![]() |
#2161 |
Raczkowanie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część V.
natalia Sto Lat
![]() niezapominajka Śliczny brzusio ![]() Od pt do wczoraj byli u nas moi rodzice, mały dostał rowerek i był szczęśliwy bo dziadki ciągle się nim zajmowali ![]() Niestety po wizycie miał kolejnego kleszcza, na szczęście nie zdarzył się mocno wbić. Ja dziś kończę 29tydz, jutro zaczynam 30. Także też się pochwalę brzuszkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2162 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Natalka jeszcze raz wszystkiego najlepszego !! Spełnienia marzeń i stowki conajmniej !!
05.08.2010 Początek "Nas" ![]() ![]() 18.07.2011 zaręczyny ![]() 31.08.2013 "i że Cię nie opuszczę aż do śmierci" ![]() ![]() ![]() 12.12.2015 II kreseczki ![]() 23.08.2016 Czekamy na Ciebie maleństwo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2163 | |
Raczkowanie
|
A jak z rozmiarówka brałaś swój rozmiar czy mniejszy? i czy nie prześwitują na tyłku? Moim z h&m zrobiło się oczko koło kolana i takie dziurki w kroku na szwach a fajne wygodne były
![]() Cytat:
![]() natalia_23 wszystkiego najlepszego ![]() agnieszkaruta1 Twój brzusio również śliczny ![]()
Edytowane przez Niezapominajka 89 Czas edycji: 2016-05-29 o 17:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2164 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
super wyglądasz ![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2165 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2166 |
Zakorzenienie
|
Tija podpowiedz - mam w domu paczkę laktovaginal, chciałam zapodac profilaktycznie, wiem,że w ciązy mozna, ale przy szyjce skracającej się? no i kiedy jak aplikuję już luteinę?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2167 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2168 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A wczoraj była debata u mojego brachola i bratowej, że za miesiąc mam rodzić ![]() ![]() Brzuch mam ogólnie porównywalny do Ciebie, tylko Twój fajniej widać ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Agnieszkaruta1, śliczny brzusio ![]() natalia_23, wszystkiego naj ![]() Łóżeczko już stoi, przemeblowanie TŻ zrobił w półtora godzinki ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2169 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Super, że pokoik nabiera kształtu ![]() To jak tak brzydko gadasz to musisz koniecznie wstawić fotkę brzuszka! ![]() ![]()
![]() |
#2170 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
chyba jak mierzysz centymetrem z tej samej firmy co waga Orange |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2171 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() W zasadzie tak, ale nie zawsze jest w stanie stwierdzić co dokładnie infekcje wywołało. Często niestety jest tak, że infekcje przebiegają bezobjawowo ![]() ![]()
![]() |
#2172 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ehh.. to szkoda,że lekarz nie robi standardowo wymazu co którąś wizytę..mi na początku cytologię zrobił i finał |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam dwa siniaki po szpitalu, a jutro idę na pobranie krwi. Ciekawe skąd mi krew pobiorą ![]()
![]() |
#2174 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A to jutro zrobię, bo TŻ uzna, że psychiczna jestem jak zobaczy, że robię zdjęcie brzucha ![]() Cytat:
![]() ![]() Zgadzam się, Tija ma jakąś lewą miarę, a Orange wagę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2175 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2176 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie mam lewej wagi i miary, wręcz mam zbyt prawą i nie chce oszukać i powiedzieć, że jest mniej ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2177 |
Zadomowienie
|
Hej!
Wróciliśmy z Polańczyka, tym razem droga zajęła nam 4 godziny, a nie 6 jak to było w środę i o 14 byliśmy już w domu, więc bardzo pozytywnie. Wyjazd udany! Odpoczęliśmy, połaziliśmy i pooddychaliśmy świeższym powietrzem. ![]() Wstawię kilka zdjęć do klubu, pokażę Wam jak mi brzuch wywaliło. :P Zakwaterowania Wam nie polecę, bo drugi raz bym do tej kwatery nie pojechała i nie wysłała tam z czystym sumieniem nikogo, a zwłaszcza kobiety w ciąży. ![]() A dziś po powrocie do domu fajny obiad zjedliśmy, szukaliśmy jedzenia na mieście zdatnego dla diabetyków i w wegańskiej restauracji koło naszego domu, w której jeszcze nigdy nie byliśmy, zjadłam fajny zestaw: zupę cebulową, cukinię nadziewaną warzywami i napój pokrzywowo-jabłkowy (widziałam, że był temat soku - mój był bardzo smaczny ;P) - pyszne, sycące, a cukier poobiedni rekordowo niski. ![]() Teraz małe nadrabianko! Natalia_23 - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, dużo zdrówka, szczęścia i spełnienia marzeń! Krefetka - super, że u hematologa ok. ![]() Słonko - dobrze, że szyjka się nie skraca, no i raz jeszcze wyrażę moją radość z powodu braku cukrzycy! ![]() Navioe - fajnie, że młoda się ustawiła głową w dół, duża już jest! Oszczędzaj się. ![]() Babygirl - dzięki za opis informacji o KP! Żonamojegomęża - łączę się w bólach, krocze mnie boli jakbym jeździła na rowerze cały dzień, choć nic takiego nie miało miejsca. :P Jeszcze mam zakwasy w nogach i łażę jak pokraka… Agnieszkaruta - cieszę się, że na usg wszystko wyszło dobrze! Superhuman - bardzo się cieszę, że wszystko w porządku u gina, foty z usg super! Trzymam mocno kciuki za TŻ! Agnszp - w takim razie kciuki za plany zawodowe. ![]() - jasne szafki w kuchni w połysku (nie widać zabrudzeń na nich za bardzo) - ja chciałam kuchnię z Ikei, bardzo mi się podobały tam, ale ze względu na ciasnotę musiałam brać na wymiar, bo sobie nie dopasowaliśmy tamtejszych szafek, niestety nie zawsze się więc da, ale Ikea ma świetną ofertę, - duuużo gniazdek i przemyślenie gdzie dać włączniki światła, ja trochę błędów przy tym popełniłam ![]() - nie wiem czy planujesz wannę czy kabinę prysznicową, ale jeśli wanna miałaby mieć parawan i pełnić funkcję prysznica, to koniecznie musi być bardzo stabilna, najlepiej żeby stała na cegłach, a na pewno nie na dołączanych do niej nóżkach - zapobiega to zalewaniu łazienki przez szparę między wanną a ścianą ![]() - polecam zamawianie umywalek, toalety itp. przez internet, są super ceny, a wszystko ok, zamawiałam z 2 sklepów i coś na allegro. DobraDusza - trzymam kciuki, żeby było ok, dobrze że masz ten pessar, odpoczywaj! Piernik - super, że na wizycie dobre wieści! Ładna waga Małej! ![]() Origa - dzięki za super informacje! Znowuzapomnialamhasla - w Stanicy nie byliśmy, szkoda że się skiepściło. I że pogoda taka se, ale ważne że fajnie było. ![]() Tija - super, że już jesteś w domu. ![]() Talantea - brawa dla TŻ! ![]() Orange_tree - lepiej zapytać gina jak będziesz dzwonić - mam nadzieję że ból nie wróci. Scoiatael - gratuluję III trymestru! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2178 |
Zakorzenienie
|
Mi dwa razy sprawdzali czystość pochwy/biocenozę i raz wymaz z szyjki.
Mój gin bedzie dopiero 10.06. Nie dawał mi spokoju wybik z posiewu moczu w szpitalu-flora mieszana. Mialam praktyki w tym labor i wiem, ze jak wychodzi > niz jedna bakteria to często idą na łatwiznę, wpisują florę mieszaną i z głowy. Zrobiłam posiew prywatnie i mam enterococcusa. Tego samego co w szyjce (lekarze twierdzili ze posiew czysty, dopiero na wypisie zauważyłam ze coś jest). Jutro idę do lekarza rodzinnego z moim posiewem. Niech sie określi i coś zadecyduje. Swoją drogą chodzę często siku a tego siku tyle, ze czasami to się śmiałam że majtek nie warto ściągać. Parcie za to jakbym piła i nie sikała kilka godzin. Może to to dziadostwo jest temu winne. Ja zrzucalam wszystko na ciążę, na powiekszajaca sie macicę, na Bobo. Nic mnie nie szczypie, nie boli, nie piecze, nie mam temp.zreszta dopiero badanie ogolne moczu w szpitalu pokazało bakterie. A przecież trafiłam tam jak sie nasilily skurcze. Sama nie wiem co myśleć. Mam tylko nadzieję, ze mnie nie odeślą jutro do gina ktorego nie ma ani nie skieruja do szpitala (bo sie będą obawiali podac mi antybiotyk). Za tydz mamy usg na ktore czekam kilka tygodni i nie widzi mi sie tracić termin z powodu dostawania antybiotyku w szpitalu. |
![]() ![]() |
![]() |
#2179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam za krotkie rece, ale sie staralam :p ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2180 |
Zakorzenienie
|
Jakie poświecenie!
![]() ![]() ![]()
#2181 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2182 | ||||
Rozeznanie
|
Hej wieczorową porą
![]() Weekend mieliśmy "w ruchu", duuuużo spacerowalismy bo pogoda była piękna, a dzis dodatkowo internetów przez 3 godziny nie miałam więc dopiero usiadłam nadrabiać ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Moja nazywa się Lucyna Mirzyńska, co tydzień w pt jest inny temat i chodzi się na te, których jeszcze nie było. Zajęcia są bezpłatne, szczerze polecam ![]() Cytat:
![]() Świniaczek super brzuszek!!! Weekend był super, już mi się nie chce na myśl, że jutro pobudka o 6:00 i do pracy ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2183 |
Rozeznanie
|
Florencee, dzieki za rady
![]() Swiniaczek, super brzuszek! ![]() To muszę sie zastanowić nad tą bayerią z wężem ![]() A braliście tez sprzęty z ikea? Typu piekarnik, zmywarka? A jak nie, to czy nie było problemu z dopasowaniem Waszych sprzętów do szafek z ikea? I czy robilysvie wszystko same, czy z ikea ktos Wam wymiarowal i projektował? |
![]() ![]() |
![]() |
#2184 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wczoraj z mężem byliśmy w kinie na 'Alicji' i ledwo wysiedziałam z pełnym pęcherzem ![]() ![]()
.. i ślubuję Ci.. ![]() ![]() Zuzanka ![]() II kreski ![]() Edytowane przez Afrodita Czas edycji: 2016-05-29 o 19:39 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2185 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A meble ogólnie mieli gdzie indziej robione na wymiar, bo tych z Ikei ni chu chu nie szło dopasować do ich kuchni tak jak mama chciała, więc co do wymiarów szafek się nie wypowiem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2186 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szkoda tylko,że nocleg nie spełnił Waszych wymagań, ja też nie lubię sypiać w miejscach,gdzie nie czuję się komfortowo.. wege jedzonko zalecane jest jako sposób łagodzenia/"leczenia" cukrzycy..więc cos w tym musi być.. Cytat:
ale obym się myliła.. ejj brzuch niewiele większy niż "góra" ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2187 |
Zakorzenienie
|
Pokoj maly wiec tylko takie zdjecie kacika Gabrysia
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2188 | |||
Zadomowienie
|
Super brzuszek. ![]() Cytat:
Ja do kina bym się bała właśnie iść. ![]() Cytat:
Muszę poszukać jakichś wege przepisów i coś sama ugotować. ![]() Cytat:
Fajny kącik! |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2189 | |||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() super ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2190 |
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() Kącik dopiero zaczyna się robić, ale cieszę się, że jest już chociaż tyle ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:00.