|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: 20+ Gotowe Na Absolutnie Wszystko vol 3
Cytat:
ogólnie najlepszy piernik jaki robiłam to kętrzyński (z torebki niestety) u nas jakoś mało wypiekowa rodzina.
|
|
#3962 |
|
Zakorzenienie
|
marazm mnie dopadl nie chce mi sie nic...ani swiat, ani nic innego...eh ;/
|
|
|
|
#3963 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie też się jakoś wszystkiego odechciało...
Powiedziałam w końcu TŻ o tym kalendarzu dla niego... Bo głupio mi, że obiecałam mu 3 prezenty, a dostanie 2 . Poza tym wahałam sie czy nie zażądać zwrotu pieniędzy, skoro nie dostanę kalendarza przed świętami. Ale Kochaś bardzo chce go dostać (postawi na swoim ołtarzyku z moimi fotkami ) więc po prostu odbiorę go po świętach, już trudno... ![]() On dzisiaj odebrał mój prezent i ja już nie mam pojęcia co to jest mówi że to waży prawie 10 kg ![]() Ale może sobie jaja robił, ja czasami nie kumam tego jego poczucia humoru . Byłam prawie pewna że to suszarka albo radio samochodowe... Ale to chyba nie ta waga
|
#3964 |
|
Raczkowanie
|
sweetpinky z tym przelewem to poczekaj jeszcze, to chyba trwa 24 godz
przynajmniej ja tak miałam w pko, płacilam w sklepie za portki i mimo ze pani mi anulowała to jak wrócilam do domu to miałam z konta zdjęte dwa razy - a że to był piątek to na konto wplynęły mi pieniądze spowrotem dopiero w poniedzialek, mimo ze pani anulowala transakcje od ręki ;/ ale ja mam konto w pko - i mam z nim same przeboje jesli chodzi o szybkość realizacji przelewów :/
|
#3965 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka, wróciłam po shopingowaniu z moim mężczyzną i w mieszkaniu jakoś tak zimno ... Za oknem roboty jakieś i kaloryfery nie grzeją. Mam nadzieję, że zrobią to szybko bo już mam ledwo 17.
Chyba zrobię tą maskę na cellulit, tą co paliła, przynajmniej się ogrzeję
|
#3966 |
|
Zakorzenienie
|
Ines to ciekawe co wymyślił?
pochwalisz się chyba nam co![]() PrettyCow poczekam, baba powiedziała, że pod koniec dzisiejszego dnia wszystko będzie wiadomo u nich a jutro się ze mną skontaktują. Bardziej martwi mnie to, że jak jednak będą mieli za dużo moich pieniędzy to się wyprą wszystkiego i ich nie odzyskam. Xal 17 stopni? o kurcze ja to jestem zmarźluch więc chyba bym zamarzła
|
#3967 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie pazury pomalowałam
![]() Przygotowałam sobie na jutro ciacho do pracy, słodycze, owoce. Odnośnie owoców, kupiłam 3 kg bananów, dla każdego po sztuce. I w domu tata przyjeżdza, z 3 kilogramami bananów ![]() Normalnie jak w małpiarni mam teraz, która chętna na bananki?? ![]() Ines, tak mi przykro, wiem co czujesz z tą przesyłką ![]() Swoją drogą ciężki prezent dostaniesz
|
#3968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O, dobrze, że mi przypomniałaś, muszę zmyć to co zahaczyłam i odprysło. Jakim kolorkiem pomalowałaś?
|
|
#3969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() właśnie Ines może Ty dostaniesz 10 kg edit: idę zaprowadzić samochód na parking i zaraz wracam
|
|
#3970 |
|
Zakorzenienie
|
Xal, z bell do frencha, świetne maja lakiery, z nowej serii.
Sweet, 10 kg
|
#3971 |
|
Zakorzenienie
|
jestem szybko co
nie lubię chodzić sama jak jest ciemno więc mam wtedy motorek w doopie
|
#3972 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, przeczytałam w opisie Navi, że Jej Męzczyzna był dziś u fryzjera
![]() Czekamy na jej relację, ale na pewno jest bardzo szczęśliwa ![]() Jak będzie czym się chwalić to tak ![]() Cytat:
A z tym kalendarzem to ja miałam go odebrac osobiście, ale nie jest jeszcze gotowy. Ale dostałam projekt i bardzo mi się podoba No i zamawiał je przez internet, dzisiaj kurier mu przywiózł Ale serio, to bardzo możliwe! Mój TŻ uwielbia banany i mnie też nimi dokarmia . To samo z pistacjami... może 10kg pistacji?
|
|
#3973 |
|
Zakorzenienie
|
Ines
|
#3974 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo, pistacje to z kolei ja uwielbiam, mogłabym je jadać tonami, ale to cholerstwo tuczące jest, więc unikam
![]() Ines, więc TŻ dostanie dwa prezenty a po świętach jeszcze jeden, więc radocha będzie dłuższa
|
#3975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja to jestem świeżynka w makijażu jak i w malowaniu paznokci
|
|
#3976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sumie ja po świątecznych prezentach dość niedługo dostanę imieninowe bo 30 stycznia a potem urodzinowe bo 5 lutego więc też mam się co cieszyć
|
|
#3977 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, TŻ musi dostac jeszcze jeden prezent... najdrozszy ze wszystkich, ale wiem ze jest to cos z czego sie bardzo ucieszy więc postanowilam mu to kupic... Co prawda nie mam już kasy, ale "poświęcę się" i narusze oszczędności... On naprawde zasluguje na coś porządnego. Ja co roku dostaję od niego rzeczy, o ktorych naprawdę marzę... Czasami miesiącami szukal dla mnie prezentu, doszkalal się (np. w temacie prostownic) żeby wybrać najlepsze... Ja się tak nie przykładałam. Aż mi głupio. I co roku obiecuję sobie poprawę, a potem znowu odwalam sprawę
. Teraz było tak samo... Więc dokupię mu to co chciał. tak postanowiłam biorąc kąpiel ![]() Edit: Sweet, ja mam podobnie bo 21 stycznia mam imieniny, potem 14 luty walentynki, a potem 8 marca dzień kobiet
|
#3978 |
|
Zakorzenienie
|
Idę się zmywać. Nawet nie paliło dzisiaj, albo jest aż tak zimno, albo się już przyzwyczaiłam.
Na zewnątrz skończyli remontować, mam nadzieję, że kaloryfery zaraz "odżyją". A ja wiem co dostanę na święta od TŻta, bo sama to sobie kupiłam ![]() Nie chciał mi go dać zapakować, ale ja jestem uparta i powiedziałam, że jak prezent to ja jemu pakuję a on niech się z moim pomęczy, a co! Dostanę go dopiero na 2gi dzień świąt, bo dopiero wtedy się będę z nim widzieć. Nie wiem jak ja tak długo bez niego wytrzymam, na samą myśl już mi się tęskni
|
#3979 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja również na zakupach byłam dziś. Masa ludzi
Ale nic fajnego nie znalazłam... Eh. Kupiłam jedynie mexxa dla kumpeli (bo pumę aqua, którą kupiłam wcześniej dostanie jednak dziewczyna brata).Ale jestem wypluta. Ines mi się z majtusiamy nie spieszy, tylko mi konto wyślij, żebym Ci kasę wpłaciła
|
#3980 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
Kochaniutkie własnie wróciłam jestem wściekłaaaaa byłam w galerii z Tż i nic nie kupiłam normalnie masakra , nie ma nic z tego co chce kupić ładnego mam dośc a już w poniedziałek Wigilia eh... co do all.. to własnie przyszla bluza dla mojego Tż i mówi że za mała jakaś eh... i chyba dla brata mojego będzie pod choinkę a dla Niego coś muszę wyszukać jejciuu i znów problemik masakraaa guanta co do takich historii to co chwila u mnie na dzielnicy się zdarzaja eh... własnie byłam na solarium patrze a tam dziewczyna 17 lat z brzuchem bossieee ines nie martw się tym kalendarzem Tż i tak się będzie cieszył opis u navi własnie też widziałam ka.si ooo prosze jaka doceniana hihihi co tam prezenty jakieś były bosieee jeszcze u brata jest jakis kumpel i drą się jak opętani i cieszą a ja normalnie mam dośc mam ochotę krzyczeć na maxa żeby się zamkneli eh.... ooo pistacje ja też je uwielbiam
|
#3981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3982 |
|
Wtajemniczenie
|
Ines nie chciałam Cię denerwować
![]() ![]()
|
#3983 |
|
Zakorzenienie
|
Xal, aaa ten mój lakier to taki cielisto bezowy jest.
Z białych polecam Inglota do frencha. Ines, z tym prezentem to czasem warto się szarpnąć. Skoro on tobie takie niespodzianki wymysla to myśle że i jemu będzie przyjemnie jesli dostanie coś o czym marzy ![]() Kara, no to szukaj prezentów dalej, pewnie wyhaczysz coś ciekawego
|
#3984 |
|
Zakorzenienie
|
a tak wogóle to co dostaniecie? ja się już chwaliłam
|
#3985 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też (10kg pistacji lub bananów
No, chwalić się tu
|
#3986 |
|
Zakorzenienie
|
vibesko mam nadzieje ale mam dośc normalnie , ze nic nie ma aż mi się płakać chcę
ja zażyczyłam sobie złoty kolczyk do pępka
|
#3987 |
|
Zakorzenienie
|
Sweet, ja nie dostaję prezentów pod choinkę.
Jedynie od TŻ-ta, ale to już dostałam razem z urodzinowym. A tak to rodzinka nie obdarowuje się wzajemnie prezentami, u nas jakoś nie było nigdy takiego zwyczaju.
|
#3988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to takie przecież miłe. U mnie jest ten zwyczaj i jak narazie nie zapowiada się, że coś się zmieni, bo każdy to lubi. A za rok parę dni przed świętami zbieramy się wszyscy i robimy losy, każdy ma wylosować daną osobę i jej coś kupić, ma być też określona cena Już będzie tyle osób w rodzinie, że za dużo kasy by się wydawało jakby np. ode mnie czyli ja i mąż mielibyśmy wszystkich obkupić tak samo z innymi, szkoda, że nie wpadli na to w tym roku zanim wydałam ponad 600 zł na prezenty
|
|
#3989 |
|
Wtajemniczenie
|
O masakra Sweet coś Ty nakupowała
![]() ![]() Ja nie wiem co dostanę... Od dziadków pewnie kasę. Od brata mam dostać coś i na ur i na święta. A mama twierdzi, że coś mi kupiła ale nie chce powiedzieć co. Albo robi mnie w konia albo muszę zacząć się bać ![]() ![]() A odemnie brat dostanie balsam po goleniu i dezodorant z Oriflame, mama kubek, perfum i balsam do ciała, a dziadkowie słodycze, bo wcześniej dostali już od nas czajnik elektryczny.
|
#3990 |
|
Zakorzenienie
|
ja dostalam od Podrzuconego aparat
od psiapsioly kolczyki i koronkowe stringi od babć kasę od mamy nie wiem tajemnica bede sie chwalic po swietach
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:38.

u nas jakoś mało wypiekowa rodzina.

. Poza tym wahałam sie czy nie zażądać zwrotu pieniędzy, skoro nie dostanę kalendarza przed świętami. Ale Kochaś bardzo chce go dostać (postawi na swoim ołtarzyku z moimi fotkami
mówi że to waży prawie 10 kg 

w sumie ja po świątecznych prezentach dość niedługo dostanę imieninowe bo 30 stycznia a potem urodzinowe bo 5 lutego więc też mam się co cieszyć
. Teraz było tak samo... Więc dokupię mu to co chciał.
Kochaniutkie własnie wróciłam jestem wściekłaaaaa