|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4711 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XVII
Ano
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4712 |
Zakorzenienie
|
Mam
![]() Jak chcesz to ja to moge wrzucić do worda albo zrobić z tego jeszcze pdf ![]()
#4713 |
Zakorzenienie
|
Chocolovers
![]()
#4714 |
Zakorzenienie
|
Dałabyś radę??? Byłoby super, przynajmniej mogłabym to wysłać reszcie w jakims normalnym formacie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4715 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4716 |
Zakorzenienie
|
To ja na PW zapodaję swojego maila
![]() edit: Dostałam ![]() ![]() Dziękuję Aggie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4717 |
rude jest piękne:)
|
Ta na ,ktora ja tez czekam ( ksiazke)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4718 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Podczytuje Was,ale pisac jakos mi trudno , znacie sie doskonale i mi głupio sie "wcinać " ![]() W temacie- podebrany małżowi Gucio PH ![]() ![]()
![]() |
#4719 |
niecnotliwa dziewica
|
Czarnazuziu, jeżdżenie karetką skojarzyło mi sie "w charakterze skór"
![]() ![]() ![]() Miśka, a Ty się spokojnie wcinaj, kazdej z nas na początku przygody z Wizażem wydawało się, ze tu sami znajomi "a ja jakaś obca" ![]() ![]()
I wanna hurt you just to hear you screaming my name Edytowane przez Margot45 Czas edycji: 2007-12-21 o 12:59 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#4720 |
|
MISKA S, ja tych bab na oczy nie widzialam nigdy , ale i tak je lubie .Znamy sie wirtualnie, ja na poczatku tez mialam opory i zdarza sie .ze teraz tez ale juz mniej.Balam sie okro.....pnie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4721 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zuziu - jeśi chcesz zacytować tylko jedną osobę to klikasz guzik "Cytuj" znajdujący się poniżej jej wypowiedzi, a jeśli chcesz zacytować więcej niż jedną wypowiedź, to przy każdej takiej klikasz sobie ten guziczek z symbolem cudzysłowu i plusika. Kiedy już je wybierzesz to przy ostatniej, którą chcesz zacytować klikasz "cytuj" i wtedy otwiera Ci się okienko edytora, a w nim zacytowane wypowiedzi. Każda z nich będzie wzięta pomiędzy znaczniki (musze dodać kropkę przed pierwszym quote coby mnie nie zacytowało ![]() [.quote=TUTAJ NAZWA UŻYTKOWNICZKI] tekst tekst [/quote] To co jest pomiędzy tymi znacznikami będzie zacytowane, także jeśli nie chcesz cytować całości danej wypowiedzi tylko np. jedno zdanie, to kasujesz zbędą część, zostawiając tylko to co kcesz. Pamiętając żeby zostawić znaczniki Pod spodem, albo wyżej dopisujesz to co chciałaś sama napisać zwracając uwagę żeby napisać to nad lub pod całym blokiem (blok to, to co zawiera się pomiędzy znacznikami wraz z nimi). Następnie dajesz sobie podgląd wiadomości żeby sobie zobaczyć jak wygląda wiadomość zanim wyślesz ją w świat. Jeśli wszystko się ładnie zacytowało dajesz wyślij, jeśli kcesz coś poprawić, to poprawiasz w edytorze i dopiero dajesz wyślij. Proste nie? A jak nie to mogę jeszcze ewentualnie porobić screeny i pokazać co i jak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4722 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Może dam jej jeszcze jedną szansę... Może w okresie świątecznym też tak ładnie zapachnie...
![]() |
#4723 |
Zakorzenienie
|
Zuzia, PW doszło, tak pięknie wysłane, że sama bym tak ładnie nie umiała wysłać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4724 | |
Zakorzenienie
|
A ciekawe jak się ustosunkowuja do małych dzieci - 2-5 latków - moze warto mieć akt urodzenia
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4725 |
Zakorzenienie
|
Chyba jednak dziecko musi mieć paszport. Co po deklaracji, jeśli ojciec czy matka wywiozą dzieciaka za granice i ślad po nim zaginie? To sie chyba nie zmienia, że wymagana jest zgoda obojga rodziców na wyjazd dziecka.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4726 |
|
IRKAX- tak,yak kcem ,
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4727 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A wspierającym dziękuję, kochane jesteście strasznie ![]() Edit- Angie, dziękuję,doszło !!! zaraz się zabiorę za czytanie , choć chwilkę...
---------------------------------------------------------------------- Moje futrzaki najmilsze -airedale terriery ![]() Edytowane przez Miśka.S. Czas edycji: 2007-12-21 o 13:17 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4728 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie dam się żadnym niedobrym kocurom ![]() ![]() ![]() Aggie, ja również piszę PW ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4729 |
Rozeznanie
|
Migreny ciąg dalszy , niestety nie lepiej a gorzej momentami niż wczoraj.
![]() W pracy ledwie ledwie wytrwałam i to po kilku tabletkach. Zresztą tylko oczęta otworzyłam , a juz wiedziałam , co mnie czeka. Poza tym poranna mgla, brrr....., teraz co prawda słońce swieci, ale nie pomaga w niczym. Dobrze że w pracy dziś krótko. Już w domku jestem, pocztę sprawdziłam i niedlugo ewakuuje sie na kanapę. Może biedna łepetyna przestanie tak boleć. Poczytac nie poczytam, bo aż oczy bolą. Zapachowo dzis w delikatniejszej tonacji - Femme Rochas . Aggie, czy o czarownicy tez moge poczytac? Czasy odpowiednie , wiedźmą jestem/bywam. Zależy , kogo spytac. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak będziesz próbowała cytować, a coś nie będzie wychodziło, pytaj śmiało na PW postaram się pomoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4731 |
Raczkowanie
|
Ondine, znam to ch.... tez miewam, niestety
![]() ![]()
#4732 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Najgorsze ze na świeta jeszcze nic nie zrobiłam. Jestem w totalnym proszku. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4733 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4734 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czyli może inaczej jest jak jadą oboje, a inaczej jak jedno. Pytanie padło w kontekście wyjazdów/przyjazdów świątecznych, więc chyba było w ten sposób rozpatrywane ![]() A tak naprawdę paszport też nie świadczy o zgodzie obojga rodziców - dziecku można wyrobić paszport dziś, a ważny jest 10 lat, więc za rok, dwa, pięć nadal będzie ważny, niezależnie od tego, czy oboje rodzice wyrażają zgodę na wyjazd w danym momencie, czy nie, prawda?
![]() |
#4735 |
Raczkowanie
|
Ondine, daj sobie odpocząć, bo z migrena człowiek i tak niewiele może zrobić, funkcjonuje na 1/4 gwizdka, jesli nie mniej. A do świąt zostało jeszcze duzo czasu, cała sobota, niedziela. Jak Cię przestanie bolec, zrobisz wszystko 2 razy szybciej. A jak jakis kąt nie będzie sprzątniety, to w blasku choinki i tak nikt tego nie zauwazy.
#4736 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edit: Wczytałam się w tur-info i znalazłam ciekawy link o tym, jak to ludzie sami sobie radzą w takich sytuacjach: http://www.tur-info.pl/p/fo_id,38209...inski,nie.html Głupota kompletna... Dziwią mnie też pytania ludzi, którzy planują bądź juz zaplanowali wyjazd z dziećmi i pytają, czy będą mieli kłopoty na granicy, bo dziecko miało wyrabiany paszport 8 lat temu jak miało 2 latka, no a teraz ma 10, co zrobic, czy mogą go nie przepuścić. Teoretycznie - mogą. Edytowane przez Aggie125 Czas edycji: 2007-12-21 o 13:45 Powód: Dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4737 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() mIgrena jak chwast, nie potzrebujesz ,a jest . A gonię te cho.....ę. Zaklinam tu i wyklinam .Może sie uda. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4738 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak uda Ci się sfotografować swoją kolekcję, to wrzuć ją do wątku o naszych kolekcjach, chętnie obejrzymy Twoje skarby ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4739 | |
Zakorzenienie
|
E, o to bym Cię nie podejrzewała
![]() Cytat:
![]() A widzisz Zuziu, może nie jesteś ![]() ![]() Głowa znowu boli, zatoczki jak nic. Po śwętach czeka mnie maraton po gabinetach: laryngologicznym, ginekologicznym i dentystycznym. Bosssko ![]() Melduję posłusznie, że Theo nadal pachnie ze mnie. Ondine - miło poznać jak masz na imię ![]()
![]() |
#4740 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
i myslał że się wcinał ![]() Nie ma to jak odrobina poezji ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:45.