Mamusie czerwcowe cz. 6 - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-05-27, 07:52   #4231
kiara92
Rozeznanie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 6

Hej

Chudziaszek Dziękuję za odpowiedź Będę tam dzwonić. Ostatecznie stanęło na Ujastku, bo ja mam wskazanie ze względu na astmę, mój lekarz absolutnie nie wyraził zgody na poród sn, jako, że jest to zbyt niebezpieczne dla mnie, ale przede wszystkim dla dziecka. Chociaż boję się cc to ufam swojemu lekarzowi, bo leczę się od 3 roku życia u niego, obecnie dojeżdżam do niego prawie 200 km. Wiele razy próbowałam zmienić lekarza, bo nie jest to zbyt "pod ręką", ale zawsze wracałam, bo inni sobie nie radzili z moim przypadkiem. Moja ginekolog odradziła mi szpital na Kopernika, bo podobnież jest tam bardzo dużo cc i oni ostatnimi czasy starają się zredukować ich ilość. Powiedziała, że może się tak zdarzyć, że nawet w dniu przyjęcia do szpitala wyślą mnie na konsultację do swojego pulmonologa i on stwierdzi, że mogę czekać na sn i próbować sn, a dopiero jak się będzie coś działo to cc. Powiedziała, że z moimi problemami by tak nie ryzykowała, bo np. dziecko będzie już niedotlenione i tego sie nie cofnie, tak samo mówił mój pulmonolog. Oczywiście ten ich pulmonolog może zgodzić się z moim, ale jakieś ryzyko jest, a wiadomo, że zdrowie mojego dziecka jest dla mnie najważniejsze. W Ujastku podobnież wezmą skierowanie i nikt nie będZie eksperymentował. Chcąc zaoszczędzić sobie stresu wybrałam Ujastek.

Veronique Kciuki!

Cierpliwość Wszystkiego najlepszego!
kiara92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-27, 07:55   #4232
Madzia9999
Zakorzenienie

Kiara mi w szpitalu gdzie urodziłam też kwestioonowali wskazanie do cc. Koniec z końcem i tak cięcie zrobili...

Sophia Loren
Madzia9999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-27, 08:08   #4233
Cierpliwosc
Zadomowienie

Dot.: Mamusie czerwcowe cz. 6

Cytat:
Napisane przez australia87 Pokaż wiadomość
Łooo, to dziś imprezujemy? Wszystkiego najlepszego! Spełnienia marzeń
Cytat:
Napisane przez chudziaszek11 Pokaż wiadomość
Witam się w dwupaku bez oznak porodu.
Veroniqe mocne kciuki. Melduj co u Ciebie,jeśli dasz radę.
Olinka może lepiej rzeczywiście odpuścić ten szpital, skoro tak tam źle??

100lat 100lat !!!:pijemy : tort pyszny
Co do wieku to ja jestem żywym przykładem, że życie zaczyna się po 30tce. Jak skończyłam 30 lat to się zaręczyliśmy, dostałam umowę o pracę na czas nieokreślony, wzięliśmy ślub i spłodziliśmy dziedzica

A synek jak się czuję?

To dużo udało Ci się odciągnąć nawał pokarmu to chyba dobry znak. Poprawicie mnie jeśli się mylę

Soffinka skoro sex nie wchodzi w grę, schody nie działają to bierz się za ten olej, gorąca kąpiel i nie wiem co jeszcze i wyganiaj syna.
Cytat:
Napisane przez australia87 Pokaż wiadomość
Haha! Może to też jakaś metoda
Cytat:
Napisane przez Miqesi Pokaż wiadomość
CIERPLIWOSC, sto lat !!!

Wysłane z mojego SM-G350 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 07:14 ---------- Poprzedni post napisano o 07:12 ----------

Nie wiedzialam, ze w TkMax sa te pieluszki. We wtorek tam pojade zobaczyc

---------- Dopisano o 07:17 ---------- Poprzedni post napisano o 07:14 ----------

Ja dzisiaj o 1.00 w nocy i o 5.00 nad ranem odpalilam wizaz, zeby zobaczyc, czy Veronique juz urodzila. cos sie nie odzywa, wiec pewnie rodzi

Cytat:
Napisane przez zebrah Pokaż wiadomość
100 lat Cierpliwość! Po 30tce naprawdę można dużo

Madzia- mi się też wydaje, że Hani za szybko leci i trzeba na początku ściągnąć troszkę laktatorem. A dwa- że dobrze byłoby nie mieszać jej w głowie- raz butelka, raz cycek, bo maluszek wiadomo że będzie wolał butelkę gdzie ma stały przepływ a nie wariacje z piersią. Podobno w takim przypadku lepiej dokarmiać łyżeczką- ale to też niewiele. Niech maluch zgłodnieje troszkę na jedzenie z piersi, bo jak ma brzuszek pełen MM to mu się nie chce "pracować" i ssać piersi. Będzie lepiej jak nawał minie

Radena- rozkręci się jeszcze laktacja

Olinka- daj znać co lekarze powiedzieli. Ja bym poczekała w szpitalu do pon/wt żeby sprawdzili czy Michałek urósł w brzuszku.

Ehh i nie wiemy jak Veronique
Cytat:
Napisane przez kiara92 Pokaż wiadomość
Hej

Veronique Kciuki!

Cierpliwość Wszystkiego najlepszego!
DZIĘKUJĘ ZA ŻYCZENIA WSZYSTKIM! Bo mi ucięło cytowanie

Co do pieluszek w TkMax, to mogą być i nie być. U mnie też nie ma tego sklepu, wiec korzystałam jak byłam u siostry. Byłam koniec lutego i było pełno,a w maju jak postanowiłam kupić, to tylko jedne znalazłam-na szczęście z różem za to pełno mieli ciepłych różków (cóż oni działają trochę jak szmateks)
O takie mam jak na zdjęciu, którego nie chce mi tu dodać :/

Edytowane przez Cierpliwosc
Czas edycji: 2016-05-27 o 08:17
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-27, 08:10   #4234
Madzia9999
Zakorzenienie

Cierpliwości spełnienia marzeń Kochana

Ja w tk maxx się czuje jak w szmateksie, ale fsktr faktem można tanie rzeczy wychaczyc

Sophia Loren
Madzia9999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-27, 08:22   #4235
Claudette1996
Raczkowanie

Cześć dziewczyny
Muszę się trochę dziś wam pożalić bo nadal jestem wściekła za wczoraj na tż...
Mieliśmy wczoraj grilla, siostra przyjechała, pojadłam trochę mięsiwa z grilla i dlatego że wstałam po 6 rano to zaczęło mnie mulić do snu po 14, więc poszłam się zdrzemnąć, a jak wstałam to mnie wzdęło od tego jedzenia, wgl od rana miałam dość twardy brzuch pomimo brania no spy codziennie 3 razy dziennie, więc jak mnie wzdęło to strasznie zaczął mnie boleć żołądek i twardy brzuch jak kamień i malutkiego cały dzień czułam może z 10 razy, wypiłam herbatę tak po 20 i na szczęście wszystko przeszło a malutki zaczął się odzywać, nie dał mi spać aż do 24, tak mocno kopał, ale zdenerwowało mnie to że wszyscy prócz mnie byli pod wpływem alkoholu i nie miałby mnie kto zawieźć w razie coś na pogotowie, ale nie mam do reszty osób pretensji tylko do Tż
Stary 2016-05-27, 08:23   #4236
justynan01
Rozeznanie

GG do justynan01

Cierpliwość wszystkiego najlepszego z okazji urodzin

Veronique powodzenia, oby poszlo szybko i gladko

U mnie nic nie zapowiada sie na porod, czyli jeszcze ze trzy tygodnie sie poturlam albo dluzej. Mimo ze chodze duzo, po schodach codziennie mykam pare razy, bo moj pokoj jest na drugim pietrze, sex co drugi dzien, nawet pije zmielone siemie. I nic. Jedynie brzuch mi sie oposcil, bo jak chodze po schodach to ocieram nim po udach + 24 kg robi swoje. No i stopy, lydki mam tak spuchniete ze az czasami boli. No i opadam z sil, bardziej zmeczona jestem, bardziej senna. Jeszcze z tydzien niech posiedzi, a potem moglby juz Gabrys wyjsc poki w ie ladna pogoda

justynan01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-27, 08:26   #4237
Honcia
Zakorzenienie

Dzień dobry Mamusie
Veronique k iuki już mnie bolą więc mam nadzieję, że rodzisz
Cierpliwość sto lat!!! Trzydziestka to początek
Olinko może faktycznie tak jak pisała Zebrah dobrze będzie poczekać np do wtorku i zobaczyć czy Michałek przybrał. Musisz być dzielna dla synka

Wszystkim chcącym urodzić życzę ekspresowego rozwiązania

Honcia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-05-27, 08:28   #4238
justynan01
Rozeznanie

GG do justynan01

Olinka noe denerwuj sie jakos przetrwasz ten pobyt w szpitalu. Czemu nie chcieli Cie wyposcic?

Claudette nie denerwuj sie na Tż, faceci nie mysla, taka ich przypadlosc. Ja nie mam tego problemu, jak sie cos zacznie to albo ide na autobus, albo na taxi, a gdzie bedzie moj tz i w jakim bedzie stanie mnie nie obchodzi

justynan01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-27, 08:34   #4239
australia87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Claudette1996 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Mieliśmy wczoraj grilla, siostra przyjechała, pojadłam trochę mięsiwa z grilla i dlatego że wstałam po 6 rano to zaczęło mnie mulić do snu po 14, więc poszłam się zdrzemnąć, a jak wstałam to mnie wzdęło od tego jedzenia, wgl od rana miałam dość twardy brzuch pomimo brania no spy codziennie 3 razy dziennie, więc jak mnie wzdęło to strasznie zaczął mnie boleć żołądek i twardy brzuch jak kamień i malutkiego cały dzień czułam może z 10 razy, wypiłam herbatę tak po 20 i na szczęście wszystko przeszło a malutki zaczął się odzywać, nie dał mi spać aż do 24, tak mocno kopał, ale zdenerwowało mnie to że wszyscy prócz mnie byli pod wpływem alkoholu i nie miałby mnie kto zawieźć w razie coś na pogotowie, ale nie mam do reszty osób pretensji tylko do Tż
Ech, ja mojego też ostatnio musiałam uświadomić, że koniec z piwkami i drineczkami Oni chyba nie do końca ogarniają, że TP może ulec zmianie
australia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-27, 08:34   #4240
madzius90
Zakorzenienie

Cierpliwosc 100 lat, wszystkiego najpiekniejszego!
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-27, 08:36   #4241
Honcia
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczyny
Przykre to, że Twój tż tak beztrosko podchodzi do tego. Porozmawiaj z nim poważnie bo to już nie są przelewki. Ostatni miesiąc i w każdej chwili możesz potrzebować jechać do szpitala.

Cytat:
Napisane przez justynan01 Pokaż wiadomość
Cierpliwość wszystkiego najlepszego z okazji urodzin

Veronique powodzenia, oby poszlo szybko i gladko

U mnie nic nie zapowiada sie na porod, czyli jeszcze ze trzy tygodnie sie poturlam albo dluzej. Mimo ze chodze duzo, po schodach codziennie mykam pare razy, bo moj pokoj jest na drugim pietrze, sex co drugi dzien, nawet pije zmielone siemie. I nic. Jedynie brzuch mi sie oposcil, bo jak chodze po schodach to ocieram nim po udach + 24 kg robi swoje. No i stopy, lydki mam tak spuchniete ze az czasami boli. No i opadam z sil, bardziej zmeczona jestem, bardziej senna. Jeszcze z tydzien niech posiedzi, a potem moglby juz Gabrys wyjsc poki w ie ladna pogoda
Justynko bo Ty jesteś po prostu przyzwyczajona do ruchu. Ja po schodach też śmigam bo pralkę mam w piwnicy a suszę na piętrze ale jak bym sexu doświadczyła to chyba z wrażenia bym od razu urodziła

Stary 2016-05-27, 08:49   #4242
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Konto usunięte

Cierpliwość i od nas najlepsze życzenia!!! Sto lat w szczęściu, miłości i dostatku!!!

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

Claudette mój mąż też tak beztrosko podchodzi do tematu. Przecież termin mam na 16.06 to czemu on 26.05 już nie może się napić? nie dyskutuje już z nim na ten temat, nie może i.koniec

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-27, 08:56   #4243
Miqesi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dzanet2108 Pokaż wiadomość

Claudette mój mąż też tak beztrosko podchodzi do tematu. Przecież termin mam na 16.06 to czemu on 26.05 już nie może się napić
? nie dyskutuje już z nim na ten temat, nie może i.koniec

---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ----------

Cytat:
Napisane przez Honcia Pokaż wiadomość
Justynko bo Ty jesteś po prostu przyzwyczajona do ruchu. Ja po schodach też śmigam bo pralkę mam w piwnicy a suszę na piętrze ale jak bym sexu doświadczyła to chyba z wrażenia bym od razu urodziła[emoji12]

2015: 20. 2016: 11. 2017: 6. 2018: 4.

2019: 2

Miqesi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-27, 08:56   #4244
Claudette1996
Raczkowanie

Najgorsze jest to że jeszcze wczoraj musiałam mu pomóc powędrować do łóżka i je pościelić, zsapałam się, ale oczywiście jak się domagam przytulanek to krzyczy że nie zdaje sobie sprawy z ryzyka orgazmów
a jak on piwkuje to jest dobrze
Stary 2016-05-27, 08:57   #4245
madzius90
Zakorzenienie

Ciekawe jak tam Veronique
moze juz po wszystkim

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-05-27, 09:00   #4246
Claudette1996
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez justynan01 Pokaż wiadomość
Olinka noe denerwuj sie jakos przetrwasz ten pobyt w szpitalu. Czemu nie chcieli Cie wyposcic?

Claudette nie denerwuj sie na Tż, faceci nie mysla, taka ich przypadlosc. Ja nie mam tego problemu, jak sie cos zacznie to albo ide na autobus, albo na taxi, a gdzie bedzie moj tz i w jakim bedzie stanie mnie nie obchodzi

No u mnie autobus lub taxi nie wchodzi w grę, nie chciałabym zobaczyć rachunku za przejechanie 180 km sama w razie coś zmusiłabym się do prowadzenia auta.
Stary 2016-05-27, 09:01   #4247
Honcia
Zakorzenienie

Cytat:
Najgorsze jest to że jeszcze wczoraj musiałam mu pomóc powędrować do łóżka i je pościelić, zsapałam się, ale oczywiście jak się domagam przytulanek to krzyczy że nie zdaje sobie sprawy z ryzyka orgazmów
Tu się kroi długa i poważna rozmowa...
Ja w ciąży tylko raz pomagałam mężowi znaleźć łóżko ale po kazaniu jakie usłyszał następnego dnia więcej się to nie zdarzyło...

Ale z drugiej strony jeszcze wczoraj pozwolił sobie na flaszeczkę z przyszłym zięciem mojej siostry. Tyle, że przy stole była druga ciężarna więc w razie W jedna by drugą do porodu zawiozła

Dzisiaj mąż obudził się cierpiący i stwierdził, że od dziś nie pije i mówi że mnie do szpitala wiezie

Edytowane przez Honcia
Czas edycji: 2016-05-27 o 09:04
Stary 2016-05-27, 09:02   #4248
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Konto usunięte

Cytat:
dobre!
Trzeba go było jeszcze bardziej upic i wykorzystać i porzucić

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-27, 09:02   #4249
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:

Justynko bo Ty jesteś po prostu przyzwyczajona do ruchu. Ja po schodach też śmigam bo pralkę mam w piwnicy a suszę na piętrze ale jak bym sexu doświadczyła to chyba z wrażenia bym od razu urodziła
haha

Ale tak smiechem zartem, W pierwszej ciazy mielismy tak jak teraz praktycznie od samego poczatku zakaz sexu i jak juz ciaza byla donoszona to wystarczyly dwa razy i zaczal sie porod

Teraz moj maz chodzi i sie dopytuje czy juz mozna, to go stopuje ze znow bedzie tak jak wtedy i potem a piać 6 tyg celibatu takze nie ma co sie spieszyc

Edytowane przez madzius90
Czas edycji: 2016-05-27 o 09:05
Stary 2016-05-27, 09:03   #4250
australia87
Zakorzenienie

Cytat:
No u mnie autobus lub taxi nie wchodzi w grę, nie chciałabym zobaczyć rachunku za przejechanie 180 km sama w razie coś zmusiłabym się do prowadzenia auta.
No chyba oszalałaś!
Stary 2016-05-27, 09:08   #4251
Honcia
Zakorzenienie

Cytat:
Nawet takiej opcji nie bierz pod uwagę!
Powiedz mu, że to on zapłaci za taxi może policzy i przemyśli...
A tak na serio to może faktycznie kogoś z sąsiadów czy rodziny mogłabyś wcześniej zapytać czy w razie czego by pomógł?

Stary 2016-05-27, 09:09   #4252
Weronia93
Rozeznanie

Dziewczyny obudziłam sie z takim bólem brzucha jak na okres ze myślałam ze zwariuje ale przeszło jak wstałam to myślałam ze usiądę tak bolą mnie pośladki jak bym przebiegła maraton ! Co jest grane przecież nic w nocy nie robiłam hehe może tż dawał mi klapsy :/
Stary 2016-05-27, 09:21   #4253
olinka012
Zadomowienie

Cierpliwość 100lat
Zostaje bo w domu mam za duzo ruchu i chca zebym przytyla. Na tym jedzeniu?

Wysłane z mojego Y635-L21 przy użyciu Tapatalka
olinka012 jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2016-05-27, 09:24   #4254
misia880
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Weronia93 Pokaż wiadomość
Dziewczyny obudziłam sie z takim bólem brzucha jak na okres ze myślałam ze zwariuje ale przeszło jak wstałam to myślałam ze usiądę tak bolą mnie pośladki jak bym przebiegła maraton ! Co jest grane przecież nic w nocy nie robiłam hehe może tż dawał mi klapsy :/
Mnie tak bolalo a w nocy odeszly wody :p

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-27, 09:30   #4255
Honcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olinka012 Pokaż wiadomość
Cierpliwość 100lat
Zostaje bo w domu mam za duzo ruchu i chca zebym przytyla. Na tym jedzeniu?

Musisz się dokarmiać swoim...
Ale moim skromnym zdaniem Ty nie chudniesz od ruchu, więc co to ma do rzeczy...?

Misia a jak Igorek? Je już normalnie?

Stary 2016-05-27, 09:36   #4256
Miqesi
Wtajemniczenie

Poczytałam trochę o tym olejku rycynowym, jednak soffinka, ja bym nie ryzykowała. Tutaj wypowiedzi dziewczyn, które to zastosowały:

http://f.kafeteria.pl/temat/f10/olej...enia-p_5143623

2015: 20. 2016: 11. 2017: 6. 2018: 4.

2019: 2

Miqesi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-27, 09:44   #4257
ania230
Zakorzenienie

Cierpliwosc wszystkiego najlepszego

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

Wstalam o 9.30 ale snily mi się takie głupoty ze szkoda gadać.

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ----------

Dzisiaj Tz ma wolne co przyniesie dzień to się jeszcze okaże
Bede do Was zaglądac

---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

Veronique daj znać

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
ania230 jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2016-05-27, 09:44   #4258
australia87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miqesi Pokaż wiadomość
Poczytałam trochę o tym olejku rycynowym, jednak soffinka, ja bym nie ryzykowała. Tutaj wypowiedzi dziewczyn, które to zastosowały:

http://f.kafeteria.pl/temat/f10/olej...enia-p_5143623
Ło matko Soffinka, to musisz wziąć swojego mężczyznę na śpiocha i już
Stary 2016-05-27, 09:44   #4259
ania230
Zakorzenienie

U mnie Tz bardzo rzadko pije częściej to mi się zdarzalo

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
ania230 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-27, 09:52   #4260
201711281320
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez soffinka Pokaż wiadomość
Śmiejcie sie dziewczyny ale ja bym naprawde chciała juz byc po choćby z tego względu ze moje lozysko jest naprawde w opłakanym stanie ...
Rozumiemy Jeśli jesteś pewna to możesz spróbować z tym olejkiem ale ja jednak chyba wzięłabym max. 1,5 łyżki.
I spodziewaj się lepiej mega sensacji

Cytat:
Napisane przez zebrah Pokaż wiadomość
Madzia- mi się też wydaje, że Hani za szybko leci i trzeba na początku ściągnąć troszkę laktatorem. A dwa- że dobrze byłoby nie mieszać jej w głowie- raz butelka, raz cycek, bo maluszek wiadomo że będzie wolał butelkę gdzie ma stały przepływ a nie wariacje z piersią. Podobno w takim przypadku lepiej dokarmiać łyżeczką- ale to też niewiele. Niech maluch zgłodnieje troszkę na jedzenie z piersi, bo jak ma brzuszek pełen MM to mu się nie chce "pracować" i ssać piersi. Będzie lepiej jak nawał minie
Dokładnie Też bym polecała jak najszybszą rezygnację z butelki.

Cytat:
Napisane przez Radena Pokaż wiadomość
Dziękuję,że pytasz jakby nie te szwy i odstajacy brzuszek to się czuję jakbym wcale wczoraj nie rodziła
No i to jest właśnie najfajniejsze przy porodzie sn

Cytat:
Napisane przez olinka012 Pokaż wiadomość
No nie wychodzę ja pierd.. .......

Może w poniedziałek się uda

Cytat:
Cześć dziewczyny
No poważna rozmowa się szykuje... W Twoim przypadku to już i tak TZ powinien być od dawna przygotowany.

Jak powszechnie wiadomo mój TZ nie ma prawka ale teraz jestem spokojna, bo są mój brat i bratowa jeszcze ponad tydzień, a potem rodzice będą na dyżurze

Cytat:
ale jak bym sexu doświadczyła to chyba z wrażenia bym od razu urodziła[emoji12]
201711281320 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości