Mniej niż rok do ślubu mamy,sklerozie kręgosłupa sie nie damy! :D PM 2017 cz. 19! - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-05-25, 08:36   #2521
aankaa092
Zakorzenienie

Dot.: Mniej niż rok do ślubu mamy,sklerozie kręgosłupa sie nie damy! :D PM 2017 cz. 1

Cytat:
Napisane przez anlaya Pokaż wiadomość
Hej
Witam się z pracy

Mariny suknia ładna, ale smoking Wojtka jest taki se ;p

Też mi się ziewa dzisiaj... A ja kawy nie piję. Na śniadanie zjadłam jogurt z granolą i musem z truskawek i banana. Dieta rozpoczęła się na dobre

Co robicie w długi weekend?
W długi weekend... mam jutro zdjęcia, pojutrze może jezioro a w sobotę i niedzielę mam zajęcia.

If you can dream it, you can do it!
~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy
aankaa092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-25, 08:46   #2522
malgosiaw123
Zakorzenienie

Dot.: Mniej niż rok do ślubu mamy,sklerozie kręgosłupa sie nie damy! :D PM 2017 cz. 1

Cytat:
Napisane przez Dorotti666 Pokaż wiadomość
Hej

I zazdro , ja w piatek idę normalnie.

Ja tez dzis idziemy z dziewczynami po pracy na piwo ale srednio mi sie chce. Wszystko mnie wkurza.

---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

Cytat:
Napisane przez aankaa092 Pokaż wiadomość
W Sephorze reklamują taki. Ze niby blond włosy też depiluje to raczej niemożliwe, bo laser łapie po ilości melaniny we włosach, a blondyni często w skórze mają jej więcej niż we włosach, wiec by się poparzyli.

Zalezy o jakim odcieniu blondu mówimy. Bo jest tez ciemny. Tam w tym projekcie opisuje właśnie ze zależne od koloru cery i wlosa.

---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------

Cytat:
Napisane przez Laura Rose Pokaż wiadomość
Ja od roku nie piję .
O, to, to, to, ale nie lubię prania i zmywania .

Jak to zabrzmiało

Ja llubię bardzo sprzatac-po prostu lubię jak jest czysto z obowiązków domowych nienawidzę myc okien i odkurzać.
malgosiaw123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-25, 08:47   #2523
aankaa092
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malgosiaw123 Pokaż wiadomość
Zalezy o jakim odcieniu blondu mówimy. Bo jest tez ciemny. Tam w tym projekcie opisuje właśnie ze zależne od koloru cery i wlosa.
Dlatego napisałam często. A reklamowany przez hostesse był jako taki, który usuwa też blond włosy i próbowała mnie namówić

If you can dream it, you can do it!
~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy
aankaa092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-25, 08:50   #2524
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Hej
Witam się z pracy

Też mi się ziewa dzisiaj... A ja kawy nie piję. Na śniadanie zjadłam jogurt z granolą i musem z truskawek i banana. Dieta rozpoczęła się na dobre

Nie wiem co to "granola" Ale jecie modne rzeczy :p

Ja nie mam długiego weekendu Pewnie nic wyjątkowego robić nie będziemy.

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

Cytat:
Napisane przez luna_laula Pokaż wiadomość
Jestem nienormalna ale lubię wieszać pranie Mam swój system rodzajowo-przynależnościowo-kolorystyczny

Powiem tak-jestes nienormalna jak moja tesciowa Ona tez ma kolejność bo pranie na sznurku musi ladnie wyglądać Bo co ludzie powiedzo ja mam system wysokościowy tam gdzie sznurek wyżej to idą dłuższe rzeczy.tam gdzie niżej to krótsze Ale tez kocham wieszac pranie

---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ----------

Cytat:
Napisane przez klauduska92 Pokaż wiadomość
Sukienkę miała piękną, ale jak mój TŻ wyskoczyłby w bieli... jakoś go nie widzę tak ubranego.

Skoro Marinka mu kazała :P ponoć jej życzeniem bylo by goście byli ubrano na biało.
Stary 2016-05-25, 08:53   #2525
koolorowana
Zakorzenienie

Hejo
Ja lubię sprzątać ale tylko jak mam wenę do tego to sobie puszczam muzykę i milej jest
koolorowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-25, 08:53   #2526
endziS
Zadomowienie

Hej
Wróciłam na chwilę do domu

Odnośnie pracy to wczoraj byłam i powiedział, że "zadzwoni" więc na nic nie liczę
endziS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-25, 08:53   #2527
motylek825
Zakorzenienie

Cytat:
Ech, super. Dzięki .

Ja tam lubię pierogi z owocami i takie tam .
Ja tez uwielbiam pierogi z owocami zupy owocowe chyba wszystko co z owocami oprócz mięsa

Cytat:
Juz masz? :P ja mam na razie tylko szczypiorek ale bede miec pomidorki Od zaje*u pomidorków
Zazdroszczę tez bym chciała

[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;60847671]jakby kagańca nie miał to też by miał pretensje... Ludziom nie dogodzisz [/QUOTE]

Dokładnie, tak zle i tak niedobrze

Cytat:
Napisane przez Ewelinatir Pokaż wiadomość
Odciął się tak krótko, że jak patrzysz na jego twarz to najpierw są uszy...
Moj TZ z chęcią by sie obcinał codziennie na łyso bo mu tak szybko włosy rosną a w lato jeszcze głowę maszynką goli

Cytat:
Napisane przez agnieszka_2612 Pokaż wiadomość
Poległam!

Hej
Aż zapomniałam co miłam pisać bo nie chciałam dużo cytowac

U mnie truskawki dzisiaj były po 9 zł/kg

Dzisiaj u teściowej jadłam młode ziemniaczki z koperkiem
Juz są młode ziemniaczki??? mam nadzieje, że niedługo bedą w polskim sklepie

Cytat:
Tak jak nie znosze Mariny tak wyglądała przepięknie Cudna suknia. I ten bukiet tez mi sie podoba.

Ja nawet jej nie znam ale bardzo ładnie wygladała
Cytat:
Pobiegałam 5,5 km. Padła mi bateria w telefonie i mnie to zdemotywowało. usiałam zjeść normalną kolację bo bym umarła z głodu. I wpierdzieliłam jedno Monte

Kolejny wideo ma zajęty termin,jestem załamana.
Ja chyba nie lubie biegać, nie moge sie za to zabrać. Chociaz z drugiej strony jakbym miała możliwość biegania po łąkach to juz inna sprawa

Cytat:
Napisane przez oljaa Pokaż wiadomość
A ja jestem sraka i horrorów nie oglądam, obejrzałam jeden w życiu i mi wystarczy chociaż wg filmwebu zmierzch jest horrorem
Ale thrillery lubię

---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ----------

Poszłam do sklepu po zakupy, między czasie pomyślałam, że kupię jeszcze kebaba. I wracając z tego kebaba minęłam biegnącą koleżankę. Tak jej zazdroszczę motywacji, że z rozpaczy piję piwo i zagryzam kebsa
Tez nie lubie horrorów

Tez zazdroszczę ludziom motywacji i w ogole super organizacji. Ja jestem taka

Cytat:
Napisane przez VinVinara Pokaż wiadomość
Jem sobie naleśniki z truskawkami pyszności.
Podziel sie! Ale pewnie juz są zjedzone

Cytat:
Ja mam tyle roboty że masakra... idę zjeść śniadanie i zadzwonić do babci, że jutro przyjedziemy.
A do tego muszę:
- posprzątać łazienkę
- poodkurzać
- posprzątać kuchnię
- posprzątać zwierzakom w klatce
- umyć i odkurzyć auto
- jechać do babci odebrać jej ciuchy z pralni eko
- jechać do sklepu i na pocztę
- no i zrobić obiad

Dasz rade, dobry plan to podstawa.

Cytat:
Hej
Witam się z pracy

Też mi się ziewa dzisiaj... A ja kawy nie piję. Na śniadanie zjadłam jogurt z granolą i musem z truskawek i banana. Dieta rozpoczęła się na dobre.

