|
Notka |
|
Uśmiechnij się Uśmiechnij się to miejsce dla wszystkich, którzy chcą poprawić sobie nastrój. Tutaj obejrzysz śmieszne zdjęcia i komiksy. Możesz podzielić się swoim zdjęciem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#751 |
CraftMod
|
Dot.: Autentyczne!!!! ;)))))))))))) Buahahahahah!
Świetne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#752 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() spotkałam się z dwiema kolezankami ze studiów w mieszkaniu jednej z nich (wynajmowała mieszkanie ze współlokatorem), przyszła jeszcze jakas koleżanka tej dziewczyny ze swoim kolegą. Troche wypilismy no i jak przyszło do spania to ja z koleżanka spałysmy na łózku a pozostała trójka na podłodze. W pewnym momencie ten chłopak wstaje i siada na łózku, co nas wszystkich przebudziło. Po chwili wyszedł na korytarz, usiadł przed drzwiami łazienki, wyjął "sprzet" i zaczął sikać ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#753 |
Zadomowienie
|
Na imprezie u moich kuzynek:
Ludzie już się zbierają,jedna z kuzynek idzie od łazienki umyć zęby.Wchodzi do łazienki i słychać szczoteczkę elektryczną.Chłopacy już się ubierają przy drzwiach nagle dwóch z nich stanęło,suchają słuchają i spojrzeli na siebie z oczami jak 5zł i biegną do łazienki,otwierają drzwi,patrza na kuzynkę z pianią w buzi i brzęczącym oral-b i jeden do niej 'myślałem,że coś ciekawszego zobaczę' -_-' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#754 |
Raczkowanie
|
a kuzynka (jakieś 3 lata) mojego kolegi nasikała do miski z wodą dla psa bo myślała że to nocnik dla niej ![]()
![]() |
#755 |
Raczkowanie
|
![]() |
#756 |
Raczkowanie
|
hahaha kocham ten watek... nie ma to jak poprawic sobie humor po ciezkim dniu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#757 |
KWC
|
Dzisiejsze (jeszcze mi głupio):
Tż leciał rano do pracy, dopadłam go już w drzwiach, właściwie stał już w progu. Byłam w dośc frywolnym nastroju i na dowidzenia chciałam mu zrobić miłą zachętę do szybkiego powrotu. Odwróciłam się tyłem, i podciągnęłam do góry koszulkę nocną, dałam sobie klapsa i zaczęłam tym gołym tyłkiem kręcić zalotnie. I wtedy odwróciłam się, żeby zobaczyć jakie to wrażenie na mym facecie taki pokazik zrobił. Zrobił, ale nie tylko na nim. Również na moim sąsiedzie z naprzeciwka, który gapił się na nas jak osłupiały, bo tak niefortunnie się złożyło, że też akurat wyszedł z mieszkania. Spaliłam cegłę i zwiałam do pokoju, nawet nie zamykając za sobą drzwi. Boże, ten sąsiad ma 70 lat!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#758 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#759 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#760 |
Rozeznanie
|
wypisałam pięknie zaproszenia na 18-tke i wsadziłam do kopert i zakleiłam.A teraz nie wiem które jest do kogo...
napisałam sms Bartek jest głupi i wysłałam do Bartka zamiast do Basi....
![]() |
#761 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
hihi nie martw sie sasiad napewno sie nie pogniewa na takie widoki ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#762 |
Raczkowanie
|
hahahahaha!
![]() Mi tez się zdarzaja takie wypadki :P Kiedyś umyłam zęby 2 razy bo zapomniałam że już myłam... Poszłam do szkoły w koszuli nocnej... na szczęście ubrałam spodnie :P gatki, skarpetki i koszulki na lewą stronę - standardzik ![]() wyszłam z domu w dwóch różnych butach (jeden należał do mojej sis a drugi do mnie) kiedy moja koleżanka biegła po pomoście, chcąc skoczyć do wody, przewróciła się, bo palec od nogi utknął jej między deksami Jechałam rowerem i odebrałam telefon... wylądowałam w rowie zbyt zajęta rozmową by patrzeć na drogę :P w szkole przedrzeźniałam się z koleżanką... kiedy już się uspokoiłysmy osłabiła się moja czujność... gosia (koleżanka) pchnęła mnie z taką siłą, że spadłam z krzesła... wylądowałam na środku klasy :P <lol> na przerwie w szkole coś opowiadałam koleżankom... kiedy przechodziłam przez hades (taki długi korytarz w piwnicy naszej szkoły) zauważyłam, że ludzie dziwnie się na mnie gapią... więc mówię: -co oni się tak na nas gapią? Nie słysząc odpowiedzi koleżanek obejrzałam się... patrzę... a ich NIE MA!!! Cała spalona ze wstydy poszłam na boisko :P Dużo by jeszcze wymieniać ![]() ![]() ![]()
![]() |
#763 |
Raczkowanie
|
a ja dzis biorac butelke wody mineralnej zrzucilam na siebie ja i dostalam korkiem w sam srodek czola
![]()
![]() |
#764 |
Raczkowanie
|
Kiedyś miałam na poźniej do szłoły wsawłam i tak na ostatnią chiwilę. Poranna toaleta i nagle dzwonek do drzwi no to ja bluze na moją piżamkę i otwieram odebrałam polecony no i dalej makijaż wszytsko i do szkoły. W szkole w-f no to się przebieramy sciagma bluze a tu piżamka i brak stanika :P dziewczyny padały
2 sytuacja ![]() ![]() ![]()
![]() |
#765 |
Raczkowanie
|
dobre
![]() ![]() ![]() Za to ja, pewnego pieknego dnia wracałam do domu ze sklepu. Tradycyjnie komórka w ręce i piszę smsa. I tak idę, idę aż wkońcu walnełam głową i "o, przepraszam" okazało się, że to była latarnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#766 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ha ha ha ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#767 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#768 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
swietne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#769 |
Wtajemniczenie
|
Dla mnie to standard: wyrzucic lyzeczke, a kubek po jogurcie wlozyc do zmywarki
kiedys moja mama wlozyla majtki do lodowki (jak m.m. w slomianym wdowcu ![]() Kiedys zrobilam mega numer, jechalam tramwajem, po imprezie, nie zajarzylam od razu ze wsiadlam do wagoniku z tylu (no zapomnialo mi sie, myslalam ze to ten pierwszy) i niby ostro ide kupic bilet do kierowcy, stoje przy tej klitce jego, odliczam drobne chce podejsc i cos powiedziec i nagle ![]() ![]() innym razem umowilam sie z kolezanka w centrum miasta, przeprowadzilam sie do krakowa i nie bardzo jeszcze czailam co gdzie i jak. no i jade autobusem, kolezanka mi sie pyta gdzie jestem i kiedy bede a ja "zaraz bede na nowym kleparzu, za 10 minut juz juz dojezdzam" (kto zna krakow ten wie) obliczylam te 10 minut ze niby zostaly mi tylko dwa-trzy przystanki wg rozkladu. no i jedziemy jedziemy a nowego kleparza nie ma i nie ma....nagle patrze - NOWA HUTA - pomylily mi sie nr tramwajow ;/ piekna zimowa noc a ja na nowej hucie;/ ale przyjamniej juz wiedzialam czemu ludzie tak krzywo sie gapili jak mowilam JUZ JUZ bede na kleparzu ![]() i faktycznie cos mi sie zdawalo ze za dlugo jade......;D mieszkalam tez wtedy w takiej nieciekawej (ponoc) dzielnicy, stare kamienice, bar glowna atrakcja osiedla a dzieci bawily sie na rumowiskach domow. Ide wzdluz kamienicy, zero swiatla, zadnych latarni, ja pisze smsa i zza rogu wyskakuje wielki dres (czarny dres) z kapturem na glowie, tak sie przestraszylam ze schowalam tel do kieszeni - odruch. A on zdejmuje kaptur i zaczyna sie smiac: nie boj sie ![]() moglby mnie zabic samym okrzykiem, taka bylam przestraszona wtedy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#770 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do autobusów to miałam niemałą pomyłke ![]() Pokłócona z ex TŻem piszę mu dzień wcześniej żeby był następnego dnia na dworcu o 17:30 (mieszka 12km ode mnie i z dworca do niego jest jeszcze jakieś 2km). Na drugi dzień wsiadam do autobusu, marznę (również zima była) i kombinuję swoje przemówienie na spotkanie ![]() ![]() ![]() Czyli wsiadłam w ten sam autobus, z którego wysiadłam, znowu kupiłam u tego samego kierowcy bilet i wrócilam do siebie gdzie oczywiście czekał już TŻ ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#771 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#772 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
hahha niezla historia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#773 |
Wtajemniczenie
|
Też to dobrze wspominam, bo jak wysiadłam z tego busa i zobaczyłam TŻa to wybuchnęliśmy śmiechem na swój widok i oczywiście nie było mowy o dalszym złoszczeniu się na siebie
![]()
![]() |
![]() |
#774 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#775 |
Przyczajenie
|
![]()
Heheh dobre
![]()
![]() |
#776 |
Wtajemniczenie
|
Aga - dobre dobre
Lara Croft - moja mama kiedys umyla zeby kremem do golenia ojca. Dziwila sie, czemu ta "pasta" sie tak pieni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#777 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#778 |
Raczkowanie
|
świeżuteńka dzisiejsza z rana wpadeczka mojej mamy ....
![]() ![]() ![]() ![]() rano w sklepie byłyśmy kupić owoce. Znalazłam krem do rąk o boskim zapachu, oczywiście go wzięłyśmy. Już w domu smaruję sobie ręce nowym nabytkiem i mówię do mamy "zobacz jak pachnie, cudo" na to moja mama posmarowała sobie nim ręce i mówi że super ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#779 |
Zadomowienie
|
To jedna z moich wpadek:
pewnego dnia wyrwałam się z pracy (pod nieobecność pani dyrektor ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#780 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:49.