Mamusie czerwcowe cz. 6 - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-05-28, 09:40   #4501
australia87
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie czerwcowe cz. 6

Cytat:
Napisane przez Miqesi Pokaż wiadomość
Cześć, Dziewczynki

Chłopaki pojechali na warsztaty z programowania robotów, a ja się byczę Przynieśli mi śniadanko do łóżeczka, a potem jeszcze ciasto, które upiekli wczoraj Tak to ja mogę do końca ciąży funkcjonować

AUSTRALIA, ja karmiłam synka piersią tylko 3 tygodnie. Potem dostawał mm. Nie czułam wyrzutów sumienia, ładnie przybierał, zdrowo rósł i co najśmieszniejsze, w ogóle prawie mi nie chorował.
Nigdy nie miałam ciśnienia na karmienie piersią. Teraz, jak się uda, to będę karmić piersią, a jeśli nie, to tragedii nie będzie.
Są plusy tej sytuacji, np. nie jest się uwiązanym w domu z dzieckiem, możesz wyjść o dowolnej porze, a tatuś może dzieciaczka nakarmić mm.

A z synkiem mam cudowny kontakt, kocham go nad życie, więź między nami jest silna, pomimo, że nie karmiłam go długo piersią

I nie ma co kogoś krytykować, że ktoś karmi mm, a ktoś piersią. Każda mama wybiera to, co uważa za najlepsze dla swojego dziecka.
Żyć nie umierać

Też tak uważam

Co robicie na obiad? Nie mam dziś pomysłu
australia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-28, 09:45   #4502
Miqesi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez australia87 Pokaż wiadomość
Żyć nie umierać

Też tak uważam

Duszona karkówka w sosie z cebulką+ surówka (buraczki+marchew+jabłko+ cebulka+sok z cytryny), pieczone ziemniaczki

2015: 20. 2016: 11. 2017: 6. 2018: 4.

2019: 2

Miqesi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-28, 09:56   #4503
motylek1984
Zadomowienie

Cytat:
Żyć nie umierać

Też tak uważam

My już wprosiliśmy się na obiady do teściowej, aż do porodu, nie chcę stać dwóch godzin przy garach.
Dziewczyny jakie mm polecacie, bo może pasowałoby mieć w domu w razie problemów z kp. Ja myślałam o hipp, albo enfamil.
motylek1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-28, 09:57   #4504
ania230
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 6

Cytat:
Nie wiem czy to kwestia pory jedzenia albo tego co się zjadło, bo ja np. potrafię mieć zgagę po głupiej wodzie Kiedyś coś tam czytałam, że w ciąży zgaga głównie bierze się z tego, że dziecko uciska na wątrobę (jeśli dobrze pamiętam). Nie stresuj się na zapas, na pewno wszystko jest w porządku
U mnie również po wypiciu wody potrafi się pojawić.
Rennie jest zbawieniem

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
ania230 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-28, 10:01   #4505
australia87
Zakorzenienie

Cytat:
Duszona karkówka w sosie z cebulką+ surówka (buraczki+marchew+jabłko+ cebulka+sok z cytryny), pieczone ziemniaczki
Chyba zgapię te pieczone ziemniaczki i do tego jakieś mięsko

Cytat:
Napisane przez motylek1984 Pokaż wiadomość
My już wprosiliśmy się na obiady do teściowej, aż do porodu, nie chcę stać dwóch godzin przy garach.
Dziewczyny jakie mm polecacie, bo może pasowałoby mieć w domu w razie problemów z kp. Ja myślałam o hipp, albo enfamil.
Tobie to się nie dziwię, a fajnie, że macie się do kogo wprosić
Ja na razie nie kupuję mm, dopiero jak będzie potrzeba.
Stary 2016-05-28, 10:03   #4506
madzius90
Zakorzenienie

Witam sie dzis- 30 dni do PTP
i lece nadrabiac.

Sprzedalam dzis w koncu swoj samochod- moje pierwsze auto, kupione za wlasne pieniadze 5 lat temu. Ale juz sie sypalo wiec trzeba bylo powiedziec nara
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-28, 10:04   #4507
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć, Dziewczynki

Chłopaki pojechali na warsztaty z programowania robotów, a ja się byczę Przynieśli mi śniadanko do łóżeczka, a potem jeszcze ciasto, które upiekli wczoraj Tak to ja mogę do końca ciąży funkcjonować

AUSTRALIA

super Pokaż fotki U mnie powoli wychodzą begonie. jeszcze muszę surfinie posadzić, już się nie mogę doczekać
Proszę bardzo

Posialam Maciejke na balkonie sa begonie ale cały czas mam ochotę na surfinie i tak się zastanawiam nad nimi.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1464426275529.jpg (63,0 KB, 11 załadowań)

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-05-28, 10:12   #4508
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Hej

Widzę, że przez noc się nic nie wyklulo

Ja pospalam jakoś ostatnio nieźle znoszę nocki

Madzius90 a czujesz czy kopie Cię tak samo? Bo ja łepek czuję nadal.na górze i kopy na dole, kiedy masz usg?
Ruchy czuje praktycznie tak samo.
Z tym ze wczesnej czulam glownie przy kosciach biodrowych z jexnej i drugiej strony. Teraz czuje czesciej nizej, w bozenie. I jak sie wypina to albo z jednej albo z drugiej strony pepka. Sama nie wiem

Ale mi ciezko stwierdzic jak jest ulozona, bo np. Bartek od 20 tyg byl glowa w dol i ja tez wtedy czulam ruchy tylko nisko, ponizej pepka i w bozenie, a nigdy nie dostalam kopa po zebrach

Usg mam w piatek.
Jeszcze jak ostatnia masochistka obejrzalam sobie na yt jak robia cc i jestem jeszcze bardziej przerazona. To trzeba miec zryty leb
Stary 2016-05-28, 10:17   #4509
olinka012
Zadomowienie

Ja tez ogladalam.

Wysłane z mojego Y635-L21 przy użyciu Tapatalka
olinka012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-28, 10:27   #4510
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CarycaKatharina Pokaż wiadomość
Radena spokojnie, ja dla mojego wczesniaka tez sciagalam na poczatku po 3ml a teraz po 7dniach mleko samo wyplywa i juz nie dostaje mm.

Zostajemy w szpitalu jeszcze 5 dni. Mieszko dostaje antybiotyk bo ya jego wysoka bilirubina to nie tylko żółtaczka. Wyniki krwi wskazują na jakas infekcję. Ale przybiera na wadze, chętnie je tak ze jestem dobrej mysli.
Trzymam kciuki za Malego Bohatera!
Stary 2016-05-28, 10:34   #4511
australia87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość
Jeszcze jak ostatnia masochistka obejrzalam sobie na yt jak robia cc i jestem jeszcze bardziej przerazona. To trzeba miec zryty leb
Haha, ja wczoraj przed zaśnięciem zastanawiałam się czy by nie obejrzeć jakiegoś filmu z porodu Wciąż się waham
Stary 2016-05-28, 10:42   #4512
Madzia9999
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem czy to kwestia pory jedzenia albo tego co się zjadło, bo ja np. potrafię mieć zgagę po głupiej wodzie Kiedyś coś tam czytałam, że w ciąży zgaga głównie bierze się z tego, że dziecko uciska na wątrobę (jeśli dobrze pamiętam). Nie stresuj się na zapas, na pewno wszystko jest w porządku
Ja jak się budzilam to na czczo też zgage miałam :p

Cytat:
Napisane przez haneczkab92 Pokaż wiadomość
to jest taki plaster, przyklejony na szwy,ja nie mam rozpuszczalnych:

https://www.google.pl/search?q=plast...YPRp7IgFESM%3A

No ja też jestem ciekawa z tym brzuchem, na razie czuje, że dalej jest taki jakby właśnie napuchnięty.

Ooo już wiem co to dziękuję!

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
Ja mialam do wyboru zwykle albo rozpuszczalne. Wybralam zwykle . Po 7 dniach sciagasz i po klnpńcie. Te rozpuszczalne czasem 4 tyg sa a w efekcie tez trzeba je isc sciaganac

4tygodnie?!? Wow mnie przy wypisie mówili że jak w max 12-14 dni nie zejdą ti mam się do nich zgłosić.

Cytat:

hmm pyszności
U mnie pierś z kurczaka z mozzarela i pomidorem

Cytat:

Nie kupuj na zapas mleka. Zobaczysz jakkim ew będą w szpitalu dokarmiac.
Ja mam bebilom po futura czy jakoś tak

Cytat:
Napisane przez ania230 Pokaż wiadomość
U mnie również po wypiciu wody potrafi się pojawić.
Rennie jest zbawieniem

Też polecamm Renie.

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość
Ruchy czuje praktycznie tak samo.
Z tym ze wczesnej czulam glownie przy kosciach biodrowych z jexnej i drugiej strony. Teraz czuje czesciej nizej, w bozenie. I jak sie wypina to albo z jednej albo z drugiej strony pepka. Sama nie wiem

Ale mi ciezko stwierdzic jak jest ulozona, bo np. Bartek od 20 tyg byl glowa w dol i ja tez wtedy czulam ruchy tylko nisko, ponizej pepka i w bozenie, a nigdy nie dostalam kopa po zebrach

Usg mam w piatek.

Cytat:
Napisane przez olinka012 Pokaż wiadomość
Ja tez ogladalam.

Wysłane z mojego Y635-L21 przy użyciu Tapatalka
Dziewczynki po co Wy się meczycie takimi filmikami :P

Sophia Loren
Madzia9999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-28, 11:16   #4513
Weronia93
Rozeznanie

Zapomniałam napisać ze miałam wczoraj usg malutka wazy 2400 g jest za mała jak na swoj wiek ale może do 3000g dobije w dniu porodu lekarka co robiła usg powiedziała ze mam sie nie martwić chociaż chciała mnie dać do szpitala na kontrole ale jej powiedziałam Ze w poniedziałek mam swojego lekarza i czy on może za decydować no i stwierdziła ze 2 dni nic nie Zbawia a i tak jest weekend to mało co sie mną zajmą na ktg nic nie pokojacego nie wyszło wiec nie rodzę brak skurczy hehe śmieje sie ale mam uważać i żadnych buli nie bagatelizować bo mam założony fen krążek a czasem jak by sie zaczął poród a krążek nadal to mogę popekać nie rozumiałam jej tylko mnie nastraszyla ale w poniedziałek wypytam sie mojego gina

Edytowane przez Weronia93
Czas edycji: 2016-05-28 o 11:18
Weronia93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-28, 11:26   #4514
Cierpliwosc
Zadomowienie

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez Evelinke Pokaż wiadomość
Hej hej

Łooooo, nadrobiłam

Cierpliwość spóźnione, ale wszystkiego naj naj najlepszego

Veroniqe GRATULACJE Mamuśko !!!!
I witaj Lauro po drugiej stronie brzuszka, rośnij zdrowo

Nie cytuje reszty, wybaczcie, ale byłoby tego sporo

Temat szczepionek, dylemat - ale prawdopodobnie zdecydujemy się na zwykle szczepienia plus rota i pneumo.

Dziewczyny, ja mam się zgłosić do szpitala, ale mi gin nie wystawił skierowania, powiedział, że nie jest potrzebne, mam przyjść i powiedzieć, źe mam umówiony termin na cc.
Tyle dobrze, że moj gin jest w szpitalu ordynatorem i mam nadzieję, że nie będzie zadnych problemów.
Znajoma, która tez cc i ten sam gin, też nie miała skierowania.

Dziewczyny, ja też obawiam się o kp, ale dopuszczam do głowy myśl, że może być cieżko i wtedy trzeba podać mm, bo przecież lepiej nakarmić dziecko mm niż głodzić. Oczywiście mam zamiar walczyć o pokarm, ale mam nadzieję, że będzie jak u mojej siostry, miała 2 cc, i fakt mleko było po kilku dobach, ale za to pózniej karmiła długo i bez problemu

Ja wczoraj do późnego popołudnia, kiepsko się czułam, coś mnie muliło, słabo się czułam taka bez sił. I aż zła byłam na siebie, bo miałam plany a z tego wyszła.

Wszystkim, miłego i spokojnego weekendu
Dziękuję :-*
A co do Twoich wczorajszych planów i samopoczucia... mam to dziś:/ Miałam okna myć, szpinak mrozić, a na razie udało mi się tylko pranie zrobić i to małe, bo jakąś niemoc mam (i dziwne uczucie, że urodzę w poniedziałek, więc lepiej żebym te okna umyła..)

A co do kp czy nie kp, to indywidualna decyzja mamy, względnie rodziców i nic nikomu do tego i żaden ze sposobów karmienia nie jest gorszy, ot co!

Mi poprzednio w szpitalu nie pomogli z kp. Pomoc dostałam od siostry, która uwaga karmiła mm tzn. bliźniaków bardzo króciutko kp, a córkę 3 miesiące, ale w 90% odciąganym.
Ale to ona poleciła mi nakładki (bo mamy podobne piersi), a później jak byłam w domu i wpadła w odwiedziny, Sara płakała, siostra "daj jej cyca", ja "ale ona 10 min temu jadła", "no i co".
To "no i co" dało mi więcej wiedzy niż wszystko, co usłyszałam na Sr. Na początku przystawiałam małą jak tylko zakwiliła i sama decydowała czy chce cycusia czy nie, potem zaczela jeść bardzo regularnie co 2-2,5h, no a z czasem rzadziej
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-28, 11:33   #4515
majkela12
Zadomowienie

Hej, gratuluje wizyt, 3mam kciuki za kp, za szybkie wyjście ze szpitala i przede wszystkim za szybkie bezbolesne porody dzisiaj świętuje i uwaga wracamy do domu, to chyba najpiękniejszy prezent jaki mogłam sobie wymarzyc dzisiaj w końcu bedziemy w 5 miłego weekendu mamusie

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Stary 2016-05-28, 11:44   #4516
Cierpliwosc
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez majkela12 Pokaż wiadomość
Hej, gratuluje wizyt, 3mam kciuki za kp, za szybkie wyjście ze szpitala i przede wszystkim za szybkie bezbolesne porody dzisiaj świętuje i uwaga wracamy do domu, to chyba najpiękniejszy prezent jaki mogłam sobie wymarzyc dzisiaj w końcu bedziemy w 5 miłego weekendu mamusie

Wszystkiego najlepszego!

Ale wspaniały prezent Miłego świętowania całą rodziną!
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-28, 11:48   #4517
ania230
Zakorzenienie

Nie pojechaliśmy na plac bo pierw mam kupić doniczke

Tz odkurzyl i myje podłogi a ja mam leżeć i odpoczywać bo w nocy mnie bolało.
Na 14 idzie do pracy i moim zadaniem będzie tylko pranie zrobić i przygotować obiad na jutro.

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

Zamontowalismy przewijak na łóżeczko materac obleklam przescieradlem sprawdziliśmy misia szumisia do szafy schowalismy wieksze ubranka

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

Wyjde jak się zrobi chlodniej do lidla i upieke dzis buleczki. Bo mowie o nich a nic z tym nie zrobilam:/ Jedne zrobię puste inne z dżemem

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ----------

I umyje lodówke

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-05-28, 11:50   #4518
soffinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ania230 Pokaż wiadomość
Nie pojechaliśmy na plac bo pierw mam kupić doniczke

Tz odkurzyl i myje podłogi a ja mam leżeć i odpoczywać bo w nocy mnie bolało.
Na 14 idzie do pracy i moim zadaniem będzie tylko pranie zrobić i przygotować obiad na jutro.

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

Zamontowalismy przewijak na łóżeczko materac obleklam przescieradlem sprawdziliśmy misia szumisia do szafy schowalismy wieksze ubranka

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

Wyjde jak się zrobi chlodniej do lidla i upieke dzis buleczki. Bo mowie o nich a nic z tym nie zrobilam:/ Jedne zrobię puste inne z dżemem

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ----------

I umyje lodówke

Jak tam Ania? Lepszy dzis humor?
soffinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-28, 11:50   #4519
australia87
Zakorzenienie

Cytat:

Wszystkiego najlepszego! Super prezent, będziecie się w końcu mogli nacieszyć sobą

Ja chwilę pokręciłam się po kuchni i mam dosyć Przyszłam przycupnąć na chwilę i idę zrobić coś z ciastem francuskim, bo zauważyłam, że ma datę ważności do dziś Będziemy się dziś obżerać, bo w piekarniku już się szykuje ciasto bananowe

Aniu, minęły Ci już te sensacje żołądkowe?
Stary 2016-05-28, 11:52   #4520
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez soffinka Pokaż wiadomość
Jak tam Ania? Lepszy dzis humor?
Zdecydowanie tak

Jeszcze raz zdjęcia przegladne i może cos wybiore, ale mam jeszcze nadzieje ze uda mi się inne zrobić i bede bardziej happy

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-05-28, 11:53   #4521
soffinka
Zadomowienie

To to super głowa do góry
Ja jak cała ciąże sie trzymałam z huśtawka humorów to teraz jest masakra :/
soffinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-28, 11:57   #4522
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Aniu, minęły Ci już te sensacje żołądkowe?
Tak. Juz nic się nie dzieje
W nocy jak mnie brzuch bolal to Tz pytal od razu czy jest mi też niedobrze.
A mnie tak jak pisałam skurcz złapał ale minął.

Jabłka ani mleka na razie jeszcze nie spożytkowalam

---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

Cytat:
Napisane przez soffinka Pokaż wiadomość
To to super głowa do góry
Ja jak cała ciąże sie trzymałam z huśtawka humorów to teraz jest masakra :/
Ooo tak humory robią swoje

Tż wczoraj do mnie ze on grubo się będzie zastanawiał nad drugim dzieckiem bo nie wie czy da rade po raz drugi z moimi fochami i humorami
Chociaż chlop szczery

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-05-28, 12:21   #4523
__Veronique
Wtajemniczenie

Halo

Ja tak na szybciutko. U nas ok, kp powoli się rozkręca. Mnie się mleczko produkuje, tylko panienka mało ciągnie, chyba chce linie utrzymać taka smarkata i takie głupoty już jej w głowie ale próbujemy cały czas, przystawiam ją i jakoś to idzie. Mam nadzieję, że nie okaże się, że spadnie za dużo z wagi... W nocy piła bardzo ładnie i bardzo dużo, tylko potem jej się ulało
Z racji tego, że jest wcześniakiem, czeka ją usg główki i brzuszka.
Nie mogę się na nią napatrzeć jaka jest malunia i śliczniunia

Nie mam za bardzo jak was podczytywać, w każdej wolnej chwili śpię zerknęłam na pierwszą stronę, co się tak guzdracie??

No one's gonna take my soul away.
__Veronique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-28, 12:29   #4524
australia87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez __Veronique Pokaż wiadomość
Halo

Ja tak na szybciutko. U nas ok, kp powoli się rozkręca. Mnie się mleczko produkuje, tylko panienka mało ciągnie, chyba chce linie utrzymać taka smarkata i takie głupoty już jej w głowie ale próbujemy cały czas, przystawiam ją i jakoś to idzie. Mam nadzieję, że nie okaże się, że spadnie za dużo z wagi... W nocy piła bardzo ładnie i bardzo dużo, tylko potem jej się ulało

Nie mam za bardzo jak was podczytywać, w każdej wolnej chwili śpię zerknęłam na pierwszą stronę, co się tak guzdracie??
Ale fajnie się Ciebie czyta Ucałuj Laurę od cioteczek A Ty odpoczywaj jak masz tylko możliwość
Stary 2016-05-28, 12:29   #4525
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez __Veronique Pokaż wiadomość
Halo

Super ze u Was wszystko dobrze
Odpoczywajcie kobitki

My teraz czekamy która zacznie nowa rozgrywke

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-05-28, 12:37   #4526
PikPik09
Raczkowanie

Zjadlam potezna porcje arbuza rany kichsnego. A na obiad mam nic nie wymagajace danie bo sil nie mam dzis wcale. Palki z kurczaka z pomyslu na,taki w ziolach.ziemniaki z koperkiem i surowka cateringowa(synus uwielbia).i mam oochote na jakies pyszne ciasto takie wypasione....ohh
Stary 2016-05-28, 12:44   #4527
Honcia
Zakorzenienie

Majkela sto latek!!
Super, że możecie wrócić do domu

Honcia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-05-28, 12:47   #4528
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:

Cudowny prezent!
Wszystkiego najlepszego!
Daj znac jak dzieci zareagowaly na najmlodszego czlonka rodziny
Stary 2016-05-28, 12:57   #4529
ania230
Zakorzenienie

Majkela najlepszego

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-05-28, 12:57   #4530
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez PikPik09 Pokaż wiadomość
Sluchajcie dziewczyny.czy to normalne tez tak macie ze hmm no ...mam cos takiego ze bez potrzeby czuje parcie na stolec.wiem ze dziecko czuje juz bardzo nisko jakby prosto pod skora na kosci lonowej.bardzo dziwne uczucie.brzuch mi nie opadl,ale myslicie ze dziecko na tamta strone tez napiera? Non stop mam to uczucie a nasila sie przy zmianie pozycji.ogolnie boli mnie caly dol.bardzo nieprzyjemne az tak miesiaczkowo czasami.a dzis w nocy mialam taka zgage ze o spaniu nie bylo mowy.probowalam spac na siedzaco nic nie dalo. Siedzialam i kiwalam sie jak zebrak pod murem przysypiajac juz z braku sil.zasnela kolo 1.00 padam na twarz dzisiaj.
Też tak mam dziecko schodzi coraz niżej stąd ucisk na odbyt
Cytat:
Żyć nie umierać

Też tak uważam

U mnie dziś kasza gryczana z sosem z piersi kurczaka. Tylko nie wiem co dam jeszcze do sosu bo byłam na zakupach ale z małą i.nie chciało mi sie targac siatek nie ma moich rodziców i muszę zaglądać do babci, zrobiłam jej zakupy i doszłam do wniosku że starczy dźwigania
W lodówce znalazłam paprykę, mrożony kalafior i brokuł, coś z tego ukrece
Cytat:
U mnie w szpitalu dawali hipp i po wyjsciu ze szpitala takie mleko kupiłam w razie W. Otwarlam i resztę zmarnowalam- z kp się udało a mleko otwarte może stać chyba 2 czy 3 tyg. Dlatego teraz kupiłam małą saszetke bebilon 1 w rosmanie. Jak będzie trzeba więcej to dokupie. Ale mam nadzieję że się w ogóle nie przyda

Ja nie oglądam.porodów nie chciałam nawet dotknąć główki swojego dziecka jak wychodziła- położna mowila ze to mobilizuje do dalszego parcia. Ja tam nie potrzebowałm takiej mobilizacji mężowi też kategorycznie zabronilam tam patrzeć
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości