|
|
#121 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Grzywka
myślę,że w takiej gęstej grzywce na całe czoło wyglądałabyś super,bo masz wysokie czoło.
ewentualnie jeśli boisz się takiej zmiany to grzywka na bok,ale taka bardzo na bok,nie część (nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam ).ale to tylko moje zdanie,Ty możesz mieć inne.. ![]() Pozdrawiam.
|
|
#122 |
|
Przyczajenie
|
jesli tylko mielibyscie jakieś linki... albo zdjęcia takich fryzur byłabym wdzięczna. Tak owszem miałam grzwke na bok i półkole też
Teraz dla odmiany własnie chciałabym coś innego Wybredna jestem nie powiem
|
|
|
|
|
#123 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tyle że nie znalazłam żadnych zdjęć.. a przydałyby mi się do środy więc gdyby jakaś kobietka miała owe fotki- z chęcią pooglądam!
|
|
|
|
|
|
#124 |
|
Przyczajenie
|
Moje włosy są podatne na wilgoć. Kiedy pada deszcz lub jest wilgotno podwijają mi się końcowki. Na początku prostowałam włosy, ale tak je zniszczyłam że musiałam je ściąć aż o 10cm ,ale na szczęście znowu są długie i już ich nie prostuje,ale rano myje i suszę. Ostatnio ścięłam do brwi grzywkę. Jaki są dobre sposoby żeby się nie kręciła? ? Narazie ją prostuje, ale chcę przestać. Czy grzywki kręcą się tak mocno jak reszta włosów??
|
|
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
byl juz taki temat.
![]() ja polecam lakier. (glownie taft)
|
|
#126 |
|
Raczkowanie
|
Mam pytanie, czy ktoś mógłby mi doradzić, czy dobrze mi bedzie w grzywce ala Anna Mucha?? takiej na całe czoło. jesli bedzie ktos chętny do pomocy to wysle zdjęcie na maila, takie duze, zeby było dokładnie widac. dzieki z góry i nie pozwólcie mi długo czekac
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
Duduś dawaj to zdjecie!!!!
![]() pawiani@interia.pl
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
patqua-ja tez mam wloski falowane/krecone bardzo podatne na wilgoc i zdecydowalam sie na prosta grzywke na cale czolo. Poniewaz moja grzywka rowniez mialaby tendencje do skrecania,wiec by czuc sie pewnie prostuje ja po kazdym myciu i dodatkowo utrwalam lakierem. Wydaje mi sie,ze jesli chodzi o grzywke,to poniewaz regularnie ja podcinamy<ja co ok.3tygodnie>trudno o takie zniszczenia jak w przypadku regularnie prostowanych dlugich wlosow.
Mysle,ze najwazniejsze to zainwestowac w dobra prostownice i regularnie stosowac odzywki oraz prosdukty chroniace wloski przed wysoka temperatura. To czy grzywka bedzie sie skrecac zalezy jednak przede wszystkim od specyfiki twoich wloskow,ale przeciez zawsze mzoesz zaryzykwoac i tylko wysuszyc ja suszarka oraz utrwalic lakierem czy zelem w spray'u-jesli zadziala to masz rozwiazanie. |
|
|
|
|
#129 |
|
Rozeznanie
|
Mi też sięwydaje,że po nałożeniu bisilku i przejechaniu jej prostownicą nie powinna się kręcić.Tylko trzeba ją utrwalić lakierem.
|
|
|
|
|
#130 |
|
Przyczajenie
|
A ja mam pytanko: Dziewczynki jak układacie tego typu włoski bo ja już pojęcia nie mam co ze swoimi zrobić
|
|
#131 |
|
Raczkowanie
|
Pocieszę cię.
Długo zastanawiałam się nad grzywką do brwi, ale bałam się z powodu tendencji moich włosów do falowania, skręcania się i wszytsko co najgorsze. Ale pewnego dnia zdecydowałam się nad cichnięciem jej. Bałam się efektu jak diabli, ale po 1. - fryzura super, po 2. - włosy mi się wcale nie falują (tzn te długie tak, ale grzywka nie). I może nie jest idealnie prosta jak po prostownicy, ale naprawdę ok. Tak więc spróbuj. Ja prostuję ją czasem, jakieś 3 razy w tygodniu, albo jesli moje włosy po nocy są powywijane każdy w inną stronę, albo po prostu mam ochotę mieć idealnie proste. Wiec wszytsko zalezy od włosow, ale powinnaś spróbować ![]() Pozdrawiam
|
|
#132 |
|
Raczkowanie
|
ja sobie tak ścięłam włosy... i jestem zadowolona xD
Prostuję po każdym umyciu... (ok co 3 dni) I musze uważać jak śpię. bo jak zasnę na prawym boku to moja boska grzywka jest podwinięta tak, że nawet prostownica nie pomoże (troszke wilgoci i mam włosy we wszystkie strony xD ) A tak poza tym jest ok xD
|
|
#133 |
|
Raczkowanie
|
mam podobny problem...
wlosow staram sie nie prostowac calych tylko sama grzywke i podobnie jak dziewczyny prostuje ja co 3 dni albo wywijam tylko na szczote wielka okragla ![]() a jak wlosy maja tendencje do skrecania sie pod wplywem wilgoci to grzywka pierwsza zawsze bedzie sie falowac bo jest najkrotsza :P ja tam uzywam lakieru do wlosow taft i zelu do wlosow w plynie i jest elegancko
|
|
|
|
|
#134 |
|
BAN stały
|
Grzywka
Cześć dziewczyny! Zawsze mogę na was liczyc, wiec pisze. Otóż poszukuję zdjęcia na której dziewczyna by miała fryzurę z grzywką, ale z przedziałkiem z boku, może wiecie jaka?
Mam trójkątną twarz, chociaż nie bo brody nie mam wąskiej, ale czoło mam dość szerokie i wydaje mi się że pasuje mi grzywka. Chyba że uważacie inaczej piszcie. |
|
|
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
Poszukaj. Na pewno był już taki wątek. A już na pewno przewinęło się parę takich zdjęć w temacie "Pochwalmy się swoimi włosami" czy "Fryzury z grzywką".
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:47.

).

Teraz dla odmiany własnie chciałabym coś innego
Wybredna jestem nie powiem