Chciałabym sie oduczyć picia kawy. Moze kiedys mi sie uda

Nie mam długiego weekendu praca

"Dziś zasypiamy w białej kołdrze
a kiedyś zakopią nas w jednym grobie"
motylek825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-25, 08:54   #2528
klauduska92
Rozeznanie

Cytat:

Skoro Marinka mu kazała :P ponoć jej życzeniem bylo by goście byli ubrano na biało.

Słyszałam właśnie ale swoją ślub cały w bieli też pięknie wygląda
klauduska92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-25, 08:55   #2529
Dorotti666
❤ bee happy ❤

Motylek mój tez maszynką często goli
Stary 2016-05-25, 08:56   #2530
jaszczurka94
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie wiem a najgorsze, że kawy nie piję na diecie
Ja wcale nie pijam kawy. Nie lubię.

Cytat:
To ja mam to samo, jak wezmę się za ogarnianie to wszystko z półek wyciągam, ładnie układam, przestawiam itp.
Znam to. Po tym względem jestem perfekcjonistką. Dlatego wolę mieć bałagan, bo nie potrafię zacząć sprzątać i zrobić tego szybko, bo nagle muszę poukładać wszystkie książki seriami lub alfabetycznie... Albo ciuchy w szafie rodzajem ubrania i kolorystycznie.

Razem od: 11.04.2013. Zaręczeni w dniu: 11.08.2014 .
Ślubowaliśmy:
29.04.2017.
jaszczurka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-25, 09:00   #2531
klauduska92
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez motylek825 Pokaż wiadomość

Moj TZ z chęcią by sie obcinał codziennie na łyso bo mu tak szybko włosy rosną a w lato jeszcze głowę maszynką goli

Juz są młode ziemniaczki??? mam nadzieje, że niedługo bedą w polskim sklepie

Mój TŻ na szczęście mnie posłuchał i zapuścił włosy
A co do ziemniaczków to już dawno są

---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ----------

Cytat:
Napisane przez jaszczurka94 Pokaż wiadomość

Znam to. Po tym względem jestem perfekcjonistką. Dlatego wolę mieć bałagan, bo nie potrafię zacząć sprzątać i zrobić tego szybko, bo nagle muszę poukładać wszystkie książki seriami lub alfabetycznie... Albo ciuchy w szafie rodzajem ubrania i kolorystycznie.

Ja kawę pół na pół z mlekiem, ale skoro mleka nie mogę to kawy nie pije

Ja mam zamiar po remoncie zrobić właśnie takie dogłębne sprzątanie, bo póki co to nie mam kiedy i bez sensu, bo za tydzień musiałabym od nowa

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-05-25, 09:03   #2532
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jaszczurka94 Pokaż wiadomość

Jak wolisz mieć bałagan to raczej perfekcjonistką Cie nie mozna nazwać :P

Ja kawę kocham i niestety nad tym ubolewam. Nie umiem bez niej zyc. Od razu zle się czuje.
Stary 2016-05-25, 09:15   #2533
jaszczurka94
Zakorzenienie

Cytat:
Powiem tak-jestes nienormalna jak moja tesciowa Ona tez ma kolejność bo pranie na sznurku musi ladnie wyglądać Bo co ludzie powiedzo ja mam system wysokościowy tam gdzie sznurek wyżej to idą dłuższe rzeczy.tam gdzie niżej to krótsze Ale tez kocham wieszac pranie
Ooo. Jak na dworze wieszam pranie, to na jednym sznurku są tylko niebieskie spinacze, na drugim tylko białe, na kolejnym znowu niebieskie. Nie umiem różnych powiesić.

Cytat:
Jak wolisz mieć bałagan to raczej perfekcjonistką Cie nie mozna nazwać :P
To nie wiem jak to nazwać.
Mam tak, że jak już sprzątam, układam, przestawiam, to wszystko musi być idealnie: wręcz od linijki ustawione, poukładane kolorystycznie/alfabetycznie, itp. Jednak zajmuje mi to wieeele godzin, wiele nerwów i bardzo mnie męczy psychicznie. Więc wolę mieć bałagan, bo boję się brać za większe porządki.

Ale podobnie miałam z zeszytami: prowadziłam idealnie zeszyt, jedna lekcja zrobiona źle i już mnie zjadało od środka, więc później zaczęłam w każdym pisać byle jak, by nie szarpać sobie nerwów, że część jest ładnie, a część nie.

Jak robię jakąś pracę w wordzie czy gdzieś i jest to chociażby tylko dla moich celów, czy to tekst, czy tabelki, to mogę pierw zrobić ją byle jak, ale później zmieniam ją na tysiąc sposobów, bo musi wyglądać ładnie, bo musi być czytelna.

Albo pulpit i foldery. Potrafię zrobić bałagan na kompie, ale któregoś dnia siadam i pół dnia zajmuje mi układanie do odpowiednio przygotowanych folderów, które są ułożone tematycznie, czy datami (foldery ze zdjęciami).

A tutaj coś ciekawego:
"Perfekcjonista może być … zupełnie chaotycznie działającą osobą. Może mieć nawet bałagan maksymalny wokół. Może mieć syf w szafie – ale kilkadziesiąt razy poprawiać artykuł, który chce napisać…
Możesz być perfekcjonistą w jednej dziedzinie i mieć bałagan w innych."

Razem od: 11.04.2013. Zaręczeni w dniu: 11.08.2014 .
Ślubowaliśmy:
29.04.2017.

Edytowane przez jaszczurka94
Czas edycji: 2016-05-25 o 09:19
jaszczurka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-25, 09:15   #2534
VinVinara
Zakorzenienie

Mam iść do żony kuzyna mojego Tza na ploteczki. Ale tak mi się nie chce, ze dramat a muszę iść bo już raz odwolalam z lenistwa
Stary 2016-05-25, 09:16   #2535
aguleekk
Zakorzenienie

Hej
My też nie mamy długiego weekendu, ale w czwartek jedziemy z zaproszeniem do mojego wujka do Gdynii, a tam obok niego jest plaża dla psów to poplażujemy sobie rodzinnie

20.08.2016
aguleekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-25, 09:18   #2536
oljaa
Zakorzenienie

Czeeeeść dziewczyny!

Cytat:
Ja od roku nie piję
Czeeeść Laura Rose. Jestem Oljaa, dalej piję

Cytat:
Napisane przez endziS Pokaż wiadomość
Odnośnie pracy to wczoraj byłam i powiedział, że "zadzwoni" więc na nic nie liczę
Masz słabe podejście dlaczego z góry założyłaś porażkę?
oljaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-25, 09:19   #2537
anlaya
Zakorzenienie

Cytat:
Ale nie powiesi nienawidzę wieszać skarpetek

---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ----------

Ja w ogóle kawy nie pijam muszę miec wielką ochotę aby wypić rozpuszczalną

My jedziemy do moich dziadków do lubuskiego, 3h jazdy, mam nadzieję że nie będzie gorąco
Ja też nie piję w ogóle kawy

Ech, chciałabym, żebyśmy mieli auto u nas zapowiadają deszcze i burze. A miało być tak pięknie!
Cytat:
Napisane przez luna_laula Pokaż wiadomość
Rodzice jadą, więc poza nauką czeka mnie zajmowanie się babcią Tyle wygrać

Jestem nienormalna ale lubię wieszać pranie Mam swój system rodzajowo-przynależnościowo-kolorystyczny
Ja też muszę się wziąć za naukę...

Nienawidzę robić, wieszać prania i pracować, zmywac naczyń. Ale lubię sprzątanie
Cytat:
Sukienkę miała piękną, ale jak mój TŻ wyskoczyłby w bieli... jakoś go nie widzę tak ubranego.

