Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XVII - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-12-21, 12:23   #4711
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XVII

Ano
Aggie125 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-21, 12:24   #4712
Różowy Strachulec
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aggie125 Pokaż wiadomość
Ano
Mam

Jak chcesz to ja to moge wrzucić do worda albo zrobić z tego jeszcze pdf
Stary 2007-12-21, 12:25   #4713
E
Zakorzenienie

Chocolovers
E jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-21, 12:25   #4714
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Dałabyś radę??? Byłoby super, przynajmniej mogłabym to wysłać reszcie w jakims normalnym formacie.
Stary 2007-12-21, 12:26   #4715
Różowy Strachulec
Zakorzenienie

Cytat:
Dałabyś radę??? Byłoby super, przynajmniej mogłabym to wysłać reszcie w jakims normalnym formacie.
Podejmę heroiczną próbę
Stary 2007-12-21, 12:29   #4716
irkax
Zakorzenienie

To ja na PW zapodaję swojego maila

edit: Dostałam
Dziękuję Aggie
irkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-21, 12:38   #4717
czarnazuzia1
rude jest piękne:)

Ta na ,ktora ja tez czekam ( ksiazke) ? Pozdrawiam wszystkich serdecznie , AGNYSKO do licha nie mam teraz czasu pisac , bo po zakupy lete , ale wylas z tego dolka ,juz A ty RACHELO co? za kare tam siedzisz? a juz do roboty MARGOT ,ja przeczytałam karetka jezdzic ,lo matko , NEONKO ,ładnie podkradac, wszystkie ,ktore pochowaly sie do dołka przed swiateczna robota juz wylazic NEBRASKO ,przyjemnej podrozy , AGGIE , : szara: MYSZKO dobrze, ze sie znalazlas ,bo cosik wczoraj wcielo cie , myslalam , ze kocury upolowaly szara mysie na obiadek wszystkim cierpiacym przesylam jeszcze mam energie , ale zaraz ide po zakupy wiec moze mi uleciec , Cholera matol jestem i nie umiem cytowac, dobra , dobra czytalam ale dla mnie za naukowo napisane ,ja musze jak krowie na rowie ,inaczej ni w ząb. Pachne najpierw smokiem, ale franca ucieka ze mnie ,dopsikalam shalimar .SABBATH wez te baby i pogon z dolka .bo juz ciasno sie tam robi .a ciebie posłuchaja DEMONIKU ty nie badz taka matka polka ,bo nam wstyd ,my jeszcze w proszku
czarnazuzia1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-12-21, 12:38   #4718
Miśka.S.
Raczkowanie

Cytat:

Tak więc jak ktoś chce owa powieść stulecia, to niech mi da na PW swojego maila.
Angie dałam maila , wyslij mi tez, pliiiiz

Podczytuje Was,ale pisac jakos mi trudno , znacie sie doskonale i mi głupio sie "wcinać "
W temacie- podebrany małżowi Gucio PH cudny jest ...
Stary 2007-12-21, 12:40   #4719
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Czarnazuziu, jeżdżenie karetką skojarzyło mi sie "w charakterze skór" może powinnam była napisać "karocą" w każdym razie jakimś wykwintnym pojazdem, dla odróżnienia od PKP

Miśka, a Ty się spokojnie wcinaj, kazdej z nas na początku przygody z Wizażem wydawało się, ze tu sami znajomi "a ja jakaś obca" im więcej piszemy tym lepiej się poznajemy

Edytowane przez Margot45
Czas edycji: 2007-12-21 o 12:59 Powód: dopisek
Margot45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-21, 12:54   #4720
czarnazuzia1

MISKA S, ja tych bab na oczy nie widzialam nigdy , ale i tak je lubie .Znamy sie wirtualnie, ja na poczatku tez mialam opory i zdarza sie .ze teraz tez ale juz mniej.Balam sie okro.....pnie tym bardziej, ze ja tutaj najstarsza ,tak,tak Teraz czuje sie wsrod tych kochanych bab i rodzynkow swietnie ,przeszkodajest tez dla mnie moje ograniczenie wynikajace z braku wiedzy ,a dotyczace obslugi kom, AGGIE ja blondyna jestem wysylam adres na PW ,robie to pierwszy raz wiec nie wiem czy sie uda
Stary 2007-12-21, 12:56   #4721
irkax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarnazuzia1 Pokaż wiadomość
Cholera matol jestem i nie umiem cytowac, dobra , dobra czytalam ale dla mnie za naukowo napisane ,ja musze jak krowie na rowie ,inaczej ni w ząb.
Dla Czarnej Zuzi jak krowie na rowie tłumaczę jak cytować.

Zuziu - jeśi chcesz zacytować tylko jedną osobę to klikasz guzik "Cytuj" znajdujący się poniżej jej wypowiedzi, a jeśli chcesz zacytować więcej niż jedną wypowiedź, to przy każdej takiej klikasz sobie ten guziczek z symbolem cudzysłowu i plusika.
Kiedy już je wybierzesz to przy ostatniej, którą chcesz zacytować klikasz "cytuj" i wtedy otwiera Ci się okienko edytora, a w nim zacytowane wypowiedzi.
Każda z nich będzie wzięta pomiędzy znaczniki (musze dodać kropkę przed pierwszym quote coby mnie nie zacytowało )

[.quote=TUTAJ NAZWA UŻYTKOWNICZKI]

tekst
tekst

[/quote]

To co jest pomiędzy tymi znacznikami będzie zacytowane, także jeśli nie chcesz cytować całości danej wypowiedzi tylko np. jedno zdanie, to kasujesz zbędą część, zostawiając tylko to co kcesz. Pamiętając żeby zostawić znaczniki
Pod spodem, albo wyżej dopisujesz to co chciałaś sama napisać zwracając uwagę żeby napisać to nad lub pod całym blokiem (blok to, to co zawiera się pomiędzy znacznikami wraz z nimi).

Następnie dajesz sobie podgląd wiadomości żeby sobie zobaczyć jak wygląda wiadomość zanim wyślesz ją w świat.
Jeśli wszystko się ładnie zacytowało dajesz wyślij, jeśli kcesz coś poprawić, to poprawiasz w edytorze i dopiero dajesz wyślij.

Proste nie? A jak nie to mogę jeszcze ewentualnie porobić screeny i pokazać co i jak

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-12-21, 13:00   #4722
annmarie
Wtajemniczenie

GG do annmarie Send a message via Skype™ to annmarie

Cytat:
Napisane przez Favkes Pokaż wiadomość
A no nie mamy
I na północy też. Od dzisiaj Polska jest w stefie Schengen.
Podróżujemy bez kontroli - ale dowód osobisty warto mieć
Ciekawa jestem jak dzieci - czy muszą mieć paszporty - czy teraz to już nie ma takiej konieczności ?
Wie ktoś ?
Przed chwilą na TVN 24 padło takie pytanie (no, jakieś pół godziny temu, jak pakowałam prezenty) i odpowiedź była taka, że wystarczy deklaracja rodziców (choć jak jest paszport, to bardzo dobrze, ew. legitymacja szkolna, jeśli dziecko już ma), że to ich dzieci, ale jeśli przewozi się ze sobą "inne" (np. bratanka, czy dziecko przyjaciół), to ono powinno mieć paszport.

Cytat:
Napisane przez neonka28 Pokaż wiadomość
"L" leży na mnie jak plankton na neonce Mniam bosko slodko i otulajaco i bardzo pieszczotliwie
Może dam jej jeszcze jedną szansę... Może w okresie świątecznym też tak ładnie zapachnie...
Stary 2007-12-21, 13:02   #4723
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Zuzia, PW doszło, tak pięknie wysłane, że sama bym tak ładnie nie umiała wysłać
Stary 2007-12-21, 13:04   #4724
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

A ciekawe jak się ustosunkowuja do małych dzieci - 2-5 latków - moze warto mieć akt urodzenia

Cytat:
Napisane przez annmarie Pokaż wiadomość
Przed chwilą na TVN 24 padło takie pytanie (no, jakieś pół godziny temu, jak pakowałam prezenty) i odpowiedź była taka, że wystarczy deklaracja rodziców (choć jak jest paszport, to bardzo dobrze, ew. legitymacja szkolna, jeśli dziecko już ma), że to ich dzieci, ale jeśli przewozi się ze sobą "inne" (np. bratanka, czy dziecko przyjaciół), to ono powinno mieć paszport.

