|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 20+ Gotowe Na Absolutnie Wszystko vol 3
no własnie! bylam przekonana, ze widzialam na naszej liście 22.12, ale to ciacho w pracy mnie zmyliło i juz nie sprawdzałam
![]() to dostaniesz podwojne zyczenia |
|
|
|
#4022 |
|
Zakorzenienie
|
A Wy co takie nadgorliwe baby
Helloja właśnie wróciłam od męża z pracy, pogadaliśmy troszkę, pewnie sobie pomyślici9e, że mnie chyba pogieło jechać tak z rańca ale co tam ![]() dziś ostatni etap sprzątania i ten najgorszy
|
#4023 |
|
Zakorzenienie
|
sweet szalona... ja wlasnie sprzatnelam łazienke i parapety
![]() najgorsze było wczoraj.. i wiecie co, to jakis cud, ze sie nie przeziebilam...
|
|
|
|
#4024 |
|
Zakorzenienie
|
ciesz się bo teraz tak na święta to by było słabo, więc uważaj tam na siebie!
|
#4025 |
|
Zakorzenienie
|
wiem.. ja wczoraj zrobilam głupote, bo mylam okna raz z zewnatrz, raz we wnatrz, no po prostu gratuluje inteligencji.. tu gorąco, ja w kurtce i co chwila wahluje tym oknem i zimne powietrze łykam
![]() wiec jak zwykle mialam wiecej szczescia niz rozumu
|
|
|
|
#4026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiecie co kupiłam sobie kawę a w promocji była do niej przyprawa do kawy i deseru o zapachu piernika
|
|
#4027 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
Ja jak zwykle niedospana... Dziś siedzę 10 godzin, do 20. Ale jutro do domku ![]() ![]() ![]() Mam sporo roboty więc pewnie dopiero wieczorkiem się odezwę. Buziam i miłego dnia
|
#4028 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() miłego dnia
|
|
#4029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja dostalam od Ecstasy piekny staniczek H&M ![]() szary przeplatany srebrną niteczką i mozna zapinac na 3 sposoby i jeszcze bransoletke hand made (made by Ecstasy )a ona ode mnie dostala zel piernikowy YR , białą herbate o smaku pomaranczy i kadzidełko kokosowe bo jest kokosomaniaczką i herbatomaniaczką ![]() i starym piernikiem ![]() ![]() ![]() to miłego dnia tez!! uff została mi kuchnia i troszke kurzy w jednym pokoju. jestem na finiszu biurko szefa za mną-to mnie pociesza. on ma tam milion rzeczy, korych "nie mozna ruszać" i wez tu sprzataj slalomem halo baby co z wami ?? ide obskoczyc kuchnie i poodkurzać ![]() i koooonieeeec i polazły wszystkie
Edytowane przez navi Czas edycji: 2007-12-21 o 11:17 |
|
|
|
|
#4030 |
|
Zakorzenienie
|
ja też sprzątam, w nosie mnie kręci od tych wszystkich specyfików
ale zostało mi tylko ogarnąć ogólnie to co się nakładło podczas sprzątania i podłogi do umycia i poodkurzania tadaaaaa
|
#4031 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie jeszcze godzina pracy została
i woooolne, całe 5 dni, strasznie się cieszę
|
#4032 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
hihih ja zaczełam opisywać pułki masakra ale po urlopie jak wpadne to szach mat i zrobione hihihi ![]() navi ale nas wprowadziłaś hihi i żadna nie zajrzała vibesko ale Ci dobrze a ja w poniedziałek do pracki ale z ka.si sie zobaczę
|
#4033 |
|
Zakorzenienie
|
uff zostało umyc podłogi...
potem do dentysty i do domu... sprzątac swoj pokoj ![]() ale wpadlam w rytm, nie jest zle ![]() ![]() choc w glowie tez mam zawroty, pewnie od ciągłego schylania sie no i od spefyfikow tez ![]() wiecie, wczoraj uslyszalam rozmowe w autobusie, jak dziewczyna mowila, ze kolezanka proponowala jej prace na recepcji w pewnej znanej wszystkim firmie za uwaga:1400zł BRUTTO ![]() tych ludzi chyba powaliło ... karaa dajesz poleczki dajesz ![]() a ja nie moge wziasc urlopu na czwartek i piatek.. szkoda.. to by dopiero było wolne
|
|
|
|
#4034 |
|
Zakorzenienie
|
Pamiętacie może film "Miłość w rytmie rap" z Vanilla Ice'em? właśnie sobie ściągam, ale on mi się kiedyś podobał
edit: jego stare foto, widziałam go niedawno w TV to nie wyglądał już tak korzystnie
|
#4035 |
|
Zakorzenienie
|
naviii pupciooo
hihi ja mam urlop dopiero od 31.12 hihihi cały tydzień lalala... ale mu dobrze co nie hihihi eee tam zaraz idę muszę prezenty kupić i dziewczyny powiedziały że mnie puszczą ok lece życzcie mi powodzenia hihihi do później ![]() miłych dzionków
|
#4036 |
|
Zakorzenienie
|
karaa wiem ze wtedy masz laska
![]() a ja bym chciała teraz też ![]() ale nic z tego, zamkniecie roku czeka ![]() w sumie to ja tez lece... aaaaa moje plery ![]() sweet ja tego filmu nie widzialam chyba ![]() uciekam do dentystki... trzymajcie, zeby mało bolało i jeszcze mniej kosztowało bede później |
|
|
|
#4037 |
|
Zakorzenienie
|
żadnej się nie podobał jak byłyście małe
eeee nie wierzęedit: navi nie gadaj! musiałaś go widzieć! a jak nie to obejrzyj bo bardzo fajna romantyczna komedia, z fajnymi motorkami i fajnym aktorem
|
#4038 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jestem juz u rodzicow
uraczyli mnie pierogami:P:P ale dom pieknie wystrojony...jak bede miala czas wrzuce jutro foteczki
|
|
|
|
#4039 |
|
Zakorzenienie
|
A ja po szkoleniu i po wigilijce w pracy. Było troszkę szampana, więc jestem cała uhahana
![]() Ale mi się zrymowało ![]() Szkoda, że jeszcze aż 3h ...
