|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1951 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Przyłącz się, min. 10 kg w dół - to wątek dla Ciebie
A mi nie działa `szybka odpowiedź`.
Naciskam na emotki, tak jak każą, a tu nic... ![]() Jakie ważywa możan wciskać w siebie, nie bojąc się o przytycie? |
|
|
|
#1952 |
|
Zadomowienie
|
Warzywa? Praktycznie wszystkie. Najbardziej polecane są te zielone, bo mają największą zawartość błonnika
Unikamy: kukurydzy, strączkowych, gotowanej marchewki ze względu na wysoki poziom indeksu glikemicznego.
|
|
#1953 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie głodź się przede wszystkim. posiłki co 2-3 godiznki, bez słodyczy, węglowodany rano, białko wieczorem dużo warzyw.Cytat:
więc czy będziesz objadała się czy troszkę ograniczała, czas leci. więc warto sobie czasem odmówić i poczekać. (wiem,wiem czekanie najgorsze też już chciałabym być szczupła )dobranoc
|
|
|
#1954 |
|
Raczkowanie
|
no ja mam nadzieję, że jakoś rpzetrwam te świea i nie napiszę Wam po nich `helooł, przytyłam 5 kilo`.
![]() Dobranoc, ja też juz lecę. |
|
|
|
#1955 |
|
Zadomowienie
|
Nie da się tyle przytyć przez 3 dni- umiar dziewczyny, umiar!
|
|
#1956 |
|
Zadomowienie
|
Ha, no dzisiaj było cienko i zjadłam małą miseczkę orzeszków ( za to do domu z miasta wracałam na piechotę, za karę i nóżki mi za chwilę odlecą
)Załączam kilka thinspiracji, może mnie zmotywują ![]() P.S. Ten pierwszy obrazek z podpisem "Nie jedz" jest rozwalający |
|
|
|
#1957 |
|
Raczkowanie
|
To i ja się przyłączę do odchudzania. Dzisiaj stanęłam na wagę pierwszy raz od dawna i się przeraziłam 67 kilo przy wzroście 170 cm, chciałabym ważyć 55-57 kilo. Niegdy w żuciu tyle nie ważyłam i tak nie wyglądałam i okropnie się z tym czuję. W związku z tym przyłączam się do diety. Nawet kupiłam sobie dzisiaj stepperek na allegro.Mam nadzieję że wytrwam i do wiosny
|
|
|
|
#1958 | |||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nie wiem sama czy mam problemy z chudnieciem, chyba raczej ze soba..;/ Planowalam tak chudnac jak Ty wlasnie, kg/tydz no i sie nie udaje. Srednio 0,5 spada No i tak sobie mysle, moze jeszcze za duzo jem?? Napewno.. musze wiec sie postarac ograniczyc, bo nic innego mi sie zostaje. Przyjezdzajac do stanow, mialam takie plany.. "nie zmarnowac tu ani chwili" Mialam zaczac biegac, cwiczyc, czytac ksiazki uczyc sie angielskiego.. No i co? Nie dosc ze przytylam, nie ucze sie, nie cwicze i .. ach szkoda gadac. Mam Dzis paskudny humor. Dostalam kartke swiateczna, z oplatkiem od Cioci. Tu nie wime gdzie moge dostac. Balam sie otworzyc koperte, wiedzialam ze nie obewjdzie sie bez placzu ![]() MistresBelial - ten brzuch jest paskudny, tam go w ogole nie ma chcialam zauwazyc. Ta laska to jakas anorektyczka. Zeby ladnie wygladac nie musisz sie tak wygladzac ![]() Cytat:
No i sobie tak wcianam, dobre rzeczywiscie![]() Cytat:
a w ile Ci to poszlo??Cytat:
Wiec sie nie przejmuj. A biodra i te sprawy.. robia Ci sie poprostu bardziej kobiece![]() Cytat:
no i nie mialam nigdy problemow z waga, do teraz...;/ Kiedy siedze z dupa na miejscu i wpiepszam;/Cytat:
) Mam nadzieje, ze jasno wytlumaczylam:P Staralam sie:PJak nie zalapiesz, mow, bedziemy tlumaczyc dalej;d ![]() Cytat:
moze bedzie nam latwiej. heheSpadam, poskacze troche. Chcialabym pobiegac. Uciec od tych wszystkich problemow... ale ciemno juz jest. Po 20stej... zimno... no i te piepszone szopy!!!!! Jeszcze mnie zjedza... ![]() ide wiec moze poskakac chociaz ![]() nie chce tych swiat.. albo najlepiej nich juz Wielkanoc bedzie, co?
