|
|
#3931 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. IV
Czesc dziewczyny
![]() Ja tym razem jestem zadowolona dla odmiany (widac, ze trzymalyscie kciuki) Wrzucilam na luz i przestalam sie pieklic i moge juz zbierac 1sze plony mojej "przemiany" ![]() Juz caly tydzien (!) udalo sie nam nie poklocic i nawet nie mialam powodu do fochow. A dzis to juz w ogole przytulanki cala noc i rano (odkad wrocil z wigilii w pracy, udalo mi sie nawet nie dzownic do niego i pytac kiedy wraca, jestem z siebie TAKA dumna ) Chyba wraca moj TZ jakim go znalam kiedys.. obym tylko nie zapeszyla , tfu tfu![]() Milo, ze kulbit i hihi wrocily My dzis kupujemy choinke, robimy reszte zakupow swiatecznych i mam nadzieje, ze uda sie nam milo spedzic weekend Mam plan miec spokojne i naprawde czułe swieta, oby sie udalo!!!Ale zeby nie bylo za slodko, dowiedzialam sie dzis od TZ ze jego najlepszy kumpel i dziewczyna po 6 latach sie rozstali( po przyjacielksu, ale i tak )a wygladali tak idealnie... |
|
|
|
#3932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Naprawdę fajnie, że jednak się udaje!Aby te święta były okazją do cieszenia się sobą wzajemnie |
|
|
|
|
#3933 |
|
Zakorzenienie
|
Apolonio wreszcie dobre wieści
![]() Lemoorko wspomniałaś, że znasz się trochę na ziołolecznictwie, Czy uważasz że picie np. pokrzywy może w dłuższym czasie wpłynąc korzystnie na moje włosy, jak sądzisz ???? |
|
|
|
#3934 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3935 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A potem zawsze pytaja dlaczego nie zostajemy dłużej??? Ale to sympatyczne wiedziec jak im zalezy
|
|
|
#3938 |
|
Raczkowanie
|
Rozumiem
O ile choinka to balsam na moja dusze (uwielbiam te czerwone swiatelka, przy ktorym zasypialismy w zeszlym roku, palily sie cala noc ) to zazdroszcze braku tego zgielku, bo my niestety nie wymigalismy sie od wizyt rodzinnych przez wszystkie 3 dni swiat a wcale nie mam ochoty na te obiady :/ i juz tylko czekam na ten wyjazd na sywlestra
|
|
|
|
#3939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jakie to piękne, że się w tym zgadzamy
|
|
|
|
|
#3940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, oczywiście pozytywniie nienormalni Zastanawiałam się czy kiedyś nam się to znudzi ? Czy przyjdzie taki czas, że będziemy unikać spędzania czasu tylko we dwoje mam nadzieję, że nie nastąpi taki czas, ale wiadomo róznie bywa
|
|
|
|
|
#3941 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3943 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#3944 | ||
|
*sportaddict*
|
Nemo mi po herbie tez podchodzi, więc lepiej sucha bułę zjedz + krople zołądkowe (przydadzą się i dla Suri
)Cytat:
Cytat:
![]() Apolonio - cieszę się, ze lepiej
|
||
|
|
|
#3945 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam 35cm w najszerszym miejscu łydki
Cytat:
|
|
|
|
|
#3946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, szkoda że nie da się tego połaczyć ale cóż czasem tak bywa ![]() My mimo, że jeszcze bez ślubu zyjemy jak małżeństwo i taki też jest nasz odbiór przez rodziny....gdyby mnie nie było na wigilii u Tża to teściowa by się zapłakała , podobnie moja mama- jakby kochanego zięcia nie zobaczyła
|
|
|
|
|
#3947 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#3948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I rurki też źle wyglądają, bo widać łydkę, a nie powinno być widać
|
|
|
|
|
#3949 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3950 | ||
|
*sportaddict*
|
Cytat:
aż dołączam zdjęcie moich łydek - jeśli Twoje 3 cm szersze (przy 10 cm wzrostu więcej) są wielkie, to ja Cię biorę na kozetkę, moja droga :P Cytat:
|
||
|
|
|
#3951 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ja pewnie mam tyle w ramieniu ![]() Ja mam inny kształt To dlatego!I wiesz, że jas tez poczułam się jak ten serdelek
|
|
|
|
|
#3952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja mam pewnie podobnie w ramieniu co w łydce Ja mam taki sam poroblem jak niektóre z Was, ale w drugą stronę - myslicie że są kozaki do takich łydek ? Hihi ja mam nieumięsnione łydki, nie ma tam wyrażnie najszerszego miejsca , sa takie jak u dziewczynki ![]() Kurde aż z ciekawości dzisiaj sobie cyknę fotkę, jak nie zapomnę to wam załączę ![]() Przestańcie dziewczyny ...się wygłupiać, ja wam dam serdelki, serdelki to ja mam w pasie !!! VADI moje łydki wyglądają podobnie tylko ja jestem dosyć długa i sa takie tylko wydłuzone ... |
|
|
|
|
#3954 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#3955 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3956 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobra dobra, wiem co mówię ![]() To naprawdę dobrze, że masz fajne układy z Teściamii |
|
|
|
|
#3958 |
|
Zakorzenienie
|
Tak są fajne
Przeszliśmy swoje "boje", ale teraz jest na prawdę ciepło i rodzinnie Dotarlismy się![]() Dziewczynki przesadzacie z tymi łydkami - 35 to przecież normalny wymiar!!!
|
|
#3959 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Chcemy je spędzić na spokojnie, na wigilie idziemy do rodziny, żebysmy nie były same, teszta świat z kolejna bardzo bliska i oddana rodzina Nasuwaja mi się takie wnioski na te świeta: - zaprasza nas rodzina, która z nami nigdy nie utrzymywała kontaktu, a teraz im się sumienie odzywa ,bo nam ich jest żal- nie rozumiem tego, nie było ich w cięzkich chwilach, a teraz żal........ Świeta to czas dla nabliższych, a nie dla bydła, ktore zaczeło mowic ludzkim głosem ![]() - nie rozumiem ludzi, ktorzy chca przed świetami świat zwojowac- sprzatanie- trzepanie dywanów, szorowanie okien,żeby śie świeciły . Czy od czystośco okien zaleza swieta?? A potem polowa z tych ludzi, lezy w łozku w świeta bo ich w oknach zawiało ![]() - robienie takiej ilości zarcia- a potem pozerania tego bo szkoda To juz w ogole dla mnie kosmos- bylam na zakupach we wtorek- moj koszyk byl wart okolo 100 zlotych i to byly koncowe zakupy- oczywiscie najdrozsze przyprawy do ciasta, owoce, cos tam do chela i kawaleczke szynki, ktora bedziemy pichcic w winie by bylo do chleba. A ludzie mieli pelne koszyki- matko i corko- kiedy oni to zjedza ![]() U mojego TZ jest tradycja, ze gotuje sie trzy dni by potem od wigilii do sylwestra jest to co sie wczesniej ugotowalo Dla mnie to jakies nieporozumienie Dzwonie wczoraj do niego, a on na zakupach z matka- 10 kilo ryb kupili na 5 osob. Licza, ze ja przyjade, ale ja nie zjem 2 kilo ryb OStatnio po swietach wielkanocnych wywalali jadlo, bo nie zjedli. A tyle ludzi chodzi głodnych![]() Cytat:
Ostatnio dobiła mnie "kolezanka" z hasłem- Ty znowu schudłaś Powiedziałam jej" Ciekawe jakbys Ty wygladała, gdybys przezyla to co ja Powedziała przepraszam,co widocznie jednak sprawiło jej przyjemnosc dokuczenie mi Nie rozumiem ludzi znajdujacych przyjemnosc w dokuczaniu innym
|
|||
|
|
|
#3960 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:56.

) Chyba wraca moj TZ jakim go znalam kiedys.. obym tylko nie zapeszyla , tfu tfu
)

a wcale nie mam ochoty na te obiady :/ i juz tylko czekam na ten wyjazd na sywlestra

Boski, nie?
, podobnie moja mama- jakby kochanego zięcia nie zobaczyła
Hihi... <patrzy złowrogo>
To dlatego!
Powiedziałam jej" Ciekawe jakbys Ty wygladała, gdybys przezyla to co ja