Mamy marzec 2016 epizod 1 - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-05-27, 12:38   #2671
trzydziescidwa
Zakorzenienie

Dot.: Mamy marzec 2016 epizod 1

spoko dzisiaj w aptece w promocji trafiłam jakiś krem od 1 dnia życia (baby dermedic sunbrella 50), wcześniej miałam sun ozon kids z rossmanna, z tego co widzę oba nie są złe, co prawda u sroki inne produkty z tych serii omówione, ale tutaj skład prawie identyko, więc myślę że ok
nic mi dzisiaj nie wychodzi, nie poszłam do mamy, bo przyszedł brat tż do małego i musiałam udawać, że jest wszystko ok. Teraz już mama zajęta i dupa wieczorem nie będzie sensu iść jak mały o 20 zasypia
jeszcze przyszły mi czapeczki z alledrogo i wszystkie za duże a 2-3 cm różnicy jest z głową, tak powinno podobno być
Stary 2016-05-27, 13:20   #2672
moonunit
Wtajemniczenie

32 zostań z nami Nam zawsze możesz się wygadac

Polly To my tez takiego Grand scenica kupilismy niedawno Super jest jesteśmy b zadwoleni a szczególnie tz z mocy silnika Ma mnóstwo schowków ;-) i ten bagaznik :-D
Stary 2016-05-27, 13:47   #2673
Lewek
Zakorzenienie

Nadia a cholera wie tak Ci powiem. Ma swoje zalety nie powiem ze nie. Ale...

Trzydziescidwa czyli była próba rozmowy? Ściskam ciepło.

My mamy od niedawna 6 osobowe auto honde FRV bo foteliki nam się nie mieściły.
Lewek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-27, 13:56   #2674
trzydziescidwa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lewek Pokaż wiadomość
Nadia a cholera wie tak Ci powiem. Ma swoje zalety nie powiem ze nie. Ale...

Trzydziescidwa czyli była próba rozmowy? Ściskam ciepło.

My mamy od niedawna 6 osobowe auto honde FRV bo foteliki nam się nie mieściły.
półsłówka konieczne do funkcjonowania... no i udawanie przy braciszku, że jest ok, nie chcę wchodzić w dyskusje bo mi dalej nie przeszły nerwy, zresztą nie wierzę w zmiany.

faceci są beznadziejni z babami to się chociaż pokłócić da normalnie
Stary 2016-05-27, 17:08   #2675
milenujdka
Wtajemniczenie

Ale tu cicho
milenujdka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-27, 18:08   #2676
_polly_
Zakorzenienie

Ja właśnie skończyłam grać z tż i moim bratem w Talisman Magia i Miecz.:P oczywiście wygrałam.:P

Mam dobrą figurę. Koło to też figura.
_polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-27, 18:10   #2677
moonunit
Wtajemniczenie

A co tu tak cicho? Wszystkie świętują długi weekend czy kąpią dzieci?
My jeszcze na kinder balu ale zbieramy się powoli do domu

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-05-27, 18:17   #2678
eeyesblue
Zadomowienie

dziewczyny strasznie wam dziękuję za kciuki!! udało się, a teraz wam napisze o co chodziło wczoraj mąż przyjechał z pracy i mówi, że coś zaczęło tluc się w kole przy skręcie w prawo.. my jutro wyjazd do pl a auto się pie(r)przy! maz chyba pół nocy nie spał, przeczesal internety, wyczytał że to coś poważnego niby. z rana przyjechał znajomy, który zna się co nie co, miał sprawdzić co i jak i w razie czego do mechanika oddać a wiadomo na szybko to i kasy więcej, części kupić masakra. odkrecil koło i okazało się że jakaś śruba się poluzowala i w drodze mogłoby nam odpasc koło!! cale rano już mieliśmy czarne wizję, że nigdzie nie pojedziemy, ja w miedzy czasie miałam fryzjera, auto zepsute, małej nie wezmę, mąż też jakby do mechanika jechał to jej nie zabierze, co stresy.. na szczęście wszystko dobrze się skończyło, auto naprawione, mam nadzieję że objedziemy szczęśliwie no i ja też mogę cieszyć się moim sombre na głowie
całe popołudnie sprzątam, dopakowuje rzeczy, pogoda dopisuje więc mam mnóstwo energii córcia też grzeczna

zauważyłam, że zaczęła sobie tak przygryzac dolna wargę, czy wasze dzieci też tak robia? mam nadzieję, że to nic takiego i po prostu tak lubi ale jej nie zostanie.. strasznie śmiesznie to wygląda w dodatku
Stary 2016-05-27, 18:19   #2679
caro_83
Raczkowanie

Cześć Dziewczyny, ja jakoś nie mam weny na regularne pisanie, ale podczytuje Was cały czas. Co u mnie?
Byłyśmy w szpitalu na początku maja, bo młoda nie chciała jeść zrobili jej badania niby wszystko w porządku miała pleśniawki i prawdopodobnie bolała ją buzia. dostała nystsatyne i jakoś poszło. ale jeśli chodzi o jedzenie to mam z nią niezłe cyrki bo ona je ale na raty, powiedzmy zje 10 lub 20 ml i za jakieś 10 min znowu i tak praktycznie cały dzień- jak tylko otworzy buzie to cyk z butlą- mam schizy że ona za mało je, jak czytam o waszych i słucham od koleżanek, które mają dzieci mniej więcej w tym samym wieku to zjadają za jednym zamachem 100-120 albo i wiecej moja w ciagu 3-4 h tyle zjda, przy czym jest ciągła walka, w nocy na szczęście śpi i budzi się lub ją budzę ok. 6. kupy mamy regularnie, brzuszek ją męczy ale nie zawsze,
ja cały czas odciągam pokarm laktatorem i karmie butlą, z cycem na początku miałyśmy przejscia i jakoś staneło na butelce mleka mam o dziwo duzo troche nawet pomrozilam.
mam pytanie jakie mm polecacie bo moja bebilonu w ogole nie chce jesc kupilam bebilon zwykly, HA, i comfort i pluje nim. jakies mlekoneutralne ktore jest dobre w smaku??
w szpitalu usłyszeli u młodej szmery na sercu dostaliśmy skierowanie na echo serca i wyszło że ma wadę fizjologiczną ubytek w komorze międzyprzedsionkowej chyba tak to się nazywało- stresu się najadłam byliśmy u pediatry i wyszlo że jestem panikarą bo to podobno dosyć częsta wada i z reguły ten ubytek zarasta jestesmy do kontroli gdzieś za 3 miesiące, ale tal czy inaczej w przyszłym tygodniu jedziemy do kardiloga,
bioderka też mamy do kontroli pieluszkujemy się.

co jeszcze.. mnie osobiście wkurzają dobre rady mojej mamy- ona uważa że zajęłaby się lepiej wnuczką i cały czas słysze czy jej nie jest za zimno, załóż czapeczkę to chyba standard?!a najgorsze jak jestem u rodziców - usypiam mała a nagle wszyscy ładują się do pokoju i pytają o już śpi? to mnie wkurza niesamowicie, a i cały czas uwagi na temat tego, że kąpiemy małą co drugi dzień i pytania: a gdzie to tak napisane pewnie w internecieno rzesz ku..wa mać... na szczęście nie mam teściowej chociaż druga baba teścia też myśli że pozjadała wszystkie rozumy bo ma dwóch wnuków...
postaram się częściej udzielać żeby nie spamować długimi postami
Stary 2016-05-27, 19:04   #2680
moooniaaaa
Zakorzenienie

Ooo Caro, ale silna babka musisz byc problem z "dobrymi" radami jest niestety czesty :/
duzo zdrowia dla małej!

Dzisiejszy wieczor sponsoruje pizza i wino młoda umyta, je, mam nadaieje, ze zaraz zasnie
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-27, 19:56   #2681
moonunit
Wtajemniczenie

Caro współczuję takiej "pomocy" Taa z czapka to standard ;-) Dzisiaj tz pakuje małego do auta które ustawił praktycznie pod drzwiami wejściowymi i miał do przejścia może ze 4 metry a tesciowa do nas "załóż mu czapkę bo mu nawieje" Ehh oni już tak mają Też często wędruje z malym od sypialni do kuchni bo zasypia na rękach i często przychodza akurat jak go usypiam i zaczepiaja Ja wtedy mowie ze maly właśnie zasypiac ale wierz mi mam mord w oczach bo mnie chole.ra bierze ;-)

Nie jesteś panikara Każdy by się wystraszyl słysząc o wadzie serca Ja bym pewnie od zmysłów odchodzila
Zrowka dla małej Oby już niedługo nie było potrzebne pieluszkowanie i z serduchem było wszystko ok

A co do mleka to mi się wydaje ze mój tez na kilometr rozpozna ze to mm Nie zapomne pierwszej butelki i jego miny ;-) Dziś znów padl i ledwo co wypił Ehh dziś chyba miał za dużo wrażeń

Monia fajny wieczór wam się zapowiada Oby Toska szybko zasnela

Polly Gratuluję wygranej;-) To planszowe rpg?

Nieznajoma, Kinga Co u Was?

32 pogadalas z tz?
Stary 2016-05-27, 20:08   #2682
Lewek
Zakorzenienie

Hej Laski.
Jestem wykończona a tu weekend za pasem w domu syf. Ale nie powinnam narzekać.
Stasiek śpi a ja siedzę przy średnim który wierci się i zasnąć nie może.
Powinnam potem zejść na dół i posprzątać, taki ostatnio plan realizuję i rano mniej roboty dzięki temu, ale taaaak mi się nie chce.

Caro witaj. Może jak zrobisz małej dłuższą przerwę w jedzeniu to wciągnie więcej. Nie wiem ale to chyba niezbyt dobrze żeby ona jadla co 10 min. Tak na chłopski rozum.

---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

Mi na szczęście nikt złotych rad nie udziela ale wydaje mi się ze to przy pierwszym jest ich najwięcej a i mamusia się nimi bardziej przejmuje. Teraz to bym zlala wszystkie.

---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ----------

No dobra synio zasnął idę na ten dół ogarniać... juz mi się jeść odechcialo taka jestem zmęczona.
Stary 2016-05-27, 20:22   #2683
_polly_
Zakorzenienie

Moonunit, w sumie można to pod rpg podciągnąć. gra jest super. grałam z młodą na rękach, albo przy cycu. ale się zasłaniałyśmy trochę pieluszką, przy bracie nie chciałam cyckiem świecić.

Stary 2016-05-27, 20:30   #2684
201704101323
Konto usunięte

PUSTKI TU PUSTKI
caro - jesu..nie dziwie sie taki diagnoz ,kazda by panikowala.
A mamie nie mozesz uwagi zwrocic?

mooonia -
miłego wieczorku nie pij duzo i nie jedz
p.s zarcik

lewek -
rano sprzatniesz zawsze to wiecej sil sie ma

32-
sciskam badz silna mysl o pozytywnych rzeczach
201704101323 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-27, 20:30   #2685
dezire
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caro_83 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny, ja jakoś nie mam weny na regularne pisanie, ale podczytuje Was cały czas. Co u mnie?
Byłyśmy w szpitalu na początku maja, bo młoda nie chciała jeść zrobili jej badania niby wszystko w porządku miała pleśniawki i prawdopodobnie bolała ją buzia. dostała nystsatyne i jakoś poszło. ale jeśli chodzi o jedzenie to mam z nią niezłe cyrki bo ona je ale na raty, powiedzmy zje 10 lub 20 ml i za jakieś 10 min znowu i tak praktycznie cały dzień- jak tylko otworzy buzie to cyk z butlą- mam schizy że ona za mało je, jak czytam o waszych i słucham od koleżanek, które mają dzieci mniej więcej w tym samym wieku to zjadają za jednym zamachem 100-120 albo i wiecej moja w ciagu 3-4 h tyle zjda, przy czym jest ciągła walka, w nocy na szczęście śpi i budzi się lub ją budzę ok. 6. kupy mamy regularnie, brzuszek ją męczy ale nie zawsze,
ja cały czas odciągam pokarm laktatorem i karmie butlą, z cycem na początku miałyśmy przejscia i jakoś staneło na butelce mleka mam o dziwo duzo troche nawet pomrozilam.
mam pytanie jakie mm polecacie bo moja bebilonu w ogole nie chce jesc kupilam bebilon zwykly, HA, i comfort i pluje nim. jakies mlekoneutralne ktore jest dobre w smaku??
w szpitalu usłyszeli u młodej szmery na sercu dostaliśmy skierowanie na echo serca i wyszło że ma wadę fizjologiczną ubytek w komorze międzyprzedsionkowej chyba tak to się nazywało- stresu się najadłam byliśmy u pediatry i wyszlo że jestem panikarą bo to podobno dosyć częsta wada i z reguły ten ubytek zarasta jestesmy do kontroli gdzieś za 3 miesiące, ale tal czy inaczej w przyszłym tygodniu jedziemy do kardiloga,
bioderka też mamy do kontroli pieluszkujemy się.
Z tym sercem to tez nam neurolog diagnozę taka postawiła, wiec ja od razu strach w oczach, ale od razu uspokoila ze 50% dzieci ma te szmery. Pewnie tez po prostu umówimy sie do kardiologa za jakis czas.

W ogole wizyta u neurologa byla przed przerażająca, ale ostatnio w przychodni zagadalam inne mamy i okazuje się że wszystkie dostalysmy skierowanie do neurologa przed szczepieniem, wiec chyba po prostu ta pediatra tak robi, ale nie zaluje bo neurolog do ktorego trafiliśmy to swietny lekarz i zbadala malucha calego. Zaden pediatra nawet 10% z tego nie zrobil - dlaczego pediatra np nie osluchuje serca? Mam wrażenie ze tylko katarki lecza, albo ja na takich poki co trafilam. Rozwazamy zmiane przychodni.

U nas chyba kryzys laktacyjny konca 3 miesiaca i skok rozwojowy. Po maluchu widac jak robi postep i jak obserwuje swiat intensywnie po czym wpada w placz i chce cyca a mleka malo. Taki kryzys. Echh padam dzis jak kon po westernie!

2004 - Boisz się, że ludzie z internetu odnajdą cię w prawdziwym życiu.

2014 - Boisz się, że ludzie z prawdziwego życia odnajdą cię w internecie.

Edytowane przez dezire
Czas edycji: 2016-05-27 o 20:32
dezire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-27, 20:57   #2686
misia880
Zakorzenienie

Moja osluchuje serce za kazdym razem. Tez mielismy skierowanie do kardiologa.
Igor tez ma szmery

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-27, 21:06   #2687
MilkaPlus1
Raczkowanie

Eeyesblue, na ropiejące oczko czarna herbata. U nas dopiero to pomogło, a wcześniej bujałam się dobry tydzień z solą fizjologiczną.

Caro, myślałam o Tobie niedawno. Jak się Norton dogaduje z malutką?

Na dzień matki nic nie dostałam A liczyłam na laurkę Prezent z okazji urodzenia dziecka był, więc w ostateczności mogę wybaczyć ale za rok nie daruję

Wróciliśmy z weekendu u teściów, teraz meliska i spać
MilkaPlus1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-27, 21:22   #2688
Lewek
Zakorzenienie

Ach dziewczyny, odsapnelam. Posprzątalam na dole, zrobiłam sobie pyszną kolację z soczewica tu ostatnio wspomnianą w roli głównej do tego lampka wina. Mniam. Siedzę SAMA i jest mi dobrze. Do tego oglądam moich niesmiertelnych przyjaciół. Jakoś wprawiaja mnie w dobry nastrój w przeciwieństwie do mojego tżta. I zrobię sobie dzień dziecka i pójdę spać bez kąpieli, Staskowi na pewno nie będzie to przeszkadzało
Nadia rano to chłopaki już na nogach i każdy coś chce. A mnie bałagan denerwuje. Zresztą chyba akurat Ty dobrze to rozumiesz
Stary 2016-05-27, 21:39   #2689
eeyesblue
Zadomowienie

Milka
dzięki poki co wczoraj przemywalam przegotowana woda, rano było już ok więc kontynuowalam i w zasadzie chyba zeszło, troszkę jeszcze widzę, że się lzawi czasami, chyba szybko zaczęłam działać i przeszło, mam nadzieję

Lewek
jednak znalazłaś w sobie siły no i jeszcze na zrobienie kolacji tez bym sobie zrobiła dzień dziecka bo padnieta jestem dziś, ale jakoś nie umiem zasnąć 'brudna' i chcac nie chcac idę pod prysznic mala zasnela, mąż w sklepie (liczę, że kupi mi jakieś piwko ) to ruszam co by mieć z głowy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-05-27, 21:56   #2690
moonunit
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
Igor tez ma szmery
Nasza też zawsze słucha serca

Polly To Nina tak Tobie dopingowala ze wygralas Brawo Wy ;-)

Dezire Odpoczynku życzę

Eeyesblue Oj to się stresów najedliscie a wyjazd za pasem Dobrze ze juz wszystko ok

Lewek Ja też zawsze sprzatam wieczorem Nie pojde spac jak jest balagan w kuchni czy w salonie W sypialni przymykam oko ;-)

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ----------

Eeyesblue Mozesz tez delikatnie masować wewnętrzny kącik oka Mi tak zalecił okulista gdy M ropialo oczko

Dobranoc
Stary 2016-05-27, 22:01   #2691
diablica071086
Zadomowienie

Witajcie,
nadal bez auta i wyszło że złodzieje potrzebowali 3,5 min żeby odjechać
nadrobiłam was niby mniej piszemy niż w ciązy ale ogarnąć to to juz często wyczyn.
My mieliśmy w środę dzięn mamy i taty w przedszkolu + pasowanie na przedszkolaka więc prezent od córki był a Tż standardowo źle bo on taki mało romatyczny i raczej techniczny

Zoś pierwszy raz sypał kwiatki nawet sie udało tylko standard tata nawalił po nie chciał jechać po kwiaty na działkę na szczęście teściowa nam załatwiła bo bez auta to mi trudno wyskoczyć na chwilkę zerwac 10 piwonii z ogródka działkowego. Potem mieliśmy grila rodzinnego i wytrzymaliśmy dzieciaki na maksa a raczej starszą wsiadła do auta i pi 2 min spała. miał byc dzien brudasa dla dzieciaków jednak młody był nie po pas a pachy upaprany więc miał mycie.

Kto mi poprasuje 5 pralek
przed chrzcinami chyba zamówię kogoś do wysprzątania mieszkania jakbym miała cały dzien wolny to bym nadgoniła sprzatanie ale że młody jest cyckoholik to już

krem mam z dermedic sunbrella - mineralny, od 1 dnia, 50 i ok 25 zł z apteki
diablica071086 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-27, 22:24   #2692
caro_83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MilkaPlus1 Pokaż wiadomość
Eeyesblue,

Caro, myślałam o Tobie niedawno. Jak się Norton dogaduje z malutką?
Norton jest neutralny wobec niej czasami podejdzie powącha i to tyle z kontaktu, ale wózek, łóżeczko i przewijak upatrzył sobie za miejsca do spania
a jak jesteśmy u moich rodziców to śpi w łóżeczku turystycznym tzn pod materacem
a jak młoda zaczyna płakać głośno to opuszcza pomieszczenie
Stary 2016-05-27, 22:46   #2693
trzydziescidwa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moonunit Pokaż wiadomość
C

32 pogadalas z tz?
pogadałam, ale nie wiem czy to coś da w dłuższym rozrachunku

Cytat:
Napisane przez NADIA29 Pokaż wiadomość

32- [/B]sciskam badz silna mysl o pozytywnych rzeczach
dzięki

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
Igor tez ma szmery
moja też osłuchuje

Cytat:
Napisane przez diablica071086 Pokaż wiadomość
Witajcie,
nadal bez auta i wyszło że złodzieje potrzebowali 3,5 min żeby odjechać
nadrobiłam was niby mniej piszemy niż w ciązy ale ogarnąć to to juz często wyczyn.
My mieliśmy w środę dzięn mamy i taty w przedszkolu + pasowanie na przedszkolaka więc prezent od córki był a Tż standardowo źle bo on taki mało romatyczny i raczej techniczny

Zoś pierwszy raz sypał kwiatki nawet sie udało tylko standard tata nawalił po nie chciał jechać po kwiaty na działkę na szczęście teściowa nam załatwiła bo bez auta to mi trudno wyskoczyć na chwilkę zerwac 10 piwonii z ogródka działkowego. Potem mieliśmy grila rodzinnego i wytrzymaliśmy dzieciaki na maksa a raczej starszą wsiadła do auta i pi 2 min spała. miał byc dzien brudasa dla dzieciaków jednak młody był nie po pas a pachy upaprany więc miał mycie.

Kto mi poprasuje 5 pralek
przed chrzcinami chyba zamówię kogoś do wysprzątania mieszkania jakbym miała cały dzien wolny to bym nadgoniła sprzatanie ale że młody jest cyckoholik to już

krem mam z dermedic sunbrella - mineralny, od 1 dnia, 50 i ok 25 zł z apteki
mam ten sam

Cytat:
Napisane przez caro_83 Pokaż wiadomość
Norton jest neutralny wobec niej czasami podejdzie powącha i to tyle z kontaktu, ale wózek, łóżeczko i przewijak upatrzył sobie za miejsca do spania
a jak jesteśmy u moich rodziców to śpi w łóżeczku turystycznym tzn pod materacem
a jak młoda zaczyna płakać głośno to opuszcza pomieszczenie
jakbym o swojej czytała ale tylko raz w łóżeczku ją znalazłam i pogoniłam, od tamtej pory spokój

Caro złote rady wpuszczaj jednym uchem i wypuszczaj drugim, każdy by panikował, jakby usłyszał o wadzie serca, jesteś bardzo dzielna!
Zaglądaj do nas częściej

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-05-28, 02:44   #2694
_Karolina_91
Rozeznanie

Pierwsze karmienie nasz rekord 6,5 godz snu
Stary 2016-05-28, 02:50   #2695
monicca1989
Zakorzenienie

U nas2 karmienie.

Cytat:
Napisane przez trzydziescidwa Pokaż wiadomość
spoko dzisiaj w aptece w promocji trafiłam jakiś krem od 1 dnia życia (baby dermedic sunbrella 50), wcześniej miałam sun ozon kids z rossmanna, z tego co widzę oba nie są złe, co prawda u sroki inne produkty z tych serii omówione, ale tutaj skład prawie identyko, więc myślę że ok
Ile placiłaś?

W czwartek były u mnie koleżanki z pracy zobaczyć synka. I mój maluch przy nich pierwszy raz przekręcił się z pleców na brzuch 😍 a ile się przy tym na męczył 😂
monicca1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-28, 03:00   #2696
_polly_
Zakorzenienie

U nas pierwsze karmienie.

Stary 2016-05-28, 03:13   #2697
moooniaaaa
Zakorzenienie

Wina nie pilam, pizze jedlismy zimna ... Planowanie caegokolwiek przy niemowlaku mnie dobija

To nasza hmm 4 pobudka nie wiem o co chodzi. Karmie drugi raz. Po prostu sie wierci, budzi i oczy jak 5 zł.

Aż tż poszedł na dół bo o 5 wstaje do pracy. Bo ja to wakacje w dzien bede miala jeszcze tescie przyjezdzaja, chcial zrobic grilla, reka nie ruszęw chacie, bede odsypiac z młodą
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-05-28, 03:16   #2698
_polly_
Zakorzenienie

Nie zazdroszczę częstych pobudek. U nas nie było więcej jak dwie. Ale za to Nina nie chce spać w dzień.

Stary 2016-05-28, 03:18   #2699
Abii84
Rozeznanie

ja wstalam do wc a mala spi. zasnela o 22.30 a ja do północy z mamą szykowalam jedzonko na chrzciny. zdecydowanie nie lubie takich imprez dlatego bardzo sie ciesze ze to juz dzis i bedziemy to mieli za sobą. trzymajcie kciuki zeby wszystko bylo dzis ok
Abii84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-28, 03:29   #2700
eweokr
Raczkowanie

Czy wasze dzieci też opierają się na piętach i podnoszą pupę? Moja tak zaczęła od paru dni i zastanawiam się czy to jakiś etap do przekrecenia się??

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości