|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2101 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Przyłącz się, min. 10 kg w dół - to wątek dla Ciebie
No co dziewczyny, jutro Wigila
![]() A co z jutrzejszym ważeniem? Też się ważymy czy jutrzejszą listę ze względu na "okoliczności" sobie darujemy? ![]() Czekam na Wasze propozycje
|
#2102 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a reszta na prezentyJasne, jak już schudniemy w końcu będziemy pewne siebie i przede wszystkim nie będziemy miały na co zwalać winy za nasze porażki ![]() Muszę iść jakoś po świętach w końcu po ten balsam eveline
|
|
#2103 |
|
Zakorzenienie
|
Ha, ja tez jestem bez kasy, bo wszytsko co mialam wydalam...na prezenty...dla siebie
.Ale ze mnie egoistka ![]() A tak powaznie, to u mnie w domu tylko rodzice nam kupuja, a my im nie, ani rodzenstwu, bo uwazaja, ze mamy inne wydatki, niz wydawanie kasy na nich. Ale wlasnie sprzedalam perfumy, ktore mi sie juz znudzily na Allegro, i juz dostalam przelew na prwie 100zl, wiec cos czuje ze zaraz przeszukam all w celu zakupienia czegos
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
#2104 |
|
BAN stały
|
Widze kolejna maniaczke allegro hihi
)Takze jestem bez kasy, czekam na prezenty pod choinke ale ze mnie egoistka:P
|
|
|
|
#2105 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Też byłam dzisiaj w rossmanie - boże, jakie przeceny! ![]() Tylko... kasa. |
|
|
|
|
#2106 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A widziałaś może czy balsamy ( te na cellulit ) są w przecenie?
|
|
#2107 |
|
Raczkowanie
|
Nie. Patrzyłam na kosmetyki typu błyszczyki, tusze, cienie.
![]() Ja niedługo mykam do sklepu. Trzymajcie kciuki, żebym nie skusiła się na żadne ciastko. xd |
|
|
|
#2108 |
|
Rozeznanie
|
robię to przede wszystkim dla siebie, wcale nie dla koleżanek, ale mam okazję pokazać im, że stać mnie na więcej niż one myślą. dosyć mam już ich wytyczek o tym, że wyglądam grubo albo beznadziejnie w jakimś ciuchy. chcę dobrze czuć się w swoim ciele, ale też mam już dosyć porównywania do kogoś, kto wygląda ciut lepiej, i tekstów: dlaczego nie schudniesz? i to jescze z oczywistą miną, jakby ktoś się pytał, dlaczego się wieczorem nie myję?(to przykład). po prostu mam nadzieje, że wszystkie chude szczapy sie odwalą ode mnie i zajmą czymś innym niż wytykaniem mnie palcami(przenośnia). wydaje mi się, że teraz ważąc 10kg mniej, nawet nauczyciele bardziej mnie lubią. mam nadzieję, że poniekąd rozumiecie o co mi chodzi, no i...cóż, wyglądając jak wieloryb w ciąży, na pewno nie znajdę chłopaka
|
|
|
|
#2109 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() O ile sie nie myle, w ciagu ostatnich 2 miesiecy schudalas jakies 5kg tak? a w ogole od kiedy zaczelas byc na diecie, tzn od kiedy zrzuccalas te 10kg? Cwiczylas od samego poczatku czy pozniej zaczelas? No i jak to tylko te brzuszki robisz czy cos jeszcze? Dowiedzialam sie wczoraj, ze nawet wykonujac cwiczenia z hantlami np. tez spalamy, a nie tylko cwiczymy miesnie. Takie cwiczenia tylko trzeba robic szybko a nie przytrzymywac np hantle, jak to radza dla rozbudowania miesni. Moj humor poprawil sie z deczka od wczoraj. Bogu dzieki!! Widze, ze poprotsu potrzebuje wiecej czasu... na to zeby schudnac. ![]() Zabieram sie za sprzatanie, gotowanie... Milego wieczoru!
|
|
|
#2110 |
|
Rozeznanie
|
brzuszki i ćwiczenia robie prawie od samego początku(najpierw była dieta kapuściana bez ćwiczeń). a 10kg w ciągu 3,5miesiące to nie jest wcale dużo, tak myślę
|
|
|
|
#2111 |
|
Rozeznanie
|
cwiczenia robię prawie od początku(najpierw była dieta kapuściana bez ćwiczeń), a 10kg w ciągu 3,5 miesiąca nie wydaje mi się dużo
|
|
|
|
#2112 | |
|
Raczkowanie
|
A ja właśnie chcę samej sobie pokazać, że umiem dojść do wyznaczonego celu - `chcieć to móc`. Odkąd pamiętam, to zawsze się poddawałam w połowie drogi, wmawiałam sobie `gośka, stój, nie warto się męczyć. i tak nic ci to nie da`. Teraz chcę to zmienić i pokazać, że jestem wytrwała. I sobie i w pewnym sensie innym, bo każdy wie, że mam tzw. słomiany zapał. Schudnąć też chcę dla lepszeog samopoczucia. Żeby nie ryczeć jak przymierzam spodnie w które ledwo wchodzę.
Ogólnie to mam potężną budowę, co wydaje mi się mało damskie. Chciałabym być wysoka i szczupła... Cytat:
![]() Heh, byłam z koleżanką w pizza hut i ona zamówiła jakieś smażone kanapki + ser. Wziełam 3/4 tej kanapki. Później jeszcze pochodziłam szybszym tempie, więc myślę, że nie zaszkodziło mi to za bardzo, heh. Laski, macie fotke.pl albo coś takiego?
|
|
|
|
|
#2113 |
|
Raczkowanie
|
nigdy sie nie wypowiadałam na tym wątku ale musi być ten pierwszy raz, ja mam 170cm wzrostu we wrześniu ważyłam62kg a teraz jak sie ważyłam nie cały miesiąc temu to myślałam że padne 5 kg w dół teraz waze 57 kg jestem z siebie dumna teraz jeszcze 5 kg i bedzie idealnie
ale teraz jak to mi sie udało - więc przez ten czas co sie nie ważyłam żyłam dietą 1200 kalorii oczywiście były tez małe grzeszki takie jak pizza wieczorem co było bardzo głupie albo jakieś ciasto ale udało sie zrzucic kilogramy polecam tą diete nie czułam głodu i przynajmniej raz dziennie jadłam owsianke to jest cudowny posiłek polecam. Jeszcze coś jak chcecie sie przez jeden dzień oczyścic to polecam cały dzień jeść owsianke mnie więcej 3-4 razy dziennie ja tak zrzuciłam w ciągu jednego dnia 0,5kg pozdrawiam
|
|
|
|
#2114 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2115 |
|
Raczkowanie
|
Olgus, staiwj znaki interpunkcji...
Alorah, piątkowo. Kojarzysz? Tesco, Plaza i te sprawy.
|
|
|
|
#2116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze jedno, dziewczyny, zeby schudnac 1kg tluszczu /nie wody/ trzeba spalic "nadprgramowo" ok 7.000kal! Nie da sie tego zrobic w 1 dzien, 2 dni... dajmy na to, dzienne zapotrzeboawnie to 2.500 kal, jak jemy codziennie ok 1.800 kal to potrzeba nam 10 dni na zrzucenie 1 kg, jak jemy 1.500 kalorii potrzeba 7 dni...
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
#2117 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() mamy fotke mamy a jakze, gdzies trzeba sie pokazac
|
|
|
|
|
#2118 |
|
Wtajemniczenie
|
a no ja mam i już tu adresik zostawiałam: http://evvcia16.fotka.pl
![]() Tylko dla ludzi o mocnych nerwach, którzy nie boją się ujrzeć takiego grubasa jak ja ![]() To już jutro Wigilia&moje imieninki xD hihihi. Jutro przeprowadzam dzień tylko o samej wodzie, aż do Wigilii. To będzie taki mały post
|
#2119 |
|
Raczkowanie
|
mnie jak na razie do jedzenia w ogole nie ciagnie. Zwlaszcza ta osmiornica, zamiast karpia;/ bleeeeeeech
Poza tym na okres mi idzie, a jak na okers mi idzie to mi sie nie chce jesc. Tutaj to mi sie tak pozmienialo jakos;/ Przeciez przed i w czasie okrezu to sie je prawda? A tak w ogole powiedzcie mi dlaczegow czasie okresu wazy sie wiecej?? Zawsze tak jest? Nie bede pewnie miec okazji zeby tu wstapic przez najblizsze 2 dni? mzoe wiecej.. dlatego chce Wam juz zyczyc Wesolych i pogodnych Swiat, bez obzarstwa i wrecz przeciwnie (obsesji - mozemy jesc przecie, tylko nie za za duzo:P) i w ogole wszystkiego naj ![]()
|
|
#2120 |
|
Raczkowanie
|
No moje Kochane! Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt!
Bogatego Mikołaja i straconych na zawsze kilogramów! O tak! ![]() Buźka wielka, uciekam robić sałatkę na Wigilię i ubierać choinkę
|
#2121 |
|
Zakorzenienie
|
Gobe,w czasie okresu wazymy wiecej,bo woda nam sie zatrzymuje-cos takiego
![]() Tyyyyyyyyy masz osmiornice na stole wigilijnym? o jezu,chyba bym tego nie tknela :P 100 gram osmiornicy ma 82 kcal,malutko ![]() wykapalam sie i zaraz zjem sniadanko. a o 15 ide na wigilie do rodziny,hu hu hu :P dziewczyny,zdenerwowana jestem zamawialam buty z internetu,juz dawno pieniadze wyslalam i tego samego dnia wyszly z mojego konta. dzwonie do tej firmy 10 minut temu,czy wyslali juz buty,a ci,ze nie dostali odemnie pieniedzy.. to jest niemozliwe. powiedzialam,ze boje sie,czy mnie nie oszukali,a ta wymigala sie z odpowiedzia... i chyba jednak zostalam..
Edytowane przez dagna1 Czas edycji: 2007-12-24 o 10:47 Powód: dopisek |
|
|
|
#2122 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ech... co za babsko:/ ale przecież masz dowód wpłaty, więc... Gobe- mi też się zbliża okres
|
|
#2123 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mnie np zawsze przd, ze moglabym jesc i jesc Zawsze, tak jak dagna pisala woda sie zatrzymuje i przez to wazymy wiecej WESOLYCH SWIAT
|
|
|
|
|
#2124 |
|
BAN stały
|
Mnie to samo- przed. Kiedy okres się zbliża to bym jadla jadla i jadla:P ale staram się powstrzymac bo bym jak beczka wyglądała
|
|
|
|
#2125 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;6109184]To zalezy od Nas, jednych ciagnie do jedzenia innych nie
Mnie np zawsze przd, ze moglabym jesc i jesc Zawsze, tak jak dagna pisala woda sie zatrzymuje i przez to wazymy wiecej WESOLYCH SWIAT [/quote]Ja jak zacznę jeść to nie mogę przestać przed okresem ![]() Również życzę Wam Wesołych Świąt, żeby nam się wszystkie marzenia spełniły i nie tylko związane z wagą
|
#2126 |
|
Zakorzenienie
|
Laseczki, wesolych Swiat Wam zycze
|
|
|
#2127 |
|
BAN stały
|
Ja także- nie przytyjcie
|
|
|
|
#2128 |
|
Rozeznanie
|
wczoraj było ostrro
![]() nie zjadłam kolacji, zrobiłam 400brzuszków i 200kcal na rowerku i rano ważyłam 63,2kg!!! Oczywiście życzę wam wszystkim dziewczynki Wesołych Świąt i super Sylwestra, mam nadzieje, że wieczorem pochwalicie się co dostałyście pod choinkę ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#2129 |
|
Zadomowienie
|
Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia duzo prezentów pod choinka ![]() wielkiego leniuchowania ![]() szalonego Sylwestra ![]() :bounce :![]() wspaniałego Nowego Roku ![]() nie zważania na uciekający tylko życia dana chwila i wykorzystywania jej w pelni siły i wytrwałości w dążeniu do celu , sukcesow w pracy , tylko słonecznych dni przyjaźni miłości ![]() , !!!!!!!!!!!! WESOŁYCH ŚWIĄTteraz podzielmy sie opłatkiem ;-) http://www.poee.yoyo.pl/oplatek/?od=Paulina%20%3B-%29
|
|
#2130 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja w dwa miesiące schudłam 4:PCytat:
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:26.

a reszta na prezenty

:bounce :

, sukcesow w pracy , tylko słonecznych dni
przyjaźni