|
#4040 |
|
Wtajemniczenie
|
Niech ktoś sprawi żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce
Nie wyrobię dziś normalnie, chyba zasnę nad komputerem.A ja do domku jutro, nie mogę się już doczekać. Jeszcze coś dla brata muszę z mamą kupić... No zobaczymy. Nawet kawa mnie nie budzi. Jedyna nadzieja w pepsi. Dziś same niezdrowe rzeczy jem. Eh. Ale od stycznia....
|
#4041 |
|
Zakorzenienie
|
od stycznia bedziemy grzeczne
nie?
|
|
|
|
#4042 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie, że ja podczas tej diety w ciągu tych 11 dni schudłam tylko 2 kg?inni nawet chudli 6kg
a tak się trzymałam ja już nie wiem co mam zrobić
|
#4043 | ||
|
Zakorzenienie
|
uuu co tu tak marniutko
![]() wrocilam od dentystki... moze i nie bolało ale o maly wlos bym sie zakrztusiła jakas koncowką od wiertła bo nie chwycila i wpadla mi do gardła dobrze ze akurat nie bralam oddechu bo moglabym juz z wami nie spamować Cytat:
Cytat:
![]() i kolega mamy kupił nam jodłe kaukazką, nie mam bladego pojecia jak ona wyglada, ale ponoc są piekne ide zrobic sobie obiad z mrozonki nie mam sily na gotowanie dzis edit: sweet, kochanie, cierpliwosci, kazdy ma inne tempo chudnięcia. moze u Ciebie ruszy w drugim tygodniu? nie poddawaj sie! ide wstawic kolejna porcje firanek do prania. zadziwia mnie moja pracowitosc w ostatnich dniach ![]()
|
||
|
|
|
#4044 |
|
Zakorzenienie
|
sweet no mi spadly 3 kg...ale nadal jest duzo
mimo to bedzie lepiej.. a navi ma racje...kazdy chudnie inaczej, w sumie wole miec -2 niz -6 i potem wielkie jojo![]() ale lade perfumy dostalam ![]() ![]() wymarzone!!!Hugo Boss XX ![]() ![]()
|
|
|
|
#4045 |
|
Zakorzenienie
|
a mi nic nie spadło bo moja dieta .... bo mojej diety nie ma
![]() ale spoko, po tym sprzataniu dzis pewnie bedzie z kg mniej tylko ze narazie to nie mam siły ruszyc doopy i najchetniej bym poszła spac ![]() Hugo Boss XX?? a to nie znam, jaka buteleczka? ja kocham te w czerwonej, a mam takie fioletowe ale nie pamietam jak sie nazywają ![]() a u dentystki sie dowiedzialam, ze mam zapalenie tej osemki co mnie boli ![]() ale powiedziala ze tak jest jak rosna, posmarowala czyms i jak nadal bedzie bolało to wytnie mi kawalek dziąsła
|
|
|
|
#4046 |
|
Zakorzenienie
|
może i macie rację ale ja i tak robię przerwę na święta
i chcę do diety wrócić w styczniu, wtedy też z większą ilością ćwiczeń, nie tylko A6W
|
#4047 |
|
Zakorzenienie
|
może zaczniesz tak jak ka.si! tylko zeby byc jak ona, bedziesz musiala isc na 12h do pracy, wrocic i cwiczyc godzinke do 1 w nocy hehe
![]()
|
|
|
|
#4048 |
|
Zakorzenienie
|
tzn? jak mam zacząć?
|
#4049 |
|
Zakorzenienie
|
no te jej cwiczenia, callanetics
|
|
|
|
#4050 |
|
Zakorzenienie
|
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:06.

Ja jak zwykle niedospana... Dziś siedzę 10 godzin, do 20. Ale jutro do domku 

i wez tu sprzataj slalomem
ide obskoczyc kuchnie i poodkurzać
ale zostało mi tylko ogarnąć ogólnie to co się nakładło podczas sprzątania i podłogi do umycia i poodkurzania