![]() |
#61 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kosmetyki Joanny:)
Bosko wygladaj te blyszczyki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Przetestowałam wiśnię. Jest bezbarwna, ochronna, całkiem nieźle radzi sobie z nabłyszczaniem i wygładzaniem. Pachnie intensywnie, nazwałabym to zapachem aromatu spożywczego wiśniowego i sądzę, ze taki tu jest dodany, bo nie smakuje niczym chemicznym, a to do siebie mają właśnie aromaty spożywcze w jogurtach czy sokach. Dają zapach, nie smaczek.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
przyszła moja paczka z inermisa-
błyszczyk wiśniowy pachnie pieknie, ale smakuje chemicznie ![]() peeling oporzeczkowy- super grube drobinki, pachnie bardzo intensywnie masło kawowe- pachnie jak jogurt kawowy, jest lekko tłuste i zapach zostaje na skórze. Przeszkadza mi tylko brak membranki w pudełku ![]() żeli pod prysznic wiśniowy- mniam!!! mam jeszcze szampon perlowy- paachnie super, ale zobaczymy jak będzie działał potestuje i jeszcze dam znac
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
Ja na razie widziałam nowości tylko w sklepie koło mojego domu (nawiasem miałam zacząć go bojkotować, po poniesieniu ceny peelingu z 3,9 na 4,9, bo za dobrze się sprzedawał
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
zapomniałam jeszcze napisać, ze kupiłam jeszcze kuracje wzmacniającą do włosów w ampułkach
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Rozeznanie
|
Dzięki dziewczyny za boski wateczek
![]() ![]() Przeczytałam go dziś calego w pracy i nie mogłam sie juz doczekać kiedy wyjdę i polece do sklepu. Poszłam do mojej ulubionej, swietnie zaopatrzonej drogerii (Rosa w Warszawie) i sie nie zawiodłam. Było duzo nowosci Joanny Kupiłam: - maslo waniliowe za 9,50zł, cudny zapach, było jeszcze truskawkowe, ale ono mi bardziej poziomka pachnie i niezbyt mi podeszło szkoda że nie bylo kawowego ale mysle że następnym razem juz będzie - peeling porzeczkowy 4,50 wąchałam ten grapefruitowy ale on rzeczywiscie bardziej mi pasuje na upalne dni - balasam do ciała czarna porzeczka 6,50 zł bedzie do kompletu z peelingiem - zel pod prysznic wiśnia z porzeczką 4,90 za tyle fajnych kosmetyków zapłaciłam 25 zł, to tyle co za jeden innej firmy wiec jestem bardzo zadowolona. Dzis i jutro będzie testowanie Przy kasie pani do mnie powiedziała ze fajny sobie komplecik wybralam i ze jej też sie bardzo podobaja te kosmetyki jak i ich opakowania
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
dzis testuje żel porzeczkowo-wisniowy
![]() odkryłam wade masełka-pachnie zbyt intensywnie na skórze ![]() ![]()
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
A ja od dziś testuję i używam odzywki w spray'u "sekrety pereł"
![]() Na zmianę z Rigenolem aby włosy się za mocno nie przyzwyczaiły. Przyznam, że opis na pudełku zadziałał na moja wyobraźnię i musiałam kupić. No to czas zacząć użytkowanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Konto usunięte
|
nie lubie kosmetykow do wlosow joanny. :\
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;6086133]nie lubie kosmetykow do wlosow joanny. :\[/quote]
Tak ogólnie, czy jakiś szczególnie? Bo tak w ogóle nie lubię? Wszystkich? Ilu próbowałaś? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Konto usunięte
|
ogolnie. szampony nieladnie pachna i slabo sie pienia, sa malo wydajne.
odzywki robia siano z wlosow, serum do wlosow jest okropne. no nie trawie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zadomowienie
|
A u mnie jeszcze nie ma żadnych z wymienionych tu nowości.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
Też jakoś nie przekonują mnie kosmetyki do włosów Joanny - i to sama nie wiem dlaczego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Rozeznanie
|
Tez patrzyłam na tą serie perłową i chyba sie skuszę jak jakis szampon mi się skonczy. Mam obecnie szampon Joanny z serii Naturia do włosów przetłuszczających taki w seledynowej butelce i nie zachwyca mnie. Uzyłam pare razy i na razie stoi. W ogóle nie zmniejszył przetłuszczenia włosów, to juz nawet Avonowski Naturals sprawuje sie pod tym wzgledem lepiej.
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;6086233]ogolnie. szampony nieladnie pachna i slabo sie pienia, sa malo wydajne.
odzywki robia siano z wlosow, serum do wlosow jest okropne. no nie trawie.[/quote] Ogolnie to dziwne sformułowanie, bo tyle jest serii do włosów - np. Naturia, Babunia, Perły. Mi Naturia pasuje częściowo, babunia - szampon nawilżający tak, a odżywka wzmacniająca zdecydowanie nie. Natomiast serię perłową - maskę i kąpiel - kocham nad życie. A jak szampon słabo się pieni to i lepiej dla włosa - nie ma tyle detergentu, który wysusza. Natomiast często przyczyną jest soro sebum na włosie. Wtedy po prostu myję drugi raz. Anna1112 - ja używałam. Jestem w zachwycie, bardzo dobry nawilżający szampon. Polecam też maseczkę z tej serii - trwam w zachwycie! Edytowane przez ukrycior Czas edycji: 2007-12-21 o 09:51 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
Bardzo mnie interesuje seria Babuni
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Szampon nawilżający jest super. Jest przeźroczysty, czyli nie ma emulgatorów bodajże, nie uczuli, bardzo ładnie pachnie, moje włosy go lubią, najlepiej razem z odżywką jakąś (używałam razem z Ziają do ciemnych). Kusi mnie kompres z tej serii.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
Ja po świętach zrobię sobie małe zakupy kosmetyczne. Dlatego po świętach, że zwykle dostaję kosmetyki w prezencie i nie chcę kupować piątego szamponu z kolei.
Elianko, czy ten błyszczyk wiśniowy tylko trochę podbija kolor ust? Bo rozumiem, że nie daje czerwonej barwy a jedynie lekko podbarwia, coś jak truskawkowa pomadka ochronna Nivei? Na pewno wypróbuję: - kompres do włosów - szampon len + rumianek (Naturia) - peeling do ciała - i może jakieś masełko Ciotka na gwiazdkę dostanie ode mnie kompres mleczny do włosów i masło kakaowe, więc niech najpierw przetestuje. Póki co wypróbowałam już urodzinowy prezent mamy - porzeczkowy żel pod prysznic. Na razie jestem na tak... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
aggie- tak, podbija, ale bardzo delikatnie. No i mocno sie błyszczy
![]()
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
Zawiera. Na szczęście to mi wcale nie przeszkadza, nie jestem wrażliwa na SLS.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
ja jestem warażliwa na SLS tylko na twarzy
![]()
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
Hmm nie wiem czy to przypadek czy nie ale ostatnio szukałam żelu do mycia twarzy bez SLS i znalazłam w ofercie Olay'a. Nie mam idealnej twarzy, od do coś wyskoczy ale od 3 tygodni jakby mniej. Zobaczymy jak dalej. Może SLS podrażniał mi twarz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
Mnie podrażnia kwas salicylowy w kosmetykach. Mam mieszańca i kwasy AHA są ogólnie dobre, a salicylowy robi mi coś okropnego z polczkami. przesusza i grudkuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Wtajemniczenie
|
Dzisiaj kupilam olejek do kapieli i pod prysznic Joanny o zapachu kawowym.Juz dawno sie na niego czailam,ale w sumie,to nie mial zachwycajacych recenzji :kwany: Ale pachnie smakowicie,jak jogurt kawowy Bakoma (mniam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
moren nie oblkei bo to bardzie zel niz olejek... poza ty- zawsze mozna umyc wanne po sobie....
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
a ja wlasnie zaraz ide zmywac farbę do włosow Joanny...
kolor cynamonowy brąz-ciekawa jestem co z tego wyjdzie.. ![]() nie mam zaufania do farb za 7zł ![]() ![]() edit: a obecnie jestem w trakcie testowania szamponu do wlosow przetł się, chyba z łopianem. narazie jestem na tak, ale potwierdze to po dluzszym stosowaniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:14.