|
|
|
#1959 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Mozna sie do was przylaczyc? ![]() W ciagu 3 lat przytylam 15 kg (zmiana jedzenia, trybu zycia). Najwyzsza pora pozbyc sie tego ![]() Waga poczatkowa 77kg Cel 63kg ![]() Na dzien dzisiejszy waga pokazuje 72kg W piatek wyjezdzamy na 2 tygodnie......a tam bedzie tyle dobrego jedzonka. |
|
|
|
#1960 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Witamy i Trzymamy kciuki;*
|
|
|
#1961 |
|
Zakorzenienie
|
ile nowych osob
witojcie! ![]() czolem druzyno!!!!!! od 6 rano 'ucze' sie angielskiego. za godzine jade na uczelnie i razem z grupa pouczymy sie,bo my nic kapu z tego dzialu,a dzis egzamin z anglika,ho ho ho najwyzej poprawka w styczniu,na szczescie nie platna,ufff.za 2 tygodnie zwarze sie i mam nadzieje,ze zobacze 59 kilosow. Gobeeeeeeeeś! ze co Ty napisalas?! szopy?! one sa cudowne chcialabym miec takiego zwierzaka w domu,tak samo jak borsuka i bobra piekne
|
|
|
|
#1962 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Z brzuszka to ja nawet zadowolona jestem, nie jest wywalony, chociaż tłuszcz jest, a pod nim mięśnie {właśnie, jak zżucić ten tłuszczyk? bo co mi po tym jeżeli mięśnie są, ale... przykryte wałkami?}. Nogi mam potężne. Tłuszcz + mięśnie. Okropne to. Chciałabym mieć chude nóżki, ale takich to ja chyba nigdy mieć nie będę, trudno. W dodatku mam płaską pupę {tak się dowiedziałam jakiś czas temu... }. |
|
|
|
|
#1963 |
|
Zadomowienie
|
Też mam płaską pupę, ale mi to nie przeszkadza
Nie rozumiem co jest w tym złego.Ha! Za chwile podobaje troche thinspiracji
|
|
|
|
#1964 |
|
Wtajemniczenie
|
zładłam pół bułki z kremem
Razem, 19.12.04 Zaręczona, 1.01.11 Córeczka Laura, ur. 22.03.12 ![]() Będziemy ślubować 31.08.13 ![]() Edytowane przez evvcia_ Czas edycji: 2007-12-20 o 14:59 Powód: budyniowym kremem ;/ |
|
|
|
#1965 |
|
Raczkowanie
|
No właśnie nie wiem co w tym złego, mi osobiście nie podobają się wypukłe pupki, ale jak się dowiedziałam, że ktoś się `śmieje` z mojej pupy to tak przykro...
|
|
|
|
#1966 |
|
Raczkowanie
|
Gobe w 3 miesiace ale bylo 9kg tylko ze dwa mi wrocily bo ostatnio mialam duzo stresow i przestalam cweiczyc i nie zwracac uwagoi na to co jem, ale znowu jestem na dobrej drodze jeszcze 9 kg i osiagne swoj cel
)
|
|
|
|
#1967 |
|
Zadomowienie
|
nie wiem co to będzie w święta... narazie za dużo nie schudłam więc modlę się żeby za duzo nie przybrać...
Pozdrawiam kochane |
|
|
|
#1968 |
|
Zakorzenienie
|
wkoncu! 13 dni wolnego
|
|
|
|
#1969 |
|
Zadomowienie
|
jakie tam wolne skoro tyle do sprzatania ;P
|
|
|
|
#1970 |
|
Konto usunięte
|
Nie bedzie tak zle z tym sprzataniem
przynajmniej troche cwiczen
|
|
|
|
#1971 |
|
Raczkowanie
|
Nic mi nie mówcie o świętach - nie lubię ich.
I jeszcze to jedzenie, o zgrozo! ![]() A tak poza tym, to w ogóle nie chce mi się ćwiczyć dzisiaj. Ale jak mus to mus - zaraz glebnę się na ziemię i poćwiczę. Zresztą wczoraj za dużo nie ćwiczyłam i powinnam to odpracować. ![]() Szkoda, że nie lubię biegać. Męczę się szybko. No, po prostu nie lubię i tyle. Myślę, że mojej suce by się spodobała wizja codziennego biegu w lesie. |
|
|
|
#1972 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny za te baty
![]() Od dziś się biorę w garść. Dziś byłam na świątecznych zakupach, więc może troche spaliłam. Póżniej może jeszcze trochę poćwicze ![]() Alorah - wklejaj, wklejaj, miło się ogląda te thinspiracje
|
#1973 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja mam taką okropnie wypukłą:P coś w stylu J.Lo. i nie byłoby w tym nic złego, bo to ponoć 'kobiece kształty' gdyby brzuszek był płaski i piersi większe
|
|
|
#1974 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie skończyłam godzinny aerobik, zaraz idę pod prysznic i na tv.
![]() Mama upiekła ciacho na święta, nie tknę go - obiecuje. Dopiero w święta zjem mały kawałek.
|
#1975 |
|
Raczkowanie
|
A jutro jeszcze jest wigilia klasowa - no żesz, nie wiem jak ja tam wytrzymam. Tyle słodkości będzie na mnie patrzyło i prosiło zjedzenie...
Ale nie dam się. Chyba. Już od południa mówię `zaraz pójdę ćwiczyć`, ale teraz ot mówię na poważnie. Żegnam się z Wami i idę poskakać, pobrzuszkować, pozginać się.
|
|
|
|
#1976 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale sie dzisiaj pocieszylam, bo przymierzylam moje strae spodnie, ktore nosilam chyba jak miala cos kolo 50 kg i w nie weszlam spokojnie
|
|
|
|
|
#1977 |
|
Zadomowienie
|
Ja już w domu- tak się bałam powrotu tutaj i kolejnych ataków, że z tego strachu nie mam ochoty na nic już
|
|
#1978 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tyle ze jeszcze musze cos dzis upiec.
|
|
|
#1979 |
|
Zadomowienie
|
Zawsze nie lubiłam wigilii klasowych
Dla mnie to była katorga, wtedy jeszcze nie z powodu jedzenia, ale przez sztuczne uśmiechy, wystudiowane pozy, fałszywe życzenia, fikcyjną 'przyjemną' atmosfere itd. Ciesze się, że to już za mną.
|
|
#1980 |
|
Raczkowanie
|
Ojoj, jeszcze rok temu lubiłam wigilie klasowe, bo nie obchodziły mnie kalorie, które pochłaniałam jak krowa, klasa była znakomita, a teraz..?
Klasa masakryczna, fałszywi ludzie. Pewnie jutro będą składane życzenia `pełne sympati` - szkoda tylko, że z pozoru... ![]() A kaszka manna z cukrem strasznie mi zaszkodzi? Kurczę, starsznie boję się jeść ostatnio. Cały dzień w głowie mam kalorie. Jak coś zjem to mam do siebie wielkie pretensje. Chyba coś mi już puknęło w głowie... Tak sobie czytam tematy i ludzie piszą taki skrót: NNKT - o co kaman? :P |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:38.

nie głodź się przede wszystkim. posiłki co 2-3 godiznki, bez słodyczy, węglowodany rano, białko wieczorem
dużo warzyw.

W ogóle dzisiaj mam do niczego humor...

chcialabym miec takiego zwierzaka w domu,tak samo jak borsuka i bobra