|
|
#961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony 2015 cz. 5
za 2 tygodnie sie przeprowadzamy. za poltora tygodnia (na 90%) zaczynam szkolenie. tyle sie dzieje <olaboga>
|
|
|
|
#962 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj miałam błyskawiczne zakupy, ale jak dobrze już wiecie- bardzo udane
. Dorwałam TĄ szminkę , a wracając aż z chęcią (mimo, że już nie powinnam) wpadłam do tkmaxx i znalazłam idealny krawat dla M . No to mu kupiłam na nadchodzące wesela- czarny, jedwabny, wąski- idealny . No i.....właśnie zamówiłam tą kiecę, co pokazywałam na FB!
|
|
#963 |
|
Zakorzenienie
|
Magda kiecuszka jest świetna
Bazgram z telefonu. |
|
|
|
#964 |
|
Zakorzenienie
|
Magda kiecy zazdro
My dzisiaj po intensywnym dniu usiedliśmy Byliśmy u chrzestnej TŻ na obiedzie, potem szybko do domu bo mieli przyjechać znajomi przejazdem a od naszego wesela się nie widzieliśmy i usmażyłam placuszki z jabłkami i posiedzieliśmy sobie bardzo miło było a teraz TŻ robi sobie kolacje bo mi się nie chciało go obsłużyć :P
|
#965 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
swoją drogą.... nie widziałyście może w jakimś sklepie czarnej, lakierowane kopertówki, najchętniej skórzanej? (ale nie skórzane też rozważam, jeśli bym nic w skórze nie znalazła) Zupełnie nie wiem, gdzie w PL sklepach szukać takich (patrzyłam już online na Gino Rossi, Kazar, Wittchen, Venezia, Badura, Ryłko, Wojas, ale lakierowanych jest nie wiele).
|
|
#966 |
|
Zakorzenienie
|
Magda polecam parfois, mają duży wybor, ostatnio sie tam przymierzalam do czarnej wieczorowej
maja tez sklep online
|
|
|
|
#967 |
|
Zakorzenienie
|
Magda- Kazar, ale cena zabija
http://m.kazar.com/pl/sklep/8873-cza...656-18-00.html Dobra- widzę, że Kazar patrzyłaś
Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie. — Jan Paweł II Edytowane przez gr8ania Czas edycji: 2016-05-29 o 19:37 |
|
|
|
#968 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękiCytat:
|
|
|
#970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i w sumie od dobrych 2-3 lat "marzy mi się" czarna, lakierowana, skórzana kopertówka . 2 lata temu miałam w ręce idealną, ale przez cenę miałam wątpliwości i w końcu nie kupiłam.... a teraz to i nad ceną bym się nie zastanawiała, bo już wiem, że takie koło 3-4 stów trzeba liczyć... ale teraz nie widzę idealnej...
|
|
|
#971 |
|
Zakorzenienie
|
ale jest super w polsce!!
znajomi, sprzatanko, seriale, zakupsy madzia idz do tkmaxx moze akurat ![]() a sukienka super!! wyciecie plecow ekstra!! <3
|
#972 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio usłyszałam ze dobieranie torebki do butów stało się passse
Moim zdaniem skóra nielakierowana jest bardziej praktyczna ale... jeśli marzy Ci się od kilku lat właśnie lakierowana to... marzenia są po to by je spełniać
|
|
|
|
#973 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Ahha! trochę się bałam tego wycięcia, ale jest dość wysoko mimo wszystko i ogólnie bardzo mi się podoba, więc Cytat:
No i jasne, wiadomo, że nielakierowana praktyczniejsza - no ale nie wiem czemu, jako elegancka mi się ta lakierowana zamarzyła . Na codzień mam skórzane nielakierowane . W zasadzie to te buty i jedne eleganckie baleriny to moje jedyne lakierowane rzeczy chyba
|
|
|
#974 |
|
Zakorzenienie
|
wg mnie ta zasada oznacza 'nie musza pasowac' a nie 'niemodnie jest jak niepasuja;
jak zakladasz pomaranczowe buty nie oznacza ze masz miec pomaranczowa torebke...aczkolwiek jak wezmiesz to spoko ![]() kiedys zmieszanie kolorow bylo nie do pomyslenia, teraz jest ok ![]() ja sie czaje na to: z jakies okazji (koniec remontu ) sobie kupie <3http://www.aliexpress.com/item/2015-...999.297.6LELu4
|
#975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to już teraz Ci się należy! korzystaj Pani!
|
|
|
#976 |
|
Zakorzenienie
|
Vive wygrało LIGE MISTRZÓW!!!!!!!!!
|
|
|
|
#977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#978 | |
|
Zakorzenienie
|
to raczej na okazje typu Xmass party sluzbowe, na ktore z pokoju hotelowego schodzi sie na sale bankietowa wiec jedyne co biore to puder i pomadke
![]() laski w ogole!!! WYGRALAM WALKE Z NAKLEJKAMI NA OKNACH! (jak pamietacie, pytalam pare dni temu o to...) wtedy przeszukalam CALY net i wyszlo ze rozpuszczalnik do wyrobow akrylowych najlepszy... w trojke chodzilismy w kolo domu namaczajac te naklejki (na 15min trzeba bylo zostawic, ale bylo tak cieplo ze po 2 min bylo suche..;/) pozniej proba zdzierania...po 2mm po bokach odchodzilo...i dawaj od nowa kazda szmate i od okna do okna.. nagle przychodzi jakis facet mowi ze mieszka za plotem 3 domy obok i zona widziala jak walczymy i kaza mu przyjsc z tym,,,,i dal nam mini skrobaczke (jak do kuchenek elektrycznych takie metalowe) ale z prze-cienkim tym ostrzem,,, w 15 min zdjelysmy prawie 20 naklejek ![]() zastanawiam sie ilu jeszcze sasiadow nas obserwowalo ![]() ![]() no i jakby ktoras sie zastanawiala: jest do naklejek metalowa skrobaczka ktora nie niszczy okna (bo jak googlowalam to nigdzie na to nie trafilam, ze cos takiego jest, tylko ludzie radzili podgrzewac, wd40, rozpuszczalnik itp, itd...) (przykladowy link: http://allegro.pl/skrobak-noz-do-usu...670188111.html)---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Cytat:
jeszcze tylko mam mozliwosc wydania troche 'od taty na urodziny; bo wciaz nie wiem co chce ale chyba stanie na pedzlach do makeupu
|
|
#979 |
|
Zakorzenienie
|
Sq właśnie o takiej metalowej skrobaczce Ci pisalam
|
|
|
|
#980 |
|
Zakorzenienie
|
Po dwóch dniach "wolności" w koncu zebrałam sie w garść i.... sprzątam :P. Zrobiłam dzisiaj bilans, co tam planowałam zrobic w weekend i wyszło mi na to, ze prawie nic nie zrobiłam, poza zakupami :P, a zostało mi tylko jutro...
Ale dostałam schizy przed chwila. Przeglądam internety i widze artykuł "tragiczny bilans długiego weekendu", no i czytam, a w rogu pojawia sie powiązany artykuł "3 osoby zginęły w wypadku pod XYZ" (gdzie XYZ to miejscowość, z której sa znajomi i u których dzisiaj M był). Takich ciar i nagłych łez w oczach z przerażenia to chyba nigdy nie miałam. W tym momencie w rogu pojawił sie kolejny artykuł powiązany "zginał motocyklista pod ABC" (gdzie ABC to miejscowość pod Tarnowem, często przez nas uczęszczana, a mój Brat jeździ na motorze i był na weekend w domu)... Ale schiza mowie Wam. Pomiędzy tymi artykułami zdążyłam napisać do M i na szczęście od razu odpisał. A z motocyklista, dzisiaj rozmawiałam z Rodzicami i widziałam Brata na wideorozmowie plus akurat motor zostawił w domu wyjeżdżając wieczorem, wiec szybko sie uspokoiłam. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#982 |
|
Zakorzenienie
|
Ależ ja nie mówię absolutnie, że to źle jak są buty i torebka w tym samym kolorze
Teraz jest to bardziej dowolność w dobieraniu kolorów, kiedyś to kupując buty kupowało się od razu torebkę w tym kolorze ( i vice versa) Dzisiaj jak ktoś ma dodatki w innych kontrastowych niekiedy kolorach to nie wzbudza to większych emocji To tak jak z kolorami na paznokciach. Kiedyś tylko wszystkie w jednym kolorze, jak zaczęła się moda na jeden paznokieć w innym kolorze to wzbudzało to zdziwienie i pytania "czy lakieru zabrakło", a teraz...można mieć całą paletę kolorów, niekoniecznie z tej samej grupy kolorystycznej i nie wzbudza to zdziwienia ![]() Uff, mam plan działania na jutro, w sensie plan dnia i nauki ( bo zostały 4 miesiące do egzaminu :drzwi-strach) - swoją drogą dalej nie wiem jaka aplikacja, całe szczęście że moje myśli kręcą się wokół dwóch, gdzie materiał do nauki jest identyczny . Zobaczymy co mi wyjdzie z tego planu dnia, mam nadzieję, że się sprawdzi, bo jakoś muszę zapanować nad tym marnowaniem czasu i życia ![]() Dobranoc |
|
|
|
#983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam teraz jednego paznokcia szarego, pozostałe pudrowy róż. Ostatnio klientka mówi do mnie "o. chyba się pomyliłaś i jeden paznokieć masz inny" . Zaśmiałam się, że tak miało być, ale była to starsza kobieta i widać było, że dla niej to zupełnie coś "dziwnego" .
|
|
|
#984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odniosłam się bo słyszałam też, że się nie dobiera a ja jakoś nie mogę tego ogarnąć. Paznokcie spoko, ale dodatki już nie bardzo. Tak na codzień spoko, ale na wesele mi nie idzie
|
|
|
|
|
#985 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
|
|
|
|
#986 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Przyjechałam do pracy na 6.45 a tu zamknięte. Czekam i czekam... |
|
|
|
#987 |
|
Zakorzenienie
|
Oglądaliśmy końcówkę dogrywki i karne :-D niesamowici są :-D
|
|
#988 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio miałam buty i torebkę w tym samym kolorze i się dziwnie czułam
zanim wyszłam z domu zmienilam torebke :P no ale ja jako, że pracowałam w branży odziezowej 7lat mam trochę na tym punkcie hopla i wydaje mi się że jakiś tam zmysł mam :P często nawet jak jestem w sklepie pomagam jakies babce w kabinie obok, czy cos :P nie mówiąc o koleżankach, które zawsze mnie proszą żebym z nimi na zakupy szła itp jakiś czas temu z kolegą z pracy byłam na zakupach bo wyglądał jak wsiur i nie mogłam na niego patrzeć i z moją pomocą kupil sobie trochę fajnych ciuchów zawsze marzyłam o tym, żeby mieć swój sklep Marnuję się w tej fioletowej sieci |
|
|
|
#990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja jakoś nie mam pomysłu jak połączyć różne kolory butów i torebki. Np. mam brzoskwiniowa sukienkę, ciemno szare buty i popielaty zakiet i torebkę też szarą bo jakoś nic mi nie pasowało. Jak buty jakieś miętowe czy pudrowy róż albo czerwone to do tego torebka nude to ok. Może za mało chodzę w szpilkach i dlatego nie ogarniam ![]() Bry
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:13.

, a wracając aż z chęcią (mimo, że już nie powinnam) wpadłam do tkmaxx i znalazłam idealny krawat dla M 
maja tez sklep online

. Zobaczymy co mi wyjdzie z tego planu dnia, mam nadzieję, że się sprawdzi, bo jakoś muszę zapanować nad tym marnowaniem czasu i życia