![]() |
#2431 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIX
Znad ponalowania podłogi w pokoju (a najpierw skrzybanie szpachelka na kolanach bo od frezowania "ściany się zakurzą!" i koszenia trawy. Weekend u rodziców kurdeee
#2432 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Podziwiam! Każdego podziwiam, kto umie biegać, choć nie zazdroszczę, bo uważam, że to szkodliwe jest - przecież te wątpia w środku umocowane jakoś są i tak je trząść... no mnie to działa na wyobraźnię Cytat:
Diagnozy dentystów bywają skaranie różne - pani z NFZ powiedziała, że może mi w zębach podłubać za 1500zł a prywatny dentysta mojej Mamy zrobił mi piękne sztukowanie z wypełnieniem za 50 zł i dobrze jest Już je widzę, jak pełzną po domu, bielejąc w ciemności Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a ja się zastanawiam... kupić sobie Froide Lutka czy nie ![]()
![]() |
#2433 | ||||
BAN stały
|
To Ty kawę pijasz?!
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() "Wątpia", jak ja rzadko to słowo czytam/słyszę! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Powiem Wam, że o ile ja się trzymam (o dziwo!), tak starszy cały dzień płacze. I kot. Kot jest nieswój, osowiały jakiś, chodzi po mieszkaniu i psa szuka (a przynajmniej ja to tak odczytuję) ![]() Dobranoc ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2434 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2435 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. To ten podobny do Blood Concept A? Metaliczny? W trakcie remontu najwyraźniej tak. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2436 | |
BAN stały
|
Znad kawy (i jakiegoś takiego zamulenia)
![]() Cytat:
![]() --- Jeeezu, niech burza jaka przyjdzie, albo przynajmniej ulewa - duszno i sucho, niedobrze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2437 |
Nindżopesz
|
Macham znad najlepszego zakupu w tym roku - stojącego wentylatora ravanson
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2438 |
BAN stały
|
Redzia, graty!
![]() ![]() ![]() --- Alem się wystraszył przed chwilą! Palę sobie spokojnie na balkonie, gdy wtem nadlatuje szerszeń-gigant, miał dobre 5 cm długości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2439 |
niecnotliwa dziewica
|
Mnie wypłoszyła jakaś chmura, ale ją przewiało i się zastanawiam, czy nie pójść na drugą rundę. Ale jest obawa, że po tym piwie usnę i głupio tak, na trawniku. .
#2440 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Ja jeszcze kliknęłam używany aparat, taki sam jak mój stary ś.p. Dumałam nad czymś nowocześniejszym z Lumixów, ale spojrzałam na ceny i przestałam dumać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2441 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2442 | ||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2443 |
Panaroja
|
Snad majeranku
![]() Cieeeepłooooo ![]() ![]() ![]() Ale fakt , duszno i jakaś burza czy co by się zdała .
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2444 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2446 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Wczoraj mieszkanie odgruzowywalam, zeby dzisiaj miec luzik i sie byczyć ![]()
![]() |
#2447 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2448 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ropień i zapalenie okostnej ![]() a za godzinę do pracy trzeba, w dodatku koncert mamy ![]() mam nadzieję, że ketonal forte da radę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2449 | ||
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- Cytat:
![]() ![]() Nie mogłaś dostać wolnego? Bidula.... Skad sie przyplątało zapalenie okostnej i ropień? Zle leczony ząb?
![]() |
#2450 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niestety nie ma kto przyjść za mnie a i tak będę się równo męczyć niezależnie czy w domu czy w pracy no, ten jedyny kanałowo leczony, w ciąży, bez rtg, się czasem odzywa cały policzek mam spuchnięty, wyglądam jak po botoksie ![]() w dodatku bardzo miła lekarka twierdziła, że mam prawą górną ósemkę, którą wyrwałam z 7 lat temu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2451 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() No to cos spierniczyli ![]() Ząb da sie uratować,czy do resekcji raczej bedzie? Bo jakbyś miała puchnąć znowu to ryzyko. Ale ze nie wyrywali Ci tej ósemki do końca, czy wyrwali inny ząb, czy tez Pani liczenie sie Pomerdalo? ![]()
![]() |
#2452 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Antybioty i ujście na ropę są? Ketonal musi, przy ropniu wszelkie bez recepty są o kant tylka potłuc, nawet2 pyralginy naraz
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-05-28 o 17:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2453 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Niech Ci służy! ![]() Cytat:
![]() ![]() --- Burza co prawda bokiem przeszła, ale przynajmniej padało dobrą godzinę! ![]() A teraz jak cudnie na dworze! ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2454 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Artek? Jest metaliczny i ostry, ale w inny, sympatyczny sposób, ma w sobie jakąś optymistyczną chemiczną nutkę, jest, jakby to powiedzieć, ludzki. A AB nie był Cytat:
![]() Strasznie współczuję U nas nic bokiem nie przeszło, ale i tak ja i Gucio zdążyliśmy się pierwszy raz w życiu przespacerować na koniach ![]() Myślałam, że nie wsiądę, więc ns pytanie "Ty też pojedziesz?" odpowiedziałam dowcipnie "A macie drabinę?" - "A mamy!" co prawda były to 3 schodki, ale wystarczyło ![]() Nic się nie baliśmy!
![]() |
#2455 | |
BAN stały
|
Mam deża-wi
![]() Cytat:
nie mogłem się tu dostać... pisałem wcześniej,, edit: kisnę!!! XD oesu, jak w tanim horrorze klasy Y, czuję to, serio XD Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2016-05-29 o 05:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2456 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nimesil też dał radę na 12h, ale trochę się go boję Cytat:
![]() 2. kanałówka na oko była, bo w ciąży rtg się nie robi wydawało się ok, chociaż raz na 2 lata zabolał ale żaden nie chciał w nim kopać powalczymy, bo łatwo nie dam sobie niczego wyrwać, wolę cierpieć 3. cały czas się zastanawiam co tam zaszło parę lat temu poszłam z bolącą tą właśnie szóstką co dziś, do swojego ówczesnego denta. zarządził rwanie, a mnie tak bolało, że było mi wszystko jedno. zaraz po zabiegu pytam go co tam wstawiamy, a on, że ósemek się nie wstawia. myślałam, że szóstkę rwał, bo przestało boleć, a ten wyrwał ósemkę, bo ponoć uciskała i powodowała ból. pokazał mi ukruszonego zęba z wielkim krzywym korzeniem i dalej było ok, ból szóstki ustąpił. innych braków w uzębieniu nie posiadam a dziś się dowiedziałam, że mam tą ósemkę ![]() ale może się rypnęła ![]() Cytat:
![]() 2. na razie brak skutków ubocznych ja się zawsze zastanawiam czy ketonal czy ketanol jest poprawnie ![]() 3. też tak pomyślałam ![]() teraz mam lewą do rwania, może też odrośnie ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2457 |
BAN stały
|
Nie wiem, o co chodzi, ale nawet z zakładek mi bar wywaliło
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2458 |
Nindżopesz
|
Ty już nie pijesz!
Ja zresztą też nie, byłam pewna, że licytuję ten aparat a nie licytowałam... Co najbardziej prawdopodobne, to że sprzedawca zakończył przed czasem i mnie wywalił (bo wg mnie aukcja miała się skończyć o 19tej, a zakończyła o 13tej) bo mu nie pasowała niska cena. Tak więc łaski bez, Drogi Baru, co sądzisz o marce Fujifilm? A spamując o perfumach pragnę napisać, że znowu przeszłam na damską stronę mocy, pachnę ostatnio Dune, Magie Noire, Black Cashmere, i zanabyłam próbki Opium vintage i Safari, może mi się spodobają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2459 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() ![]() Może miałaś jeszcze "dziewiątkę"? ![]() Pytanie do włosomaniaczek: co się robi w przypoadku przeproteinowania włosów? Zaczęłam używać mleczka jedwabnego z BU i się zrobiły dziwne, to chyba to...
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2460 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Przepraszam, wiem, że to koszmar, ale to już granice absurdu ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Pomoże. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zazdrościmy Gryxowi deszczu ![]() ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-05-29 o 10:08 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:10.