|
|
#1891 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część V.
Cytat:
6 kg ![]() Cytat:
za Tżta!
|
|
#1892 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny! Pozdrowienia z Polańczyka, dotarliśmy szczęśliwie, chociaż korki były okropne. :P Dziś zaczynam III trymestr.
Najlepszego dla Was na dzisiejsze święto!Tak po łebkach nadrobię, przepraszam! Słonko, cieszę się bardzo, że na wizycie pozytywne wieści cukrowe! ![]() Agnszp, a nie chodzi o to że miały być jakieś podwyżki dla pracowników sądów? Wspominałaś chyba, że tam pracujesz.
|
|
|
|
#1893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogolnie to tez tylko na rogalu spie, a jak sie na plecy przewracam (czyli dosc czesto ) to robie sobie z niego ponton i pod uda jeszcze poduche taka strasznie twarda klade zwby byly wyzej budze sie wtedy jak mlody Bog normalnie ![]() Mi nie szlo w pewnym momencie ani w ta ani w ta z brodzikiem :P to bylo okropne ![]() Odswiezamy stare kolory na cos podibnego ale lepsza farba, sniezka barwy natury po roku wyglada jakby bylo z 10 lat twmu malowane... Teraz beckers kollry cotton candy i frappe, prawie identyczne jak te co sa wiec jest szansa ze pokryje na raz ![]() Scoiatael86, po odejsciu na l4 doszlam do wniosku, ze chyba nie bylam tak straszna jak sadzilam, bo udawalo mi sie zawsze prace dziewczyn i swoja zorganizowac tak, ze nie bylo przez kilka lat zebran majacych to wszystko poprawic (kasjerka glowna, ble), a jak mnie nia ma to cala ekipa z kas laduje srednio raz w miesiacu na dywaniku takim dosc ostrym. A zawsze twierdzilam, ze jestem dla nich za miekka i robia ze mna co chca
Edytowane przez Świniaczek Czas edycji: 2016-05-26 o 11:08 |
|
|
|
|
#1894 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi w sprawie wynagrodzenia teoche mi rozjaśniły ![]() Florencee, niestety tych podwyżek jeszcze nie dostaliśmy....maja byc dopiero w czerwcu. Na początku tez tak myslalam ale nikt oprocz mnie nie dostał wiecej No coz do pracy nie pojde sie pytać, czemu tak duzo mi dali, także bede sie po prostu cieszyć i liczyć ze tyle bede dostawać ![]() Wspolczuje Wam wszytakich dolegliwości III trymestru, mnie nic z nich jezCze nie dopadło, nawet moje problemy ze snem złagodniały (pewnie dlatego ze jestem na l4) Tylko moja waga mnie wkurza, co tydzień 0,5 kg przybywa choćby nie wiem co....i to przybywa mi w ciagu jednego dnia! A potem sie utrzymuje! Zrezygnowałam z wyjazdu do paryza na euro, to była trudna decyzja ale szkoda mojego stresu. Niestety tż leci dalej, z kolegami, juz wiem ze bede siedziała i myslala o nim przez cały jego wyjazd ![]() Florencee Baw sie dobrze na wyjezdzie i gratuluję III trymestru
|
|
|
|
|
#1895 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, więc miał mi podać, ale akurat go nie było a ja chciałam to mieć z głowy, więc jak odebrałam wyniki przeciwciał to poszłam do ośrodka.
|
|
|
|
|
#1896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za III trymestr
|
|
#1897 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Superhuman, cieszę się, że z maluszkiem jest wszystko w porządku i że szyjka nie sprawia większych już kłopotów. Mam nadzieję, że szybko się uda postawić diagnozę mężowi bo chyba nie ma nic gorszego jak niepewność;/ Też bym się napiła wina....muszę sprawdzić czy może w tesco mają bezalkoholowe....w lodówce stoi wino po szwagierce i tak mnie męczy.....dziś je chyba wywalę:P ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Cytat:
![]() Zresztą sama jestem tego przykładem ![]() ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Cytat:
|
|
|
#1898 |
|
Zakorzenienie
|
Pessar ładnie trzyma szyjkę
KTG ładne. Tosia ładna waży niecałe 1300 g. Mówiłam o tych ciagnieciach wczoraj i dzisiaj jak szłam do szpitala to tez mnie ciągnęło. Mamy to obserwować i dostałam magnez w kroplowce. Dostałam tez juz sterydy i bolal zad przy podawaniu dostałam vip room i jestem sama na sali i mam własne KTG
|
#1899 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Każda z nas by tak chciała
|
|
|
#1900 |
|
Zakorzenienie
|
Tija 1300 w 29+0 tak?
Ja mam następne usg w 30+3 i jestem ciekawa ile Bobo przybędzie. Po tych sterydach trzeba byc pod obserwacją? Czy jest wiecej niż 1 zastrzyk? |
|
|
|
#1901 | |
|
Zakorzenienie
|
Myślę że tam gdzie Ty trafisz to będziesz miała jeszcze lepiej
![]() Cytat:
sterydów podaje się 2 lub 3 dawki, ja mam mieć trzy chyba niekoniecznie trzeba być pod obserwacją
|
|
#1902 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Super, ze wszystko dobrze trzyma i ze dzidzia ładna i zdrowo rośnie :Love: fajnie, ze jesteś sama i nie fajnie bo nudno chyba? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#1903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na ślubie ominęły mnie dwa toasty lodowatym szampanem, jeden w usc i jeden w restauracji. Normalnie nie znoszę szampana , więc nie wiem czemu, ale trzymając w dłoni kieliszek szampana lodowatego miałam ochotę się popłakać, że wszyscy mogą a ja nie Dostałam normalnie ślinotoku jak alkoholik na początku odwyku A tu pupa, nie można było i koniec :P Mama się ze mnie śmiała, że jakby dziadków i jej siostry nie było to chociaż usta bym mogła zamoczyć, żeby sam smak poczuć, a tak to lipa ![]() A od jej znajomych dostaliśmy kartkę i winko, winko mam nadzieję, że mi przetrwa w barku do momentu, aż będę mogła je otworzyć :P Ale z tym raczej problemu nie będzie, bo TŻ nie znosi wina W ogóle to miesiąc przed zajściem w ciążę kupiłam sobie śliczne lampki do wina na turkusowych nóżkach i tak teraz leżą i patrzą na mnie, kiedy w końcu je wyjmę, a nie zanosi się :P |
|
|
|
|
#1904 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1905 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miałam zabrać książkę, ale oczywiście zapomniałam wiem, że jutro i pojutrze moja dobra koleżanka ma dyżur wiec będę miała trochę towarzystwa ![]() Cytat:
|
|
#1906 |
|
Zakorzenienie
|
Że też o tym nie pomyślałam
|
|
|
|
#1907 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
![]() Cytat:
![]() brawo III TRYMESTRU ![]() Cytat:
![]() tobie i reszcie mamuś również życzę najjjlepszego i szybkich, bezbolesnych porodów
|
|||
|
|
|
#1908 |
|
Raczkowanie
|
Piernik Torunski
Lekarz nie wie od czego te plamienia, moze cos na posiewie wyjdzie. Mamusie wszystkiego najlepszego ja wczoraj dostałam w żlobku prezent z okazji dnia mamy, bardzo sie ucieszylam.Dzis bylismy z malym na procesji i jestem z niego dumna cala msze byl grzeczny i na procesji jechal praktycznie caly czas w wozku gdzie wozka uzywalismy 2razy przez ostatnie pol roku.
|
|
|
|
#1909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1910 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W dodatku w sobotę wesele siostry i barman będzie
|
|
|
|
|
#1911 |
|
Zakorzenienie
|
Nasz barek też zapelniony. A ja nawet wina własnej roboty nie zdazyla zdążyłam spróbować.
Ale jeszcze 3 miesiące. |
|
|
|
#1912 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Aha, no to dobrze wiedzieć, czekamy na czerwiec, ja od stycznia nie byłam w robocie i nie jestem na bieżąco. ![]() Cytat:
Fajnie, że wszystko dobrze wygląda z szyjką i KTG i że Tosieńka ładna!
|
||
|
|
|
#1913 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wino uwielbiam, ale jak sobie kupię tutaj takie jedno półwytrawne różowe to taka butelka jest na jeden wieczór:PJa też mam plan na KP, więc staram się sobie nie wkręcać. Ale akurat ja lubię alkohol wiec czasami bardzo mi pachnie....
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1914 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chciaz cos mi sie zdaje ze moja chęć ba alkohol przejdzie z pierwszym łykien. |
|
|
|
|
#1916 | |||
|
Zadomowienie
|
Witam w czwartek świąteczny
Cytat:
Ja 11 kg miałam 3 tyg temu, teraz 12,5 Cytat:
![]() Mam gościa który mi nosi gotowe już do picia pokrzywy ![]() Tzn dokładnie mojemu tacie bo ja tak słabo z tym smakiem się dogaduje ![]() Cytat:
![]() Co do polisy pamiętam ale cały czas się zabrać nie mogę. Cały tydzień prcuję w powiększonym wymiarze godzin i jak wieczór dotrę do domu to nic mi się już nie chce co jest związane z pracą. Dziś spałam do 10 i w koncu udało mi się wyspać ![]() Cudowne uczucie .... Potem oglądnęłam z mężem film i teraz w podeszłam do laptopa. Wczoraj jeszcze do 22 pisałam polisy a do północy tekst na szkolenie które jutro prowadzę Obiecuję sobie, że w weekend w końcu uda mi się za zabrać za zrobienie tej notki dla Was... Wiem, że zasłuzyłam na lanie bo tyle zwlekam ....
|
|
#1917 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No ale w końcu da się zauważyć ciążę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja właśnie mam jechać do Sopotu na wielką galę za 2tyg ale ma to trwac tylko 2 dni, a muszę jechać przez całą PL no i się waham. Bo ciężko mi zrezygnować z tego wydarzenia ale kurde w autobusie to chyba będzie męka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A mąż oczywiście piwo ... no bo jakby inaczej ...
|
|
#1918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obiad - na pierwsze krupnik (całkiem dobry), na drugie pieczeń rzymska (nie wiedzieć czemu wyglądała jak mega parowa pokrojona w plastry), ziemniaki (ciepłe) i groszek z marchewka. Nie zjadłam tej pieczeni. Kolacja - 3 kawałki chleba w tym jeden ciemny, 3 plastry szynki (całkiem ładnie wygląda), serek topiony i pomidor. Yy kompot z jabłek mi smakuje i w kuchni jest w dzbanku odlany jakbym chciała D
|
|
#1919 | ||
|
Zadomowienie
|
Fajnie w tym Polańczyku, pogoda trochę zmienna, bo zimno, a za chwilę wręcz upalnie, ale przynajmniej nie pada.
Byliśmy na wycieczce statkiem po Solinie, potem łaziliśmy i z moją kondycją jestem już nieżywa. ![]() Pozwoliłam sobie przy święcie na sorbet na deser, niebo w gębie. ![]() Tak, jestem referendarzem. ![]() Cytat:
Spokojnie, jak tyle jest roboty, to notka niech poczeka. Dobrze że dziś się mogłaś wyspać. ![]() Cytat:
Mega parówa, brrr. Ale reszta jakoś w miarę przynajmniej.Szkoda że ból jednak nie okazał się mniejszy. :| |
||
|
|
|
#1920 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Albo po pierwszym łyku spać pod stołem ![]() ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- Cytat:
Najgorsze zastrzyki jakie dostałam w życiu to były gdy leżałam w szpitalu na zapalenie błędnika....skurcze w pośladkach miałam jeszcze przez dwa lata.....
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:23.

Ja będę miała kolosa

6 kg 
przepisał mi dalej luteinę i tez 100 - narazie mam 50 ale skończę ja i wykupie bo zostało mi chyba z 6 tabletek. 

nie wiemy dokładnie co jest nie tak bo nie rozumiemy tych zapisów aczkolwiek w opisie jest ze coś nieprawidłowe, napadowe ostre itp... Umówił sie na środę wiec sie okaże. Przypuszczam, ze będziemy musieli wydać na rezonans prywatnie bo póki co jest umówiony na lipiec dopiero :-/ a jeśli coś jest nie tak to trzeba będzie to szybciej zrobić...
poszliśmy spać kolo 1... Dlatego dopiero co otworzyłam oczy. To tak w skrócie.
za Tżta!

, więc miał mi podać, ale akurat go nie było a ja chciałam to mieć z głowy, więc jak odebrałam wyniki przeciwciał to poszłam do ośrodka.

A tu pupa, nie można było i koniec :P Mama się ze mnie śmiała, że jakby dziadków i jej siostry nie było to chociaż usta bym mogła zamoczyć, żeby sam smak poczuć, a tak to lipa
wiem, że jutro i pojutrze moja dobra koleżanka ma dyżur wiec będę miała trochę towarzystwa
a do północy tekst na szkolenie które jutro prowadzę 
<3