![]() |
#31 |
Przyczajenie
|
Dot.: Objawy zbliżającej się miesiączki
Miewam od paru miesięcy codziennie śluz taki biało-żółty.
Nie mam jeszcze miesiączki. Ostatnio mam straszną ochotę na słodycze mogłabym jeść garściami. nie wiem co się ze mną dzieje Pomóżciee!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ostatnio zauważyłam, że przed miesiączką mam upławy brązowe takie jak się ma po okresie, to jest ok? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Konto usunięte
|
Krzyk, fochy i tupanie nogami. Jestem dla otoczenia nie do wytrzymania
![]() Po za tym ból w podbrzuszu, czasem nudności. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Przyczajenie
|
U mnie miesiaczka objawia sie bolem podbrzusza, piersi sa nabrzmiale, czasami, ale nie zawsze wypryski na twarzy i rzadko bol krzyza
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
u mnie też rozdrażnienie, łatwo się wzruszam i wkurzam, ale to zazwyczaj jakiś tydzień przed okresem
bóle w podbrzuszu to mi się zdarzają przez cały cykl, więc nie pomagają w diagnozowaniu zbliżającej się miesiączki, ale tak, żeby coś na pewno wiedzieć [np że dostanę za 15 minut albo chociaż dzisiaj], to nie mam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
- piersi wrażliwsze na dotyk
- uczucie obrzmiałości - objadanie się : D - ogólne rozstrojenie humoru
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
- na dwa dni przed okresem strasznie ciągle chce mi się pić
- wysyp na twarzy (chociaż nie zawsze też zależy od stresów i diety) - nerwowość - dziwny ból i ciągnięcie w udach bliżej kroku - uczucie opuchnięcia, utycia, ociężałości - wrażliwe piersi - duża ochota na seks - czasem ból w podbrzuszu (ale po porodzie występuje to sporadycznie).
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Marudziara
|
Wielka ochota na czekoladę i słodycze pojawiająca się właśnie przed czasem przyjścia miesiączki
![]()
![]() |
#39 |
Wtajemniczenie
|
ból piersi na tydzień przed okresem, ból brzucha, ogólne wnerwienie :P
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
bol piersi, apetyt na czekolade i slodycze, bole podbrzusza, pare dni przed nawet plamienie, humor do bani, czesto zupelnie bez powodu, a jesli juz znajdzie sie jakis powód z kijem nie podchodź
![]() ![]()
![]() |
#41 |
Przyczajenie
|
objawy miesiączki
mam wszystkie objawy które przeczytałam i mam to od pół roku i dalej nie występuje miesiączka czemu???
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Przyczajenie
|
hej ja mam 12 lat mam okres od roku a moje objawy to :
1. pryszcze 2.ból brzucha 3.ból tyłka 4. i przeważnie jeden dzień przed okresem mam dużą brązową plamę na majtkach |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Przyczajenie
|
Ja nie mam w zasadzie objawów przed okresem, ale dniu kiedy dostaje moje nogi odmawiają posłuszeństwa, bardzo mi drętwieją. No i oczywiście ból brzucha
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Przyczajenie
|
Witam!
Chciałem przeprosic za jako "samiec" udzielam sie na tym forum przeszkadzając Wam w dyskusji! Jednak Bardzo Was proszę o pomoc! Moja dziewczyna ma policystyczne jajniki co skutkuje rzadkim okresem. Jednak GIN przepisał jej jakies witaminy chyba Luteine i pomogło! miała bardzo krótki okres. Ostatnio zdażyło Nam sie Kochać oralnie. Wiem ze nic sie nie dostało do srodka jednak moja dziewczyna obawia sie ze jest w ciazy gdyz boli ją podbrzusze..jest jej niedobrze zwłaszcza wieczorami i ma nabrzmiałe piersi! Nie ukrywam ze strasznie udziela Nam sie nerwowa atmosfera gdyz bylo by to zdecydowanie nie planowane dziecko! Sama jednak nie dawno twierdziła ze wreszcie bedzie miała okres! Czytając Wasze objawy miesiaczkowe stwierdzam (mam nadzieje) ze to jednak bedzie miesiaczka a nie Ciaża! Bardzo prosze pomózcie! Co Wy o tym sadzicie?! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Konto usunięte
|
u mnie to tak: syfy zawsze mi wyskakują w dni płodne i jakies 4 dni przed okresem, 3-4 dni przed moje piersi ważą chyba z tonę i ciągle mnie denerwują, są nabrzmiałe i nie da się ich dotknąć do bolą, mam dziwne bóle w podbrzuszu, czasem czuje jak "jajniki mi sie skręcają", głowa boląca rano, 1-2 dni przed z pochwy leje mi się jak z niagary: prawie przeźroczysty, wodnisty płyn. w sumie to tyle.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
pryszcze, puchnięcie i dużo dużo czekolady
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
- bardzo wrażliwe i nabrzmiałe piersi
- na kilka dni przed okresem po wstaniu z łóżka pobolewa mnie brzuch - powiększony brzuch - problemy z załatwianiem się - ból dolnego odcinka kręgosłupa Czy tylko mnie kręgosłup boli? Czasem mam wrażenie, że dokucza mi on bardziej niż brzuch... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Przyczajenie
|
- ból brzucha 1/2 dni lrzed okresem i w trakcie niestety tez
![]() - czasami strasznie mni wysypuje kilka dni przed @ - ja z kolei i podczas okresu jak i 2/3 dni przed w ogole nie mam apetytu - wrażliwe piersi - od czasu do czasu również mdłości a kilka razy nawet zwymiotowałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Przyczajenie
|
- rozdrażnienie
- dzień lub dwa dni przed ból dolnej części pleców - lekki ból brzucha - raczej sucho - wrażliwe i powiększone piersi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Wtajemniczenie
|
Kilka dni wczesniej bol plecow,krzyza?
Wilczy apetyt szczegolnie na slodkie Drazliwosc Ppowiekszone piersi
![]() |
#52 |
Zadomowienie
|
2- 3 dni przed ból i tkliwość piersi, a w dniu gdy okres pojawia się na pewno boli mnie brzuch, tak typowo tylko dla miesiączki, ponadto wzdęcia i inne tego typu rewolucje.
Kochaj albo Rzuć! I forgot that all might see So many beautiful things... Zapraszam do wymiany:--> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=380461 kosmetyki : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=380683 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Konto usunięte
|
Głównie tkliwość piersi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
Hej!
![]() Moje objawy przed okresem to: -bol podbrzusza(na szczescie nie silny) -bol na dole plecow -jestem spuchnieta -mam humorki(lepiej sie wtedy trzymac odemnie z daleka ![]() -jem duzo niezdrowych rzeczy ![]() -jestem zmeczona
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
-ból podbrzusza kilka dni przed okresem i w trakcie niestety również
![]() -ból piersi tydzień przed -rozdrażnienie -ciągła ochota na słodkości, a najbardziej na czekoladę ![]() -jakieś pojedyncze pryszcze -czasami miewam też rozwolnienie
Najlepszą kochanką jest księgowa. Jak się nie zgadza - to się nie zgadza. Ale jak się zgadza, to we wszystkich pozycjach ![]() Mądra kobieta kiedyś rzekła: "Mam to k*rwa w dupie" i żyła długo i szczęśliwie ![]() Dobry pocałunek kobieta czuje między udami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Przyczajenie
|
u mnie jest różnie. Raz lekki trądzik, na plecach, dekolcie lub buzi.. A tak to mam wahana nastrojów - od płaczu do śmiechu i zdenerwowania. Czasami ból podbrzusza lub jajników. Jeszcze dzień przed jem wszystko co spotkam na swojej drodze i nie czuję się pełna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Przyczajenie
|
Najczesciej gdzies ok.1,5 tygodnia przed mam bardzo obnizony nastroj (taka "bezpieczna" depresja), placzliwosc straszna (choc nie w kazdym cyklu), syfki (glownie na brodzie), "żarłoczka", no i juz jakis tydzien przed straszne suchoty, a na ostatnie doby przed wrecz pieczenie (ale akurat je dziwnie lubie ;-) a ok.dobe przed takze ciezkosc krzyza i jednej z nog ;-) dziwne te moje objawy..teraz wlasnie z niecierpliwoscia czekam i wiekszosc z nich mam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:54.