Mamusie czerwcowe cz. 6 - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-05-28, 21:27   #4651
Cierpliwosc
Zadomowienie

Dot.: Mamusie czerwcowe cz. 6

Hej! U mnie burza krąży w koło i taka jestem wypluta jakaś. Ale z racji że trochę popadało, to dobrze że nie umylam jednak okien
Za to zmusiłam się do oberwania szpinaku, pokrojenia, zblanszowania i zapakowania w worki do zamrażarki

Przy okazji zrobiłam koktajl szpinakowy Mniam, mniam... A jeszcze nie tak dawno nie cierpiałam szpinaku

O i zerwałam dziś 4 pierwsze truskawki w ogródku Jest szansa, że jednak ich pojem przed porodem haneczko zdaje się Ty pisałaś, że cykasz się przed zjedzeniem truskawek. Moja rada: poczekaj jeszcze trochę aż będzie polski sezon na truskawki w pełni i kup gdzieś na ryneczku (nie w markecie), większa szansa, ze Hani nic nie będzie. Mam koleżankę, którą uczulają tylko te pierwsze i marketowe truskawki, z własnego ogródka może jeść czyli że ten syf, którym pryskają źle ja nią działa po prostu,a nie owoc.

paulinagm cudnie, ze jesteście w domu i super sobie radzicie. Nie miej wyrzutów z powodu smoczka! Sara miała do 10 miesiąca, kiedy sama wypluła i nie chciała więcej. KP nam to nie popsuło (karmiłam prawie 2 lata), ząbki ok (chodzimy do dentysty), mówi wyraźniej niż 2 lata starsza kuzynka. A i też wypluwała jak zasnęła na 100%.

Więcej nie będę się odnosić, bo mi się zwyczajnie nie chce-taki dzień. Idę prasować
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-28, 21:28   #4652
Madzia9999
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 6

Cytat:
Napisane przez australia87 Pokaż wiadomość
Myślę, że warto, bo nowy kosztuje ponad 500 z tego co kojarzę... A jaki masz teraz laktator, niezadowolona jesteś z niego?
Mam z,wypożyczalni tufi spectra 9 z zestawem osobistym. Coś ok 40zl za tydzień płacimy. A swój to zawsze swój.

Sophia Loren
Madzia9999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-28, 21:29   #4653
australia87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzia9999 Pokaż wiadomość
Mam z,wypożyczalni tufi spectra 9 z zestawem osobistym. Coś ok 40zl za tydzień płacimy. A swój to zawsze swój.
Aaaa, takie buty. To ja bym brała Bo myślałam, że masz jakiś i nie jesteś z niego zadowolona
australia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-28, 21:30   #4654
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Konto usunięte

Cytat:
Jasne. Jak na Medela to.dobra cena. I marka super, bierz

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-28, 21:30   #4655
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Paulinagm Pokaż wiadomość
ja się czuję bardzo dobrze. Trochę mnie czasem pobolewa rana po cc/macica sama nie wiem co - do domu wróciłam i jak tylko mały spi mam ochotę coś robić, pomóc TŻ sprzątać, poprasować itd ale staram sie oczywiście nie przesadzać
Dzis mamy trochę lepszy dzień (chociaz wolę nie zapeszac przed nocą) zapisujemy godziny karmienia i troche w sumie zmuszam mojego dzieciaczka, żeby jedno karmienie miał przynajmniej 30 min. On często przysypia, ja go budzę. No i dalismy mu kilka razy smoczek do ciumkania, za pierwszym razem czulam sie jak zla matka, ale jednak u nas chyba to działa... jak mi się wydaje.
Myślę, że mały się najada - jak pociumka 30-40 minut, potem widze, że juz nie chce jeść, trzymam go sobie jeszcze chwilę, przytulam i na prawdę nie chce jeść, to potem jak go odkładamy i zaczyna sie niecierpliwić dostaje smoczka, zasypia i spi 2-3 godziny bardzo spokojnie, fajnie, ten smoczek w pewnym momencie wypada a on dalej spi, więc mam nadzieję, że dobrze robię.
a dzisiaj pierwszy raz tak długo miał otwarte oczka, nie płakał, nie spał więc go tuliliśmy, nosiliśmy, mówiliśmy do niego, taka jakby nasza piersza rozmowa
Wczoraj w zasadzie dopiero odreagowałam niedzielne stresy, pogadaliśmy na spokojnie z mężem jak to było, po kolei a potem sie wypłakałam i juz mi troszke lepiej, całe szczęście wszystko sie dobrze skończyło
Bardzo dobrze ze dajsz smoczka
Tylko pozniej w pore trzeba odzwyczaic dziecko jesli za bardzo polubi

Ale jesli dziecko ma silny odruch ssania to smoczek jest wybawieniem.
u nas niestety smoczek nienzdal testu ( roznych firm) , Bartek nie akceptowal zadnego, plul, dlawil sie, prawie wymiotowal. I za smoczek robila mu moja piers. Wiec wisial dniami i nocami , glodny czy nie glodny
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-28, 21:31   #4656
haneczkab92
Ania

Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość
Hej! U mnie burza krąży w koło i taka jestem wypluta jakaś. Ale z racji że trochę popadało, to dobrze że nie umylam jednak okien
Za to zmusiłam się do oberwania szpinaku, pokrojenia, zblanszowania i zapakowania w worki do zamrażarki

Przy okazji zrobiłam koktajl szpinakowy Mniam, mniam... A jeszcze nie tak dawno nie cierpiałam szpinaku

O i zerwałam dziś 4 pierwsze truskawki w ogródku Jest szansa, że jednak ich pojem przed porodem haneczko zdaje się Ty pisałaś, że cykasz się przed zjedzeniem truskawek. Moja rada: poczekaj jeszcze trochę aż będzie polski sezon na truskawki w pełni i kup gdzieś na ryneczku (nie w markecie), większa szansa, ze Hani nic nie będzie. Mam koleżankę, którą uczulają tylko te pierwsze i marketowe truskawki, z własnego ogródka może jeść czyli że ten syf, którym pryskają źle ja nią działa po prostu,a nie owoc.

paulinagm cudnie, ze jesteście w domu i super sobie radzicie. Nie miej wyrzutów z powodu smoczka! Sara miała do 10 miesiąca, kiedy sama wypluła i nie chciała więcej. KP nam to nie popsuło (karmiłam prawie 2 lata), ząbki ok (chodzimy do dentysty), mówi wyraźniej niż 2 lata starsza kuzynka. A i też wypluwała jak zasnęła na 100%.

Więcej nie będę się odnosić, bo mi się zwyczajnie nie chce-taki dzień. Idę prasować
No właśnie mam swoje truskawki na ogrodzie kupnych bym nie chciała nawet, ale swoje..
Chyba zjem i poobserwuje.. dziekuję

Prasować o tej porze.. podziwiam:d

Link do materaca:
http://allegro.pl/hevea-materac-late...136780173.html

19.05.2016r.- narodziny Hani

"Jak na deszczu łza
cały ten świat nie znaczy nic a nic...
Chwila, która trwa
może być najlepszą z Twoich chwil..."

-35...28,4kg do celu

haneczkab92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-28, 21:32   #4657
madzius90
Zakorzenienie

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;61020806]Dziewczyny jak czujecie ruchy małych, np czkawki? Ja na dole ale tak bardzo po lewej stronie. A jak sie rozpycha to na boki, z jednej i drugiej strony. Niby leży główką w dół ale cos mi tu nie pasuje..

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE]
Czkawke na dole- tylko raz z prawej raz bardziej z lewej strony
A rozpchanie sie to tez raz z jednej raz z drugiej.
juz nie wiem jak to moje dziecko lezy w tym brzuchu

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-05-28, 21:34   #4658
australia87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość
Bardzo dobrze ze dajsz smoczka
Tylko pozniej w pore trzeba odzwyczaic dziecko jesli za bardzo polubi

Ale jesli dziecko ma silny odruch ssania to smoczek jest wybawieniem.
u nas niestety smoczek nienzdal testu ( roznych firm) , Bartek nie akceptowal zadnego, plul, dlawil sie, prawie wymiotowal. I za smoczek robila mu moja piers. Wiec wisial dniami i nocami , glodny czy nie glodny
Jak tu funkcjonować przy takim ssaku?
Stary 2016-05-28, 21:35   #4659
Madzia9999
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez australia87 Pokaż wiadomość
Aaaa, takie buty. To ja bym brała Bo myślałam, że masz jakiś i nie jesteś z niego zadowolona

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;61022076]Jasne. Jak na Medela to.dobra cena. I marka super, bierz

W takim razie biorę

Sophia Loren
Stary 2016-05-28, 21:36   #4660
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczynki laktator medela swing za 350,zl używany 2miesiące od znajomej warto nabyć?

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ----------

Ma jeszcze gwarancj.
jak będziesz go cały czas używać to warto

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
ania230 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-28, 21:36   #4661
Paulinagm
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość
haneczko zdaje się Ty pisałaś, że cykasz się przed zjedzeniem truskawek. Moja rada: poczekaj jeszcze trochę aż będzie polski sezon na truskawki w pełni i kup gdzieś na ryneczku (nie w markecie), większa szansa, ze Hani nic nie będzie. Mam koleżankę, którą uczulają tylko te pierwsze i marketowe truskawki, z własnego ogródka może jeść czyli że ten syf, którym pryskają źle ja nią działa po prostu,a nie owoc.
u nas na oddziale była taka specjalna pielęgniarka od laktacji, ktora mówila, że mamy jeść wszystko, tylko z umiarem. I żeby truskawki też jeść, tylko nie na początku sezonu, tylko poczekać na szczyt sezonu no i na pierwszy raz zjeść kilka sztuk a nie pół kilo.
Paulinagm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-28, 21:37   #4662
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez haneczkab92 Pokaż wiadomość
No właśnie mam swoje truskawki na ogrodzie kupnych bym nie chciała nawet, ale swoje..
Chyba zjem i poobserwuje.. dziekuję

Prasować o tej porze.. podziwiam:d

Link do materaca:
http://allegro.pl/hevea-materac-late...136780173.html
Jak swoje, nie pryskane to jak najbardziej

Tez znam chlopca ktory ma uczulenie jak zje te pryskane, kupne truskawki. Jak je swojskie jest ok takze nie uczula owoc a chemia ktora jest naszpikowany.

Dlatego tak sie ciesze ze my mamy tyle swoich warzyw i owocow , bez tej chemii
Stary 2016-05-28, 21:38   #4663
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
u nas na oddziale była taka specjalna pielęgniarka od laktacji, ktora mówila, że mamy jeść wszystko, tylko z umiarem. I żeby truskawki też jeść, tylko nie na początku sezonu, tylko poczekać na szczyt sezonu no i na pierwszy raz zjeść kilka sztuk a nie pół kilo.
u mnie na sr też tak mówiły położne wszystko ale w mniejszych porcjach i z umiarem

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-05-28, 21:41   #4664
ewka555
Zakorzenienie

Madzia ja bym brala laktator

Paulinagm nie obwiniaj sie tym smoczkiem Zuzia miała, w sumie tylko do spania albo do lekarza etc., na spacerach usypiala do spania, skonczyla roczek i zabrałam smoczka. I bez tragedii z reszta chyba Wam tu pisałam, jak odstawialam jej smoczek

Cierpliwość- ja tez jakas taka wypluta jestem ..to przez ta pogodę. A ze chce Ci się prasować to podziwiam..

---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

Fajnie Wam położne mowily, ja jak dostałam rozpiskę ze szpitala to myślałam ze śmiercią glodowa zejdę 😂

Dokladnie - tez znam kilka osób które uczulają te pierwsze truskawki.

Haneczko ja bym zjadła, ale dosłownie kilka, potem bym obserwowala i jak będzie ok to na drugi raz więcej
ewka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-28, 21:51   #4665
soffinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zebrah Pokaż wiadomość
Motylek- fajna ta ściana ceglana

Madziuś, Śliweczka- odpoczywajcie teraz, na pewno się wymęczyłyście

Soffinka ciekawe jak jutro na tej Komunii dasz radę Może prosto na porodówkę i to bez oleju rycynowego?

Ej a co tak nikt nie rodzi

Hahah to by było dopiero olej
narazie odpuszczam ..
Dam mu jeszcze tydzien czasu na wyjście
soffinka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-05-28, 22:12   #4666
fiazo
Zakorzenienie

Haneczka dzięki.

Przypomniało mi się... Pisałyście o wiesiołku. Ja biorę od 20tc 2x dziennie- zalecenie gin. Także nie zrobicie sobie krzywdy z taką dawką.

Jest tak gorąco że nie dam rady spać. Jeszcze synek zajął moje miejsce. Nie mam siły go przenosić. Śpię dziś w salonie.

W ogóle to mam dziś ubraniowego doła. Byłam z mężem w outlecie tyle fajnych rzeczy a ja nic sobie kupić nie moglam. Były ekstra spódnice ołówkowe, ktore uwielbiam. Mężowi kuliliśmy koszule w crop za 15zl.

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-28, 22:12   #4667
Asiek121
Zakorzenienie

mój tz uwaza, ze jak przyłoży głowe do dołu mojego brzucha to słyszy tetno Małej, i ze to na pewno nie jest moje bo za szybkie myslicie, ze to mozliwe?
Asiek121 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-28, 22:18   #4668
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
W ogóle to mam dziś ubraniowego doła. Byłam z mężem w outlecie tyle fajnych rzeczy a ja nic sobie kupić nie moglam. Były ekstra spódnice ołówkowe, ktore uwielbiam. Mężowi kuliliśmy koszule w crop za 15zl.
Kochana ja się zastanawiam w czym ja mam chodzić i w czym będę jak Malutka będzie na świecie.
Bo patrząc do szafy to wiem że w 3/4 rzeczy nie wejdę, wiec nie wiem jak to bedzie... bede w worku po ziemniakach chodzic

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-05-28, 22:21   #4669
Madzia9999
Zakorzenienie

Cytat:
Fajnie że miałaś taka położna na oddziale ja z,racji pobytu w niejako długi weekend nie miałam jak skorzystać z,poradni laktacyjnej ;(

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość
Jak swoje, nie pryskane to jak najbardziej

Tez znam chlopca ktory ma uczulenie jak zje te pryskane, kupne truskawki. Jak je swojskie jest ok takze nie uczula owoc a chemia ktora jest naszpikowany.

Dlatego tak sie ciesze ze my mamy tyle swoich warzyw i owocow , bez tej chemii
Takie swoje nie pryskane na pewno bym zjadła

Sophia Loren

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-05-28, 22:29   #4670
ania230
Zakorzenienie

Dobranoc

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-05-29, 00:53   #4671
Evelinke
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania230 Pokaż wiadomość
znakomite iiii naprawdę maślane

---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ----------

odpoczynek przed maratonem
Zrobiłam zdjęcie przepisu, może najdzie mnie wena

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;61020806]Dziewczyny jak czujecie ruchy małych, np czkawki? Ja na dole ale tak bardzo po lewej stronie. A jak sie rozpycha to na boki, z jednej i drugiej strony. Niby leży główką w dół ale cos mi tu nie pasuje..

Ja czkawkę czuję na dole, raz z lewej raz z prawej strony. A co do ułożenia to mała nie raz tak się poukłada że zastanawiam się czy ona ma kręgosłup z gumy albo jakąś ośmiorniczkę mam, bo tak się wypycha że też zaczynam wątpić w to, że ona główką w dół leźy
Albo nie raz mam wrażenie, że zwinie się w kłębek i leźy w samym dole podbrzusza, bo czuję wtedy taki mocny nacisk, napierania w tym rejonie.

Motylku pięknie urządzone poddasze
Moja koleżanka bliźniaki na poczatku miała w 1 łóźeczku i spokojnie się pomieściły

I przepraszam za moją pamięć, ale która z Was jest planowaną "cesarzową" 2 czerwca

Idę spać, spokojnej nocy

Aaaa, i ja mam materac z havea, znowu nie zakodowałam, która pytała

Evelinke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-29, 06:43   #4672
Radena
Zadomowienie

Cześć Dziewczyny właśnie wróciłam z karmienia,mała troszkę pociumkala i poszła spać. Mam już nawal, nie nadążam ściągać,karmić,myć i wyparzac laktatora. Używam nakładek silikonowych na brodawki jak przystawiam mała,bo moje są takie małe,że Baś nie umie ich łapać. Więc albo się uda i będę karmić z tymi nakladkami,albo będę odciagac cały czas. W ogóle mam małe przerwy między jedzeniem Basi,robię wszystko w biegu,na serio nie wiem jak to będzie jak wrócimy do domku. Nawet nie mam kiedy odespac porodu. Ale ogólnie nie jest źle,już jej nie naswietlaja w związku z zoltaczka, w dzień nie ma kroplowek nie mogę się doczekać,aż będzie ze mną w sali,ale to może jeszcze trochę potrwać. Idę jeszcze spać na pół godziny,a przed 9 znów karmienie.
Miłego dnia Dziewczynki może dziś jakiś dzidziuś będzie miał ochotę wyjść na świat?;-)
Radena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-29, 06:45   #4673
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Evelinke Pokaż wiadomość
Zrobiłam zdjęcie przepisu, może najdzie mnie wena

Ja czkawkę czuję na dole, raz z lewej raz z prawej strony. A co do ułożenia to mała nie raz tak się poukłada że zastanawiam się czy ona ma kręgosłup z gumy albo jakąś ośmiorniczkę mam, bo tak się wypycha że też zaczynam wątpić w to, że ona główką w dół leźy

Albo nie raz mam wrażenie, że zwinie się w kłębek i leźy w samym dole podbrzusza, bo czuję wtedy taki mocny nacisk, napierania w tym rejonie.

Motylku pięknie urządzone poddasze

Moja koleżanka bliźniaki na poczatku miała w 1 łóźeczku i spokojnie się pomieściły

I przepraszam za moją pamięć, ale która z Was jest planowaną "cesarzową" 2 czerwca

Idę spać, spokojnej nocy

Aaaa, i ja mam materac z havea, znowu nie zakodowałam, która pytała

Ja pytałam. Zastanawiam się tylko jak z ich twardością. Starszak ma z ikea do łóżka rosnącego z dzieckiem. Macałam jeden w hurtowni i byl strasznie miękki. Fizjoterapeutka mówiła że przy doborze jak naciśniemy ręką to nie powinna się zapadać.

---------- Dopisano o 07:45 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ----------

Ale miałam sny dziś porodowe. Zaczynam się bać bo zwykle w niedzielę się sprawdzają.

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-05-29, 06:49   #4674
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ania230 Pokaż wiadomość
Kochana ja się zastanawiam w czym ja mam chodzić i w czym będę jak Malutka będzie na świecie.
Bo patrząc do szafy to wiem że w 3/4 rzeczy nie wejdę, wiec nie wiem jak to bedzie... bede w worku po ziemniakach chodzic
Nie nastawiaj sie tak ja pokupywalam wieksze ciuchy zeby miec w czym chodzić po porodzie i mi sie nie przydaly. Na poczatku chodziłam w ciazowych a potem szybko wskoczykam w swoj rozmiar przed ciąża. Mam nadzieję że teraz tez tak będzie, a jak nie to się kupi jakies szmatki

Ja tylko mam nadzieher że ten cellulit zniknie bo wstydzę się swoich nóg. Pisalam wam że jest do kolan- juz jest do łydek w pierwszej ciazy tez miałam ale na posladkach. Tez zniknął. Teraz moje nogi to jakaś tragedia a przecież lato jest!

---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ----------

W nocy była burza, kiepsko spałam. O 1 obudziłam sie mokra, musiałam przebrać koszulkę. Potem tak grzmialo że mąż wstal i pozamykal okna.

Co tu tak cicho, wszystkie śpią?

41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-29, 06:58   #4675
australia87
Zakorzenienie

Ja dopiero się obudziłam

Evelinke, w pierwszym poście wątku są planowane cc, staram się wyłapać jak któraś pisze, żeby było wiadomo kiedy kciuki trzymać
Jeśli kogoś pominęłam, to się dopominać, bo ja czasem z telefonu piszę, ale tylko przy komputerze dopisuję te wszystkie rzeczy i może mi umknąć z pamięci przypadkiem co miałam dopisać
Stary 2016-05-29, 07:03   #4676
motylek1984
Zadomowienie

Hej, ja już nie śpię :-D wstałam z łóżka i przeniosłam się na kanapę do salonu przed tv. U nas piękna pogoda się robi, ale i tak będę siedzieć w domu, bo upały to nie moja bajka. Jadę tylko przed południem i mam nadzieję, że wrócę spowrotem do domu. Jutro jak dobrze pójdzie to będziemy mieć skończony 36tc, jupii, nie sądziłam, że wytrzymamy tak długo w trópaku.
Maria a u ciebie jak tam.??? Lekarze już mówią o jakiejś konkretnej dacie???
motylek1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-29, 07:06   #4677
olinka012
Zadomowienie

Ja wstaje tu o 5.30. Ide sie wykapac bo później kolejki . O 6 mierza mi z labolat.cukier. zaczeli sie zastanawiac czy ta cukrzyca byla wogole i lekarz pogratulowal mi prowadzenia bdb diety bo cala ciaza bez lekow anemii to cud tym bardziej że Michałek wszystko ze mnie wyssal.

Wysłane z mojego Y635-L21 przy użyciu Tapatalka
olinka012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-29, 07:13   #4678
motylek1984
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez olinka012 Pokaż wiadomość
Ja wstaje tu o 5.30. Ide sie wykapac bo później kolejki . O 6 mierza mi z labolat.cukier. zaczeli sie zastanawiac czy ta cukrzyca byla wogole i lekarz pogratulowal mi prowadzenia bdb diety bo cala ciaza bez lekow anemii to cud tym bardziej że Michałek wszystko ze mnie wyssal.

Wysłane z mojego Y635-L21 przy użyciu Tapatalka
Jak byłam w szpitalu, to też pobudka była o 5.30, mierzenie tętna, kąpiel i ktg. Mądra mamusia z ciebie, z Michałkiem napewno jest wszystko ok.
motylek1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-29, 07:45   #4679
Konto usunięte

Ania czy te buleczki są dobre jeszcze drugiego dnia?
Czy już następnego są twarde?
Bo te zajączki drożdżowe co robię na Wielkanoc nadają się do jedzenia od razu potem są twarde

Stary 2016-05-29, 07:52   #4680
kaska87
Zakorzenienie

meldujemy się z Michasiem ja dzisiaj się wyspalam ale w nocy jak Miki obudził się na picie (strasznie duszno u nas było mimo, że ciągle padało i była burza ) to zasnąć nie mogłam i się zaczynam stresować jak to będzie z dwójką

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości