![]() |
#2641 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy marzec 2016 epizod 1
Dark to długo śpi Twoja panna. Mój wstawał ze 4 razy i juz obudzony na amen.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2642 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do wina to ja mam otwarta butle w lodówce i jak mała wi3czorem zasypia to pociągam kilka łyków z gwinta ![]() ![]() Musze sie w koncu wziac za odciagianie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2643 |
Zakorzenienie
|
Ja mam i mm w saszetkach i ponad litr odciągniętego, mogę imprezować.
![]() ![]()
![]() |
#2644 |
Zakorzenienie
|
Polly
jestes dla mnie przykladem, chyba w koncu zloze laktator i zostawie w sypialni, moze to mnie zmotywuje ![]() Zrobilam wczoraj cm pomiary, zapisalam, kolejne za miesiac. Musze sie bardziej wziac za siebie bo ostatnio codziennie lody, a waga w miejscu stanęla. |
![]() ![]() |
![]() |
#2645 |
Konto usunięte
|
emma;-mój tez na spacerze z nami był na wielkanoc, ale on z tych leniwych do spacerów
moonunit;- ale fajnie spedzilas dzien ![]() misia880;- twój maz jest i tak idealny, wiec i podejscie rozumiem. Lewek;- o matko, to straszne co mówisz(że nikogo nie szanuje). Za co Ty go pokochałaś? DarkanddarkIle tego wina mogę wypić? ![]() ![]() Ja we środe wypiłam 2 lampki ale się źle czułam wczoraj ![]() Ja też nie dostałam od męża niczego, ale nie o to mi chodziło, tylko o to, żeby on Igorka namówił na życzenia, żeby wlasnie przyuczał dziecko do szacunku dla rodziców. A on pyta małego:"złozyleś mamie życzenia? szybko idź dać mamie buziaka." A mały był w złym humorze, tylko się rozpłakał jak zaczął go do tego zmuszać. Igor został nocować u teściów, marzyłam o wspólnym popołudniu, miał palić grilla. I palił, -tylko nie ze mną, zawołał sobie sąsiada. Ale się wkurzyłam, wzięłam małego poszłam na spacer napisałam mu sms że idę do jego rodziców i będę tam nocowac razem z Igorkiem i Oskarkiem. Przestraszył się widac bo miałam 10 nieodebranych, ale nie poszłam, wróciłam do domu. Nie odzywam się. |
![]() ![]() |
![]() |
#2646 |
Zakorzenienie
|
Monia, trzymam kciuki.
![]() Dzisiaj chyba będziemy mieć auto. ![]() ![]()
![]() |
#2647 |
Zakorzenienie
|
Fajnie polly, nowe auto
![]() Widzę ze u wielu z nas Dzień Matko wygenerowal kłótnie z tż. Zycie.... My nie gadamy. Ekstra rodzinne wykorzystanie wspólnego dnia.. Zaraz się chyba zabiorę do mamy bo nie chce mi się siedzieć w takiej atmosferze. Niech se sam siedzi i "odpoczywa".
#2648 |
Zakorzenienie
|
Moj juz dzis na 6 pojechal do pracy, wiec u nas nie ma dlugiego weekendu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2651 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale się nie wyspałam dzisiaj ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2652 |
Wtajemniczenie
|
U nas też nie ma długiego weekendu.Mąż w pracy. Jestem ciekawa czy w domu będzie znowu pracował dziś.
My już jesteśmy po chustowym spacerze i zakupach. Teraz odpoczywamy w domu.Jak słońce zajdzie to wyjdziemy na balkon. Ja wczoraj ugryzłam się w język, ale myślę, że póki co dzieci nic nie kumają. W przyszłym roku dzieci będą już coś ogarniały. Takie święta trzeba wpajać od małego. Ojciec jest od tego, by wprowadzić w to dziecko ![]() Jak bawicie się ze swoimi dziećmi? |
![]() ![]() |
![]() |
#2653 |
Zadomowienie
|
moj tez do pracy musial isc niestety
za to wczoraj byl super dzien dostalam bodziaka od malej(tz kupil) ze mala kocha mame a najlepsze jest to ze dla tz zamowilam body kibica na euro ![]() po szczepeniu wczoraj troche marudzila i oko nam ropialo, przemywam co chwila i juz jest duzo lepiej
#2654 |
Zakorzenienie
|
Ja juz sie pogodzilam ze mam meza tylko w niedziele i to nie kazda bo on teraz kazda nadgodzine bierze. Niczdgo nie jestem tak ciekawa jak tego ile wyniesie ta jego wyplata. I w ogole ani wakacji ani nic
![]() Pracuje tam dopiero od poczatku maja a juz chyba zapomnial jak bylo w tej starej pracy. Nie wraca zmeczony, nie boli go kregoslup. A i z tego co zdazylam zaobserwowac na tym grilu polubil sie z kolegami bo to widac. I widac tez ze kierownik co ceni. Bo moj maz jest robotny jak mrowka. caly czas dzwigal w pracy ciezary to jemu to nie dziwne z trzeba jakas szafe sterujaca czy cos przeniesc itp. Licze ze bedzie dobrze, ze mu kase podniosa i ze zostanie juz w tej firmie |
![]() ![]() |
![]() |
#2655 |
Wtajemniczenie
|
Misia-dobrze, że tak się układa w tej nowej pracy.oby było tak, jak obiecali na początku z tą rosnącą pensją
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2656 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Mój teoretycznie jest w pracy, a praktycznie maluje deski na tarasie ![]() ![]() Zrobilam na sniadanie placki z kaszy manny, z lnem mielonym, nutella i bananem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2657 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
trafiła nam się okazja. ![]() ![]() ![]() Nina śpi, szok! ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2658 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A jak ten dom? Ogladalas już? Przytulam Ciebie mocno Kochana ![]() ![]() Cytat:
![]() Jedziemy cala rodzinka na zakupy Musze kupić prezent dla mojej mamy na urodziny I zaopatrzyć lodówkę ![]()
![]() |
#2660 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dom oglądałam tylko z zewnątrz. I mam mieszane uczucia. Parter jest jakby trochę poniżej ziemi. Tak to wygląda, bo okna są niżej niż normalnie. I dom sąsiadów też tak ma. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2661 |
Zakorzenienie
|
Eeyesblue trzymam kciuki, dzięki dziewczyny za wsparcie. Może trochę ochlonę jak mnie nie będzie dłuższą chwilę.
Zajrzę do Was później! ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Dziewczyny podpowiedzcie, jaki macie krem na slonce dla waszych dzieci? Kupiłam niby coś w rossmannie ale jakoś boje się użyć. Chyba na początek wolałabym coś z apteki... Monia, podpowiesz coś?
#2662 |
Zakorzenienie
|
Polly albo to zgubilam albo mi umknelo co to za dom? Kupujecie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2663 |
Zakorzenienie
|
Babka chce zamienić dom na mieszkanie. Jest już starsza, mąż jej umarł, więc lepiej jej będzie w mieszkaniu.
![]()
![]() |
#2664 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo chyba wiem o czym mowisz z ta podloga |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2665 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie znam sie, ale wydaje mi sie, ze moze byc tez problem z wilgocia, okna musza byc super szczelne, nie wiem jak z ogrzaniem, ciemno jak w d.... U nich po miesiacu panele pofalowało. Musicie skonsultowac to z jakims architektem czy cos moze ![]() Cytat:
![]() a jaki kupilas? Zerknij na recenzje, moze akurat jest ok. Tż mi dokupil donice, ide dalej sadzić badyle ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2666 |
Zakorzenienie
|
Bo te domy czesto powstawaly po np starej oborze :p dlatego taka niska wylewka itp.
Moja kol tez kupila taki dom - istny koszmar maja ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Mom me ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2667 |
Zakorzenienie
|
Monia, tam takiej tragedii nie ma, z 30 cm jest "w ziemi". I z tego co widziałam, to wszystkie domy są praktycznie takie same, kwadraciaki, lekko w ziemi.:P
Byłam podjarana tym domem, ale już mi jakoś trochę przeszło przez to co zobaczyłam z zewnątrz.
![]() |
#2668 |
Zakorzenienie
|
Akurat ten, ktory kupila moja szwagierka nalezal do rodziny wielodzietnej
![]() ![]() Polly a to nie tak zle. Myslalam, ze cale pietro uzytkowe w ziemi ![]() Edytowane przez moooniaaaa Czas edycji: 2016-05-27 o 10:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#2669 |
Zakorzenienie
|
Nieee, na takie coś bym się w życiu nie zgodziła.
![]()
![]() |
#2670 |
Zakorzenienie
|
A to nie ma tragedii
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:24.