|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2941 |
Konto usunięte
|
Dot.: Nasze frustracje seksualne, czyli zrzędzenie i gawędziarstwo level hard.
Thirky bój się błoga, Ty się w ogóle nie zabezpieczasz?!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2942 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Zapowiada się smacznie, jakoś dotąd tam nie zajrzałam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2943 |
on tired little feet
|
![]() ---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ---------- Stewardesa, zapisujemy się do gimnazjum wieczorowego? Dawaj, razem raźniej, może dobrniemy do średniej.
![]() |
#2944 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Przepiękne tłumaczenia, co to ludzie mogą mieć na myśli mówiąc coś chamskiego. Bo na pewno nie mają na myśli nic chamskiego. No nie, nie, nie, niemożliwe, poczciwe dusze przejęzyczają się tylko. Przecież jak się chce kogoś skomplementować, to się wali czymś w stylu "ależ masz wspaniałą dupę", "wyglądasz ślicznie", "niesamowita sukienka" a nie "ale masz dupę, szkoda, że moja taka obwisła", "ale jesteś ładna, ładnym to łatwiej, ech, nie muszą myśleć" czy "ooo, wreszcie ubrałaś się jak człowiek i fajnie wyglądasz". Przecież nie ma absolutnie żadnej potrzeby, żeby uzasadniać w stylu "ależ jesteś szczupła, pewnie żresz jak opętana, ale masz lepszą przemianę materii a ja nieeeeeeeee ![]() ---------- Dopisano o 00:43 ---------- Poprzedni post napisano o 00:40 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:47 ---------- Poprzedni post napisano o 00:43 ---------- Chociaż może faktycznie... tej złotej metafory z wózkiem kompletnie nie czaję, na żadnym poziomie. Czym, do cholery CZYM się różni przestawienie wajchy i zmienienie toru jazdy wagonika od zepchnięcia grubego faceta na tory? No czym?! Przecież w obu przypadkach działanie skutkuje śmiercią człowieka, któremu pierwotnie nie groziło żadne niebezpieczeństwo. ![]() Ja już nie mówię o zrozumieniu jaki to mogłoby mieć związek z aborcją, ale o co w ogóle chodzi w tym zasadzie i na jakiej podstawie te dwie sytuacje się od siebie różnią w jakikolwiek sposób? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2945 |
on tired little feet
|
Też mi "problem" z tym wagonikiem... odwieczny spór o wybor pomiędzy jednym zyciem a wieloma, po co ten wagonik i ta cała maskarada
![]() |
#2946 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Oj, humorystycznie tak tylko.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2947 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 01:11 ---------- Poprzedni post napisano o 01:11 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2948 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2949 |
on tired little feet
|
Adeedra,
Ahead, on the tracks, there are five people tied up and unable to move. The trolley is headed straight for them. You are standing some distance off in the train yard, next to a lever. If you pull this lever, the trolley will switch to a different set of tracks. However, you notice that there is one person on the side track. You have two options: (1) Do nothing, and the trolley kills the five people on the main track. (2) Pull the lever, diverting the trolley onto the side track where it will kill one person. Which is the correct choice? To było na stronie wiki do której leszy wstawił link. To ja już nie rozumiem. Dopiero przed chwilą zobaczyłam że Ty kopiowalas tam później co jest w polskiej wiki, nie wiem skąd te rozbieznosci. Albo faktycznie powinnam zainwestować w to gimnazjum.
I saw it first!’ squeaked Sniff, ‘I must choose a name for it. Wouldn’t it be fun to call it Sniff? That’s so short and sweet. Edytowane przez thirky Czas edycji: 2016-05-29 o 00:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2950 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:24 ---------- Poprzedni post napisano o 01:20 ---------- Cytat:
On dał to: Cytat:
---------- Dopisano o 01:29 ---------- Poprzedni post napisano o 01:24 ---------- Cytat:
Skopiowałam tylko link, bo już któryś raz z kolei mnie odsyłał do angielskojęzycznych źródeł "bo-po-polsku-nie-ma". Edytowane przez 201607040950 Czas edycji: 2016-05-29 o 00:26 Powód: meh, brzydki gif |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2951 | |
on tired little feet
|
Aaaaaaaaaaa to już rozumiem.
Znaczy dalej nie rozumiem. ![]() ---------- Dopisano o 01:35 ---------- Poprzedni post napisano o 01:32 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2952 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2953 |
on tired little feet
|
jaśniej proszę, z babą rozmawiasz
ok chyba się domyśliłam też mnie to... zdziwiło ![]() ---------- Dopisano o 01:43 ---------- Poprzedni post napisano o 01:42 ---------- imperialista powrócił tak btw
![]() |
#2954 | ||
Konto usunięte
|
Przegapiłam, że też wywąchałaś tego kwiatka:
Cytat:
Cytat:
![]() Straciłam nadzieję ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2955 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Wizażanki po prostu lubią jasne sytuacje. Najlepiej jakby od razu na pierwszym spotkaniu gość zwyzywał interesowne utrzymanki, prostytutki i wyrachowane cholery, łase na darmową kawę - wtedy od razu wiadomo, że ma się do czynienia z mężczyzną, który szanuje niezależne kobiety, które płacą za siebie. ![]() Tu też jest miło: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=238 Cytat:
![]() ![]() ![]() Może za mało uczucia mu okazywałyśmy? Podłamał się trochę jak Stewardesa zaczęła wypisywać jakieś bluźniercze bzdury o tym, że coś poza wyglądem może wpływać na atrakcyjność. Cytat:
![]() A Zev jęczy, jęczy, ale niby dalej podwala, i droczy się, cholera dobrze wie, że nie jest pasztet. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2956 |
on tired little feet
|
Kurna, zepsul nam się prysznic, w lazience ragnarök
![]() ![]()
I saw it first!’ squeaked Sniff, ‘I must choose a name for it. Wouldn’t it be fun to call it Sniff? That’s so short and sweet. Edytowane przez thirky Czas edycji: 2016-05-29 o 02:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2957 | ||||||
BAN stały
|
Cytat:
a faktycznym zaangażowaniem? Że im częściej występuje potrzeba mówienia o miłości, przyjaźni, integracji, to tym bardziej to jest wymuszone? Cytat:
Cytat:
A to nie był przykład w kontekście aborcja vs aborcja postnatalna (?!)? Albo chodziło o to, że gdyby ten płód leżał przed kobietą, to znacznie mniej kobiet byłoby skłonnych... Przerwać czynności życiowe? Pewnie żadna. Cytat:
Cytat:
![]() Bosz, nie rozumiem Was. Serio, nawet, gdyby wyglądał jak Khal Drogo... Cytat:
Nieee, on jest bardzo attention. Edytowane przez stewardesa Czas edycji: 2016-05-29 o 07:46 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2958 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2959 | ||||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Nie wierzę, że żadna. Cytat:
Cytat:
![]() Może tamto próchno sprawiło, że poczuł się wyjątkowy, a jak się okazało, że i tak ma stado próchen to przestało to na nim robić wrażenie? Cytat:
Nadal? Spodziewasz się, że zrozumienie się pojawi? ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Cytat:
To nie mogło być to... |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2960 | |||
Konto usunięte
|
Może szczęśliwie wyjdę jedynie z odmrożeniami.
Przeżyję? Hyhyh. Nie, nie jesteś zainteresowana takim obrotem sprawy. Ale żal pozostanie. Aha. To miłe. Pamiętaj, nie jestem taki zły jak Ci się wydaje. ![]() Maść, zobaczymy czy są efekty i dopiero wtedy zdjęcie. ![]() Nie mam takich fetyszy, nie martw się. Pożarcie to tak w przenośni. ![]() Cytat:
Najpierw zablokowany tyle tygodni a teraz jaka nagła zmiana! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No właśnie. Nie sądzę by było to normalne by robić sobie zdjęcie pałki i wysyłać obcej osobie. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2961 | |
Konto usunięte
|
Jestem gotowa trochę zejść z wymagań.
Zresztą ja to miałam ocenić w imieniu całej naszej społeczności, czy rzeczywiście najsłynniejszy penis wizażu jest tak beznadziejny, jak go nam tu właściciel zachwala. Chodziło o misję. Cytat:
Może jednak jakaś szczęściara go usidliła. A to mogłam być ja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2962 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
Przesadziłam. Ale niewielki odsetek. Ale wtedy bardziej i na serio i wtedy przyjął to do wiadomości. Cytat:
![]() tym bardziej ![]() U Thirky przyszło. Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2963 | ||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja żyję, a oglądałam dwa razy. (bo nie zrozumiałam za pierwszym) Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zawsze możesz być też gorszy niż następcy. ![]() Ano. Cytat:
![]() "Normalne" może i nie. Ale powszechne. Dobry dzień na portalu randkowym i można się doczekać nawet kilkunastu. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2964 |
on tired little feet
|
Stewardesa chodziło o odpowiedź wizazanki na C i z rocznikiem w nicku na rakotwórcza wiadomość o pokonywaniu trądziku
---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- nie wiem czemu ale jak czytam posty DE to jakiegoś takiego ślimaka widzę Anna widzę że masz go w przyjaciołach ![]()
![]() |
#2965 | ||
Konto usunięte
|
Przyszło, ale ona zastanawiała się który temat miałam na myśli, a nie co się kłębiło w głowach autorek.
Cytat:
Bo on taką czydziechę chciał: ![]() A ja nie wdając się w szczegóły - jestem do niej zupełnie niepodobna. ![]() ---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez 201607040950 Czas edycji: 2016-05-29 o 15:43 Powód: przebierając w słowach |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2966 | |
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ---------- Wiem, ale zawsze można mu dowalić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2967 | ||
Zakorzenienie
|
same dobre chęci to za mało.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2968 | |
on tired little feet
|
Wklejalam już linki.
---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- Cytat:
To jest tak smutne
![]() |
![]() |
#2969 |
BAN stały
|
Jak wierzysz, to nie jesteś z nami. Powinnaś zrobić laleczkę Voodoo i dźgać w penis.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2970 |
Konto usunięte
|
Dziewczynyy... ale się obłowiłam. Herbatę mi zrobił
![]() Jakby to się w restauracji działo, to i siedem złotych mogłaby kosztować. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:33.