Ja jadę do mnie na wieś, posiedzę trochę nad wodą i odpocznę, bo po weekendzie mam zamiar ostro wziąć się za pisanie pracy
Mi ten fason się średnio podoba (ten Szczęsnego)

My mieliśmy jechać do mnie, ale rodzice zajęli gratami mój pokój, bo robią sobie sypialnię (wreszcie, po tylu latach). Chyba to, że zarabiam ich odciążyło. Ech, tęsknie za Kicią (naszym kotem). Mieliśmy nawet iść na procesję jutro, feszyn niezłe tam jest . Ale chyba pozostaniemy na rowerach, spacerach, pikniku nad Zalewem.
anlaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-25, 09:21   #2538
aguleekk
Zakorzenienie

Cytat:
Też tak mam niestety ;p też czekam teraz na telefon ale czuję, że nic z tego ;p

20.08.2016
aguleekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-25, 09:26   #2539
endziS
Zadomowienie

Cytat:
Taki mój wniosek po spotkaniu
Jak będzie to okażę się

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-05-25, 09:27   #2540
klauduska92
Rozeznanie

Cytat:

My mieliśmy jechać do mnie, ale rodzice zajęli gratami mój pokój, bo robią sobie sypialnię (wreszcie, po tylu latach). Chyba to, że zarabiam ich odciążyło. Ech, tęsknie za Kicią (naszym kotem). Mieliśmy nawet iść na procesję jutro, feszyn niezłe tam jest . Ale chyba pozostaniemy na rowerach, spacerach, pikniku nad Zalewem.

No właśnie u nas na procesji to też idzie wypatrzeć niezłe "perełki" modowe
Stary 2016-05-25, 09:29   #2541
malgosiaw123
Zakorzenienie

https://m.youtube.com/watch?v=u1ZoHfJZACA. Tak bardzo kocham te piosenke ze do niej chetnie bym zatanczyla pierwszy taniec

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ----------

Cytat:
Napisane przez endziS Pokaż wiadomość
Taki mój wniosek po spotkaniu

Jak będzie to okażę się

A może takim zlym nastawieniem przyciągasz do siebie te porażki? Glowa do góry,trzeba być dobrej myśli! A Ty po kazdej rozmowie jestes tak pesymistycznie nastawiona.
Stary 2016-05-25, 09:33   #2542
koolorowana
Zakorzenienie

Dokładnie, życie jest za krótkie , żeby ciągle myśleć negatywnie
koolorowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-25, 09:34   #2543
Nemmireth_
Zakorzenienie

Cytat:
Hej
Witam się z pracy

Okropny, nie lubię białych

Hej
Siedzę ze skarpetkami złuszczającymi

1 + 1 = 3
Nasza Księżniczka

Starania od listopada 2019
Tyle zmienił mały człowiek, niemal lżejszy od powietrza.
11tc[*] 11.04.2017
6tc[*] 5.12.2017
Nemmireth_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-05-25, 09:35   #2544
Balkonikowa
Rudziutka..! :)

Cytat:
Napisane przez Nemmireth_ Pokaż wiadomość
Dziś byłam na pogrzebie Wujka. Pierwszy raz byłam na świeckim pogrzebie i powiem Wam że jest tysiąc razy lepszy niż taki w kościele. Piękna oprawa, takie wspomnienie Wujka - streszczenie jego życia, wszystkim szkliły się oczy. Potem taki pan - on to wszystko mówił, czytał - grał na pianinie taką piękną smutną muzykę klasyczną. Przy "polskich drogach" i ja płakałam, bo to od zawsze kojarzy mi się z pogrzebem taty.
Było przepięknie
NIgdy na takim nie byłam, a z tego co piszesz - było bardzo ładnie.

Cytat:
Juz masz? :P ja mam na razie tylko szczypiorek ale bede miec pomidorki Od zaje*u pomidorków
Przetwarzaj na suszone jeeeeeeeeeju koooooocham!

Cytat:
Napisane przez Ewelinatir Pokaż wiadomość
Mój TŻ był dzisiaj u fryzjera. Jak go zobaczyłam to myślałam, że się popłacze...
Aż taka przystojniacha?

Cytat:
Napisane przez zambeza Pokaż wiadomość
któraś z was ma ochotę na niepowtarzalny i oryginalny ślub?
Rano u mamy "wyskoczyła" mi herbata nosem ze śmiechu a teraz kawa...

Cytat:
Nie lubisz go w krótkich?
Ja swojego łysego uwielbiam
Ja też mojego wole jak ma króciutkie włosy i brodę a nie jak drwal chodzi zarośnięty

Cytat:
Nie wiem czy wam pisałam, ale dałam już TŻ-owi prezent urodzinowy i jest zachwycony
Cytat:
Gitarę

... Gdybym miał gitarę, to bym na niej grał... ram pam pam pam...

Cytat:
Napisane przez Wanilka5 Pokaż wiadomość
Śliczna pasuje do niej; bukiet też śliczny
Ona piękna, On przystojniak - nawet ładnie im w tej bieli
A ja.. nawet nie wiedziałam, że są razem, o ślubie nie wspominając

Cytat:
Pracuję Jeszcze sobie Szefowa wymyśliła, że w czwartek mamy przyjść przed otwarciem i niespodziankę Szefowi zrobić bo ma urodziny.. Już mi się chce jak ja mam na 17 do pracy, to w południe będę jeszcze lecieć by mu sto lat śpiewać.. cały dzień rozwalony. Tym bardziej, że w czwartek rajd konny do Nas przyjeżdża i trzeba dom ogarnąć i jakiś obiad dla nich.

Ej jakieś samoloty mi latają nad blokiem...

Dzień doberek!

10.2011
12.2015
06.05.2017
Balkonikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-25, 09:37   #2545
Nemmireth_
Zakorzenienie

Cytat:
Czeeeeść dziewczyny!

Czeeeść Laura Rose. Jestem Oljaa, dalej piję

Jestem żuloholikiem

---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

Balkonikowa toć w czwartek święto pracujesz?

1 + 1 = 3
Nasza Księżniczka

Starania od listopada 2019
Tyle zmienił mały człowiek, niemal lżejszy od powietrza.
11tc[*] 11.04.2017
6tc[*] 5.12.2017
Nemmireth_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-25, 09:42   #2546
klauduska92
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Balkonikowa Pokaż wiadomość

Pracuję Jeszcze sobie Szefowa wymyśliła, że w czwartek mamy przyjść przed otwarciem i niespodziankę Szefowi zrobić bo ma urodziny.. Już mi się chce jak ja mam na 17 do pracy, to w południe będę jeszcze lecieć by mu sto lat śpiewać.. cały dzień rozwalony. Tym bardziej, że w czwartek rajd konny do Nas przyjeżdża i trzeba dom ogarnąć i jakiś obiad dla nich.

Ej jakieś samoloty mi latają nad blokiem...

Dzień doberek!

Współczuję z pracą....

A co do koników to kiedyś namówiłam TZ, żebyśmy poszli na naukę i było mega W tym roku chcieliśmy iść, ale koleś chyba zmienił nr i nie odbiera ;(
Stary 2016-05-25, 09:43   #2547
endziS
Zadomowienie

Cytat:
A może takim zlym nastawieniem przyciągasz do siebie te porażki? Glowa do góry,trzeba być dobrej myśli! A Ty po kazdej rozmowie jestes tak pesymistycznie nastawiona.
Bo ile można chodzić na rozmowy i dostawać kopniaka
Naprawdę teraz liczę, że się uda

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-05-25, 09:48   #2548
micia00
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale nie powiesi nienawidzę wieszać skarpetek
ja też

końca nie widać
micia00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-25, 09:50   #2549
czerwiec2017
Zadomowienie

Pozdrawiam z parzacej w dupke bujawki, ze slonecznego podworka
czerwiec2017 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-25, 09:52   #2550
pretty_girl19892
Zakorzenienie

GG do pretty_girl19892

Cześć

Ja od piątku pracuje, a dziś i jutro mam zamiar na maksa korzystać z pogody i idę zaraz się opalać nad morze

PM 2017
pretty_girl19892 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości