Mamusie czerwcowe cz. 6 - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-05-29, 16:58   #4831
zebrah
Rozeznanie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 6

Dzanet- ale agentka z Zosi

Rafek też cuduje dzisiaj. W kościele wyłaził na konfesjonał i krzyczał, że się "powiada". Potem że chce siedzieć na krześle w jakże uroczych okrzykach na pół kaplicy "ja siedzę tu na pupie nie tatuś!", wyłaził na ołtarz i komentował że figury święte mają takie "kololowe ublanka". Akurat trafiliśmy, że mój kierownik z pracy też był na tej Mszy i patrzył co nasz młody wyrabia Teraz mąż pojechał z nim rowerem na wycieczkę- godzinka luzu
zebrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-29, 17:09   #4832
Asiek121
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie czerwcowe cz. 6

u mnie duchota taka, nie dość, że normalnie mi sie ciężko oddycha to co dopiero teraz, pogrzmiało pogrzmiało i tyle

a grazynke też ogarniam na czuja ale spod prysznica wychodze chyba bardziej zmęczona niż przed i też musze mieć z 4 dni odstępu bo inaczej za bardzo podrażnione
Asiek121 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-29, 17:12   #4833
motylek1984
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ania230 Pokaż wiadomość
co powiecie na taki kombinezon

Ładny, ale nie na moją figurę niestety :-( /już po porodzie oczywiście/.
motylek1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-29, 17:20   #4834
ania230
Zakorzenienie

Wyłączyłam allegro bo się wkurzyłam po co oglądać jak wiem ze i tak nie kupie

---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ----------

Cytat:
Napisane przez motylek1984 Pokaż wiadomość
Ładny, ale nie na moją figurę niestety :-( /już po porodzie oczywiście/.
oczywiście tylko po porodzie i pewnie za rok czasu

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
ania230 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-29, 17:30   #4835
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez zebrah Pokaż wiadomość

Rafek też cuduje dzisiaj. W kościele wyłaził na konfesjonał i krzyczał, że się "powiada". Potem że chce siedzieć na krześle w jakże uroczych okrzykach na pół kaplicy "ja siedzę tu na pupie nie tatuś!", wyłaził na ołtarz i komentował że figury święte mają takie "kololowe ublanka". Akurat trafiliśmy, że mój kierownik z pracy też był na tej Mszy i patrzył co nasz młody wyrabia Teraz mąż pojechał z nim rowerem na wycieczkę- godzinka luzu
HAha Rafek też udany

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-29, 17:31   #4836
ewka555
Zakorzenienie

Cytat:

Hahhahah to jest dopiero agent !

Ja jak bylam mala to ponoć jak machali kadzidłem, to krzyczalam na pól kościoła ze wychodzimy, bo tu śmierdzi 😁
ewka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-29, 17:36   #4837
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ewka555 Pokaż wiadomość
Hahhahah to jest dopiero agent !

Ja jak bylam mala to ponoć jak machali kadzidłem, to krzyczalam na pól kościoła ze wychodzimy, bo tu śmierdzi 😁
dzieci są przeuroczo szczere

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-05-29, 17:37   #4838
zebrah
Rozeznanie

Cytat:
Ja jak bylam mala to ponoć jak machali kadzidłem, to krzyczalam na pól kościoła ze wychodzimy, bo tu śmierdzi ��
Dzieci są szczere do bólu

Dzanet- równocześnie napisałyśmy
Stary 2016-05-29, 17:38   #4839
olinka012
Zadomowienie

Boze dzewczyny czekalam godzinę na ordynatora pod gabinetem
Poswiecil mi 20min!
Zapytałam czy moge dowiedziec sie o moj stan bo decyzje sa zmieniane bez mojej wiedzy.
Wszystko wiem
Sterydy mam podane dlatego bo mam ciaze donoszona ALE w cukrzycy czesto pluca nie sa rozwiniete. I dziwi sie dlaczego nie byly podane wcześniej. Jutro usg i zobacza jak waga dziecka