Może dam jej jeszcze jedną szansę... Może w okresie świątecznym też tak ładnie zapachnie...
Favkes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-21, 13:06   #4725
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Chyba jednak dziecko musi mieć paszport. Co po deklaracji, jeśli ojciec czy matka wywiozą dzieciaka za granice i ślad po nim zaginie? To sie chyba nie zmienia, że wymagana jest zgoda obojga rodziców na wyjazd dziecka.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-12-21, 13:13   #4726
czarnazuzia1

IRKAX- tak,yak kcem , ale mam prosbe moge prosic cala instrukcje na PW. teraz musze wybyc,bo moja rodzina o suchym chlebie i wodzie z kranu zostanie. A poniewaz ja krowa ,to wezme sobie spokojnie przeczytam ,napisze tak ja mi napiszesz i po kolei bede sprawdzala.Teraz szybko przeczytalam ,ale zanim wroce ,malo ,ze zapomne .to jeszcze znajac mozliwosci tworcze ,bedzie z 20 postow do przodu Prosze poratuj ruda ,blondynke AGGIE seruszko .to miodzio na moje skolatane ze strach serducho:dzie kuje:
Stary 2007-12-21, 13:14   #4727
Miśka.S.
Raczkowanie

Cytat:
MISKA S, ja tych bab na oczy nie widzialam nigdy , ale i tak je lubie .Znamy sie wirtualnie, ja na poczatku tez mialam opory i zdarza sie .ze teraz tez ale juz mniej.Balam sie okro.....pnie tym bardziej, ze ja tutaj najstarsza ,tak,tak Teraz czuje sie wsrod tych kochanych bab i rodzynkow swietnie ,przeszkodajest tez dla mnie moje ograniczenie wynikajace z braku wiedzy ,a dotyczace obslugi kom, AGGIE ja blondyna jestem wysylam adres na PW ,robie to pierwszy raz wiec nie wiem czy sie uda
Zuziu, ja tez nie jestem juniorka , oj , niestety , nie na innym ,zwierzakowym forum tez jestem "u siebie" a tutaj ciągle czuję sie gościem . Ale za to dzięki bytności TU poznałam wielu insteresujących ludzi, choćby wirtualnie, wiele ciekawych zapachów, odważyłam się kupić perfumy na allegro więc jest dobrze

A wspierającym dziękuję, kochane jesteście strasznie

Edit- Angie, dziękuję,doszło !!! zaraz się zabiorę za czytanie , choć chwilkę...

Edytowane przez Miśka.S.
Czas edycji: 2007-12-21 o 13:17 Powód: dopisek
Miśka.S. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-21, 13:14   #4728
SpanishMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
(...) MYSZKO dobrze, ze sie znalazlas ,bo cosik wczoraj wcielo cie , myslalam , ze kocury upolowaly szara mysie na obiadek
Zuziu

Nie dam się żadnym niedobrym kocurom Waleczna myszka nie podda się tak łatwo bez uprzedniej zaciętej walki

Aggie, ja również piszę PW
I can feel it tearing me apart..."

SpanishMyszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-21, 13:15   #4729
Ondine
Rozeznanie

Migreny ciąg dalszy , niestety nie lepiej a gorzej momentami niż wczoraj. No, 3-dniówka .
W pracy ledwie ledwie wytrwałam i to po kilku tabletkach. Zresztą tylko oczęta otworzyłam , a juz wiedziałam , co mnie czeka. Poza tym poranna mgla, brrr....., teraz co prawda słońce swieci, ale nie pomaga w niczym.
Dobrze że w pracy dziś krótko. Już w domku jestem, pocztę sprawdziłam i niedlugo ewakuuje sie na kanapę. Może biedna łepetyna przestanie tak boleć. Poczytac nie poczytam, bo aż oczy bolą.
Zapachowo dzis w delikatniejszej tonacji - Femme Rochas .
Aggie, czy o czarownicy tez moge poczytac? Czasy odpowiednie , wiedźmą jestem/bywam. Zależy , kogo spytac.
Ondine jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-12-21, 13:17   #4730
irkax
Zakorzenienie

Cytat:
IRKAX- tak,yak kcem , ale mam prosbe moge prosic cala instrukcje na PW. teraz musze wybyc,bo moja rodzina o suchym chlebie i wodzie z kranu zostanie. A poniewaz ja krowa ,to wezme sobie spokojnie przeczytam ,napisze tak ja mi napiszesz i po kolei bede sprawdzala.Teraz szybko przeczytalam ,ale zanim wroce ,malo ,ze zapomne .to jeszcze znajac mozliwosci tworcze ,bedzie z 20 postow do przodu Prosze poratuj ruda ,blondynke AGGIE seruszko .to miodzio na moje skolatane ze strach serducho:dzie kuje:
Czarna Zuziu wysłałam instrukcję na PW.
Jak będziesz próbowała cytować, a coś nie będzie wychodziło, pytaj śmiało na PW postaram się pomoc
Stary 2007-12-21, 13:24   #4731
Miśka.S.
Raczkowanie

Ondine, znam to ch.... tez miewam, niestety pomaga mi zwykła polopiryna,ale w dużej ilości + diphergan ( lub torecan). No i ciemny, cichy i koniecznie ciepły pokój, zero bodźców. A i tak potrafi 2 dni trzymac, najgorzej, jak się juz rano z bólem budzę
Stary 2007-12-21, 13:32   #4732
Ondine
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Miśka.S. Pokaż wiadomość
Ondine, znam to ch.... tez miewam, niestety pomaga mi zwykła polopiryna,ale w dużej ilości + diphergan ( lub torecan). No i ciemny, cichy i koniecznie ciepły pokój, zero bodźców. A i tak potrafi 2 dni trzymac, najgorzej, jak się juz rano z bólem budzę
Tak, to jest najgorsze- rano otworzyc oczy i poczuc ten okropny ból. Teraz po tabletkach jakos funkcjonuje, ale niedlugo pzrestana działac i wtedy leże. O ciszy zdecyduje mój sasiad, ktory kocha wiercic , tłuc itp. Resztę jest w moim zasięgu.
Najgorsze ze na świeta jeszcze nic nie zrobiłam. Jestem w totalnym proszku.
Stary 2007-12-21, 13:32   #4733
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Cytat:
Napisane przez Ondine Pokaż wiadomość
Aggie, czy o czarownicy tez moge poczytac? Czasy odpowiednie , wiedźmą jestem/bywam. Zależy , kogo spytac.
Ula, jasne, daj mi tylko swój adres mailowy. I współczuję migreny - mam nadzieję, że uda Ci się ja szybko przegonić
Próbki doszły?
Stary 2007-12-21, 13:37   #4734
annmarie
Wtajemniczenie

GG do annmarie Send a message via Skype™ to annmarie

Cytat:
Chyba jednak dziecko musi mieć paszport. Co po deklaracji, jeśli ojciec czy matka wywiozą dzieciaka za granice i ślad po nim zaginie? To sie chyba nie zmienia, że wymagana jest zgoda obojga rodziców na wyjazd dziecka.
Może dlatego gość powiedział, że wystarczy deklaracja rodziców.
Czyli może inaczej jest jak jadą oboje, a inaczej jak jedno.
Pytanie padło w kontekście wyjazdów/przyjazdów świątecznych, więc chyba było w ten sposób rozpatrywane

A tak naprawdę paszport też nie świadczy o zgodzie obojga rodziców - dziecku można wyrobić paszport dziś, a ważny jest 10 lat, więc za rok, dwa, pięć nadal będzie ważny, niezależnie od tego, czy oboje rodzice wyrażają zgodę na wyjazd w danym momencie, czy nie, prawda?
Stary 2007-12-21, 13:41   #4735
Miśka.S.
Raczkowanie

Ondine, daj sobie odpocząć, bo z migrena człowiek i tak niewiele może zrobić, funkcjonuje na 1/4 gwizdka, jesli nie mniej. A do świąt zostało jeszcze duzo czasu, cała sobota, niedziela. Jak Cię przestanie bolec, zrobisz wszystko 2 razy szybciej. A jak jakis kąt nie będzie sprzątniety, to w blasku choinki i tak nikt tego nie zauwazy.
Stary 2007-12-21, 13:41   #4736
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Cytat:
Napisane przez annmarie Pokaż wiadomość
A tak naprawdę paszport też nie świadczy o zgodzie obojga rodziców - dziecku można wyrobić paszport dziś, a ważny jest 10 lat, więc za rok, dwa, pięć nadal będzie ważny, niezależnie od tego, czy oboje rodzice wyrażają zgodę na wyjazd w danym momencie, czy nie, prawda?
Możliwe, że w przypadku gdy np. rodzice sie rozwodzą, to w paszporcie matki lub ojca robią odpowiednią adnotację, np. wykreślają dziecko z paszportu i wpisują ponownie po zgodzie obojga rodziców albo po wyroku sądowym w przypadku walki. Ale fakt, że w ten sposób ojciec może np. zabrać dziecko na spacer, a tak naprawdę pojechać z nim na lotnisko i zanim matka się zorientuje, co się stało, wyjechać z dzieckiem za granicę. Mówię tu o sytuacji, kiedy rodzice są razem i matce nie przyszloby do glowy, że mąż chce ją zostawić i porwać dziecko.

Edit:
Wczytałam się w tur-info i znalazłam ciekawy link o tym, jak to ludzie sami sobie radzą w takich sytuacjach:
http://www.tur-info.pl/p/fo_id,38209...inski,nie.html
Głupota kompletna...

Dziwią mnie też pytania ludzi, którzy planują bądź juz zaplanowali wyjazd z dziećmi i pytają, czy będą mieli kłopoty na granicy, bo dziecko miało wyrabiany paszport 8 lat temu jak miało 2 latka, no a teraz ma 10, co zrobic, czy mogą go nie przepuścić.

Teoretycznie - mogą.

Edytowane przez Aggie125
Czas edycji: 2007-12-21 o 13:45 Powód: Dopisek
Stary 2007-12-21, 13:42   #4737
Ondine
Rozeznanie

Cytat:
Ula, jasne, daj mi tylko swój adres mailowy. I współczuję migreny - mam nadzieję, że uda Ci się ja szybko przegonić
Próbki doszły?
Aga , zaraz piszę na PW . PRÓBKI DOSZLY. Całe i zdrowe. Testy w swieta. Może uda mi sie wkleic zdjecia mojego zbiorku.
mIgrena jak chwast, nie potzrebujesz ,a jest . A gonię te cho.....ę. Zaklinam tu i wyklinam .Może sie uda.
Stary 2007-12-21, 13:48   #4738
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Cytat:
Napisane przez Ondine Pokaż wiadomość
Aga , zaraz piszę na PW . PRÓBKI DOSZLY. Całe i zdrowe. Testy w swieta. Może uda mi sie wkleic zdjecia mojego zbiorku.
mIgrena jak chwast, nie potzrebujesz ,a jest . A gonię te cho.....ę. Zaklinam tu i wyklinam .Może sie uda.
Ula, to świetnie, masz fajny prezent na święta. Tylko czy ja Ci wszystkie próbki opisałam? Bo coś mi się kojarzy, że mogłam chyba 2 próbek nie opisać.

A jak uda Ci się sfotografować swoją kolekcję, to wrzuć ją do wątku o naszych kolekcjach, chętnie obejrzymy Twoje skarby
Stary 2007-12-21, 13:49   #4739
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez E Pokaż wiadomość
Chocolovers
E, o to bym Cię nie podejrzewała

Cytat:
Napisane przez Miśka.S. Pokaż wiadomość
Podczytuje Was,ale pisac jakos mi trudno , znacie sie doskonale i mi głupio sie "wcinać "
Miśko, ja tam Cię zapamiętałam, masz taki charakterystyczny avatarek. No i odpisałaś mi kiedyś w sprawie obroży dla mojej pieski. Na pewno nie tylko ja Cię pamiętam. Zobaczysz, ani się obejrzysz, a już będziesz "swoja"

Cytat:
tym bardziej, ze ja tutaj najstarsza ,tak,tak
A widzisz Zuziu, może nie jesteś (a zresztą co to ma do rzeczy, skoro fajna jesteś i znasz się na perfumach )

Głowa znowu boli, zatoczki jak nic. Po śwętach czeka mnie maraton po gabinetach: laryngologicznym, ginekologicznym i dentystycznym. Bosssko

Melduję posłusznie, że Theo nadal pachnie ze mnie.

Ondine - miło poznać jak masz na imię Nie wiem czy jest tu jeszcze inna Ula.

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-21, 13:54   #4740
Różowy Strachulec
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Miśko, ja tam Cię zapamiętałam, masz taki charakterystyczny avatarek. No i odpisałaś mi kiedyś w sprawie obroży dla mojej pieski. Na pewno nie tylko ja Cię pamiętam. Zobaczysz, ani się obejrzysz, a już będziesz "swoja"
Każdy kiedyś zaczynał
i myslał że się wcinał

Nie ma to jak odrobina poezji
Cytat:
A widzisz Zuziu, może nie jesteś (a zresztą co to ma do rzeczy, skoro fajna jesteś i znasz się na perfumach )
O własnie

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości