![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Maturzystki 2008 cz. II
No i mamy na świeta 2 część watku
![]() tutaj jest link do pierwszej ==> http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=178599 póżniej wkleimy tutaj listę kto co zdaje, na jakich poziomach HulaGirl - polski PP, angielski PR, matematyka PR, geografia PR BlackAngel - polski PP, angielski PP, geografia PP Villemka - polski PP, angielski PR, niemiecki PP, matematyka PR, geografia PR zetka89 - polski PR, angielski PP, historia PP/PR, wos PR lele - polski PR, angielski PP, historia PR, wos PR wenedka - polski PP, angielski PR, historia PR Nija_ - polski PP, angielski PP, wos PR, historia PR Shiruvii - polski PR, angielski PR, geografia PR, wos PR Małgosia89 - polski PP, angielski PP, biologia PR, chemia PR emememsik - polski PP, francuski PR, geografia PR tuptusienka - polski PP, angielski PP, biologia PR n89 - polski PP, angielski PP, biologia PP, wos PR pretty_girl19892 - polski PP, angielski PP, geografia PR, matematykaPR lolly_girl - polski PP, angielski PP, geografia PP Malikaa - polski PP, rosyjski PP, matematyka PP, geografia PR mal_a_gosia - polski PP, francuski PP, matematyka PR, fizyka PR, angielski PR ufcio - polski PP, angielski PP, historia PP monisia_89 - polski PP, angielski PP, chemia PP Nymphetamina - polski PP, niemiecki PP, historia PP e_myszka - polski PP, angisleki PP, geografia PR prosze o wysyłanie PW z tymi danymi to łatwiej mi będzie je wstawiać niż szukać w wątku ![]() Edytowane przez HulaGirl Czas edycji: 2008-02-07 o 14:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Adwokat diabła
|
Dot.: Maturzystki 2008 cz. II
Witam w nowym starym wątku
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
ja tez uz tu jestem
![]() ![]() ale ja zrobie to pozniej, bo teraz maluje szablony na domki z piernika:P |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
witam dziewczynki
![]() ![]() ![]() co dokladnie wyslac mamy? przedmioty, poziomy mniej wiecej, kierunek i miasto lub kierunki i miasta? cos jeszcze? ![]() ja wlasnie wrocilam do domku i jestem padnieta. wigilia klasowa byla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pozniej bylismy z ludzmi w klasie w pubie, no i pozniej jeszcze po prezenty ![]() i o szkole nie mam zamiaru narazie myśleć!!!! ![]() jejku post nr 4 ;o jak to dziwnie teraz wyglada:P
#5 |
Adwokat diabła
|
Oj nie martwcie się, pewnie pójdzie nam z tym wątkiem jeszcze szybciej niż z tamtym
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
o widze ze wczoraj sie postaralyscie do konca ze spamem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
staramy sie staramy x)
a ja poszlam na miasto, i nic nie zalatwilam.. na poczte bez sensu, a w sklepie nie znalazlam czego chciala xD a mama mi barszczyk z grzybami przyniosla xD i w ogole jestem dziwna bo zamierzam nawet dzisiaj na chwile zajrzec do ksiazek ![]() choc chyba mi sie nie uda ![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
O jak nowy watek o moze i ja sie na sale przylacze
![]() ![]() Mam nadzieje ze teraz bede nadazala z czytaniem wszyskiego ![]() Buziaki Dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Nowy wątek jejku jak szybko
![]() Ja też po wigilii klasowej ![]() ![]() Za to tż sie do mnie nie odzywa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oczywiście, że można ![]() ![]() straciłam dziś telefon ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Adwokat diabła
|
HulaGirl nie martw się.. będzie dobrze =(
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o nie przesadzaj z nauka!!!!! dzis nie mozna do ksiazek zagladac! ^^ ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a Tżta moze ogarnal szal swiateczny i nawet nie wie, ze sie dlugo nie odzywa ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ja sie zaraz za sprzatanie zabieram ![]() ![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
staram sie nie martwić ale to trochę przez moją głupotę ;/ telefon wypadł mi z kieszeni jak wysiadałam z samochodu przyjaciółki. Ja tego nie zauważyłam i dopiero póżniej się skapnęłam że telefonu nie ma, po jakiś 20 minutach wróciłam się na miejsce gdzie wysadziła mnie przyjaciółka, a tak tylko szczątki mojego telefonu zostały;/ niestety nie znalazłam karty sim ;/;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#15 | |
Adwokat diabła
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
znalazłam tylko kilka cześci: kawałki obudowy, baterię, klawisze... tego głównego wnętrza z kartą nie było;/ pewnie samochody gdzies rozniosły ;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Wolneeeeee!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Idę niedługo na babski wieczór z przyjaciółkami-krejzolkami z gimnazjum ![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
to nieciekawie. ale masz jakis zastepczy tel?
ja 4dni po kupnie nowego telefonu zwalilam go i pekla mi szybka przednie (klapka) i musialam oddac na jakis czas do salonu, wiec wiem mniej wiecej jak to jest. chociaz tak nigdy nie mialam jak Twoja sytuacja ![]()
#19 |
Zakorzenienie
|
dziękuje Baboszki za słowa pocieszenia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Bedzie dobrze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#21 | |
Adwokat diabła
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
noo
![]() ![]() no to ja ruszam na podbój mojego pokoju! ![]() ![]()
#23 |
Zakorzenienie
|
dodaje do subskrypcji
![]()
#24 |
Wtajemniczenie
|
Uu.. nowy watek
![]() Maturzystki 2008 szaleja ![]()
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no wlasnie !!!! WOLNEEE !!! a ja wlasnie skonczylam sprzatac swoj pokoj ![]() ![]() ![]() wszystko mam zrobione, tylko jeszcze jutro musze zamiesc podloge, umyc ja, i odkurzyc dywanik ![]() normalnie w szoku jestem, bo chyba nigdy tak nie mialam w pokoju posprzatane ![]() ![]() ![]() ![]() ale co z tego jak prawie caly dom jeszcze został ;x ![]() ![]() a najgorsze jest to, ze wczoraj wzielam w poludnie ostatnia dawke antybiotykow i myslalam, ze bedzie juz ok. a dzisiaj ![]() ![]() ksiazki poszly w odstawke ![]() ![]() ![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
odebrałam już karte sim, była gotowa jak po nią przyszłam
![]() teraz tylko musze załatwić sobie telefon, miałam wziąść stary od przyjaciółki ale nie może znależc do niego baterii;/ druga przyjaciółka może mi na jutro jakiś załatwi. Jak poprosiłam kolegi żeby mi jakiś załatwił to się spytał czy może być... kradziony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
zetka89 sprzątnęłaś pokój, nie wierzę...
![]() W końcu wolne! No już się nie mogłam doczekać... ![]() Szkoda tylko, że śnieg nie pada, trochę nie czuć tej świątecznej atmosfery... ![]() Wczoraj mój dom wyglądał jakby przeszedł huragan... na oknach brak firanek, wszędzie walały się jakieś graty... a dzisiaj? Cacuś glancuś... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O właśnie a co do prezentów. Co kupiłyście rodzicom, TŻ-tom? ![]() Wesołych Świąt!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() a śniegu faktycznie brak ![]() ![]() ja wlasnie wyszlam z lazienki, i nie bylam tam w celach porzadkowych ![]() ![]()
![]() |
#29 |
Adwokat diabła
|
Małgosia89 heh to ładnie Tobie zwierzaki psocą.. Ale co ja mam mówić jak mam i kota i psa? Armagedon, ledwo się posprzata i znowu trzeba poprawiać. Ba, urok świąt
![]() ![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Muszę się pochwalić ==> posprzątałam w pokoju
![]() i przy okazji zrobiłam wreszcie porzadek ze starym komputerem, którego i tak nikt nie uzywał, monitor wylądował na szafie i jak sie spojrzałam na moje biurko to az sie zdziwiłam, że jest ono takie duże, bo przeciez do tej pory połowę biurka zajmował ten monitor ![]() słuchajcie mogę kupic telefon, taki jaki miałam za 150 zł od kolegi kolegi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:36.