|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3571 |
BAN stały
|
Dot.: Jestem singielką, jest nas więcej :)? 25 + - część III
Przy takim wzroście tyle kg to już ostra nadwaga.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3572 |
Wtajemniczenie
|
Sam jesteś ostry.
Może to jest nadwaga,ale lekka. ---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- Tardisgirl60."To chyba jakiś tekst na podryw z tym uśmiechem, też to dostałam kiedyś ;-) ale tacy panowie co sobie sami odpowiadają są najlepsi i denerwują się jak nie dostają odpowiedzi od razu, ciekawe jak taki koleś by się zachowywał będąc w związku. "kochanie dlaczego nie odpisujesz, 30 sekund temu wysłałem ci smsa, coś się stało?" Mnie najbardziej rozsmieszylo jak raz gościu wysłał mi mega długa wiadomość analizujac każde słowo w moim profilu i każde zdjęcie, a na koniec jeszcze zrobił mi psychoanalize dlaczego jego zdaniem jestem sama :-o wiadomość w Wordzie miała 3 strony." Chyba trafilysmy na tego samego gościa xD Mnie też zaczął psychoanalizowac, pisząc że "chyba ktoś mnie skrzywdził i ścielam włosy na krótko żeby to zamanifestowac" oraz "nie lubię mądrych kobiet..są trudne do sterowania" "mam arcysexowna szyje" " jestem głośna,również w towarzystwie" " mam oskarowy usmiech" ple ple ple ple. XD A jak napisał: "Ja trace zainteresowanie kobietą ktora nie okazuje mi odpowiedniej atencji. Ja za to wiem ze kilka kobiet ze mna wyszlo na randki ze snow Do opery Na ping pong po upadku kariery Na łyżwy" To mu tak odpisalam że chlopina się zmieszal xD Zaczął mi pisać że jestem "chlodna i wredna" a następnie "No już jakoś pierwszą mini kłótnie mamy za sobą ![]() Nie wiem co tacy faceci mają w głowach,ale raczej nic ciekawego. |
![]() ![]() |
![]() |
#3573 |
BAN stały
|
Ano jestem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3574 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
O inteligencji tez teksty idą, mój hit jak pan pod 50tke napisał żeby się nie bała i mu odpisała bo on nie jest zainteresowany moja osobowością po prostu mu się podobam :-o |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3575 |
BAN stały
|
Trzeba było odpisać, że już jednego dziadka masz.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3576 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W ogóle wysłał mi swój numer telefonu i chciał abym do NIEGO zadzwoniła,bo on chce "wybadac moje nastroje i powiedziec co we mnie jest urzekającego". Nie ukrywam że potraktowalam typa chłodno, acz kulturalnie mu odpisalam że nie jestem zainteresowana to otrzymałam taką wiadomość: "Masz na moje miejsce legion. Legion pianistow motocyklistow inteligentow ktorzy maja kariery i sa dobrze zbudowani, prawda?" Po czym napisał że nie będzie już ze mną pisał,po co sobie krew psuć, on zna swoją wartość. Moim hitem jest ze mój uśmiech leczy raka xD Z tym ping pong'iem i upadkiem kariery też lezalam i się śmiałam. Jeden tez napisał do mnie: On:Mrr... Na co ja : ??? On: Flirt? Ja: Może On:Seks? Ja: Wyglądam Ci na łatwą? Kupa śmiechu na tych portalach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3577 |
Zakorzenienie
|
No tak, pisalam, ze one nie byly szczuple ale jakby postawic ich przy sobie to on jednak mial duzo wieksza nadwage a wysmiewal sie z dziewczyn ze sa pasztetami
Nikogo niestety nie zmusisz do miłości ale zawsze możesz zamknąć wybranka w piwnicy i trzymać tam dopóki nie rozwinie się u niego syndrom sztokholmski. 🙃 https://www.suwaczek.pl/cache/cadbaa1cc7.png |
![]() ![]() |
![]() |
#3578 | |
Zakorzenienie
|
![]() ale z drugiej strony to mnóstwo facetów tak myśli ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3579 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Cytat:
Wiem ze dużo kobiet ścina po ślubie bo szybko zachodzą w ciążę i włosy często wtedy wypadają a też słyszałam opinie ze im łatwiej w krótkich, czego nie kumam bo mi łatwiej w długich :-P plus moja mama ma prawie 60 lat i ma piękne włosy za łopatki, kto wie może jest wiedzma bo dzięki temu wygląda na o 20 lat młodsza ;-) |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3580 |
Zakorzenienie
|
każda potwora znajdzie swego amatora
![]() http://kwejk.pl/obrazek/2669457/prawdziwa-milosc.html z miny Tormunda chichram się od rana ![]()
#3581 | |
Raczkowanie
|
Mężczyźni najlepiej wyglądają w przedziale +/-5 kg od wzrostu (-100 cm). Przy takiej wadze da się wyrobić trochę mięśni i stawy nie siadają przy intensywniejszym ruchu na świeżym powietrzu. Więcej kilogramów to już mocno obniża sprawność fizyczną. A 75 kg przy 165cm wzrostu to już człowiek zaczyna przypominać piłeczkę
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3582 | |
Zakorzenienie
|
Ja blokuje każdego faceta który zacznie wiadomość słowami: Hey sexy albo coś z podtekstem seksualnym. Na prawdę już mam dość takich facetów. Mam wyraźnie napisane na profilu jakich facetów szukam - np. Wyższych ode mnie a i tak piszą nizsi, a co najlepsze ze niektórzy czytają mój profil a i tak piszą bo może akurat.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
![]() ![]() |
![]() |
#3583 |
Wtajemniczenie
|
Co do Tych włosów. XD
Ja mam krótkie bo w długich zwyczajnie zle się czuję, oraz gorzej wyglądam. W krótkich mi bardziej do twarzy. Ktoś tam mówi że wygoda większa. Polemizowalabym. Więcej czasu spędzam układając moje krótkie piórka, niż gdybym miała długie,które albo rozpuszczone albo związane w koński ogon czyli sekunda dwie roboty,a teraz pół godziny układam aby było perfekcyjnie. Ale ja się lubię bawić we włosach i je układać. |
![]() ![]() |
![]() |
#3584 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Rozumiem jakby to był lekki uśmiech a nie się na nią gapi i wgryza w udziec a słowa do niej nie powie ![]() ![]() Też bym nie powiedział, że z krótszymi mniejszy problem. Jak mam dłuższe to uczeszę się do tyłu, jedne drugich się trzymają i mam spokój większy niż z krótkimi bo nie muszę chodzić do fryzjera czyli marnować czasu, nerwów i kasy. Natomiast gdy miałem krótsze to każdy w inną stronę a ugniatać na gumę mi się nie chciał pomimo tego, że miałem wtedy czuprynę jak Robb Stark z Got. Według mnie starsze kobiety po 40-50 niezbyt korzystnie wyglądają w długich włosach. Edytowane przez DopplegangerEddarda Czas edycji: 2016-05-25 o 16:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3585 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jedyne co może być kłopotliwe przy długich włosach to jak ktoś ma ich naprawdę dużo i są bardzo długie, wtedy wiem ze mycie i czesanie nie jest takie proste. Powiedziałabym ze większość nie wygląda korzystnie, ale jak zawsze są wyjątki bo wszystko zależy od włosa, a też im kobieta starsza tym włos słabszy, żadna filozofia ;-) cokolwiek w tych krótkich kokonach tez za dobrze się nie wygląda :-P kwestia gustu i wygody. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3586 |
BAN stały
|
A. I jeszcze co do tego, że faceci nie lubią mądrych kobiet.
Nie pamiętam od ilu to słyszałem lecz zapadło mi w pamięć, że nigdy tego nie słyszałem od jakiejś fajnej dziewczyny czy też nikt nie mówił by tak powiedziała fajna dziewczyna. Tylko od przemądrzałych, aroganckich furiatek. Ostatnio nawet kumpel się z taką spotykał tylko chyba pomyliła portfel tatusia z tą mądrością bo blisko mądrości to ona nigdy nawet nie stała. Edytowane przez DopplegangerEddarda Czas edycji: 2016-05-25 o 16:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#3587 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W ogóle co to za tekst xD |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3588 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja parę razy "usłyszałam" to też przez internet, choć trochę w innym stylu: że udaję inteligentną- np. ostatnio rozmawialiśmy z facetem o książkach i przy pytaniu co lubię wymieniłam parę tytułów z klasyki rosyjskiej - pan się zdziwił, że jak to, powinnam czytac harlekiny, czyli że pewnie pozuje na wielką intelektualistkę i się skończyła rozmowa, choc nie powiem żebym żałowała ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3589 |
Zakorzenienie
|
Ja siebie uważam za fajną dziewczynę
![]() ![]() Jest też wielu, którzy docenią inteligentną kobietę, nie powiem, że nie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3590 | |
Zakorzenienie
|
Co do włosów to moje bardzo szybko rosną, w listopadzie miałam Boba krótkiego a teraz już mi prawie do połowy pleców sięgają... do tego mam dość gęste i grube włosy. Nigdy ich nie rozpuszczam, miałam znowu ścinac ale uznałam że na dłuższych się lepiej koka robi. Co dziennie używam wypelniacza do koka, wygodna fryzura i bardzo łatwo się ją robi, szczególnie rano gdy nie mam zbytnio czasu na dłuższe przygotowania.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
![]() ![]() |
![]() |
#3591 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to, ze dana dziewczyna jest fajna, nie oznacza odrazu, ze jest bog wie jak inteligentna (moze byc jedynie niglupia)czy ma spora wiedze z danego zakresu. Moze wlasnie nalezec do tych "nie wychylajacych sie". Wiec tez bym az tak nie upraszczala bez zaglebiania sie w temat. Wiec moim zdaniem ten medal ma swoje dwie strony.
![]() |
#3592 |
Zakorzenienie
|
Od dziś nie zabieram się za facetów, którzy nie podobają mi się z wyglądu,bo mogą mieć fajny charakter. STOP.
#3593 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3594 |
Rozeznanie
|
Hej, chętnie dołączę do Was, też jestem 25+ i jestem na etapie między poszukiwaniem, a czekaniem
![]() ![]()
#3595 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3596 |
BAN stały
|
Te kalkulatory się nadają. Najmniej ważyłem 86 kg i mi pokazuje nadwagę a miałem wtedy żebra na wierzchu, ze jak miałem jasną opiętą koszulkę to mi było widać ich zarys.
Każdy ma inną budowę i nie wiem jak można się tym sugerować. |
![]() ![]() |
![]() |
#3597 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sądzę że sporo kobiet tak ma, ja też czasami, ale staram się tak nie robić bo na dłuższą metę taki związek nie przetrwa. Sent from my SM-G935F using Tapatalk
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3598 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Chociaż z drugiej strony jak jest to "coś" i pojawia się zauroczenie i miłość, to wtedy chyba człowiek aż tak się nie zastanawia czy wszystko na pewno pasuje, tylko idzie za tym uczuciem, a przynajmniej tak powinno być ![]()
![]() |
#3599 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3600 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:40.