Wysłane z mojego Y635-L21 przy użyciu Tapatalka
olinka012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-29, 17:44   #4840
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olinka012 Pokaż wiadomość
Poswiecil mi 20min!
Zapytałam czy moge dowiedziec sie o moj stan bo decyzje sa zmieniane bez mojej wiedzy.
Wszystko wiem
Sterydy mam podane dlatego bo mam ciaze donoszona ALE w cukrzycy czesto pluca nie sa rozwiniete. I dziwi sie dlaczego nie byly podane wcześniej. Jutro usg i zobacza jak waga dziecka

☠☠☠☠a normalnie sobie w kulki lecą.. dziady! I jak ma się kobieta w ciąży nie denerwować :/

---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ----------

Cytat:
Dzieci są szczere do bólu
o tak i czasem za bardzo

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-05-29, 17:45   #4841
fiazo
Zakorzenienie

Olinka super że masz jakieś info

Ania mi się podobają takie kombinezony ale najpierw bym sprawdziła stacjonarnie czy pasują. Widziałam u sablewskiej w programie że dziewczyny były ubierane i super wyglądały, a tam mało kiedy patyczaki

Co do golenia to w wannie to dla mnie abstrakcja. Ostatnio odkryłam metodę na wc. Dwie ręce wolne, lusterko nie zaparowane, blisko do umywali. Mąż się śmiał jak mu powiedziałam ale dzięki temu ładnie ogarnęłam.

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-05-29, 17:55   #4842
australia87
Zakorzenienie

Cytat:

Hahaha cudny

Cytat:
Napisane przez Asiek121 Pokaż wiadomość

a grazynke też ogarniam na czuja ale spod prysznica wychodze chyba bardziej zmęczona niż przed
Mam to samo, masakra!

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
Co do golenia to w wannie to dla mnie abstrakcja. Ostatnio odkryłam metodę na wc. Dwie ręce wolne, lusterko nie zaparowane, blisko do umywali. Mąż się śmiał jak mu powiedziałam ale dzięki temu ładnie ogarnęłam.
Aaaa...! Sprytnie!

Zrobiłam sobie drzemkę, ale trochę krótszą niż planowałam, bo mnie dzieciory bawiące się pod moim blokiem na placu zabaw obudziły Wstałam taka wkurzona, a mąż do mnie, że my przecież też takiego krzykacza będziemy mieli... No fakt
australia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-29, 18:03   #4843
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Ania mi się podobają takie kombinezony ale najpierw bym sprawdziła stacjonarnie czy pasują. Widziałam u sablewskiej w programie że dziewczyny były ubierane i super wyglądały, a tam mało kiedy patyczaki
tylko stacjonarnie ciężko znaleźć i gdzie ja teraz z takim brzusiem bym mierzyła

---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ----------

Cytat:
Napisane przez australia87 Pokaż wiadomość

Zrobiłam sobie drzemkę, ale trochę krótszą niż planowałam, bo mnie dzieciory bawiące się pod moim blokiem na placu zabaw obudziły Wstałam taka wkurzona, a mąż do mnie, że my przecież też takiego krzykacza będziemy mieli... No fakt
mnie też czasami takie krzyki wkurzają ... ale trzeba sie zaczać przyzwyczajać

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-05-29, 18:05   #4844
Madzia9999
Zakorzenienie

Cytat:
Poswiecil mi 20min!
Wszystko wiem

Hm dziwne bo lezala ze mna dziewczyna ns sali cukrzyca i za mała waga,ciążą donoszoma i zero sterydow.
Czekaj spokojnie na usg

Australia Twoja mama dalej u Ciebie?

Habeczkab piękny opis porodu! Wzruszylam się i moje ciecie mi się przypomniało....
Ja swój stworze jak usiade do kompa.

