Jestem singielką, jest nas więcej :)? 25 + - część III - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-05-25, 08:38   #3571
DopplegangerEddarda
BAN stały

Dot.: Jestem singielką, jest nas więcej :)? 25 + - część III

Cytat:
Napisane przez Zorzoli Pokaż wiadomość
A sam był takim misterem?

Mnie śmieszy taki chłopak z mojej pracy. Taki średniak ale troche otyły i już olał dwie dziewczyny bo byly "grubymi pasztetami" (na moje oko nie byly grube tulko cos okolo 70-75 kilo na jakies 165 wzrostu).

Ahhhh te wymagania
Przy takim wzroście tyle kg to już ostra nadwaga.
DopplegangerEddarda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-25, 08:56   #3572
Barbarella05
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez DopplegangerEddarda Pokaż wiadomość
Sam jesteś ostry.

Może to jest nadwaga,ale lekka.

---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ----------

Tardisgirl60.
"To chyba jakiś tekst na podryw z tym uśmiechem, też to dostałam kiedyś ;-) ale tacy panowie co sobie sami odpowiadają są najlepsi i denerwują się jak nie dostają odpowiedzi od razu, ciekawe jak taki koleś by się zachowywał będąc w związku. "kochanie dlaczego nie odpisujesz, 30 sekund temu wysłałem ci smsa, coś się stało?"

Mnie najbardziej rozsmieszylo jak raz gościu wysłał mi mega długa wiadomość analizujac każde słowo w moim profilu i każde zdjęcie, a na koniec jeszcze zrobił mi psychoanalize dlaczego jego zdaniem jestem sama :-o wiadomość w Wordzie miała 3 strony."

Chyba trafilysmy na tego samego gościa xD

Mnie też zaczął psychoanalizowac, pisząc że "chyba ktoś mnie skrzywdził i ścielam włosy na krótko żeby to zamanifestowac" oraz "nie lubię mądrych kobiet..są trudne do sterowania" "mam arcysexowna szyje" " jestem głośna,również w towarzystwie" " mam oskarowy usmiech" ple ple ple ple. XD

A jak napisał:
"Ja trace zainteresowanie kobietą ktora nie okazuje mi odpowiedniej atencji.

Ja za to wiem ze kilka kobiet ze mna wyszlo na randki ze snow

Do opery

Na ping pong po upadku kariery

Na łyżwy"

To mu tak odpisalam że chlopina się zmieszal xD
Zaczął mi pisać że jestem "chlodna i wredna" a następnie "No już jakoś pierwszą mini kłótnie mamy za sobą ".

Nie wiem co tacy faceci mają w głowach,ale raczej nic ciekawego.
Barbarella05 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-25, 09:07   #3573
DopplegangerEddarda
BAN stały

Ano jestem
Stary 2016-05-25, 09:15   #3574
tardisgirl60
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Barbarella05 Pokaż wiadomość
Chyba trafilysmy na tego samego gościa xD

Mnie też zaczął psychoanalizowac, pisząc że "chyba ktoś mnie skrzywdził i ścielam włosy na krótko żeby to zamanifestowac" oraz "nie lubię mądrych kobiet..są trudne do sterowania" "mam arcysexowna szyje" " jestem głośna,również w towarzystwie" " mam oskarowy usmiech" ple ple ple ple. XD

A jak napisał:
"Ja trace zainteresowanie kobietą ktora nie okazuje mi odpowiedniej atencji.

Ja za to wiem ze kilka kobiet ze mna wyszlo na randki ze snow

Do opery

Na ping pong po upadku kariery

Na łyżwy"

To mu tak odpisalam że chlopina się zmieszal xD
Zaczął mi pisać że jestem "chlodna i wredna" a następnie "No już jakoś pierwszą mini kłótnie mamy za sobą ".

