![]() |
#2221 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część V.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2222 |
Zakorzenienie
|
Zaraz wyjdę z siebie. Zaraz sobie pójdę. Zaraz tutaj osiwieje...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2224 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2225 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2226 |
Zakorzenienie
|
Siedzenie to nie jest ulubiona pozycja ciężarnej pod koniec 7 miesiąca.
Dziś do mnie dotarło, ze zaraz 8 będzie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2227 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2228 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A już myślałam że mi TŻ zablokował Wizaz, bo coś gadał ostatnio że za tylko na forum siedzę ![]() Super brzuszek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jeszcze co mi się przypomniało to my mamy płytę elektryczną taką bez ramki i ciągle tam wchodzą okruszki więc nie polecam, mimo że pani mówiła że nic wchodzić nie będzie ![]() Cytat:
![]() Ja mam wizytę w czwartek. Niezapominajka 89, agnieszkaruta1, Świniaczek, navioe Piękne brzuszki ![]() Scoiatael - gratuluję 3 trymestru! ![]() natalia_23 spóźnione ale szczere życzenia spełnienia marzeń ![]() ![]() Odnośnie baldachimu to rzeczywiście łapie kurz, ale też zabiera dostęp powietrza, zwłaszcza w sierpniu może być duszno dziecku. Moskitiera lepsza. Wrzucam Wam zaległy artykuł o kleszczach. Więc tu jest napisane że jest bardzo niskie ryzyko zarażenia jeżeli kleszcz jest w skórze 24-48h a wg niektórych naukowców zarażenie jest nawet niemożliwe. Najlepiej więc się ogladać po każdym powrocie z lasu/ parku, a jak ktoś ma zwierzęta (które mogą coś przylec) to najlepiej codziennie pod prysznicem się obejrzeć. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2229 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2230 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2231 |
Zakorzenienie
|
Ja sie nie stresuje. Mi jest duszno, to korytarz bez okien. Kostek na stopach juz mi nie widać. Bobo sie wkurza bo ma ciasno jak siedzę, nie ma jak sie wyciągnąć maleństwo.
---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Dopiero na zwolnieniu docenilam możliwość leżenia kiedy tylko zapragnę. Do tego wracam do domu autobusem i im później tym cieplej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2232 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2233 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2234 |
Rozeznanie
|
Miałam Wam jeszcze pisać że dostałam dziś kasę z ZUSu za 4-28.05! Jestem w szoku że tak szybko!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2235 |
Zakorzenienie
|
Ja też kilka razy usłyszałam, że może 2?
Najlepszy tekst teściowej do swojej bratowej w Wielkanoc: czy twoja siostra miala taki duży brzuch jak szła rodzic? |
![]() ![]() |
![]() |
#2236 |
Raczkowanie
|
florencee - super że wyjazd się udał
![]() agnszp - jeśli chodzi o wykańczanie, to ja polecam blat w kuchni granitowy jeśli macie na to budżet bo to spory wydatek, fajnie jest mieć kontakty schodowe, tzn takie że włączasz/wyłączasz w dwóch miejscach. Nie polecam chropowatych płytek w kolorze jasnym do łazienki - ja za chiny nie mogę ich doczyścić. Patrzcie też jak ktoś będzie wam projektował kuchnię na wysokość szafek, ja np jestem za niska i dla mnie wszystko jest za wysoko dosłownie o 5cm;/ Fajna sprawa to suszarka bębnowa. Jak piekarnik to tylko z prowadnicami - mocno ułatwia życie. Świniaczek - śliczny brzusio ![]() Wczoraj coś mi wizaż nie chciał działać, znaczy tylko nowe strony;/ Dziś zaczynam 30tc ![]() U nas mały na razie będzie z nami w pokoju, chce zorganizować mały kącik, myślę nad moskitierą bo jednak w sierpniu pełno komarów i innych robali a tak to byłoby jakieś zabezpieczenie. Nie wiem jak wy, ale mi przez to gorąco nic się nie chce, a tak naprawdę upały się jeszcze nie zaczęły;/ Lecę ogarniać chałupę póki mam chęci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2237 |
Zakorzenienie
|
Najlepszy był jak kobieta ktora widziałam chyba 3 raz w życiu powitala mnie 2,5 tyg temu tekstem ale ty gruba jestes!
Miałam w nosie że moglaby byc moją matką. Powiedziałam jej, ze glupi tekst na dzień dobry, albo cos w tyn stylu. Chyba zrobiło jej sie głupio, bo zaraz zaczęła zebym sie nie przyjmowała, bo ona tez jest gruba. To jej powiedziałam, że ja sie nie przejmuję, bo mi w sierpniu zniknie a jej zostanie. Więcej sie nie odezwała. |
![]() ![]() |
![]() |
#2238 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mi ciągle najwygodniej na plecach....Ale zasypiam na boku i muszę się przekręcać w nocy. Mi poranne mdłości przeszły więc zakładam, że się trochę przemieścił młody i żołądek dostał trochę oddechu. Niestety okropna zgaga została... Za to potrafię dostać tak wysokiego tętna w ciągu dnia, bez powodu, leżąc na kanapie, że się zastanawiam czy mi serce nie wyskoczy... ---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- Cytat:
Bo Ty jesteś VIP i masz inne przywileje ![]() Niestety inni szarzy ludzie musza się dopasować do rzeczywistości ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2239 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2240 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2241 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie mam zamiaru opuszczać forum na dłuższy czas.. trzymam kciuki za wizyty w takim razie.. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2242 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2243 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale dobrze, czasami specjalnie daję mu temat do rozmyśleń. Ostatnio sam zaczął temat szczepień i nawet się zdziwiłam, że podziela moje zdanie, myślałam, że tutaj będziemy musieli wypracować jakiś kompromis, ale o dziwo nie.
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2244 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2245 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W każdym bądź razie, jak jej je kupiłam, to jakoś nie wspomniałam co się z nimi robi jak się je zużyje. Chyba wydawało mi się to oczywiste...Ale tak mnie tknęło i się jej zapytałam, a ona je wyrzucała do toalety.... ![]() Ale też muszę znaleźć właśnie dla niej jakieś eco i bezzapachowe bo się boję, że jakieś infekcje jej przylezą. Niech nie zmieni na czas i będzie placek;/
![]() ![]() |
![]() |
#2246 |
Zakorzenienie
|
My wstawimy moskitiere do sypialni. Jak pa przywiezie mojemu bratu to weźmie wymiar u nas.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2247 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja nie rozumiem komentowania brzuchów ciężarnych. Przecież mamy lustra i wiemy, czy jesteśmy duże czy nie. Ja mimo tej nadwagi przed ciążą nie przytyłam aż tak dużo - własnie stuknęło mi 6 kilo - to wydaje mi się, że nie wyglądam jak hipopotam. Ale może ja się tak dowartościowuję jak idę do mojej poradni - bo zawsze jestem najmniejsza ![]() ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- Cytat:
Czyli jak wszędzie - co lekarz to inna opieka. Szkoda, że to nie jest standard dla wszystkich.
![]() ![]() |
![]() |
#2248 | ||
Zadomowienie
|
Kobietki gratuluję noworozpoczętych tygodni!
![]() Cytat:
![]() Jakby w kinie były leżaki to tak samo, jak Ty bym skończyła ![]() ![]() Jak oglądam filmy na leżąco to po chwili robi mi się błogo.. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ostatnio zauważyłam, że Zuzia kopniakami bardziej reaguje na dotyk taty ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiaj wizyta u okulisty. Ciekawe, co mi powie.. czy wciąż nie będzie widziała przeciwwskazań do porodu sn ![]() a właśńie.. przypomńiało mi się.. Jakie kupujecie te podpaski poporodowe? Jakiej firmy? Ja się zastanawiam nad tymi z firmy SENI.. niby są typowo na problemy z nietrzymaniem moczu, ale kobiety też zachwalały, jako podpaski po porodzie.. że niby super komfortowe i chłonne.. na czym mi zresztą najbardziej zależy ![]() Fakt drogo wychodzą.. ale dla mnie komfort to podstawa.
.. i ślubuję Ci.. ![]() ![]() Zuzanka ![]() II kreski ![]() Edytowane przez Afrodita Czas edycji: 2016-05-30 o 09:34 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2249 |
Zakorzenienie
|
No niestety. Kazdy musi miec wlasbe zdanie. Mnie bawi jak jednego dnia słyszę że mam taaki duży brzuch i że jaki on mały. Wtedy utwierdzam sie w przekonaniu ze jest idealny. Bo mój, bo z moim Bobo.
Są tez tacy, którzy pomagają. Moj brat nie widział mnie od lutego i przez caly weekend na. MOj widok powtarzal, ze tak mi ladnie z tym brzuszkiem, ze brzuszek taki śliczny, a jak on mi pasuje, a jak ja ładnie wyglądam. Unosilam sie nad ziemią od tych komplentów. |
![]() ![]() |
![]() |
#2250 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:26.