![]() |
#2911 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A co do prezentu nie mam pojęcia ![]() ![]() ![]() ![]() Choinki pierwsza klasa ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2912 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() dziś znowu zwariowany dzień, jak większość z Was ![]() ![]() ![]() ![]() piękna nowiutkie zdjęcia choinek ![]() moja w domu też już ubrana (przez siostrę) ale nie mogę jej zrobić zdjęcia bo aparat został w Katowicach ![]() jestem naprawdę padnięta i nadaję się w sumie tylko do spania ![]() dlatego się żegnam już na dziś dobranoc ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2913 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pojechałam z Tatuskiem po Mamcię, potem znów poleciałam do babci, przemyciłam prezenty ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edit: nie udało mi się dodać zdjęć ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2914 |
Zakorzenienie
|
![]()
Ewuś, Tamonita dobranoc
![]() Skończyłam oglądać horror ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2915 |
Zakorzenienie
|
Ojj dostałam taki śliczny i mięciutki prezent,że jednak zdecydowałam się na to kino
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jestem już taka zmęczona,że lecę do łóżka ![]() ![]() ![]() ![]() Dobranoc Słoneczka :-*
#2916 |
Zakorzenienie
|
zycze wszystkim, aby te swieta byly spedzone w milym, rodzinnym gronie, zeby wsyztskie problemy poszly w zapomnienie. no i bogatego mikolaja! hoł hoł hoł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2917 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() Chciałam Wam wszystkim zyczyć wesołych i spokojnych swiąt, pysznej wigilii-i zeby Wam w boczki nie poszła, albo i poszła-tym którzy chcą ![]() ![]() ![]() Ostatnio nie udzielam sie tak na wizazu jak wcześniej, jakoś tak sie wybiłam z rytmu, dochodzi jeszcze natłok zajęc ![]() ![]() ![]() U mnie w domu panuje naszczęście świateczna atmosfera-nie wliczajac brata z którym nawet w święta sie kłóce ![]() ![]() I chciałam Wam jeszcze powiedziec chociaz moze nie powinnam zapeszać ![]() ![]() ![]() ![]() Do zobaczenia ![]()
#2918 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Gwiazdeczki
![]() Zapowiada się dzień pełen wrażeń... ja niestety już teraz mam dość, a wszystko przez tego ******* psa. ![]() Ale pod warunkiem, że dzisiaj mi więcej nie wejdzie w drogę - może być całkiem miło - i tego Wam również życzę ![]() Mercy! Tak dawno Cię tu nie widziałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2919 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Także życzę Tobie, i innym także, miłego dnia ![]() Idę zmontowac jakieś sniadanie i uciekam jeszcze na sklepy dzisiaj ;o Miłego dnia laski ![]() Mango!!!!!!!! - widze Cię! ![]()
![]() |
#2920 |
Zakorzenienie
|
Witajcie Dziewczyny
![]() Na prawdę wzruszyłyście mnie swoim zainteresowaniem i zamartwianiem się moją osobą ![]() Nie byłam w stanie doczołgać się do komputera. Każde zetknięcie się z monitorem powodowało wielkie zawroty głowy. Dziś jedynie odczuwam lekki ból i myślę, że powodem jest ciągłe myślenie "Czy dziś też będzie boleć mnie głowa? Czy zemdleję? Czy umrę?". Przyczyn wyciągnęłam kilka: -depresja -nerwica -zaburzenia hormonalne (brak okresu etc.) -chodziłam w mrozie niedoleczona przez 0,5h z psem bez czapki, szalika, rękawiczek - niezasłonięte uszy, ręce jak kostki lodu. Płacę za swoją głupotę - za moje ED, bezmyślność ![]() Ale Wasze zainteresowanie i troska... bardzo podnoszą mnie na duchu ![]() Apeluję byście martwiły się nieobecnością moją dłuższą niż tydzień ![]() Szkoda, że taka sytuacja wynikła przed samymi świętami. Nie byłam nawet w stanie sprzątać i gotować... Wszystko robili wczoraj rodzice, ja jedynie upiekłam piernik i sernik. Wieczorem wbiłam się do kuchni z zamiarem robienia kapusty z grochem, boczkiem i pieczarkami, począwszy od obierania pieczarek. Ale... nie obrałam wszystkich i padłam do łóżka. ![]() Niemniej jednak zauważyłam, że gdy nie myślę nad moimi zawrotami głowy nie dolega mi prawie nic - wniosek? - nerwica, osłabienie. Wszystkiego Najlepszego Wam życzę! ![]() Zdrowych (!), Rodzinnych, ciepłych, beztroskich (bez liczenia kalorii ![]() ![]()
![]() |
#2921 |
Zakorzenienie
|
Manguś- jak aj się cieszę, i zapewne nie tylko ja, że się odezwałaś.
![]() Wiemy, że żyjesz. A co do nerwicy, osłabienia.. Też tak miałam ![]()
#2922 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do tej całej sytuacji, nie wygląda to za ciekawie, a na dodatek stało się to przed samymi Świętami - kochana, główka do góry, nastaw się na pozytywne myślenie i nie zamartwiaj się za bardzo wszystkim - odpoczywaj przede wszystkim. Będzie dobrze - musi być! ![]() Ściskam mocno ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2923 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ostatnio sporo było na mojej głowie - zagrożenia w szkole, pukający sąsiad ( ![]() ![]() ![]() Przynajmniej zrobię na kolację wigilijną... ziemniaki i usmażę karpia ![]() ![]() ![]() Ather - Dziękuję bardzo ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2924 |
Zakorzenienie
|
mango! mercy! jak dobrze was widzieć
![]() ja od samego rana mam głupawkę z siostrą ale teraz muszę sie tylko szybko ogarnąć i lecieć szybko po brakujące składniki do ciasta ![]() ![]() milego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2925 |
Zakorzenienie
|
Mangoś taaak się cieszę
![]() ![]() Emocja Madame - śliczne choinki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2926 |
Rozeznanie
|
Witam
![]() chciałam Wam życzyć ; Wesołych, pogodnych spędzonych w rodzinnej atmosferze Świąt Bożego Narodzenia oraz duuużo duuużo miłości i spełnienia najskrytszych marzeń ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2927 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A w załączniku moja choinka ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2928 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry Świątecznie Dziewczynki
![]() Mango ![]() ![]() ![]() Dziewczynki... Z okazji Świąt Bożego Narodzenia chciałam Wam życzyć: Szczęścia, dużo zdrowia, radości, bogatego Mikołaja, przyjemnego i nie bezkarnego obżarstwa, spełnienia wszelkich marzeń i wszystkiego czego pragniecie ! Wesołych Świąt ! ![]() Mnie dziś tak, jak każdą z Nas zapewne czeka bardzo szybki i obfitujący w wydarzenia dzień. Mniejmy nadzieję, że będzie udany ![]() ![]() ![]() Miłego dnia ![]() Btw. załączam zdjęcie mojej choinki ![]() ![]()
![]() |
#2929 |
Zakorzenienie
|
Tamonitko -
![]() ![]() ![]() Ale numer ![]() ![]() ![]() ![]() Ach ![]() ![]()
![]() |
#2930 |
Zakorzenienie
|
![]()
Witam Kochane
![]() ![]() Dziękuję za życzonka i również życzę wszystkim udanych świąt spędzonych w rodzinnej atmosferze oraz super prezentów ![]() Ja dziś już po ostatecznych zakupach. Było tak dużo samochodów, że ja zdolna próbowałam otworzyć kluczykami jakiś całkiem obcy ![]() ![]() ![]() Potem robiłam z siostrami pierniczki na choinkę - i jak zwykle trochę się przypaliły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2931 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mikołaj mnie odwiedził !!! ![]() ![]() Dostałam nową klawiaturke, myszke, słuchawki i odtwarzacz MP 4 ![]() ![]() Szał ![]() ![]() Mangoniu jak tata prosi to nie otwieraj ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2932 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję ![]() Ooo, ładnie ![]() Trzeba być trochę materialistą ![]() Oczywiście, że nie otwieram ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2933 |
Zakorzenienie
|
Vix
![]() Mango - Ty szczęściaro ![]() ![]() Tamonita, Mango - bardzo ładne choinki ![]() No nic, ja wpadnę dopiero w nocy zapewne, jak wrocę z trzeciej Wigilii... ech ![]() ![]() Wesołych Świąt! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2934 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję, Twoja również ![]() Ja mam również jakby 3 wigilie ![]() ![]() Ale dalej nie umiem odciągnąć myśli od "czy będzie boleć mnie głowa", a to potęguje tym, że ciągle coś tam pulsuje...
![]() ![]() |
![]() |
#2935 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a ja upiekłam kolejne ciasto ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2936 |
Zakorzenienie
|
wesołych świąt
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2937 |
Zakorzenienie
|
Powoli rozeznaję się w wizażu i odkryłam wątek plotkowy
![]() ![]() Pisałam trochę w wątku "ile dzisiaj zjadłam", więc niektóre dziewczyny mnie już znają. Tamonita, ale super prezenty! Moje leżą i kuszą ![]() ![]() Dziewcyzny, super choinki macie! Moja jest sztuczna, ale mi się podoba ![]() ![]() Wiecie, w tym roku nie czułam aż tak atmosfery świąt, co mnie trochę martwi. Pamiętam, że w zeszłym już dwa tygodnie przed latałam za prezentami, odliczałam dni. A teraz... zaczęłam COŚ czuć dopiero dzisiaj. Lepsze to niż nic, prawda? Chciałam Wam jeszcze życzyć wesołych świąt! Bo w końcu to swiateczny post Wesołych świąt! - mówię, niby jak co roku wesołych - niech uśmiech nie schodzi Wam z twarzy A gdy pierwsza gwiazdka zabłyśnie wśród mroku, Niech spełni się to, o czym każda marzy ![]() Wesołych świąt - zdrowia - by każdy dzień nowy z zapałem witać i żegnać, momentem się cieszyć! By każdy dzień dla Was miał kolor różowy a gdy smutek, by zawsze Ten Ktoś Was pocieszył Wesołych świąt! Radości, miłości i szczęścia! Świąt rodzinnych, pięknych, beztroskich, wspaniałych! Byście odnalazły wkrótce swego Księcia, Byście żyły dla kogoś - (wiem, że to banały). Dodać muszę - szczęśliwego i dobrego roku, który za dni kilka płaszczem nas okryje, Byście dotrzymały oka mgnieniu kroku, Skakały w marzenia - tak - na łeb, na szyję!
![]() |
#2938 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() MP4 przydałoby mi się ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Moja mama wydała ponad 90 zł w cukierni ![]() ![]() Wesołych ![]() Edit: Witaj Izo ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2939 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Dziewczynki
![]() Mercy,Vixeen,Mangosiu strasznie się cieszę,że wpadłyście ![]() Mango ad. do Twojego bólu głowy mnie dziś od rana boli tak samo,strasznie mnie światło razi,mama dała mi etopirynę,ale póki co nic ![]() ![]() ![]() Wspaniałe prezenty tamonitko,sama chciałabym jakiś dostać,ale cóż,człowiek się starzeje i nie ma tak dobrze ![]() Chciałam Wam złożyć życzenia ii.. Wesołego jajka-oj! ![]() ![]() Przepraszam-pomyłka,to miała być choinka! ![]() Więc życzę prezentów,szczęśliwych momentów,karpia smacznego i roku 2008 udanego ![]() Wesołych ![]() iii.. Podzielić się opłatkiem ![]() ![]() http://www.poee.yoyo.pl/oplatek/?od=Karolina
#2940 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie również leki nie pomogły, taki lekki ból za mną ciągle chodzi ![]() ![]() Pociesza mnie, że nie jestem sama choć w żadnym wypadku nikomu nie życzę bólu głowy w święta... ![]() Wzajemnie Lolciu, Ślicznotko nasza ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:21.