![]() |
#1981 | |||||||
Zadomowienie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część V.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ale jestem dobrej myśli, że po ciąży szybko zrzuce ![]() Cytat:
![]() ![]() łoj tam ![]() Śliczny, okrąglutki brzunio ![]() Cytat:
Dla mńie najważniejsze jest by ciąża była uznana za te już donoszoną, czyli ten 37tc? Niech dzieciątko siedzi, jak najdłużej.. byleby zdrowe i silne przyszlo na świat ![]() Dzisiaj miałam właśnie koszmar, że lekarz powiedział, że zaczynam rodzic ![]() Kciuki za bezbolesną wizytę! ![]() Cytat:
Wcale nie jesteś przewrażliwiona! W końcu to bardzo poważna sprawa i żadnych ńiepokojących dolegliwości nie wolno bagatelizować! Każda z nas w takich momentach dmucha na zimne.. Trzymaj się i odpoczywaj! ![]() Cytat:
![]() ![]() Na szczęście póki co nie mam zgagi.. Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
.. i ślubuję Ci.. ![]() ![]() Zuzanka ![]() II kreski ![]() Edytowane przez Afrodita Czas edycji: 2016-05-27 o 10:31 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1982 |
Zadomowienie
|
Pytanie z serii jestem lewa :
Jak wrzucić zdjęcie do klubu pod postem o sobie ![]()
05.08.2010 Początek "Nas" ![]() ![]() 18.07.2011 zaręczyny ![]() 31.08.2013 "i że Cię nie opuszczę aż do śmierci" ![]() ![]() ![]() 12.12.2015 II kreseczki ![]() 23.08.2016 Czekamy na Ciebie maleństwo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1983 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj miałam cięzki wieczór, brzuch mi sie napiął i był twardy jak kamien
![]() ![]() Dzisiaj juz jest ok, ale czuje sie jakas wykonczona ![]() ![]() Co do remontów to sie nie wypowiem bo zwykle tylko wynajmuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1984 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
No to musisz zdecydowanie wiecej wypoczywać! Sprzątanie Ci nie ucieknie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1985 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Widziałam, że Tobie poszło perfekcyjnie dodanie fotek do klubu w tekscie o sobie, jak to zrobiłaś?
05.08.2010 Początek "Nas" ![]() ![]() 18.07.2011 zaręczyny ![]() 31.08.2013 "i że Cię nie opuszczę aż do śmierci" ![]() ![]() ![]() 12.12.2015 II kreseczki ![]() 23.08.2016 Czekamy na Ciebie maleństwo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1986 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wlasnie usiadłam i robię chusteczki do wycierania maluszka. Musze obszyc brzegi, a nie mam maszyny (moze kiedys kupię). Mam zamiar uzywac zamiast jednorazowych mokrych chusteczek. ![]() Zrobiłam pranie w nowym proszku. Chciałam spróbować Fairy non bio i podoba mi sie bardzo zapach ![]() Jednak orzechy są takie bezzapachowe, pewnie bede uzywała na zmiane z proszkiem. Orange_tree1 Ja uzyłam stronę fotosik.pl i wkleiłam wygenerowane linki. ![]() Edytowane przez Talantea Czas edycji: 2016-05-27 o 11:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1987 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aha, ja nie umiem ogarnąć gdzie jest ta szyjka tak dokładnie. Próbowałam kilka razy ale nie umiem jej znaleźć. ![]() DobraDusza88 Super, że lekarz dokładnie Cię zbadał i już wszystko jest okej! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1988 | ||||
Zakorzenienie
|
witam
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Tak naprawdę to między noworodkami z 38 a 40 tc jest spora różnica nie mówiąc już o 36 Cytat:
![]() Dobrze, że sytuacja opanowana, teraz musi być tylko dobrze ![]() Cytat:
![]() Idę robić obiad, a potem do teściowej na dzień mamy jedziemy ![]()
![]() |
#1989 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak ja ostatnio powiedziałam że jestem gruba to mnie Tzet zbesztal ze nie gruba a w ciąży i dodał ze jak takie głupoty będę opowiadać to będziemy się kłócić. Mój też w pracy ![]() Cytat:
![]() Snem się nie przejmuj,ponoć sprawdzają się na odwrót ![]() Dzięki jak powiedziałam że mnie boli ten ząb to założyła tylko felczer i jakiś żel przeciwbólowe i przeciwzapalny i nast.wizyta 07.06 Ja robię kopiuj wklej z fejsa
![]() |
#1990 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
nie szukaj szyjki sama..lekarz wszytsko sprawdził, nic Ci to nie da jak tam zaczniesz grzebać.. ja dziewczyny po wizycie..wieści są dobre..szyjka się nie skróciła, wszystko wg lekarza wygląda dobrze..Mała waży ponad kilo i jest podobna do mnie..wygląda jak dzidzia ![]() ![]() ![]() ależ się cieszę.. aha i mam zielone światło na tejpy na brzuch..już się umówiłam na poniedziałek Edytowane przez Piernik Torunski Czas edycji: 2016-05-27 o 11:45 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1991 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1992 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj malujemy salon i tak sie nalatalam juz, ze chwilowo leze. Pranie w miedzy czasie i kuchnia posprzatana, wiec pol godzinki mi sie nalezy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1993 |
Zakorzenienie
|
Pierniczku
![]() ![]()
#1994 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny, polecacie jakieś filmy? Ktoś tu kiedyś polecał "życie na kredycie" i właśnie go kończę, a tż dzisiaj wychodzi do kumpla oglądać galę- też chciałam, ale on się nie zgadza- no i czeka mnie samotny wieczór przez telewizorem, a nawet ochoty na pizze nie mam. Albo jakieś seriale też mogą być. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1995 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
poszukam potem jakiś filmów i wrzucę Ci tytuły..z serialami to u mnie krucho..porwał mnie swego czasu dr house,ale to już chyba wszyscy widzieli ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1996 | ||||
Zakorzenienie
|
hej
![]() Pędzicie jak szalone ![]() Wczoraj wolne więc byismy u mojej babci, miała 80-te urodziny . Trochę się wylegiwałam na słoneczku ![]() Dziś byłam z córką na mieście i tak źle się poczułam, że ledwo do domu doszłam. Zrobiło mi się słabo, duszno, gorąco. Masakra ![]() Jeszcze w domu godzinę do siebie dochodziłam ... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Żarcik ma niezły ![]() Odnośnie truskawek, od tygodnia codziennie kupuję 1kg polskich już i wszystko wciągam z córką ![]() Są tak pyszne, że nie mogę się powstrzymać ![]() ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Cytat:
![]() Oszczędzaj się i odpoczywaj dużo ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1997 |
Zadomowienie
|
Ja miałam zawsze wysokie ciśnienie, bardzo.....a w ciąży mam książkowe. Nie wiem jak to się stało....
Poszłam posiedzieć sobie do wanny, stwierdziłam, że czas ogarnąć bożenę....i od tej gimnastyki spadł mi cukier ![]() ![]() A że rano TŻ kupił moje ulubione bułki (dla mnie aktualnie niestety zazwyczaj zakazane) to właśnie wciągam jedną i się delektuję ![]()
![]() |
#1998 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1999 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak wtedy mnie maluch kopnał to bolało. Brawo za udaną wizyte ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2000 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mówisz,że ogarnianie bożenki staje się niebezpieczne? a może powinno być zalecane zamiast diety cukrzycowej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2001 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz w drugiej ciąży wystartowałam z wysokim, a teraz mam czasami za niskie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2002 | |
Zadomowienie
|
Udało się
![]() Tępa kobita wrzuciła. Mam nadzieje, że Wy je też będziecie widzieć ![]() Z fotosikiem nie ogarnęłam ale z fejsa skopiowałam ufff bo już myślałam, że zadanie mnie przewyższy ![]() ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Cytat:
Ciekawe kiedy mi w końcu lekarz powie ile waży mój Skarb Ok 30tc idę na 4d to może ten drugi lekarz więcej zdradzi. Ciekawe do kogo mój Jasiek będzie podobny ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2003 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2004 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W pierwszej ciąży miałam bardzo wysokie ciśnienie, dwa razy dostałam zastrzyk obniżający ciśnienie. Ale nie wiem dlaczemu nie byłam na żadnych tabletkach. Później tego nie kontrolowałam, dopóki się nie wyprowadziłam od ojca młodej. Wtedy to już mi wszystko dolegało. Miałam 25 lat i chcieli mnie wsadzić na tabletki, które się bierze codziennie. Stwierdziłam, że tak to ja nie chcę i wzięłam się za siebie. W sumie głównie za dietę i jakoś się to ciśnienie unormowało. Lekarz oczywiście nie dowierzał bo jak to tak....(btw - głównie dieta nieprzetworzona i mega wielka ilość warzyw i po drugim poronieniu przeszłam prawie całkowicie na dietę roślinną). Unormowało się też dużo innych spraw. Od kilku dni znów nie mogę patrzeć na mięso i czuję, że organizm daje mi jakieś sygnały do zmiany diety znowu. Tylko kiedy tylko wracam do diety roślinnej nie mogę poradzić sobie z cukrami bo ona jest głównie węglowodanowa;/ A nie chce mi się eksperymentować w tej chwili bo jednak zbyt dużo do stracenia. W każdym bądź razie, po jednej kawie ciśnienie u położnej 120/80....w życiu takiego nie miałam. U mnie norma przy której dobrze mi się żyje to jakieś 140/90 - a teraz to ciągle chodzę zmęczona i spać mi się chce,
![]() ![]() |
![]() |
#2005 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2006 | |
Zakorzenienie
|
Piernik super, że na wizycie wszystko ok!
![]() Cytat:
![]() Dostałam obiad i drugie danie zapowiadało się fajnie ale przesolili ![]()
![]() |
#2007 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
koniecznie dowiedz się jak tam Jasko gabarytowo stoi, bo nie wiem czy to będzie partia dla Matyldy ja jak zobaczyłam wyostrzone zdjęcie Małje to serio jest podobna do mnie..mogłaby być do męża podobna, a charakter i intelekt po mamusi.. Cytat:
właśnie chyba o zaparcia pytałaś to sobie pomyślałam,że mięsiwo napewno sprzyja zaparciom..tylko,ze z tą cukrzyca to już kombinowanie z jedzeniem nie jest najlepsze.. ja mam podobnie - lepiej czuję sie jak mam wyższe ciśnienie |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2008 | ||
Zakorzenienie
|
DobraDusza brawo za lekarza i szybką reakcję. Teraz leż i spokojnie czekaj na szczęśliwe rozwiazanie.
Cytat:
Cytat:
Szafek mamy mało (właśnie zastanawiamy sie nad zamówieniem kolejnej), kosztowały nas ok 5000. Za sprzęt (lodówka, pralka, zmywarka, piekarnik i płyta) do zabudowy zapłaciliśmy ok 8000. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2009 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja wczoraj pisałam o dwóch filmach hotel marigold oraz hotel marigold dwa Wysłane za pomocą magii |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2010 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:35.