![]() |
#61 | |
rude jest piękne:)
|
Dot.: "Czym dziś pachniesz...?" - kilka słów wyjaśnień
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
a gdyby zostawić tak jak było, a dla dziewczyn, którym czasem trudno odnaleźć się w dzisiejszym plotkowym (ja też czasem do nich należę) Czym dziś pachniesz, stworzyć nowy wątek na temat codziennych refleksji związanych z perfumami
przyszło mi to do głowy, bo wydaje mi się, że niektóre Wizazanki bardzo cenią sobie dotychczasową formułę i to chyba dobrze o niej świadczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Mariolu - Scent Bar
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Konto usunięte
|
Rachelo, to i ja dorzucę swoje trzy grosze. Myślę, że podział na wątek „Czym dziś pachniesz…” i osobny” plotkowy” jest bardzo rozsądną propozycją. Oczywiście byłoby dobrze, aby wszystko zostało na perfumach.
![]() Mariolasl, good idea ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
#66 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Sama się przyczyniłam do ciasteczkowego ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#68 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kiedyś faktycznie te offy były mniejsze. Z drugiej strony- jak się pojawiają, widocznie jest taka potrzeba, to po co się hamować. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Oj nie, off-topów nie da się uniknąć, tym bardziej że nieraz taka rozmowa poprawiała humor smutasom, pomagała w podjęciu decyzji, itp.
Tu nie chodzi o zlikwidowanie OT, ale o takie rozplanowanie wątków, aby każdy miał "coś dla siebie" - i plotki, i zapachy ![]() I jeszcze jedno, podkreślę: w wątku Czym dziś pachniesz czasem pojawiały się pytania typu: jaką powinnam mieć nową fryzurę, problemy z szefową, jaki podkład powinnam kupić - no nie obraźcie się, wiadomo że dostanie się odpowiedź, że ktoś pomoże - ale to są pytania ewidentnie na inne fora. I właśnie o to mi chodzi, żebyście zrozumiały, że inne fora nie gryzą, i w nich też warto pisać ![]()
#70 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
BAN stały
|
Witajcie!
![]() Wpadlem na chwile po dluuugiej banicji, na jaka skazal mnie moj dostawca internetu. ![]() ![]() Juz wiem, ze za cholere nie nadrobie zaleglosci forumowych, no ale nie o to przeciez chodzi... ![]() Widze, ze nasz plotkowy watek przezywa kryzys... Ze niby off topy jakies robilismy? ![]() ![]() Pachne sobie nadgarstkowo Esprit Collection, ktorego wczoraj ustrzelilem w ciemno, a dopiero dzisiaj testowalem w Rossmannie... Brawa dla tego pana... ![]() ![]() Nie wiem, kiedy dane mi bedzie do Was zajrzec, wiec juz teraz zycze wszystkim spokojnych, radosnych i szczesliwych Swiat, a Nowy Rok niech przyniesie same dobre dni i spelni wszystkie marzenia (zapachowe w pierwszej kolejnosci ![]() Wszystkiego dobrego Kochani! ![]() Edit: Lomatko! Rozeznalem sie! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Tak mi przyszło do głowy...że gdyby plotkowy dla perfumomaniaczek był na Społecznościach, to w praktyce wyglądałoby to tak, że nie Rachela i Tulipanka byłyby tam modkami, a to dla mnie jakiś taki byłby...zgrzyt (?)
...czy to tylko moje odczucie?
#73 |
Zakorzenienie
|
Gryx, wypadałoby chociaż wiedzieć, o czym w wątku jest mowa... Ręce mi opadły.
Ja tu się staram wszystko ładnie prowadzić, to nie, przyjdzie facet i nabałagani ![]() Cheer, nie tylko. Dlatego to rozwiązanie mi tak nie pasuje. W końcu, jak Dagna wspomniała, każde forum ma swój wątek plotkowy, więc czemu miałybyśmy się gdzieś przenosić? ![]() --- Osobiście najbardziej podoba mi się rozwiązanie: Scent Bar - plotki. Czym dziś pachniesz? - zapachy. I zostawić w spokoju Co ostatnio testowałaś.
#74 | |
Zakorzenienie
|
Bardzo lubię tutaj bywać, dlatego również postanowiłam dodać swoje "trzy grosze"
![]() Najmniej podoba mi się pomysł z "Wizażowymi społecznościami", wybaczcie, ale wydaje mi się być po prostu nietrafiony... Podobnie rzecz ma się z połączeniem dwóch wątków - "Ostatnio testowałam" i "Czym dziś pachniesz" - wolałabym jednak żeby były osobno... Myślę, że najlepszym rozwiązaniem będzie stworzenie trzeciego wątku, takiego, w którym będziemy mogły do woli plotkować i robić OT - zdaję sobię oczywiście sprawę z tego, że Rachel i Tulip będą miały więcej czytania i pracy, ale takie rozwiązanie jest moim skromnym zdaniem najsensowaniejsze ![]() EDIT: Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A tak na poważnie - sądzę, że to najlepsze rozwiązanie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#75 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
Ja tak lekko off-topicznie: będę za dwie godzinki (polatam po łazience na ścierce, a co!), ale piszcie, piszcie. W poście 73 moja propozycja.
Jak wrócę, to pewnie rąbnę sondę (17.00?), chyba że wyniknie coś nowego ![]() ![]()
#77 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#78 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Niech offtopy beda po na offtopowym watku, a nie na perfumowym - bo watek Czym dzis pachniesz naprawde przestal juz byc watkiem na ten temat, a szkoda. A watek Ostatnio testowalam to zupelnie co innego, niz Czym dzis pachniesz ![]() PS. Tak, tak, dokladnie - ja tez jestem ZA propozycja Racheli ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#79 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A na okres swiateczny i okolonoworoczny poprosze o otwarcie watku Czym pachniesz, a ewentualne zmiany z Nowym Rokiem po sondzie... ![]() ![]() ![]() Wiadomo, ze cokolwiek wyniknie po tej dyskusji/ew sondzie beda osoby zadowolone i niezadowolone. Wszystkim dogodzic sie nie da, ale przynajmniej dano nam mozliwosc porozmawiania na ten temat, bo na razie to jest dyskusja pt co by bylo gdyby... Za mozliwosc wypowiedzenia sie na ten temat- Racholo, Tulipanko- dziekuje ![]()
![]() |
#80 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#81 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Będzie trzeci wątek, przeznaczony do plotek i będzie można robić OT do woli, a osoby zainteresowane tylko zapachami będą mogły spokojnie pisać i czytać "Czym dziś pachniesz" bez konieczności zaglębiania się w tajniki czyjegoś remontu tudzież wykolczykowanych policzków. Trzeci wątek to najbardziej rozsądne wyjście z sytuacji. Oliczku kochany ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
mam jeszcze jedna sugestie, mam nadzieje, ze nie zostane zjechana
![]() a watki "wizazanka xyz ma dzis urodziny" jaki maja konkretnie zwiazek z perfumami? przyznam, ze tego nie rozumiem ![]() wyobrazmy sobie, ze loguje sie zupelnie nowa osoba na Perfumach, a tu watki typu: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=151259 http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=226583 http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=163384 http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=205881 http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ight=kojarz%B1 i metlik w glowie, bo co to ma wspolnego z perfumami? ![]() chyba tylko na podforum Perfumy dzieja sie takie rzeczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#83 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ------- Truskawkowawiosno, to samo zauważyłam ![]() ![]() ![]() Wiesz, forum perfumy jest w ogóle specyficzne. Tu dziewczyny są dość zżyte ze sobą, coś jak taka mała perfumowa społeczność (no nie wiem jak to nazwać ![]() ![]()
![]() |
#84 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tak więc nie umknęła mi również info o "pewnie niedługo" otwartym wątku. Nie w tym rzecz kompletnie. Ale żeby nie zagłębiać się napiszę tylko w temacie, że pomysł połączenia "Testowego..." (który najchętniej czytam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#85 | ||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
![]() ![]() |
![]() |
#86 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A z perfumami ma to może mało wspólnego, ale za to z osobami wielbiącymi zapachy wiele. Nowe osoby chcąc czy nie chcąc i tak muszą sie przystosowac do zwyczajów tu panujących więc nie rozumiem w czym mogłoby im to przeszkadzać. Przeciez to jeden, spadający po kilku dniach watek, który czasami po roku jest odświeżany. To wszystko. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#87 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() i nie rozumiem, co w nich takiego wywrotowego ![]() ![]() mnie się podobają, moim zdaniem forum Perfumy byłoby bez nich mniej przyjazne ![]() Rachelo, Tulipanko, nie zamykajcie za dużo ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
Na ten moment najbliżej mi do do pomysłu dwóch wątków - czysto plotkowego Scent Baru i codziennego wątku pachnącego, gdzie byłoby miejsce i na wpis, czym dziś pachnę i na wrażenia z ostatnio testowanych zapachów.
I jeszcze odnośnie wątków urodzinowych - ostatnio otworzyłam nasze forum i na pierwszej stronie na poczesnym miejscu wisiały co najmniej trzy takie wątki poświęcone trzem różnym osobom. Ja rozumiem, że to miłe dostać tyle pięknych życzeń w dniu urodzin od bliskich osób, ale może dałoby się to załatwić jednym wątkiem...? Taki zabieg również zwiększyłby przejrzystość forum i ułatwiałby odnalezienie wątków poświęconych zapachom.
#89 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#90 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dzika Truskawa trafila swoim postem idealnie w moje przemyslenia Cytat:
tak czuje i nic na to nie poradze ![]() ale to nie moje podworko, wiec prawa wtracac sie nie mam, to sa po prostu moje osobiste odczucia ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:10.