![]() |
#4351 |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe cz. 6
Ewka fajna ta kanapa- taka uniwersalna. Można dobrać różne poduszki do niej i w ciągu chwili zmienić kolorystykę wnętrza. Ja głupia kupiłam kanapę beżową, ale w kwiaty i teraz się męczę, bo coś bym chciała zmienić w salonie, ale nic nie pasuje.
Ej no dałyście mi do myślenia z tymi ciuszkami- brać czy nie. Ja dzwoniłam na oddział jeszcze kiedyś i u mnie ubierają w szpitalne ciuszki dzieciaczki. Trochę się obawiam, że przywlokę w tym ciuszkach z powrotem do domu bakterie szpitalne różne. Znajomi się męczą z gronkowcem na skórze malucha od roku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4352 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4353 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 6
|
![]() ![]() |
![]() |
#4354 |
Zakorzenienie
|
Zebrah- wczesniej mialam bezowa i znudziła mi sie 😁 no ale z kanapa w kwiaty to rzeczywiście moze być ciężko cos dobrać...
Co do szpitalnych ubranek to w sumie bakterie mozna we wszystkim przywlec. Swoim reczniku, torbie itd. A ubranka po szpitalu starczy mysle wyprać w 60st i będzie ok ![]() Australia no kto wie, moze u Ciebie tez wyjdzie taki duży błąd pomiaru i jeszcze w 50 wejdzie 😁 |
![]() ![]() |
![]() |
#4355 |
Zadomowienie
|
Hej! Przepraszam, ze nic nie pisalam, troche Was w szpitalu czytalam, ale pisac mi trudniej bo odkad maly jest na swiecie to wiecznie cos
![]() U nas wszystko dobrze, jestesmy od wczoraj w domku, pierwsza noc była mega trudna - nie spalismy od 2 do 5 w ogole... Krzysio ciagle chce jesc, albo kupka, albbo 2 razy mial czkawke. A dzisiaj jest strasznie niespokojny, od 13 wisi mi praktycznie na cycu, possie 5-10 min i niby spi a zaraz znow chce. Czy to mozliwe ze chce mu sie pic bo jest goraco i duszno??? Teraz pojadl 30 min, moze sie uspokoi. Gratuluje wszystkich nowych, slicznych dzieciaczkow! A jeszcze na pierwsza strone - mial 55 cm i 3380 g ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4356 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego Y635-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego Y635-L21 przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4357 |
Zakorzenienie
|
VERONIQUE gratulacje!!!
U mnie na porannym ktg wszystko pięknie, skurczów brak. Ja za to dzisiaj średnio sie czuję dlatego nierozmowna
#4358 |
Rozeznanie
|
A w ogóle to dołączam do grona puchnących! Nie weszłam dzisiaj w baleriny taki mi stopy spuchły.
Elaine- ale jak to średnio się czujesz? Co się dzieje? Byłam dzisiaj w sklepie z mamą wybierać jej sukienkę na wesele kuzyna i przy nas nagle dziewczyna sprzedająca straciła przytomność i uderzyła głową o posadzkę. Nie obyło się bez pogotowia bo jej się w głowie potem kręciło i było niedobrze. Jakaś taka pogoda jest wredna- rano mama wjechała mi w tył samochodu na podjeździe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4359 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() My z Kingusią jeszcze dziś w szpitalu, ale mała ładnie przybiera na wadze i prawdopodobnie jutro wychodzimy ![]() Małą karmię swoim mlekiem z butelki lub strzykawki. Niestety nie ma siły na cyca. Nie martwię się tym, bo rozmawiałam dziś z pielęgniarką i powiedziała, że ważne jest to iż daje jej swoje mleko a nie modyfikowane ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- Radena, Veronique gratuluję!! ![]()
19.05.2016 Kingusia ![]() Edytowane przez agusiia69 Czas edycji: 2016-05-27 o 15:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#4361 | ||||||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4362 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Odpoczywam po prasowaniu,prysznic i śmigam do lekarki. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#4363 |
Ania
|
Cześć dziewczynki.
![]() Czytam co piszecie, ale jakoś ciężko mi się wbić w rozmowę. Jak chcę coś napisać, to mam coś do zrobienia...a później znowu dużo nadrabiania- przepraszam, że nie cytuję... A teraz tyle stron miałam do nadrobienia, że nie pamiętam, co komu miałam napisać. Postaram się poprawić. My dziś byłyśmy na kontrolnym ważeniu- Hania przybrała 90 gram ![]() ![]() W poniedziałek jedziemy prywatnie na podcięcie wędzidełka( na nfz termin 20 czerwiec, a dla mnie każdy dzień jest na wagę złota... może dzięki temu złapie pierś)... Ściągam pokarm i dostaje tak średnio co drugie karmienie..mam nadzieję, że będę mieć więcej pokarmu- żeby chociaż jadła moje..nawet butelką.... I byłyśmy dziś na spacerku pierwszym! ![]() Mam pytanie: Jakie szczepionki wybieracie? Ja chyba 6w1, pneumokoki(mamy za darmo), i myślę nad rotawirusami, czy warto??? Veronique- ogromne gratulacje! ![]() Miłego wieczorku mamusie ![]()
16.05.2015r.- ślub!! ![]() 19.05.2016r.- narodziny Hani ![]() "Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil..." -35...28,4kg do celu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4364 |
Zakorzenienie
|
Ja też 6w 1, pneumo, meningo i rota.
Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
#4365 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4366 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4367 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super, ze Hania tak ładnie przybiera! Ja biorę tak samo jak u Zuzi. Zwykle z kalendarza szczepień plus pneumo, rota i meningo. U nas rota zdaly egzamin... Jelitowek u nas bylo bardzo dużo, w samej ciąży ja miałam dwie a Zuzia zwymiotowala mi jeden jedyny raz. I żadne rewolucje zoladkowe jej nie chwytają |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4368 |
Wtajemniczenie
|
Leżę w łóżku, bo coś mnie brzuch boli. Przyszedł do mnie synek i daje mi swoją ulubioną maskotkę, mówiąc:' Mami, weź Norbercika, jak pójdziesz do szpitala, żeby Ci nie było smutno i żebyś pamiętała, że to od swoich chłopaków'. Łezka mi się w oku zakręciła ze wzruszenia...
![]() ![]() Wysłane z mojego SM-G350 przy użyciu Tapatalka
#4369 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4370 |
Zakorzenienie
|
Bylismy z Tz w ogrodzie botanicznym. Zrobilismy parę zdjęć... i wyglądam jak orka wieloryb słoń
![]()
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4371 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Mnie coś kłuje w dole, może powoli Młoda sobie toruje drogę ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4372 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4373 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aaa jeszcze teraz oglądałam "Pierwszą miłość"- narobili mi tam ochoty na popcorn i właśnie zeżarłam prawie całą michę ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4374 |
Konto usunięte
|
Haneczka my 6w1, pneumo po pół roku i.meningo po roku. Tak starszą szczepilam
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4375 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#4376 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4377 |
Zakorzenienie
|
Wlasnie haneczkab zapomniałam dodać, my tez właśnie pneumo po pól roku a meningo po roku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4378 |
Konto usunięte
|
My jeszcze w centrum rozrywki, ale zaraz się zbieramy. Musiałam sobie cupnac, bo mnie kluje wiecie gdzie.
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4379 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4380 |
Ania
|
No właśnie myślę i myślę nad tymi szczepionkami. W zasadzie nad rota.
No nic muszę jeszcze przemyśleć, ale w sumie moja mała będzie miała częsty kontakt z kuzynami, którzy chodzą do przedszkola, więc pewnie warto.. Miqeusi- wcale się nie dziwię, że się wzruszyłaś ![]() Ania- przestań! to pamiątka dla Ciebie! Choć ja z okresu ciąży mam tylko kilka zdjęć, bo nie podobałam się sobie w ogóle.. Dziewczyny, jak oprócz herbatki można pobudzić laktację? Nie wiecie jak długo będzie pokarm, jeśli Hania nie chciałaby cycka w ogóle? wiem, ze pewnie krócej, ale ile? uda mi się choć ze dwa trzy miesiące tak ściągać? ... chyba jednak mnie to dołuje wewnętrznie, że nie mogę karmić piersią... ![]()
16.05.2015r.- ślub!! ![]() 19.05.2016r.- narodziny Hani ![]() "Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil..." -35...28,4kg do celu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:50.