Hania dalej średnio łapie cyca, odciagam mój pokarm i jej daję. Pokarmu mam dużo więc się najada spokojnie moim mleczkiem tylko z butli trochę mi z tym źle, Ale to nie moja wina że nie miałam pokarmu id razu po porodzie :/ Hania szybko pochlania jedzonko więc staram się być spokojna

Sophia Loren
Madzia9999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-29, 18:10   #4845
olinka012
Zadomowienie

Dziewczyny ordynator to taki panikarz ze az nie wypada. z wszystkimi tak robi. MASAKRA

olinka012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-29, 18:21   #4846
Madzia9999
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny ordynator to taki panikarz ze az nie wypada. z wszystkimi tak robi. MASAKRA

Szok ze ordynator w niedzielę jest na oddziale!

Sophia Loren
Madzia9999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-29, 18:25   #4847
haneczkab92
Ania

Cytat:
Haneczka przepiękny opis ! Czysta milosc !

Agusia fajnie ze sobie tak radzicie i malutka daje odpocząć

Zebrah u nas ogólnie wszystkie zęby to tragedia. I zazwyczaj idzie kilka na raz. W Wigilie jej wyszlo 4 czy 5zebow. Ale bardzo zle znosi, rzadkie kupki, stan podgorączkowy, katar.. Ale ta melisa to dobry pomysł, dzieki! Mam nawet taka granulowana dzieciowa "melisa z jabłkiem" bobovita- pewnie od groma tam cukru ale cóż. Bo mam tez zwykla herbatę melisę z truskawka ale czy nie będzie za mocna? Tyle ze będziemy ją razem pic, mloda ostatnio ma jakąś szajbę i ze smoka dawno nie pije, niekapkow nie ogarnia, swojego kubeczka doidy juz nie lubi i pije tylko z mojej szklanki. Dlatego przestalam pic czarna herbatę i rooibosa pije tylko w sumie

Nic nie mówcie, depilacja to jakas masakra Lusterka nie lubię bo i tak nic nie widze i paruje Wiec nigdy nie wiem jakie tam wzorki natworzylam

Współczuję tych wychodzących zębów. Moja siostra z drugim dzieckiem tak ma, że właśnie dużo na raz i bardzo się męczy przy tym maluch.
Ale za to widzisz, zawsze niespodzianka w grażynką

Cytat:
Ewka, ja bym spróbowała tą normalną melisę- tak pół kubka. Zobaczysz, czy reaguje na to- zaszkodzić na pewno nie zaszkodzi. A od herbatki z cukrem, to jeszcze gorzej wścieknięta będzie. Małe dzieci często tak reagują na nadmiar cukru- no chyba że są przyzwyczajane od maleńkości. Ostatnio widziałam taką scenkę z na oko 8-miesięczną dziewczynką w wózku, która wcinała "Grześka XXL" U nas fajny był kubek z rurką z Canpola. Do dzisiaj używamy.
maskara!;/

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;61043981]Ja też na czuja sie gole. Pomysl z krzesłem niezły, niestety u mnie się nie zmieści.

Co za dzień! Co chwilę pada. Młoda wymyśla coraz to ciekawsze zabawy. Zdążyła już od rana zepsuć kran, wyrwac lampkę ze ściany, wrzucić szczoteczke do zębów do umywalki (pod spodem są takie dziury nie wiem po co i tam ją jakimś cudem wepchnela ) rozniesc formy do pieczenia z,szuflady pod piecem. Aż się boję co będzie następne

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE]

Pomysłowe dziecko!

19.05.2016r.- narodziny Hani

"Jak na deszczu łza
cały ten świat nie znaczy nic a nic...
Chwila, która trwa
może być najlepszą z Twoich chwil..."

-35...28,4kg do celu

haneczkab92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-29, 18:26   #4848
Weronia93
Rozeznanie

Witam sie ja juz po chrzcinach jestem padnięta :€ leżę teraz z nogami do góry przed samym wyjściem zwymiotowałem w kuchni nie wiem czemu i co chciałam to posprzątać to znów no i wysZlo ze tż musiał posprzątać niestety nie dałam rady zdążyć do wc nagle mnie dźwiglo

Cytat:
Dziewczyny właśnie się dowiedziałem ze mam miec sterydy i wcześniej rozwiazana ciążę jestem cala w nerwach!!!!! Ja chce mojego lekarza!!!!

Nie denerwuj sie bo zaszkodzisz bardziej dziecku sterydy mu w niczym nie zaszkodzą a wręcz pomogą a poród może nie bedzie tak szybko mam taka nadzieje

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
no chyba nie ja wolę urodzić po terminie, ale nie mieć cc no, ale zobaczymy jak się to ułoży, w sobotę mam wizytę jeszcze resztki nadziei, że się młody przekręci główką w dół poza tym zaczynam się lękać jak to będzie z dwójką
Mam nadzieje ze wszystko pójdzie po twojej myśli

Cytat:
Mi spuchły same stopy- mam słabsze czucie w palcach. Drętwieje mi noga lewa od wczoraj więc pewnie słabszy przepływ limfy też przez ucisk Leosia+ upał.
Ale nastraszyłaś chłopa Będziesz miała ryby do patroszenia, czy mąż patroszy? Bartuś pewnie zadowolony ze spacerku Ja Rafkowi dzisiaj dam na taras miskę z wodą do taplania.

Weronia a masz ciśnieniomierz? Zmierz sobie ciśnienie tak z ciekawości, dobrze Ci Motylek poradziła.

Ewka a to zęby idą?
Olinka, jaki jest powód napisz nam coś więcej? Robili USG znowu? Michałek nie rośnie? Nie denerwuj się- już masz dobry tydzień na rozwiązanie ewentualne. A może lepiej dzieciaczka podtuczyć na mleczku poza brzuchem. Wspieramy Cię
Tak mam i jak narazie jest dobry nie jest za wysoki jedynie ciagle niski ale to może dlatego ze wymiotuje jedynie co rozciągnie mam wysoki puls 120 twierdza lekarze ze taki mogę w ciąży mieć :/

Cytat:
Napisane przez agusiia69 Pokaż wiadomość
Od wczoraj jesteśmy w domu z Kingusią
Super w domku najlepiej życzę wam powodzenia

Cytat:
Napisane przez kanwa Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Meldujemy się po piątkowej wizycie.
Idka jest maleńką kruszynką i waży wg usg 2200 g ale lekarka mówi że jest w normach więc ja nie rozumiem czemu u Ciebie Olinko taki alarm.Skoro Ty jesteś drobna to Michał przecież może tyle ważyć.Tym bardziej że przybiera.I po co go wcześniej wyciągać z brzuszka.
Łożysko mam już 2 a nawet 3 stopnia.Oddałam Gbsa do badania.
Lekarka powiedziała że najlepiej żebym jeszcze tak 2 tygodnie wytrzymała z porodem. Szyjkę mam skróconą(ale tylko badanie ręczne) ale rozwarcia nie ma jeszcze.
Poza tym kiepsko się czuje.W piątek nie mogłam jeść tak mi było niedobrze i słabo mega.U lekarza miałam puls ponad 100 a czułam się mega ospała.Lekarka aż pytała czy nie mam kołatania serca przy takim pulsie.Ciśnienie w normie 120/80.

Dzięki dziewczyny za pamięć.
Nie pisałam wcześniej bo całą sobotę byłam w trasie.Byliśmy odwiedzić grób babci która zmarła 23.05 i cioci która zmarła 13.03.Nie byłam na potrzebach ze względu na Idę w brzuszku więc musiałam w końcu pojechać.Mega już mnie męczą takie wycieczki.Cały wieczór twardnial mi brzuchol i troszkę pobolewało podbrzusze.
Mi zaś mówią ze moje dziecko jest bardzo małe z waga 2400g wiec kasy lekarz mówi co innego narazie mój lekarz prowadzący narazie rownież gada ze to nic niepokojącego jedynie ze bedzie drobnym dzieckiem a zaś w szpitalu chcą mnie zostawić z powodu tej wagi :/

Cytat:
Napisane przez masuriangirl Pokaż wiadomość
Dzień dobry w tę upalna niedzielę
Melduję, że u mnie po piątkowej wizycie wszystko w porządku, Olek waży ok. 3400. Jest już bardzo nisko, ale szyjka ciągle długa... Od wczoraj jesteśmy w 40 tygodniu, ciekawe Oluś zdecyduję się opuścić swój dotychczasowy domek do piątku. Bardzo sobie tego po cichutku życzę, może spełni mamy życzenie... ale niestety na razie objawów porodu brak.

Olinka nie denerwuj się, skonsultuj się ze swoim lekarzem, może takie rozwiązanie jest konieczne?

Udanej niedzieli wszystkim Mamusiom - i tym z Maluszkami już po drugiej stronie brzuszkow i tym e dwu- i trojpakach :-*
Super Olek nam tu rośnie mam nadzieje ze zrobi Ci niespodziankę i urodzi sie w dzień dziecka hehe
Stary 2016-05-29, 18:26   #4849
australia87
Zakorzenienie

Madzia, mama pojechała w czwartek Trochę smutno, ale z drugiej strony trochę się ucieszyłam Chociaż nie było tak źle, bo np. pochwaliła mnie za porządek w kuchni! Czego jeszcze w życiu z jej strony nie doświadczyłam - zawsze jak przyjeżdżała to dopóki jej porządnie nie zwróciłam uwagi, to przestawiała wszystko po swojemu, zwłaszcza w kuchni właśnie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-05-29, 18:29   #4850
zebrah
Rozeznanie

Cytat:
Olinka lepszy panikarz, niż taki ordynator co ma wszystko w d i ma na wszystko czas. Ja się napatrzyłam przez miesiąc w Rzeszowie ile przypadków gość przespał i dziewczyny rodziły dzieci które ledwo odratowali. Nie będę opisywała, bo szkoda straszyć. Gość zwlekał ze wszystkim- po czym wszystkie trudne przypadki pociął CC 2 dni przed swoim urlopem (super kryterium kwalifikacyjne do CC nie?). Te sterydy może nie zaszkodzą grunt, że jutro wkracza do akcji Twój lekarz.
Stary 2016-05-29, 18:31   #4851
motylek1984
Zadomowienie

Olinka, dobrze, że dostaniesz te sterydy, napewno nie zaszkodzą, a mogą pomóc.
Dziewczyny, mimo że w szpitalu takie paskudne jedzenie, to mi hemoglobina po tym jedzonku wzrosła z 11.2 na 11.7, badania robiłam 3 dni przed szpitalem i 2 dni po, więc to napewno to jedzenie. A od początku ciąży z badania na badanie mi systematycznie spadałam.
motylek1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-29, 18:36   #4852
ania230
Zakorzenienie

Ja znowu glodna :/

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-05-29, 18:38   #4853
fiazo
Zakorzenienie

Ania wczoraj widziałam w mohito ale jak piszesz , z brzuszkiem nie da rady

Madzia najważniejsze że je chętnie. W SR najbardziej doświadczona położna mówiła że udało sie dziewczynie po miesiącu zacząć kp. Jak wyjdzie. Nie dołuj się. Budujemy sobie w głowach wizje a potem jak nie wychodzi to mamy doła. Sama tak miałam.

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-29, 18:38   #4854
haneczkab92
Ania

Cytat:
Napisane przez kanwa Pokaż wiadomość
Haneczko♡♡ cudny opis♡♡

A zapomniałam żeby mi dopisać wizytę kolejną na 15.06

U nas do 15 chmurki i deszczyk a teraz piękne słońce.
Ukrywam się w domu z piesą a mężu poszedł na motor
Jak wróci pewnie pojedziemy posiedzieć jeszcze na dworze

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Madzia9999 Pokaż wiadomość
Hm dziwne bo lezala ze mna dziewczyna ns sali cukrzyca i za mała waga,ciążą donoszoma i zero sterydow.
Czekaj spokojnie na usg

Habeczkab piękny opis porodu! Wzruszylam się i moje ciecie mi się przypomniało....

Hania dalej średnio łapie cyca, odciagam mój pokarm i jej daję. Pokarmu mam dużo więc się najada spokojnie moim mleczkiem tylko z butli trochę mi z tym źle, Ale to nie moja wina że nie miałam pokarmu id razu po porodzie :/ Hania szybko pochlania jedzonko więc staram się być spokojna

Rozumiem Cię doskonale. Ja powoli się zaczynam godzić z tym, że moja Hania cyca już nie złapie. Ale dzięki temu wiem, ile zje, ile pośpi mniej więcej
Podejdź do tego na spokojnie, ważne, że je Twoje mleczko
A powiedz mi ile Twoja Hania zjada?

19.05.2016r.- narodziny Hani

"Jak na deszczu łza
cały ten świat nie znaczy nic a nic...
Chwila, która trwa
może być najlepszą z Twoich chwil..."

-35...28,4kg do celu

haneczkab92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-29, 18:42   #4855
australia87
Zakorzenienie

Tak odnośnie pakowania się do szpitala:

Stary 2016-05-29, 18:47   #4856
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Ania wczoraj widziałam w mohito ale jak piszesz , z brzuszkiem nie da rady

Madzia najważniejsze że je chętnie. W SR najbardziej doświadczona położna mówiła że udało sie dziewczynie po miesiącu zacząć kp. Jak wyjdzie. Nie dołuj się. Budujemy sobie w głowach wizje a potem jak nie wychodzi to mamy doła. Sama tak miałam.
Bardzo rzadko chodzę do galerii. Odpuscilam. Może kiedyś jeszcze kupie.

Tez tak uwazam. Ze nie można za szybko rezygnować. Pewnie sama bede się Wam zalila ale nie odpuszcze do samego końca.

---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ----------

Jak nie lubię konserwy tak jem kanapki z nią i z musztarda

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-05-29, 19:07   #4857
201711281320
Konto usunięte

Haneczko, Madziu jeżeli chciałybyście spróbować przejść z karmienia butlą na pierś to może mogłyby Wam poradzić wizażowe dziewczyny, które udzielają się na wątku "Karmienie piersią- wątek wsparcia". Wiem na pewno, że jest tam jedna z mam styczniowych, która urodziła wcześniaka i chyba po miesiącu karmienia z butli udało jej się przejść zupełnie na kp. Jest też mama, która karmiła z butli swoim odciąganym przez 2,5 roku W ogóle dużo różnych dziewczyn z różnymi doświadczeniami. Czasem warto poprosić o radę

Ja kupuję tę książkę- akurat jest w promocji
http://aros.pl/ksiazka/po-prostu-piersia
201711281320 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-29, 19:08   #4858
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość
Twoja Niezpodzianka jest chyba najbardziej wyczekiwanym dzieckiem na naszym watku

---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

O losie maja pomysly te dzieciaki, nie ma co

hahaha bo chyba o tym wie, bo buduje napięcie.:p Chociaż do terminu zostało mi kilka dni.

Cytat:
Poswiecil mi 20min!
Wszystko wiem

dobrze ze pogadal z Tobą i cos Ci powiedzial. Moze lepiej na zas panikowac.

Cytat:
Napisane przez Madzia9999 Pokaż wiadomość
Czekaj spokojnie na usg

Karmisz swoim i masz pokarm! To spory krok! wiec nie czuj sie z tym.źle. przyjaciela zona po miesiacu przeszla na cyca, a inna kolezanka ponad 2lata odciaganym karmiła wazne ze swoje dajesz, nie martw sie, tylko ciesz ze mleczarnia dziala)

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-29, 19:09   #4859
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sliweczka85 Pokaż wiadomość
Ja kupuję tę książkę- akurat jest w promocji
http://aros.pl/ksiazka/po-prostu-piersia
wczoraj własnie myślałam o tej książce

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-05-29, 19:09   #4860
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

AUSTRALIA hihi.. nie znoszę jak ktos mi.cos przedstawia:p dobrze ze Cię pochwalila

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości