|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 cz. II
zdaje sie, ze sa..
beda, beda.. ale wieczorkiem lub jutro ![]() u mnei tez brak.. po co chcesz wykuc sie konstytucji na blache? zazdroszcze Ci tego siedzenia z kawa przy kompie.. ja teraz latam na szmacie, ale zaraz ebde musiala sie ubierac i do pracy leciec.. no ale pozniej spotkanie z Promykiem, wiec juz sie doczekac nie moge.. |
|
|
|
#62 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A no siedzę, a w poniedziałek muszę jechać na zakupy jeszcze raz (kolejny raz), żałuję, że nie kupiłam tych butów na studniówkę wrr oby jeszcze były...
|
|
#63 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak tak to zazdroszcze![]() co do wigilii to ja ja spedzam w 7osob - ja, rodzice, babcia, chrzesni i kuzyn. sniegu u mnie tez nie ma, ale za to dzisiaj drzewa sa tak, no wiecie, jak to sie mowi?! ![]() a do pracy maturalnej tez musze plan zrobic ![]() i fajnie, ze z TZtem juz ok ![]() Cytat:
![]() ja wlasnie latam na miotle ![]() chyba lubie święta ^^
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
Nija_ też jakoś ciężko mi się wbić...
Czwórka dziewczyn panuje i jakoś mi tak dziwnie się wpychać... ![]() Serniczek już się piecze i musiałam dzisiaj wyczyścić kuwetę od Gaji... to było chyba powodem jej nieznośnego zachowania ostatnimi czasy... ![]() O książkach nie myślę, dziś wieczorem idę ze znajomymi do pubu, choć wcale mi się nie chce... No ale obiecałam...
|
|
|
|
#65 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do sernika to juz pieczesz? kurcze moze ja tez juz bym dzisiaj moje ciasto zrobila ![]() snow is fallin, all around me... ehhh, fajnie by bylo
|
|
#66 |
|
Adwokat diabła
|
Domek posprzątany
Szczerze mówiąc mi też jest dziko przystosować się do nowego wątku eh ogólnie mam dziś katasfrofalny humor..
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
ej! nikt tu nie panuje!
tu jest demokracja ![]() a w ogole moj brat przed chwila wylal na siebie pol dezodorantu i gdzies poszedl i teraz smierdzi xD jakas randka? XD ejj, naprawde mi sie nie chce isc na prob poloneza bu... w odmu fajnie ![]() lele, a ja mam choinke z pierniczkow ![]() bo kolega zrobil na wigilie klasowa i ukradlam a przy takich domkach duzo pracy? ![]() ehhh... trzeba chyba sie ruszyc... chyba
|
#68 | |
|
Zakorzenienie
|
no nie mow, ze bedziecie musieli podawac co ktory artykuol mowi?
Cytat:
i ja CI tez pomoge a teraz ubieram sie i jade do pracy.. do wieczora Babuchy nie bac sie- pisac:Pç tu panuje teokracja Lele rzadzi ;Dzarcik taki... a no jest troche roboty.. bo ja robilam dwa i wiesz.. najpierw ciasto.. pozniej musisz sobie szablony rozrysowac kazdego elementu.. nastepnie wyciac tak te elementy.. upiec.. wyrownac brzegi (fajnie by bylo).. poczekac az przestygnie.. udekorowac (kwestia jak duzo i czym chcesz to tyle z tym roboty).. i pozniej posklejac.. a czasem tu przydaja sie 4 rece ale ogolnie pierwszy raz robilam i stoja, wiec sadze,z e mozna sie nie bac i robic.. tylko njalepiej troche wczesniej a nie w okresie przedswiatecznej goraczki..
|
|
|
|
|
#69 |
|
Adwokat diabła
|
Babucho jak możesz do pracy jechać, zostawiasz nas
![]() Ja to chyba zaraz idę makowczyk robic... Ale cosik mi się nie śpieszy do tego.. leń
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
Kto panuje? Co co co co?
Coś mnie ominęło?! ![]() Lele na atamana ![]() Dziewczyny, chciałam dzisiaj kupić bluzkę jakąś na sylwka i powiem Wam, że jest dyskryminacja piersiastych ![]() No makabra po prostu
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
#71 | |
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
Ale naprawdę poczułam się zdyskryminowana
![]() ![]() nie mogłam połowy bluzek założyć, bo... no wiadomo
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
#73 |
|
Adwokat diabła
|
Nic tylko sobie obciąć.. Nic taka moda, ja czasem też mam z tym czyms problem, eh..
|
|
#74 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz biore sie za odkurzacz co zajmie mi conajmniej godzine a potem umyc podlogi i znowu conajmniej godzina ŻYĆ NIE UMIERAĆ!!! ![]() Cytat:
moze cos to da Cytat:
|
|
#75 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale resztę ciast zamawiamy... tak to jest jak się nie chce jeden telefon do cukierni i się ma co się chce ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie nooo, będę już pisać normalnie, może z czasem uda mi się znów wpaść w wizażowy trans...
|
|||
|
|
|
#76 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to u mnie tak samo z tymi ciastami ;x mama piecze tylko jedno, reszte zamawiamy. ale w tym roku ja postanowilam co upiec, chociaz znalazlam ciasto, ktorego sie nie piecze i chyba je zrobie takie z herbatnikami itp, pewnie znacie.skonczylam odkurzac az 5minut mniej teraz robie sobie odpoczynek, bo gardlo juz w ogole mi siada. pozniej jeszcze umyje te podlogi i chyba na tym skoncze mama tez niech sie za cos wezmie![]() a teraz chyba sobie obejrze film jakis ![]() i wieczorkiem zapakuje prezenty i jutro przystepuje do dzialalnosci w kuchni ![]() Małgosia i pisać tu a nie;D
|
|
#77 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() własnie wróciłam z zakupów, myślałam że umrę Było tyle ludzi, że szok, pół godziny stałam w kolejce w Tesco ![]() na dodatek nie kupiłam wszystkiego;/ nie mogłam znależć tego łosia maskotki Dziewczynki nie marudzić tylko pisać ;p to my tworzymy atmosferę wątku więc prosze ją tworzyć wszytskie ![]() a ja też mam juz posprzątane! Zaraz zrobię kawkę i tez posiedze z nóżkami do góry ![]() Lele zostaje naszym Wodzem
|
|
|
|
|
#78 | |
|
Zakorzenienie
|
Chyba po raz pierwszy wchodzę tu i nie wiem co napisać
![]() Nie sklecę nic sensownego chyba ![]() Posiedziałam przy WOSie trochę, wciągnęło mnie nawet ![]() no bo to w sumie fajny przedmiot jest ![]() Cytat:
My jako mat-fiz mieliśmy spr w stylu : ile trwa kadencja prezydenta, ilu posłów jest w Sejmie, ilu jest senatorów itd ale human się uczy konstytucji na pamięć, więc pewnie na powtórkowym ta wiedza(znajomość konstytucji na pamięć) też będzie wymagana...Do tej pory perspektywa sprawdzianów powtórkowych "od stycznia" z WOSu i z histy wydawała mi się taka odległa, ja jeszcze starożytności nie zaczęłam (dalej już lepiej, z nowożytności coś, XIX w. do olimpiady, XX też w miarę), ale matura coraz bliżej ![]() ![]() wybaczcie, że przed świętami z takimi rzeczami wyskakuję ![]() podoba Wam się ta torba (torebka?) Bo już nie mam siły patrzę na nią za każdym razem jak włączę kompa, od paru dni i nie umiem się zdecydować...http://www.allegro.pl/item282981556_..._londynu_.html ![]() przeznaczenie: do szkoły, zakładając, że mam na sobie czarny żakiet, dżinsy lub jednokolorową spódnicę.
|
|
#79 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wigilia, już widzę te tłumy kupujące prezenty na ostatnią chwilę... nie no, muszę kupić mamie i babci parę rzeczy w Rossmannie, tak mi się nie chciało iść tam wczoraj... czyli w pon. powtórka z rozrywki, i te buty na studniówkę muszę kupić, tak żałuję, że nie wzięłam jednych w CCC płaski obcas, śliczne, 59 złotych, nie wiem nad czym się zastanawiałam, załamię się jak nie będzie ich w poniedziałek, niełatwo dostać 40 i to taką, żeby fajnie leżała na mojej stopie
|
|
#80 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi się podoba ta torba
|
|
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
Fajna ta torba, ale mnie by do niczego nie pasowała, więc bym jej nie kupiła.
Jeśli Ci się podoba, to bierz i nie sugeruj się opiniami innych
|
|
|
|
#82 |
|
Adwokat diabła
|
Jestem tego samego zdania.
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie teściowa podobno torbę kupiła
![]() Pewnie w kotki albo misie
|
|
|
|
#84 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam jeszcze swoje 120 zeta do wydania, a potem wyłożę argument, że sukienka na studniówkę kosztowała tylko 89 złotych, to coś mi się jeszcze należy Mam nadzieję, że podziała, bo planuję jeszcze kupić żakiet w New Yorker (60zl), BUTY (60zl), podkład i zwykłą bluzkę z krótkim rękawem (cierpię na niedobór ). No
|
|
#85 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wybaczcie, że ciągle piszę post pod postem, ale tak mi wygodniej niż edytować
![]() Cytat:
pomyślę jeszcze ![]() Cytat:
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
Nija, my nie wybaczymy, bo same spamujemy jak najęte
![]() Ja też lubie dręczyć innych, ale rzadko kiedy sugeruję się ich zdaniem
|
|
|
|
#87 |
|
Raczkowanie
|
ach dawno mnie tu nie było
nie mam czasu a jak mam to juz mało dzis kupilam sobie vademecum z biologii z operonu, "jak pisać po angielsku" park edukacja i ' nowa mature z biologii z zadaniami tez z parku edukacji jak je przegladałam to nawet nawet czuje ze bede zadowolona ehhhhh znów musze isc sprzatać
|
#88 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() torba mi sie podoba nawet zachowaj twarz przy odbiorze prezentu hehe. nie no pewnie nie bedzie zle i bedzie ladna
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
Torba bardzo fajna
![]() Dziś byłam na solarce i teraz na twarzy wyglądam tak -> ![]() Boziek jak mnie zobaczą ludzie z gimnazjum to się wystraszą, no ale nic... Lecę do pubu... Miłego wieczorku P.S. Nie piszcie za dużo bo nie nadążam potem czytać... ![]()
|
|
|
|
#90 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale bym sie poszla wygrzac no ale musze najpierw sie wyleczyc![]() udanego spotkania
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:40.

oby jeszcze były...
jak tak to zazdroszcze
Czwórka dziewczyn panuje 

dzis kupilam sobie vademecum z biologii z operonu, "jak pisać po angielsku" park edukacja i ' nowa mature z biologii z zadaniami tez z parku edukacji