|
|
#31 |
|
wredna wizażanka
|
Dot.: taka sytuacja
Nie wiem, może ja życia nie znam, ale ciężko mi uwierzyć, że 14latka sama powaliła dorosłego, 30-40letniego mężczyznę
|
|
|
#32 | |
|
Przyczajenie
|
I właśnie na takim poziomie odpowiedzi się po Tobie spodziewałam, dziękuję że nie zawiodłaś. Mam nauczkę na przyszłość że czasem nie ma sensu nawet odpisywać.
Cytat:
Tak trudno sobie to wyobrazić?, po szkole w parku jak byłyśmy to on podszedł i zaczął coś krzyczeć za to za córkę i ją szarpać i bić od razu, nawet nie dał jej dojść do słowa. To ona go kopnęła pewnie z całej siły w brzuch obcasem a szpilki nosi więc boleć na pewno bardzo musiało. A jak się zgiął wtedy w pół, to dalej zaczęła go kopać już w twarz wtedy, nawet jak zasłonił rękoma ją to pewne miał palce połamane i zęby. Nie musza chyba krok po kroku opisywać chyba co? Bo jakie to ma teraz znaczenie, dostał od niej bo zaczął i tyle a teraz policja na pewno by była po stronie blond. |
|
|
|
|
|
#33 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Konto usunięte
|
Ja bym raczej stawiała na to, że dziewczyna pisze historię i chce wiedzieć, czy pójdzie. Na moje, jak najbardziej, opowiastka/książka dla nastolatek przejdzie, trochę kanoniczne, może zamiast spokojnej i blondi (zbyt zamerykazowane) napisz może o spokojnej i wampirzycy młodocianej. Wampiry są teraz modne. Przynajmniej były.
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zadomowienie
|
A może trzy twarze Jowity ?
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Tylko te obrażenia ojca to jednak trochę przesada. Daj że najpierw kopnęła obcasem, a jak się zgiął wpół z bólu, to ugryzła w szyję, o! Wystarczająco okrutne. |
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bo żeby kopnąć go SZPILKĄ w BRZUCH to musiała stać tyłem do faceta. jeśli faktycznie była na tyle wysoka żeby swobodnie kopnąć faceta w brzuch stojąc przodem to niego to dostał czubkiem buta ewentualnie podeszwą, więc nie ma znaczenia jakie obuwie dziewczyna miała na sobie. poza tym w każdym z tych przypadków musiała podnieść nogę dość wysoko żeby kopnąć go w BRZUCH, facet miał więc możliwość np złapania jej za tą nogę i przewrócenia. tak, uwielbiam wytykać błędy logiczne w zmyślaniu ![]() chyba że zaraz dowiemy się że ojciec był karłem lub facetem o wzroście metr czterdzieści w kapeluszu, a blondyna dwumetrowym mistrzem karate w wadze ciężkiej.
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#41 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Przyczajenie
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;61054581]Ojca spokojnej.[/QUOTE]
Czy patologie to nie wiem, znam ich i nigdy bym tak nie powiedziała…a durnie się zachował to na pewno i za to oberwał od blond. Ale chciał przecież bronić córkę… Cytat:
![]() Ale mnie pocieszyłaś przynajmniej bardzo, bo już myślałam że jeśli chodzi o obcasy to ja jestem ostatnia łamagą a jednak nie, są większe widać ![]() Aż mnie zaciekawiłaś i dzisiaj po sql z koleżanką co nosi szpilki sprawdziłam to co mówisz. I nawet ja, która szpilek nie ma, a zwykły szerszy obcas zakładam raz na pół roku, do tego nie ćwiczę nic przesadnie (tylko rolki i rower) a na obcasach się generalnie przewracam, mogłam bez problemu tak wygiąć nogę żeby w butach koleżanki na szpilkach obcasem trafić w drzewo na wysokość brzucha (i nie, nie mam niestety 170cm…) a koleżanka co już przyzwyczajona do szpilek to bez problemu tak kopała obcasem w drzewo i się dziwiła że wgl ktoś by tego nie mógł. Więc dziękuję, miło wiedzieć że nie jestem ostatnią łamagą i są jeszcze inni ![]() Tak masz racje, zapomniałam dodać że blondyna ma swojego własnego jednorożca. Zadowolona? :/ |
|
|
|
|
|
#43 |
|
Zadomowienie
|
Myślałam bardziej o dramie psychologicznej.
|
|
|
|
|
#44 |
|
Konto usunięte
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;61056566]
Może chce zostać scenarzystką "Trudnych Spraw".[/QUOTE] Nie, "Szkoły". |
|
|
|
|
#45 |
|
Konto usunięte
|
Widzę to przed oczyma mymi.
Dziewczyna, powiedzmy Kasia, założyła wątek o swojej koleżance blondi, powiedzmy Julii. Kasi nikt nie uwierzył, więc skarży się na przerwie w szkole Julii, że założyła wątek i nikt jej nie uwierzył. Dziewczynki postanawiają udowodnić anonimowym ludziom w internetach, że się mylą, więc idą do lasu kopać drzewa szpilkami, by móc to potem opisać w wątku. Swoją drogą ciekawe, czy te buty wciąż są w jednym kawałku. |
|
|
|
|
#46 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Napiszę to jeszcze raz: aby rozwiązać ten konflikt ojciec spokojnej powinien był udać się do szkoły i umówić spotkanie z dyrektorem, wychowawcą dziewczynek, pedagogiem szkolnym oraz rodzicami tej drugiej dziewczynki, w tym gronie omówić całą sytuację i znaleźć jakieś rozwiązanie. Zaatakowanie, szarpanie i bicie tej dziewczynki było najgorszym i najgłupszym rozwiązaniem z możliwych. * Tak, są osoby, które szybko dojrzewają i są rozsądne już w szkole podstawowej, gimnazjum, ale Wy trzy do tej grupy nie należycie. ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- Może. |
|
|
|
|
|
#47 |
|
Przyczajenie
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;61088981]Jesteś jeszcze dzieckiem i jak widać jeszcze nie rozumiesz co jest właściwe, a co nie. Dorosły człowiek nie ma prawa zaatakować dziecka, nie ma prawa go bić ani szarpać, bez względu na okoliczności, bez względu na konflikt, który istnieje między dziewczynkami. W społeczeństwie istnieją zasady, których trzeba przestrzegać. Istnieją także sposoby na rozwiązywanie konfliktów. Stosowanie przemocy nie jest rozwiązaniem, jedynie zaostrza konflikt, zamiast go załagodzić. Wy jako dzieci nie nabyłyście jeszcze takiej świadomości i dojrzałości jaką mają ludzie dorośli * (a przynajmniej powinni mieć). Wraz z wiekiem, wraz z dorastaniem zwiększa się świadomość tego co właściwe, a co nie, wzrasta wiedza na temat norm społecznych. Zauważ, że nawet prawo inaczej postrzega osoby nieletnie i dorosłe. Za to samo wykroczenie lub przestępstwo popełnione przez dziecko i dorosłego będą wymierzone różne kary, przy czym dla dorosłego będzie o wiele surowsza, bo jako dorosły człowiek powinien mieć o wiele większą świadomość tego co jest dobre, a co złe. Zaatakowanie gimnazjalistki to nie tylko naruszenie ogólnych zasad społecznych, ale również przestępstwo naruszenia nietykalności cielesnej, za które grozi surowa kara. I takie zachowanie jest anormalne, czyli patologiczne.
Napiszę to jeszcze raz: aby rozwiązać ten konflikt ojciec spokojnej powinien był udać się do szkoły i umówić spotkanie z dyrektorem, wychowawcą dziewczynek, pedagogiem szkolnym oraz rodzicami tej drugiej dziewczynki, w tym gronie omówić całą sytuację i znaleźć jakieś rozwiązanie. Zaatakowanie, szarpanie i bicie tej dziewczynki było najgorszym i najgłupszym rozwiązaniem z możliwych. * Tak, są osoby, które szybko dojrzewają i są rozsądne już w szkole podstawowej, gimnazjum, ale Wy trzy do tej grupy nie należycie. ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- Może.[/QUOTE] Ok, zgadzam się, głupio zrobił. Ale co mu da teraz jeszcze skarżenie się u dyr albo na policji? Chyba tylko tyle, że nie dość że i tak porządnie oberwał od blond, skończył bez zębów w szpitalu to jeszcze będzie miał dodatkowo sprawę w sądzie. A blond będzie nietykalna i tak. Jedne musze przyznać, bardzo trafnie sobie nick wybrałaś
|
|
|
|
|
#48 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mogę rozpisać dialogi do scenariusza, jeżeli istnieje taka potrzeba.
|
|
|
|
|
|
#49 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
poza tym.. serio tak się przejmujesz wpisem anonimowej osoby że chodzisz z koleżankami kopać drzewa?
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
Konto usunięte
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;61097106]
Mogę rozpisać dialogi do scenariusza, jeżeli istnieje taka potrzeba. [/QUOTE]Dawaj!
|
|
|
|
|
#51 | |
|
Przyczajenie
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;61097106]Teraz to nic, o wizycie w szkole powinien pomyśleć, zanim zachował się jak idiota. Teraz powinien się modlić, żeby rodzice blondyny nie zgłosili na policji napaści na ich córkę.
Mogę rozpisać dialogi do scenariusza, jeżeli istnieje taka potrzeba. [/QUOTE]Czyli spokojna dostała od blond, ojciec spokojnej jeszcze bardziej dostał od blond. A teraz jak już on wyjdzie ze szpitala i wstawi sobie nowe zęby to razem powinni iść do blond z kwiatami, przeprosić i podziękować, że łaskawie nie skopała go wtedy bardziej choć mogła, tak? Czyli nasza piękna i nietykalna blond dopiero będzie miała ubaw. Prawo w tym kraju to dopiero patologia w takim razie. Cytat:
![]() I tym razem w miejsce Sherlocka postanowił wcielić się w dr Watsona, guru od anatomii ![]() Co prawda podobno to ja tu jestem gimbaza ale aż chciałoby się zapytać, ile masz lat :/ Prawdę mówiąc zwlekałam z odpowiedzią bo miałam nadzieje, że ktoś inny odpisze, bo ja aż nie wiem jak taką oczywistą oczywistość wytłumaczyć. Miałaś kiedyś wf, aerobik, cokolwiek? Potrafisz podnieść nogę do góry? Załóż/kup/pożycz od kogoś szpilki, narysuj sobie X na kartce powieś na wysokości czyjegoś brzucha i spróbuj kopnąć albo nawet dotknąć w ten X obcasem (tak tą ostrą końcówką obcasa, bo nie wyobrażam sobie jak można by dotknąć na tej wysokości np. czubkiem buta, to chyba jakaś ekstremalna gimnastyka artystyczna albo złamanie 3ciego stopnia, chyba ze stoisz na rękach, to wtedy ok dotkniesz). Zaręczam, że to nic trudnego, skoro nawet ja, która nie nosi szpilek tak umiałam a w drzewie zostały dość duże wgłębienia i ślad po obcasie, o kol która nosi codziennie robiła głębokie dziury jak kopała. Miłego testowania
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
Konto usunięte
|
[1=bceb01c221ea3319abad6ab 25f068feed7228d52_657f8c4 7e3c47;61113091]Dawaj!
[/QUOTE]Oglądaj TVN. Ej, weź. Skoro zrobiłyście dziury w drzewie, to blondyna kopiąc ojca spokojnej musiała przebić go na wylot. |
|
|
|
|
#53 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
lat mam 2x tyle co Ty dziecko i w szpilkach biegam codziennie do pracy. a o Twojej inteligencji świadczy tylko to jak się publicznie wypowiadasz.. i cóż. nie ma się w tym polu czym chwalić. jak na TYLKO obserwatora jesteś bardzo niezdrowo zaangażowana w sytuację. [1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;61135501] Ej, weź. Skoro zrobiłyście dziury w drzewie, to blondyna kopiąc ojca spokojnej musiała przebić go na wylot.[/QUOTE] idealnie podsumowane. te buty to chyba odlane z litego tytanu były, że przetrwały zostawianie dziur w drzewie |
|
|
|
|
|
#54 |
|
Zadomowienie
|
No i że sobie pozwolił przypiąć, jak statyw na nuty, kartkę z krzyżykiem
, czy to skrzypek może jest lubiący wódkę ?Trzeba przyznać, że dziewczyna ma dobrą technikę kopania, oszczędzającą palce u stóp i nie bokiem stopy, a piętą, zupełnie jak Ryan Gosling w windzie, hey girl, z opisu przynajmniej, widać wprawę i brak hamulców. |
|
|
|
|
#55 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#56 |
|
Zadomowienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;61142431]Jaką kartkę? Bo chyba mi umknęło w tym barwnym opisie![/QUOTE]
Ten rozdział jest w budowie jeszcze
|
|
|
|
|
#57 | |
|
Przyczajenie
|
[1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;61086126]Widzę to przed oczyma mymi.
Dziewczyna, powiedzmy Kasia, założyła wątek o swojej koleżance blondi, powiedzmy Julii. Kasi nikt nie uwierzył, więc skarży się na przerwie w szkole Julii, że założyła wątek i nikt jej nie uwierzył. Dziewczynki postanawiają udowodnić anonimowym ludziom w internetach, że się mylą, więc idą do lasu kopać drzewa szpilkami, by móc to potem opisać w wątku. Swoją drogą ciekawe, czy te buty wciąż są w jednym kawałku.[/QUOTE] Co ciekawe szpilki (a raczej takie botki na szpilce za kostkę bo coś takiego ona nosi) po wyglądały wcale nie gorzej niż przed, co nie znaczy że przed wyglądały dobrze , Bo fleki to ona pogubiła dawno temu i już z pół roku chodzi na tym metalowym pręcie co wystaje z obcasa, sam obcas też porysowany mocno jest, ale to widać tylko z bliska bo i tak czarny cały jest i z daleka "prawie jak nowe". Żeby nie było też że ona tam pół drzewa ścięła tymi obcasami, po prostu takie małe dziury robiła na kilka cm głębokości bo na tyle się obcas wbijał w to drzewo.Cytat:
![]() Skoro już wspólnymi siłami ustaliłyśmy że ja mam mały rozumek a Ty jesteś Mistrzem Dedukcji(xd) to wybacz ze ośmielam się zadawać tak trywialne i z pewnością oczywiste dla Ciebie pytanie, ale czy mogłabyś oświecić mnie w kwestii tego co ma kultura wypowiedzi do inteligencji? To już nie można sobie być inteligentnym chamem, albo dobrze wychowanym poczciwym głupkiem? (przepraszam, nie mogłam się powstrzymać - P.S. jak robicie ten fajny szary kolorek? :P, o już chyba wiem )
Edytowane przez nie_podam Czas edycji: 2016-05-31 o 21:26 |
|
|
|
|
|
#58 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#59 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
|
|
#60 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:21.

, czy to skrzypek może jest lubiący wódkę ?