Nie wiem co tacy faceci mają w głowach,ale raczej nic ciekawego.
O matko. Mógł to być ten sam gwiazdor :-P może jakiś pseudo psycholog. Nie wiem co takim w głowie siedzi, ale napewno mają za dużo czasu :-P a najgorsze jest to ze w ich wyobrażeniu taka "rozmowa" to jest już początek związku. A tekst o włosach mnie rozwala, każda kobieta z krótkimi włosami ściela je żeby zrobić facetom na złość :-P ja mam dłuższe zazwyczaj to mi piszą ze fajnie ze mam długie włosy bo kobieta nie powinna mieć krótkich.
O inteligencji tez teksty idą, mój hit jak pan pod 50tke napisał żeby się nie bała i mu odpisała bo on nie jest zainteresowany moja osobowością po prostu mu się podobam :-o
tardisgirl60 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-25, 09:55   #3575
DopplegangerEddarda
BAN stały

Trzeba było odpisać, że już jednego dziadka masz.
Stary 2016-05-25, 10:22   #3576
Barbarella05
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tardisgirl60 Pokaż wiadomość
O matko. Mógł to być ten sam gwiazdor :-P może jakiś pseudo psycholog. Nie wiem co takim w głowie siedzi, ale napewno mają za dużo czasu :-P a najgorsze jest to ze w ich wyobrażeniu taka "rozmowa" to jest już początek związku. A tekst o włosach mnie rozwala, każda kobieta z krótkimi włosami ściela je żeby zrobić facetom na złość :-P ja mam dłuższe zazwyczaj to mi piszą ze fajnie ze mam długie włosy bo kobieta nie powinna mieć krótkich.
O inteligencji tez teksty idą, mój hit jak pan pod 50tke napisał żeby się nie bała i mu odpisała bo on nie jest zainteresowany moja osobowością po prostu mu się podobam :-o
No dokładnie. Jak ten koleś mi napisał, że "juz pierwsza mini kłótnie mamy za sobą" to aż mnie zmrozilo.
W ogóle wysłał mi swój numer telefonu i chciał abym do NIEGO zadzwoniła,bo on chce "wybadac moje nastroje i powiedziec co we mnie jest urzekającego".
Nie ukrywam że potraktowalam typa chłodno, acz kulturalnie mu odpisalam że nie jestem zainteresowana to otrzymałam taką wiadomość:
"Masz na moje miejsce legion.
Legion pianistow motocyklistow inteligentow ktorzy maja kariery i sa dobrze zbudowani, prawda?"
Po czym napisał że nie będzie już ze mną pisał,po co sobie krew psuć, on zna swoją wartość.

Moim hitem jest ze mój uśmiech leczy raka xD
Z tym ping pong'iem i upadkiem kariery też lezalam i się śmiałam.

Jeden tez napisał do mnie:
On:Mrr...
Na co ja : ???
On: Flirt?
Ja: Może
On:Seks?
Ja: Wyglądam Ci na łatwą?

Kupa śmiechu na tych portalach
Stary 2016-05-25, 10:39   #3577
Zorzoli
Zakorzenienie

Cytat:

No tak, pisalam, ze one nie byly szczuple ale jakby postawic ich przy sobie to on jednak mial duzo wieksza nadwage a wysmiewal sie z dziewczyn ze sa pasztetami

https://www.suwaczek.pl/cache/cadbaa1cc7.png
Zorzoli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-25, 10:44   #3578
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
"nie lubię mądrych kobiet..są trudne do sterowania"

ale z drugiej strony to mnóstwo facetów tak myśli
Cytat:
Napisane przez tardisgirl60 Pokaż wiadomość
A tekst o włosach mnie rozwala, każda kobieta z krótkimi włosami ściela je żeby zrobić facetom na złość :-P ja mam dłuższe zazwyczaj to mi piszą ze fajnie ze mam długie włosy bo kobieta nie powinna mieć krótkich.
z kolei wśród kobiet panuje dziwny zwyczaj, że włosy długie ma się tylko do ślubu, a jak jeleń już złapany, to śmigiem do fryzjera ściąć. Koleżanka ma włosy do pasa, pracuje w urzędzie i już jej od lat koleżanki gadaja, po co jej długie włosy, jak już męża i dzieci ma?? Innym razem czytałam artykuł, w którym babki się wypowiadały, że długie włosy łane wyglądają u młodych, ale po trzydziestce, to już fuj, ble i normalnie "wiedźma i topielica"
Stary 2016-05-25, 10:51   #3579
tardisgirl60
Raczkowanie

Cytat:
No dokładnie. Jak ten koleś mi napisał, że "juz pierwsza mini kłótnie mamy za sobą" to aż mnie zmrozilo.
W ogóle wysłał mi swój numer telefonu i chciał abym do NIEGO zadzwoniła,bo on chce "wybadac moje nastroje i powiedziec co we mnie jest urzekającego".
Nie ukrywam że potraktowalam typa chłodno, acz kulturalnie mu odpisalam że nie jestem zainteresowana to otrzymałam taką wiadomość:
"Masz na moje miejsce legion.
Legion pianistow motocyklistow inteligentow ktorzy maja kariery i sa dobrze zbudowani, prawda?"
Po czym napisał że nie będzie już ze mną pisał,po co sobie krew psuć, on zna swoją wartość.

Moim hitem jest ze mój uśmiech leczy raka xD
Z tym ping pong'iem i upadkiem kariery też lezalam i się śmiałam.

Jeden tez napisał do mnie:
On:Mrr...
Na co ja : ???
On: Flirt?
Ja: Może
On:Seks?
Ja: Wyglądam Ci na łatwą?

Kupa śmiechu na tych portalach
To tak brzmi jakbyś czekała na niego i on musi zweryfikować wszystko po kolei. Ręce opadają, ale poeta z niego też trochę, legion :-D

---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość

ale z drugiej strony to mnóstwo facetów tak myśli

z kolei wśród kobiet panuje dziwny zwyczaj, że włosy długie ma się tylko do ślubu, a jak jeleń już złapany, to śmigiem do fryzjera ściąć. Koleżanka ma włosy do pasa, pracuje w urzędzie i już jej od lat koleżanki gadaja, po co jej długie włosy, jak już męża i dzieci ma?? Innym razem czytałam artykuł, w którym babki się wypowiadały, że długie włosy łane wyglądają u młodych, ale po trzydziestce, to już fuj, ble i normalnie "wiedźma i topielica"
Bo wiesz, jak juz ma męża to musi ściąć żeby inni mężczyzni się nią nie interesowali :-P
Wiem ze dużo kobiet ścina po ślubie bo szybko zachodzą w ciążę i włosy często wtedy wypadają a też słyszałam opinie ze im łatwiej w krótkich, czego nie kumam bo mi łatwiej w długich :-P plus moja mama ma prawie 60 lat i ma piękne włosy za łopatki, kto wie może jest wiedzma bo dzięki temu wygląda na o 20 lat młodsza ;-)
Stary 2016-05-25, 11:06   #3580
Maja102
Zakorzenienie

każda potwora znajdzie swego amatora
http://kwejk.pl/obrazek/2669457/prawdziwa-milosc.html
z miny Tormunda chichram się od rana
Stary 2016-05-25, 11:15   #3581
aidam11
Raczkowanie

Cytat:
Mężczyźni najlepiej wyglądają w przedziale +/-5 kg od wzrostu (-100 cm). Przy takiej wadze da się wyrobić trochę mięśni i stawy nie siadają przy intensywniejszym ruchu na świeżym powietrzu. Więcej kilogramów to już mocno obniża sprawność fizyczną. A 75 kg przy 165cm wzrostu to już człowiek zaczyna przypominać piłeczkę
Cytat:
z kolei wśród kobiet panuje dziwny zwyczaj, że włosy długie ma się tylko do ślubu, a jak jeleń już złapany, to śmigiem do fryzjera ściąć. Koleżanka ma włosy do pasa, pracuje w urzędzie i już jej od lat koleżanki gadaja, po co jej długie włosy, jak już męża i dzieci ma??
Kobiety chyba tak mają dopiero po urodzeniu dziecka. Zaczyna brakować czasu na dbanie o takie rzeczy jak długie włosy i z tego to chyba wynika. Krótkie włosy to wygoda po prostu. Panowie mają też podobnie. Oczywiście prawdziwą przyczyną jest lenistwo w zdecydowanej większości.
aidam11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-25, 12:51   #3582
MonnieB
Zakorzenienie

Ja blokuje każdego faceta który zacznie wiadomość słowami: Hey sexy albo coś z podtekstem seksualnym. Na prawdę już mam dość takich facetów. Mam wyraźnie napisane na profilu jakich facetów szukam - np. Wyższych ode mnie a i tak piszą nizsi, a co najlepsze ze niektórzy czytają mój profil a i tak piszą bo może akurat.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Stary 2016-05-25, 13:16   #3583
Barbarella05
Wtajemniczenie

Co do Tych włosów. XD

Ja mam krótkie bo w długich zwyczajnie zle się czuję, oraz gorzej wyglądam.
W krótkich mi bardziej do twarzy.
Ktoś tam mówi że wygoda większa. Polemizowalabym.
Więcej czasu spędzam układając moje krótkie piórka, niż gdybym miała długie,które albo rozpuszczone albo związane w koński ogon czyli sekunda dwie roboty,a teraz pół godziny układam aby było perfekcyjnie. Ale ja się lubię bawić we włosach i je układać.
Stary 2016-05-25, 16:18   #3584
DopplegangerEddarda
BAN stały

Cytat:
każda potwora znajdzie swego amatora
http://kwejk.pl/obrazek/2669457/prawdziwa-milosc.html
z miny Tormunda chichram się od rana
Nie ma sensu. Nie wstydzi się robić takich min a wstydzi się zagadać.

Rozumiem jakby to był lekki uśmiech a nie się na nią gapi i wgryza w udziec a słowa do niej nie powie But still better love story than Twilight or Romeo and Julia

Też bym nie powiedział, że z krótszymi mniejszy problem. Jak mam dłuższe to uczeszę się do tyłu, jedne drugich się trzymają i mam spokój większy niż z krótkimi bo nie muszę chodzić do fryzjera czyli marnować czasu, nerwów i kasy. Natomiast gdy miałem krótsze to każdy w inną stronę a ugniatać na gumę mi się nie chciał pomimo tego, że miałem wtedy czuprynę jak Robb Stark z Got.

Według mnie starsze kobiety po 40-50 niezbyt korzystnie wyglądają w długich włosach.

Edytowane przez DopplegangerEddarda
Czas edycji: 2016-05-25 o 16:25
Stary 2016-05-25, 16:50   #3585
tardisgirl60
Raczkowanie

Cytat:
Co do Tych włosów. XD

Ja mam krótkie bo w długich zwyczajnie zle się czuję, oraz gorzej wyglądam.
W krótkich mi bardziej do twarzy.
Ktoś tam mówi że wygoda większa. Polemizowalabym.
Więcej czasu spędzam układając moje krótkie piórka, niż gdybym miała długie,które albo rozpuszczone albo związane w koński ogon czyli sekunda dwie roboty,a teraz pół godziny układam aby było perfekcyjnie. Ale ja się lubię bawić we włosach i je układać.
No właśnie, ja lubię krótkie ale zdecydowanie jestem obecnie zbyt leniwa na to :-P musiałam wstawać codziennie rano i myć i suszyć i układać żeby jakoś wyglądać, a teraz, myje wieczorem, czekam aż wyschna, koczek i spać a rano fryz gotowy a jak nie jest za ładnie to wiąże i juz :-P
Jedyne co może być kłopotliwe przy długich włosach to jak ktoś ma ich naprawdę dużo i są bardzo długie, wtedy wiem ze mycie i czesanie nie jest takie proste.

Cytat:
Według mnie starsze kobiety po 40-50 niezbyt korzystnie wyglądają w długich włosach.
Powiedziałabym ze większość nie wygląda korzystnie, ale jak zawsze są wyjątki bo wszystko zależy od włosa, a też im kobieta starsza tym włos słabszy, żadna filozofia ;-) cokolwiek w tych krótkich kokonach tez za dobrze się nie wygląda :-P kwestia gustu i wygody.
Stary 2016-05-25, 16:54   #3586
DopplegangerEddarda
BAN stały

A. I jeszcze co do tego, że faceci nie lubią mądrych kobiet.

Nie pamiętam od ilu to słyszałem lecz zapadło mi w pamięć, że nigdy tego nie słyszałem od jakiejś fajnej dziewczyny czy też nikt nie mówił by tak powiedziała fajna dziewczyna.
Tylko od przemądrzałych, aroganckich furiatek. Ostatnio nawet kumpel się z taką spotykał tylko chyba pomyliła portfel tatusia z tą mądrością bo blisko mądrości to ona nigdy nawet nie stała.

Edytowane przez DopplegangerEddarda
Czas edycji: 2016-05-25 o 16:57
Stary 2016-05-25, 21:58   #3587
Barbarella05
Wtajemniczenie

Cytat:

Nie pamiętam od ilu to słyszałem lecz zapadło mi w pamięć, że nigdy tego nie słyszałem od jakiejś fajnej dziewczyny czy też nikt nie mówił by tak powiedziała fajna dziewczyna.
Tylko od przemądrzałych, aroganckich furiatek. Ostatnio nawet kumpel się z taką spotykał tylko chyba pomyliła portfel tatusia z tą mądrością bo blisko mądrości to ona nigdy nawet nie stała.
No fajna dziewczyna nie powie,że faceci lubią tępe laski bo można nimi sterować xD

W ogóle co to za tekst xD
Stary 2016-05-25, 22:32   #3588
Florice
Raczkowanie

Cytat:
No ja akurat takie teksty częsciej słyszałam od facetów niż od kobiet, więc coś w tym musi być, choć oczywiście nie ma co uogólniać. Na pewno są kobitki które brak powodzenia zwalą na swoja "wybitną" inteligencję.
Ja parę razy "usłyszałam" to też przez internet, choć trochę w innym stylu: że udaję inteligentną- np. ostatnio rozmawialiśmy z facetem o książkach i przy pytaniu co lubię wymieniłam parę tytułów z klasyki rosyjskiej - pan się zdziwił, że jak to, powinnam czytac harlekiny, czyli że pewnie pozuje na wielką intelektualistkę i się skończyła rozmowa, choc nie powiem żebym żałowała
Florice jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-25, 23:11   #3589
_Mia
Zakorzenienie

Ja siebie uważam za fajną dziewczynę ale zgodzę się, że wielu- nie wszyscy- nie gustuje w mądrych kobietach. Co w tym takiego niewiarygodnego, mało to na świecie wygodnickich i manipulantów, którym w to graj jak pani naiwna i łatwo ulega jego osobie we wszystkich kwestiach?
Jest też wielu, którzy docenią inteligentną kobietę, nie powiem, że nie
_Mia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-05-25, 23:16   #3590
MonnieB
Zakorzenienie

Co do włosów to moje bardzo szybko rosną, w listopadzie miałam Boba krótkiego a teraz już mi prawie do połowy pleców sięgają... do tego mam dość gęste i grube włosy. Nigdy ich nie rozpuszczam, miałam znowu ścinac ale uznałam że na dłuższych się lepiej koka robi. Co dziennie używam wypelniacza do koka, wygodna fryzura i bardzo łatwo się ją robi, szczególnie rano gdy nie mam zbytnio czasu na dłuższe przygotowania.

Stary 2016-05-25, 23:29   #3591
pseudofeministka
Zakorzenienie

Cytat:

A ja uwazam, ze to nie jest takie jednostronne, jak to przedstawiasz. Bo kobieta inteligentna, majaca cos do powiedzenia tez nie bedzie ukrywala swoich pogladow, gdy je posiada, a czesto ego panow (szczegolnie jezeli chodzi o konfrontacje swiatopogladowe czy wynikajace z wiedzy albo z jej braku czy zainteresowan) jest bardzo watle i ciezko im przezyc to, ze nie maja racji albo czegos nie wiedza i jest to im wykazane (wcale nie w agresywny sposob, bez przytykow, po prostu w ramach stwierdznia faktu). I pozniej to tez rzutuje na odbior, ze taka kobieta jest zarozumiala, przemadrzala czy arogancka, "bo jak ona mogla"

A to, ze dana dziewczyna jest fajna, nie oznacza odrazu, ze jest bog wie jak inteligentna (moze byc jedynie niglupia)czy ma spora wiedze z danego zakresu. Moze wlasnie nalezec do tych "nie wychylajacych sie". Wiec tez bym az tak nie upraszczala bez zaglebiania sie w temat.

Wiec moim zdaniem ten medal ma swoje dwie strony.

Dokładka: Perfumy, minerały, podkłady, hybrydy, kosmetyki do włosów:Jantar, Anwen, Oleje.

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=795843
pseudofeministka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-26, 09:55   #3592
asiulek19
Zakorzenienie

Od dziś nie zabieram się za facetów, którzy nie podobają mi się z wyglądu,bo mogą mieć fajny charakter. STOP.

asiulek19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-26, 10:04   #3593
kasia5266
Zadomowienie

Cytat:
70 kg przy wzroście 164-165 to dopiero dolna granica nadwagi. Jakieś 3-4 kg wg wskaźnika BMI.
kasia5266 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-26, 10:18   #3594
Syla88
Rozeznanie

Hej, chętnie dołączę do Was, też jestem 25+ i jestem na etapie między poszukiwaniem, a czekaniem Trochę już związków za mną i z jednej strony bardzo wiem czego chcę teraz, a z drugiej to pragnienie żeby kogoś kochać ze wzajemnością trochę te wymagania uszczupla.. nie wiem czy to dobry trop. Czy ktoś tak jeszcze ma?
Syla88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-26, 11:03   #3595
Atavish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulek19 Pokaż wiadomość
Od dziś nie zabieram się za facetów, którzy nie podobają mi się z wyglądu,bo mogą mieć fajny charakter. STOP.
Ale po co robić w ogóle coś takiego? Później byś sypiała z kimś, kto Cię nie pociąga i Ci się nie podoba? Nie potrafię zrozumieć...

Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
Atavish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-26, 11:11   #3596
DopplegangerEddarda
BAN stały

Te kalkulatory się nadają. Najmniej ważyłem 86 kg i mi pokazuje nadwagę a miałem wtedy żebra na wierzchu, ze jak miałem jasną opiętą koszulkę to mi było widać ich zarys.

Każdy ma inną budowę i nie wiem jak można się tym sugerować.
Stary 2016-05-26, 11:16   #3597
MonnieB
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Syla88 Pokaż wiadomość
Hej, chętnie dołączę do Was, też jestem 25+ i jestem na etapie między poszukiwaniem, a czekaniem Trochę już związków za mną i z jednej strony bardzo wiem czego chcę teraz, a z drugiej to pragnienie żeby kogoś kochać ze wzajemnością trochę te wymagania uszczupla.. nie wiem czy to dobry trop. Czy ktoś tak jeszcze ma?
Cześć

Sądzę że sporo kobiet tak ma, ja też czasami, ale staram się tak nie robić bo na dłuższą metę taki związek nie przetrwa.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-05-26, 11:29   #3598
Syla88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MonnieB Pokaż wiadomość
Cześć

Sądzę że sporo kobiet tak ma, ja też czasami, ale staram się tak nie robić bo na dłuższą metę taki związek nie przetrwa.

Tzn ja się bardziej zastanawiam, czy to nie zbyt wysokie wymagania są powodem, że już kilka związków było i żaden nie podpasował.
Chociaż z drugiej strony jak jest to "coś" i pojawia się zauroczenie i miłość, to wtedy chyba człowiek aż tak się nie zastanawia czy wszystko na pewno pasuje, tylko idzie za tym uczuciem, a przynajmniej tak powinno być
Syla88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-26, 12:25   #3599
kasia5266
Zadomowienie

Cytat:
Tzn ja się bardziej zastanawiam, czy to nie zbyt wysokie wymagania są powodem, że już kilka związków było i żaden nie podpasował.
Chociaż z drugiej strony jak jest to "coś" i pojawia się zauroczenie i miłość, to wtedy chyba człowiek aż tak się nie zastanawia czy wszystko na pewno pasuje, tylko idzie za tym uczuciem, a przynajmniej tak powinno być
Dokładnie człowiek naprawdę zakochany nie widzi wad. A jak ktoś jest tylko lekko zauroczony to minie kilka miesięcy i okazuje się, że wiele rzeczy w tej drugiej osobie zaczyna wkurzać. MIŁOŚĆ- niby to takie naturalne, że ludzie zakochują się, łączą w pary, myślą o wspólnej przyszłości a niektórym tak trudno spotkać tą odpowiednią osobę.
kasia5266 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-26, 12:52   #3600
DopplegangerEddarda
BAN stały

Cytat:
Jakie swoje wymagania uważasz za zbyt wysokie ?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości