![]() |
#1411 |
Konto usunięte
|
Dot.: Podlaskie panny młode :P
Wow rezerwacja sali 2 lata do przodu? Nieźle...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1412 |
Żona
|
[1=fbf4f81e41525779832788c d71e9a6a506251643_6580de1 7ecce4;60939881]Wow rezerwacja sali 2 lata do przodu? Nieźle...[/QUOTE]
Zależało na dacie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1413 |
Raczkowanie
|
U mnie talerzyki w takiej samej cenie jak dla gości, inaczej sie nie dało ale tylko dj, foto ☺
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1414 |
Zakorzenienie
|
U nas też talerzyk w tej samej cene, tylko dzieci do lat 8 mają taniej
![]() Stookrotka daj znać czy coś ciekawego w tym sklepie na Piastowskiej znalazłaś - piszę o pudełku na koperty bo też szukam ![]() ---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ---------- Mnie już nic nie zdziwi, ostatnio słyszałam o rezerwacji sali 4 lata do przodu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1415 | |
Żona
|
Cytat:
Ale i wielka tragedia 2 lata wcześniej zarezerwowana sala. Nie chciałam wcześniej to nie robię. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1416 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja rezerwowałam salę 1,5 roku wcześniej i wzięłam ostatni wolny termin (sobotni) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1417 | |
Żona
|
Cytat:
Ogólnie chciałam tutaj zapytać kiedy rozglądałyście się za zespołem, fotografem i kamerzystą. Bo ja z narzeczonym uważamy, że po wakacjach dopiero coś zaczynać z drugiej s trony są nasi rodzice którzy są tak zainteresowani że pytają nas praktycznie codziennie czy coś wiadomo. I tak zastanawiam się czy ja na pewno dobrze robię czekając. Jak to się ogólnie na rynku przedstawia kiedy najlepiej szukać? |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1418 |
Zadomowienie
|
dodatkiweselne.pl to ten sklep na Piastowskiej, mozesz sobie zobaczyc co maja.
![]() |
#1419 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Natomiast za fotografem i kamerzystą to myślę że możecie po wakacjach się rozejrzeć na spokojnie - no chyba że też macie już konkrety. ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1420 | |
Żona
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1421 |
Zakorzenienie
|
Jak wybierzecie uslugodawcow wczesniej to podpisujcie umowe - zawsze jest szansa, ze bedziecie mieli nizsza cene.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1422 |
Żona
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1423 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
No ale niestety prawda jest taka, że to właśnie klienci napedzaja sami ten rynek i poprzez rezerwacje z terminami coraz wcześniejszymi sprawiają, że wszyscy się muszą dostosowywać i podpisywać umowy długo przed terminem, bo inaczej wszyscy najlepsi usługodawcy będą już zajęci. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1424 |
Żona
|
[1=fbf4f81e41525779832788c d71e9a6a506251643_6580de1 7ecce4;60974921]No cóż, ja chciałam konkretnego fotografa - właśnie Bialoblockiego. Dużo osób pisze o nim na tym forum. I uważam, że robi piękne zdjęcia. I on na 1,5 roku wcześniej był już zajęty. Zespół Showband - polecany przez masę ludzi, ponad 1,5 roku wcześniej był już zajęty. Skoro macie już datę i macie czas na szukanie, to możecie się za to zabrać jak najwcześniej.
No ale niestety prawda jest taka, że to właśnie klienci napedzaja sami ten rynek i poprzez rezerwacje z terminami coraz wcześniejszymi sprawiają, że wszyscy się muszą dostosowywać i podpisywać umowy długo przed terminem, bo inaczej wszyscy najlepsi usługodawcy będą już zajęci.[/QUOTE] Ja też trochę z lenistwa brałam pod uwagę 2018 bo myślałam że będę miała dużo czasu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1425 |
Raczkowanie
|
To dziś ! 😀 co prawda nadal jestem chora. Wezme tabsy i postaram się nie wysmarkac makijażu 😀
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1426 |
Żona
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1427 | |
polaczek cebulaczek
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1428 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1429 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny ktore dzis slubuja - najlepsze zyczenia! Oby wszystko poszlo tak jak mialo pojsc
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1430 |
Raczkowanie
|
Jestem mega ciekawa relacji wszystkich slubujacych wczoraj
![]() My wczoraj dogralismy ostatnia rzecz w kościele (czyli zapowiedzi u Narzeczonego, moje już wyszły, protokół spisany). Uffff ![]() Byliśmy też w pt u dalszej rodziny na weselu. Zespół muzycznie świetny, ale tak dluuuuugich przerw dawno nie widziałam, goście się nudzili... Oczepiny były za to fajne - krótkie, bez zbędnych dziwnych konkursów ![]() U mnie na sali w Dworku, usługodawcy mają niższą cenę za talerzyk. Teraz jak będę w Białymstoku na początku czerwca to ustale już Menu i ogarne miejsca hotelowe dla gości ![]() Nie mogę jeszcze znaleźć kolczyków do sukni...
![]() |
![]() |
#1431 |
Konto usunięte
|
Na pewno mieli super pogodę
![]() U mnie dopiero w następnym roku slub, ale na sali powiedzieli że to nasza decyzja, może być talerzyk w tej samej cenie albo niższej (czyli zapewne trochę mniej tego jedzenia) - co myślicie na ten temat? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1432 |
Zakorzenienie
|
My płacimy pełną stawkę. W sumie na początku trochę mnie to dziwiło, ale teraz uważam, że tak właśnie powinno być. Ludzie z obsługi mają naprawdę cięzką pracę. Taki fotograf biega wokół nas od przygotowań, zespół czy dj musi rozkręcać gości przez jakieś 8h. Moim zdaniem, powinni dostać jedzenie takie jak i inni goście. Muszą mieć dużo sił
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1433 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, czy któraś z Was decydowała się na fotobudke?
![]()
![]() |
![]() |
#1434 |
Raczkowanie
|
No dobra mam czas napisać wszystko. Makijaż piekny, fryzura bajeczna 😀 ale ogolnie mnie troche postarzalo. Rano było szybkie ogarnianie, niby dużo czasu - a tu nagle trzeba już wychodzić! Wtedy zaczęłam się denerwować lekko, ogólnie bez stresiku. Błogosławieństwo dość wzruszające. Po drodze kropilo ale ostatecznie jak wysiadalismy juz nie padało. Ceremonia wszystko w porządku, z racji ze byłam przeziebiona podobno słabo było mnie słychać. Potem na salę ! Jedzenie smaczne, ostatecznie zostało dużo przystawek (ile tego jedzenia musi się marnować). Pierwszy taniec, było miejsce gdzie zawsze się prawe mylilam a reszta luzik... a tu mąż pomylił się w ogóle innym a reszta poszła gładko. Tort smaczny. DJ zrobił inne zabawy niż były zaplanowane wiec średnio jestem z niego zadowolona, mógłby lepiej dopasowywać muzykę do towarzystwa. Kwiaty... bukiet był ładny, jednak dekoracja sali i kościoła pozostawiała wiele do życzenia..za taką kasę powinno to inaczej wygladac wiec ostatecznie nie polecę tej kwiaciarni. Byłam bardzo zadowolona z sukni, wyglądała pięknie w tańcu. Do 2 byłam w szpilkach, potem koturny. Wybawiłam się, mam nadzieję że inni również 😀 no i jestem zaobrączkowana, 7 miesięcy przygotowań - ten dzień minął niesamowicie szybko! Pozdrawiam mogę pokazać zdjęcia ale tu na forum raczej nie będę wrzucać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1435 |
Raczkowanie
|
Stookrotka! Cieszymy się bardzo i z jednej strony zazdroszczę Ci, że obroczka już z dumą spoczywa na Twoim palcu
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1436 |
Raczkowanie
|
Cześć gości wybywała ok 2, reszta została do 4. Potem zbieraliśmy jedzenie itp wiec ostatecznie zasnęłam po 6, a już o 10 pobudka ale taka nabuzowana ze nie czułam się senna 😀
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1437 |
polaczek cebulaczek
|
stookrotka, witam żoneczkę!
![]() ![]() ![]() jakiego miałaś DJa, z jakiej kwiaciarni miałaś bukiety?
![]() |
![]() |
#1438 |
Raczkowanie
|
Stokrotko, gratuluję!
![]() ![]() ![]() Jeśli chodzi o fotobudkę to jak dla mnie zbędny koszt - będę miała dwóch fotografów i to powinno wystarczyć ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1439 |
Zakorzenienie
|
Stookrotka gratulacje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:55.