnij ząbki czasami tak trzeba choć bardzo tego nie lubię gr... a ja poplotkowałam bo zawołała koleżankę z wydziały zeby zeszła bo juz tyle jej nie wiedziałam że szok i już wybrała suknie na ślub bo bierze w październiku hihih śliczna jest
|
#3947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ech, ja dzisiaj mam naprawdę ciężki dzień..
|
|
#3948 |
|
Raczkowanie
|
sory że ja tak ni z gruchy ni z pietruchy ale czy nowego shape to jeszcze nie ma w kioskach czy juz nie ma? ehm
![]() Vibeska bo poczta jest jeszcze mentalnie w innej epoce, wszystko im wolno, ja dostalam ostatnio kartkę od koleżanki na święta ale była w kopercie - kartka z kartoniku taka trche grubsza. No i przyszla rocięta z boku nożem ;] moze panie na poczcie dorabiają przed świetami - a może dla mojego bezpieczenstwa szukaly wąglika
|
#3949 |
|
Wtajemniczenie
|
jestem ! właśnie miałam wizyte szefa. rozpoczęła się słowami :"Witam najlepszego kierownika" ![]() był bardzo zadowolony ze sklepu i ogólnie wszystkiego ![]() jejciu ale się podbudowałam.
|
|
#3950 |
|
Zakorzenienie
|
Ka.si gratuluję
fajnie że szef Cię tak docenia. To bardzo ważne i na pewno motywuje do dalszej pracy. Jak pracowałam w sklepie też byłam doceniana i chwalona i bardzo mi tego brakuje... ![]() A dzisiejszy dzień to tak mi dał w kość że...
|
#3951 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć ślicznotki
![]() Ja tylko na sekundkę. Dziś miałam natłok w pracy i nawet nie miałam jak pospamować. Za 10 minut kończę i lecę po prezenty, nawet nie chcę widzieć tego tłoku w sklepach ![]() Odezwę się późnym wieczorkiem i ponadrabiam
|
#3952 |
|
Zakorzenienie
|
Aneczko, mam już komplet twoich gatek. Ale jutro raczej mi się nie uda wysłać
.Właśnie się dowiedzialam ze jednego prezentu dla TŻ już nie odbiorę przed świętami... ![]() I nienawidze allegro... Ciągle mam z nim jakieś przeboje, bez względu na to czy kupuję z konta mojego czy z TŻ. Aż dziw, ze on sie jeszcze nie zraził bo ja mam dość.
|
#3953 |
|
Zakorzenienie
|
ale jaja..
brat cioteczny mojej psiapsióły wpadl :| bedzie bobas.. on lat 19 ona...17 |
|
|
|
#3954 |
|
Zakorzenienie
|
jestem
wróciłam z zakupów, ale tłoki i wogóle zgarneli mi za friko 81 zł. Miałam taką kartę co wam mówiłam z leklerka na 170 zł no i pojechaliśmy ją wykorzystać a że przekroczyliśmy tą kwotę to musiałam dopłacić kartą bankową i w tym momencie jak wpisałam pin i już miało drukować paragon skończył się papier w kasie i niby wszystko anulowało, więc kasjerka poprosiła bym ponownie wpisała kod pin i to zrobiłam, ale przyszła jakaś główna kasjerka i powiedziała bym poszła za nią sprawdzić czy 2 razy nie przelało im kasy, sprawdziła i jedno weszło na pewno a drugie nie wiadomo i tak muszę czekać jak się sprawa rozwiąże wróciłam do domu i weszłam na stronę internetową mojego konta a tam obciążone ponad 160 zł![]() czyli 2 razy chyba im przelało, ciekawe czy zadzwonią, bo jak nie to co ja mam zrobić???![]() a teraz jestem sama bo zawiozłam męża do pracy na wigilię więc wieczór spędzam sama ![]() edit: Guanta o fuck
|
#3955 |
|
Zakorzenienie
|
za***ista sprawa jak sie dzieci bawia w sex
|
|
|
|
#3956 |
|
Zakorzenienie
|
no i dzieci rodzą dzieci
powiem Ci, że jakbym była takim dzieckiem takiej matki to byłoby mi wstyd, tak nie powinno być
|
#3957 |
|
Zakorzenienie
|
nauczka to cale jej zycie..tatus pijaczek, matka olewa wszystko i wszystkich..dobrze ze chociaz ten mlody z normalnego domu...
nawieksza nauczke to moze miec niewinne dziecko |
|
|
|
#3958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3959 |
|
Raczkowanie
|
Witam
![]() Widzę, że porządki pełną parą idą. Ja od niedawna w domku, od jutra właściwie po trochu to dziś też czeka mnie odkurzanie, mycie ... itd... A zakupy już zrobiłam i jestem bez kasy ![]() Co do pracy na pewno będę szukać ![]() A u nas chyba nie będzie piernika, chociaż... mam przepis od kuzynki, może zrobię. Na pewno za to będą moje ciasteczka angielskie (z orzechami włoskimi ).
|
#3960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
parę stron wcześniej podawałam bardzo prosty i smaczny przepis na piernik może skorzystasz
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:44.

ja właśnie wyszukuję przepisów do teściowej na wigilię

-3 za mną

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

czyli 2 razy chyba im przelało, ciekawe czy zadzwonią, bo jak nie to co ja mam zrobić???