|  2005-08-17, 14:14 | #91 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: Ulubione sklepy z ubraniami :)

H&M ale niestety u mnie w miescie nie ma   a oprocz tegO HOUSE, CROPP TOWN, Troll i bardzO lubie spOdnie OTL   | 
|     |   | 
|  2005-08-17, 16:39 | #92 | 
| Raczkowanie | 

Olsztyn: CottonClub, Troll, Reserved, Top Secret, Tiffany  + H&M  ale niestety tylko sporadycznie przy wypadzie do stolicy:P | 
|     |   | 
|  2005-08-17, 19:06 | #94 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-08 
				 | 

Cytat: 
  Juz zlikwidowali ? Byl/jest przed Americanosem idac deptakiem od strony GC   | |
|     |   | 
|  2005-08-17, 19:18 | #95 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-08 
				 | 

A najbardziej lubię: - Levi's - ogólnie wszystko, najbardziej spodnie !  - Replay - niektóre fasony spodni są fajne  nietypowe, nie mogłabym mieć spodni tylko tej firmy - G Star - super spodnie, i ciuszki ogólnie są extra  - Jackpot - Benetton - Venezia - mmiodziaśne buty  - Shoe Be Do - buty są powalające ! a ceny... zabójcze  - Diesel - Pepe Jeans - Lee&Wrangler - Simple - ukochany  jakość tych ubrań jest niesamowita  - Ryłko - mają wygodne buty - Esprit - uwielbiam - River Island - czasem można coś wybrać  - Intimissimi - niebanalna bielizna - Triumph - Bianco - rozkoszne buciki | 
|     |   | 
|  2005-08-17, 19:43 | #96 | |
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2004-03 Lokalizacja: Łodz 
				 | 

Cytat: 
 | |
|     |   | 
|  2005-08-17, 23:43 | #97 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-06 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

OTL  Cropp Town lecz niestety żadko mam do niego dostep...  Reporter Big Star House   
				__________________ Razem: 08.08.2009r  Zaręczyny: 06.03.2011r   Ślub: 28.09.2013r  41/40   | 
|     |   | 
|  2005-08-17, 23:45 | #98 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-07 Lokalizacja: Londyn 
				 | 

a ja tam najbardziej lubie kupować ciuszki w otl, orsay i greenpoint. tak poza tym to kupuje w zwykłych sklepikach u mnie w mieści a czasami nawet na targu   po co przepłacać za coś co założe dwa razy... | 
|     |   | 
|  2005-08-18, 10:23 | #99 | 
| Zadomowienie | 

Zara, Troll, House, Cropp, H&M, Ravel.

__________________ Nie ufaj rodzicom- zrób się sam!!!       | 
|     |   | 
|  2005-08-18, 12:00 | #100 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-08 Lokalizacja: Wawa 
				 | 

Aha,jeszcze: Victoria's Secret   Marks&Spencer Espirit Adidas Fashion Troll C&A       | 
|     |   | 
|  2005-08-18, 17:30 | #101 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-08 
				 | 

Moje ulubione sklepy: Zara H&M Topshop FCUK Next River Island Promod Miss Selfridge Gap Kookai | 
|     |   | 
|  2005-08-18, 19:10 | #102 | 
| Raczkowanie | 

Ja bardzo lubię New Yorkera, mają ładne ubranka i często w naprawdę przystępnych cenach. Podobają mi się też ubrania w H&M, Kappah, House, Reporter i Reserved. Podobają mi się bardzo torebki z Trolla, a buty najbardziej uwielbiam kupować w Deichmannie. Szkoda tylko, że mieszkam w takiej mieścince, że do tych sklepów muszę dojeżdżać    | 
|     |   | 
|  2005-08-18, 19:11 | #103 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-08 
				 | 

A oto moje ulubione sklepiki z ciuszkami : Troll, Reserved, Carry, Orsay   | 
|     |   | 
|  2005-08-18, 19:21 | #104 | 
| Zakorzenienie | 

Ooo tak, Reserved.   Na prawdę zmienił się w firmę na poziomie.  Szkoda, że ceny poszły tak bardzo w górę ...   
				__________________ 68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma     | 
|     |   | 
|  2005-08-18, 19:55 | #105 | 
| Rozeznanie | 

Uważam że na prawdę ładne ciuszki,a przede wszystkim dobrze uszyte są a Simple, Wallis, OlaStylStudio, Hera. Ze sportowo-codziennych Reserved, Troll, Vertus. Z szacunku za rozmiary dla normalnych kobiet tzn. również takich które noszą rozmiar 40-42, Quiosque i Jackpot. Czasem wpadnie mi coś w oko w Zarze, ale nie za taką cenę jaką proponują, bo wcale nie są uszyte tak dobrze :-(, zazwyczaj sukienki na mnie wcale nie pasują, bo jak bioderka zmieszczę to góra jest za duża, a w biodrach mam 90 cm. Z kolei sporo osób zachwyca się H&M, ja raz byłam i nic mnie nie uwiodło, spodnie fatalnie uszyte, a ceny takie jak wszędzie.  Dla mnie prawdziwym wykładnikiem jest właśnie to czy spodenki w danym sklepie są dobrze uszyte, jak dobrze leżą to reszta będzie ok. Mam 163 cm wzrostu i noszę spodenie w rozmiarze 38 i jak się okazuje nie każdy potrafi takie dobrze uszyć. | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2005-08-18, 21:32 | #106 | 
| Rozeznanie |  Dot.: Ulubione sklepy z ubraniami :) 

Najbardziej mi podchodzi: Reporter, Mrówka, Cubus, Troll i Cropp Town..   Nienawidze za to: Top secret i Carry.. poprostu bleee..   | 
|     |   | 
|  2005-08-18, 21:42 | #107 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-04 
				 | 

Ja najczęściej się ubieram w takich sklepach jak: H&M, Orsay, Reserved, Terranova, Reporter, Cotton Club, Diverse, New Yorker, Ryłko.

| 
|     |   | 
|  2005-08-18, 21:56 | #108 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2005-05 Lokalizacja: Łódź 
				 | 

Dziewczyny, czy H&M ma stronke internetowa? Bo nie moge znalezc   
				__________________ "Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie." MD | 
|     |   | 
|  2005-08-18, 21:59 | #109 | 
| ... choć nie Westwood Zarejestrowany: 2005-05 Lokalizacja: Polska B 
				 |  Dot.: Ulubione sklepy z ubraniami :) 
				__________________  Dopóki nie skorzystałem z Internetu,  nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów Stanisław Lem | 
|     |   | 
|  2005-08-18, 22:00 | #110 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ "Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie." MD | |
|     |   | 
|  2005-08-18, 22:08 | #111 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2005-05 
				 | 

River Island- nie ma jak dobra bluzeczka   Zara- jak musze wyglądać jak cywilizowana kobieta   Promod- uniwersalne ciuchy wszystko do wszystkiego i uwielbiam z tamtąd buty!! Terranova- jak się ma mało kasy a potrzeba 5 bokserek naraz   Abercrombie & Fitch-      MOGE NOSIC WSZYSTKO TEJ MARKI!!! SZKODA ŻE TAKI TRUDNY DOSTĘP   Orsay I Tally Weijl-ZNIENAWIDZONE SKLEPY OCHYDNE UBRANIA TAK SAMO OCHYDNA JAKOŚĆ!! 
				__________________ ty mów co wiesz, ja wiem co mówię Bóg jest zajęty, w czym mogę pomóc? | 
|     |   | 
|  2005-08-18, 22:47 | #112 | 
| Zakorzenienie | 

OOoooo .... Ooooooliwka.   Ja tam lubię Tally Weijl.  Co do Orsay'a się zgadzam - różowo miiii, ach, różowo, sratatatata lalalalala.   
				__________________ 68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma     | 
|     |   | 
|  2005-08-19, 14:15 | #113 | |
| Przyjaciel wizaz.pl Zarejestrowany: 2004-06 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Cytat: 
      W Orsayu pare razy bylam, ale jakos tak... hmm nie wiem, nic mnie nie zachwycilo. Nie moj styl moze? Za to spodnie w H&M akurat na mnie dobrze leza, co tez jest nie lada wyczynem bo mam spora roznice miedzy biodrami a talia  i jak cos jest ok w biodrach to w talii czesto za luzne... dlatego nie znosze kupowac spodni | |
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2005-08-19, 14:23 | #114 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2003-12 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

Moj ulubiony to chyba van Graaf z takimi markami jak Esprit, Abercrombi & Fitch, Pierre Cardin (troche pretensjonalna marka ale rzeczy maja dobre   ) - niestety drozyzna okropna tez    Poza tym takie w miare ok Diverse i Big Star, Cubus i Reserved - kiedys lubilem, ostatnio coraz czesciej znajduje tam rzeczy 'szmatkowe', takie jak wszedzie. HiMountain - sportowy sklep ale co jakis czas maja super rzecz, niestety raczej drogo tam. Spodnie z Americanos sa niezle i koszulki Calvina Kleina maja poprzeceniane z 1xx-2xx zlotych do mniej niz sto, moze sie skusze  W Warszawie bardzo mi sie podobalo w sklepie Scotch & Soda!!! | 
|     |   | 
|  2005-08-19, 16:37 | #115 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-01 
				 | 

teoretycznie to nie mam jakis specjalnie ulubionych sklepow - w kazdym moze mi sie spodobac jedna rzecz a reszta bedzie be. ale chyba najczesciej wchodze i cos znajduje w: Promod Zara H&M New Yorker Orsay Ravel i pare sklepow 'mlodziezowych' w kraku (gdzie niekoniecznie sa typowo 'mlodziezowe' ubrania, a czesto piekne niebanalne spodnice... ostatnio taka kupilam mrrrr  aaa jeszcze indyjskie (szale) | 
|     |   | 
|  2005-08-19, 18:22 | #116 | ||
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2005-05 
				 | 

Cytat: 
 fajne ubrania ale ja tam kupiłasm kilkan niewypałów i od tamtej pory nie zaglądam za to namiętnie bojkotuje tą firme   Cytat: 
   mi się tam spodobała tylko jedna prosta kremowa bluza to pierwsza i ostastnia rzecz którą kupiłam bo zrobiła się z niej szmata!!! a co do samego sklepu ubrania mandaryny to mówi samo za siebie aż mi wstyd że mam coś tej marki...  dobrze że tego nie widać bo nawet ich na własne metki niestać   
				__________________ ty mów co wiesz, ja wiem co mówię Bóg jest zajęty, w czym mogę pomóc? | ||
|     |   | 
|  2005-08-19, 19:05 | #117 | 
| Zakorzenienie | 

Huahuahua! Jak Ty się przyznałaś, to ja też się pospowiadam - kupiłam tam kiedyś FAJNY !!! (  ) swetr w liliowym kolorze - takie luźny, z długimi rękawami.   Noszę go do teraz.   
|     |   | 
|  2005-08-19, 19:51 | #118 | 
				 | 

To ja też się przyznam  Ostatnio kupiłam sobie w Orasyu fajny czarny żakiecik, ale to była desperacja - jedyny który na mnie dobrz leżał. Dzisiaj jak byłam to widziałam parę fajnych sweterków, U mnie z Orsayem to jest tak, że czasem coś mi się nawet podoba, ale raczej tego nie kupuję, bo jakoś nie jestem przekonana. 
				__________________ "Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie." MD | 
|     |   | 
|  2005-08-19, 20:20 | #119 | 
| Zakorzenienie | 

Kurde, lil' zabiję Cię!   Przez Ciebie mi się przypomniało, że mam też płaszczyk zimowy z Orsay'a ....  Ale jest tak fajny, że wszyscy pytają skąd go mam, co jest dla mnie zmorą totalną ...  powiedzieć, czy nie?   
|     |   | 
|  2005-08-19, 21:29 | #120 | 
				 | 

No nie wiem, nie wiem. Ale przez Ciebie   mi też się przypomniało, że mam fajny płaszczyk z Orsaya, który zabrałam mojej mamie     
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:49.