Mamusie czerwcowe 2016 cz. 7 - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-05-30, 22:16   #121
201711281320
Konto usunięte

Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 7

Cytat:
Napisane przez australia87 Pokaż wiadomość
Ja spakowałam leginsy i bluzkę - ciążowe, zwykłe majciochy i skarpetki też spakowałam Biustonosze to te do karmienia mam.
Natomiast zastanawiam się co chłop powinien wziąć do porodu? Na przebranie coś - koszulka, jakieś obuwie, nie wiem, pomóżcie?
U nas w szpitalu facet musi mieć takie specjalne wdzianko (bluza i spodnie)- do kupienia u położnych na izbie przyjęć za 25 zł. i oprócz tego obuwie zamienne. Nic nie jest napisane na stronie Twojego szpitala?
Ja nie pakuję ubrań na wyjście. Przygotuję ze dwa zestawy na różną pogodę w domu, żeby mi przywieźli.

Ostatnio mi przywieźli ubrania, a zapomnieli o butach. Zresztą mi też nie przyszło do głowy, żeby im przypomnieć. Jechałam w grudniu w kapciach w aucie

Cytat:
Napisane przez zabciajs Pokaż wiadomość
O kurcze! Przygotowalam ubranie na wyjscie, ale bez majciochów

Od rana mam skurczybyki (skurcze), przynajmiej tak mi się wydaje. Plamilam na brązowo teraz na różowo. Boję się, że coś przegapie[COLOR="Silver"]
Uhuu, coś się kroi chyba. Kciuki za postęp
Nie martw się, porodu na pewno nie przegapisz
201711281320 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-30, 22:16   #122
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzia9999 Pokaż wiadomość
Haneczkab moja Hania na raz po przerwie np ok 4-do 4.20 h potrafi zjeść 80ml mojego mleka. Nie ulewa, czkawke ma,tylko czasem.

Chcę iść do poradni laktacyjnej a,moja mama i tz mi gadają, że przecież nie ma problemów mała z jedzeniem i karmieniem. Nie rozumieją mnie raczej
Jesli czujesz ze potrzebujesz takiej porady to idz
I nie patrz na to co mowia inni.
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-30, 22:19   #123
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kiara92 Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny! Jutro zadzwonię do szpitala i zapytam o to ktg.
Ja również jutro tez musze dzwonic do szpitala w którym chce rodzic bo moja lekarka gdzie indziej pracuje. Ktg mam zrobić za tydzień we wtorek.

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
ania230 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-30, 22:19   #124
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzia9999 Pokaż wiadomość
Miała Póki co żadnych odchyleń. Do powtórzenia za pół roku.

Jak u Zuzi z,nerkami? Mieliście już scyntygrafie?
Super
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-30, 22:22   #125
201711281320
Konto usunięte

A czy jest ktoś kto nie chodzi na ktg? Mi nic lekarz nie mówił, że powinnam. W poprzednich ciążach też nie miałam w ogóle.
201711281320 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-30, 22:23   #126
Cierpliwosc
Zadomowienie

to znowu ja
Wciąż w euforii, ale tym razem już zczaiłam, że jest nowy wątek, w którym zdaje się urodzę

Jestem dziś mega szczęśliwa, wciąż z bananem na buzi, normalnie nie mogłam uwierzyć jak mi lekarz powiedział, że Esia jest główką w dół
Tak się bałam tego porodu pośladkowego, a jeszcze bardziej cc, jakby się nie dało.
Pozostałe wieści z wizyty: Estera waży ok. 2750g (wychodzi tydzień młodsza), obwód główki ma jakieś 31-32, więc do przepchnięcia I chyba jest jeszcze dość wysoko, ale tego pewna nie jestem, bo słabo kodowałam po tej radosnej wiadomości
Moja szyjka troszkę skrócona, zewnętrzne rozwarcie na opuszek palca, więc raczej jeszcze nie rodzę

Honcia, Madzia, Kaśka trzymam żeby Wasze dzieciaczki też fiknęły główką w dół! Dwójce się udało, to niech pozostali przestaną się upierać
Kaśka a Twój lekarz nie chciałby poczekać z tym cc? No, bo skoro pośladkowo rodzić na pewno byś nie chciała, a raczej też nie mogła (dziecko ponad 3,5kg), a szansa na obrócenie się jest zawsze, mimo wagi, to czemu tyle przed tp?

Zaraz nadrabiam i cytuję
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-30, 22:27   #127
ania230
Zakorzenienie

Bylismy w castoramie i co doniczki nie kupilam bo nie bylo:/ wiec ziemi tez nie.
Wracając wstapilismy do lidla i tam kupilam ziemię.
Jutro jade na plac po doniczke i surfinie.

Kupilam 2 kg truskawek po 5zl/kg.

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-05-30, 22:29   #128
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

MAMANINY piekne te literki!
SOFFINKA dziwnie Ci pokozna powiedziala, porodowych skurczów i tak nospa nie wyciszysz lasny skurcz Ci na ktg wyszedl
HONCIA, VERONIWUE jestem i to nie ja sie obijam tylko ta moja Niespodzianka. Tzn nie wiem.co planuje ale od kilku dni od 21 daje mi bolesnymi skurczani popalic i kluciem na dole.
KASKA caly czas trzymam kciuki zeby Michas sie odwrócił!
MOTYLKU ladnie blizniaki nasze donosilas
MARIA a jak u was?
SLIWECZKA w pierwszej ciazy mialam ktg raz albo dwa

---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ----------

FIAZO kurde, oby wyniki sie poprawily. Jaki jest plan? Powtarzasz badania?

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-30, 22:33   #129
ania230
Zakorzenienie

Odebrałam karuzele i dostałam dwie pizamy i książki Moje dziecko i Moje pierwsze dziecko wiec będę się doksztalcac.

---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

Pewnie powiecie ze zwariowalam ale bylam na chwile na dzialce po piwonie

---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość
Jestem dziś mega szczęśliwa, wciąż z bananem na buzi, normalnie nie mogłam uwierzyć jak mi lekarz powiedział, że Esia jest główką w dół
Tak się bałam tego porodu pośladkowego, a jeszcze bardziej cc, jakby się nie dało.
Pozostałe wieści z wizyty: Estera waży ok. 2750g (wychodzi tydzień młodsza), obwód główki ma jakieś 31-32, więc do przepchnięcia I chyba jest jeszcze dość wysoko, ale tego pewna nie jestem, bo słabo kodowałam po tej radosnej wiadomości
Moja szyjka troszkę skrócona, zewnętrzne rozwarcie na opuszek palca, więc raczej jeszcze nie rodzę
Ciesze się razem z Tobą

Piekna waga Estery Ginka mi powiedziala ze Maja powinna sie urodzić z waga 3000-3200. To sie okaze

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-05-30, 22:36   #130
zabciajs
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sliweczka85 Pokaż wiadomość
U nas w szpitalu facet musi mieć takie specjalne wdzianko (bluza i spodnie)- do kupienia u położnych na izbie przyjęć za 25 zł. i oprócz tego obuwie zamienne. Nic nie jest napisane na stronie Twojego szpitala?
Ja nie pakuję ubrań na wyjście. Przygotuję ze dwa zestawy na różną pogodę w domu, żeby mi przywieźli.

Ostatnio mi przywieźli ubrania, a zapomnieli o butach. Zresztą mi też nie przyszło do głowy, żeby im przypomnieć. Jechałam w grudniu w kapciach w aucie

Uhuu, coś się kroi chyba. Kciuki za postęp
Nie martw się, porodu na pewno nie przegapisz
U mnie w szpitalu kazali miec taki fartuszek dla męża plus buty foliowe w razie deazczu/błota. W sklepie medycznym za parw groszy.

O butach też kompletnie nie pomyślalam A w tych co pojedziecie do porodu? Te ciuchy i buty mężowi do domu?

Mam nadzieje, że nie przegapie Na majówkowym wątku dziewczyny piszą, że dwie prawie przegapiły, więc mały stres jest
Stary 2016-05-30, 22:36   #131
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Konto usunięte

Cytat:
A czy jest ktoś kto nie chodzi na ktg? Mi nic lekarz nie mówił, że powinnam. W poprzednich ciążach też nie miałam w ogóle.
Ja miałam teraz tylko raz ktg, prywatnie w gabinecie. W poprzedniej ciąży nie robiłam wcale bo gin jeszcze nie miała, a w szpitalu robią ktg jak przyjma na oddział, jak się coś dzieje. Tak każdemu to nie, dopiero po tp.
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-30, 22:38   #132
zabciajs
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania230 Pokaż wiadomość
Odebrałam karuzele i dostałam dwie pizamy i książki Moje dziecko i Moje pierwsze dziecko wiec będę się doksztalcac.[COLOR="Silver"]
Nie wiem, czy u Was na wątku ktoś polecał tą książke, bo jestem tu od 3 dni. Ale ja i wiele innych dziewczyn jesteśmy zachwycone Karpem 'Najszczęśliwsze niemowle w okolicy', wiele z nich ma już jego metody przetestowane i uznane za sprawdzające się
Stary 2016-05-30, 22:38   #133
ania230
Zakorzenienie

Moje piwonie

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-05-30, 22:40   #134
Asiek121
Zakorzenienie

u mnie w szpitalu nic dla chłopa nie wymagają, nic nie ma na liście i pytałam koleżanki bo myślalam, że chociaż może buty każą zmienić czy coś to mowi, że rodziła w zime i jej facet nic nie musiał zakładać/zdjemować
Asiek121 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-30, 22:40   #135
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Moje piwonie
Chcialam Wam zdjęcia wrzucić...moze się uda później

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-05-30, 22:41   #136
zabciajs
Zakorzenienie

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;61102136]Ja miałam teraz tylko raz ktg, prywatnie w gabinecie. W poprzedniej ciąży nie robiłam wcale bo gin jeszcze nie miała, a w szpitalu robią ktg jak przyjma na oddział, jak się coś dzieje. Tak każdemu to nie, dopiero po tp.[/QUOTE]

Ja jestem jeden dzien po tp i ktg nie mialam robionego nigdy. Moge teraz podejsc w kazdej chwili jak chce. Ale lekarka do ktorej chodze przyjmuje w srode i jak do tego czasu akcja sie nie rozkręci pojde, bo L4 juz od dzis nie mam i przy okazji na to ktg. Szkoda, ze nie przyjmuje jutro.

A co najlepsze, nie chce rodzic w tym szpitalu gdzie ona przyjmuje. I boje sie ze jak pojde powiedzą, że są skurcze to mnie nie wypuszczą.
Stary 2016-05-30, 22:43   #137
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem, czy u Was na wątku ktoś polecał tą książke, bo jestem tu od 3 dni. Ale ja i wiele innych dziewczyn jesteśmy zachwycone Karpem 'Najszczęśliwsze niemowle w okolicy', wiele z nich ma już jego metody przetestowane i uznane za sprawdzające się
Przeczytam to co mam i zobaczymy jak będzie. Jeszcze mam trochę czasu

---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ----------

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;61102136]Ja miałam teraz tylko raz ktg, prywatnie w gabinecie. W poprzedniej ciąży nie robiłam wcale bo gin jeszcze nie miała, a w szpitalu robią ktg jak przyjma na oddział, jak się coś dzieje. Tak każdemu to nie, dopiero po tp.[/QUOTE]

U mnie po raz pierwszy teraz przy tym przytruciu.

---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-05-30, 22:46   #138
Konto usunięte

Cytat:
O nie czytałam! A lubie taką literaturę, muszę dorwać. Zaraz zobaczę co to takiego
Teraz promocja na arosie, oszaleć można!

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-30, 22:46   #139
chudziaszek11
Wtajemniczenie

Ja już po wizycie i powiem , że lipa
Z małym wszystko ok, ale mój lekarz prowadzący powiedział dokładnie to co mi od dłuższego czasu po głowie chodzi a mianowicie, że termin tego CC jest ustalony za wcześnie. Jutro dzwonię do szpitala i będę próbowała to zmieniać. Grrr już jestem wściekła sama na siebie. Może trzeba było przejechać te oczy laserem i próbować Sn??
Jeszcze matka mi powiedziała, że ona sobie nie życzy, żebym jej wnuka w woombi owijała, bo to narzędzie tortur i biedny ten jej wnuk i lamenty, jakbym co najmniej chciała mu ręce i nogi wykręcić
Cytat:
Napisane przez zebrah Pokaż wiadomość
Leoś waży 3200, przepływy ok. Zmusiłam trochę mojego lekarza, żeby mi zrobił usg, bo chciał olać i tylko ktg zobaczyć Wziął na konsultacje jeszcze swoją koleżankę ginkę, także zawsze fajnie jak dwóch lekarzy obejrzy "dane". Jak określiła lekarka "dziecko w sam raz do cięcia na przyszły tydzień".
Proszę o wpisanie CC na 06.06. Mam się zgłosić w niedzielę do szpitala. Za tydzień zobaczę mojego synka
Piękna waga synka. i super podejście lekarzy - rzeczywiście się Tobą zaopiekowali i już za tydzień będzie twój dzień widzę że lekarzom też się podoba ta data. To jest w CC najlepsze, że znasz ten termin.
Cytat:
Napisane przez motylek1984 Pokaż wiadomość
Ja też jestem, nie byłam tu od rana i już nowy wątek :-D
Chudziaszek, raczej mój gin nie będzie czekał z cc do rozpoczęcia akcji. Myślę, że pewnie w przyszłym tygodniu będę miała zaplanowane cc.
Mama niny, cudne te literki, one mają jakiś klej z tyłu?? Jak je przyczepić??
Evelinke, nic dziwnego że się stresujesz, u mnie pewnie będzie tak samo.
Przy bliźniakach ukończony 37 tc to spory sukces, więc już Ci gratuluję Już się zdjęć maluchów doczekać nie mogę
Cytat:
Napisane przez Radena Pokaż wiadomość
Hej,przepraszam,że nie cytuję. Mam nawal pokarmu,a Basia się wycwanila i tylko otwiera buzię,a mleczko samo leci. Przez to jest chyba ciągle głodna.
Moja mała ma wysoką bilirubine i szukają przyczyny. Wiedzialyscie że konflikt sero nie musi być tylko wtedy gdy są to przeciwne wartości.rh? ja mam 0 rh + a Baś A rh +,a podejrzewają ten konflikt. Ogólnie wykryli też małej szmery w serduszku,ale podobno samo się zrosnie. Było też podejrzenie zapalenia płuc,ale na szczęście nie ma. Jutro będą robić jej jeszcze posiew z moczu. Tak czy siak będzie musiała brać antybiotyk, tylko jeszcze nie wiadomo na co. Prócz tego mi ja zabrali na 6 godzin pod kroplowke,naswietlania i jeszcze jakiś antybiotyk, a jak tam poszłam do się Basi przesunely te osłonki oczek do naswietlan na nos i się aż biedna zanosila. Ja też się poplakalam przy niej,że ją tak olali:-(
też bym się popłakała na twoim miejscu.Trzymam kciuki, żeby Basia szybko doszła do siebie i obyście jak najszybciej mogły wyjść do domu
Cytat:
Napisane przez olinka012 Pokaż wiadomość
Wyszlam. Dupka mnie boli od sterydow. O 20 jestem umówiona z lekarzem na telefon

Wysłane z mojego Y635-L21 przy użyciu Tapatalka
Daj znać co lekarz powiedział . Dobrze dla Ciebie, że się wypisałaś, nie potrzebnie się tam denerwowałaś.
Cytat:
A u mnie: Moje Serduszko wazy 3100 Szyjka się skróciła o 0.5 cm ale jeszcze zamknięta. Mam odstawić magnez. I we wtorek powinnam się udac do szpitala w którym będę rodzic na ktg.

Lekarka życzyła mi dużo sily i powiedziała żebym się niczym nie martwiła.
Mam Jej dac znac Przytulila mnie i ucalowala....az mi lzy poplynely.

---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ----------

I oczywiście poleca picie liście malin

---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ----------

Wracam do domu. Mam nadzieje że jeszcze zdarze na plac bo truskawki byly po 5zl/kg
Aniu super wieści. I fajną masz relację z lekarką. Zazdroszczę

Cytat:
Napisane przez Asiek121 Pokaż wiadomość
Ja moje dziecko w reklamówce z biedronki chyba będę nosić serio
Trzeba popatrzeć na to tak, że to złe dobrego początki pewn ie wózek okaże się strzałem w dziesiątkę
Cytat:
Też myśle, że to czop. Albo efekt wczorajszego sss?
No nic, czekam na wielki ból. Może dziś, może jutro, może pojutrze Byleby samo się rozkręciło. Zobaczymy czy będę majówką czy czerwcówką
To się dzieje Ciekawe czy wyprzedzisz Soffinkę
Stary 2016-05-30, 22:49   #140
Weronia93
Rozeznanie

Cytat:
Ja u swojego giną jeszcze nie miałam robionego jedynie raz w szpitalu ale teraz gin stwierdził ze muszę zrobić na następna wizyte Podobno po 38tc jest juz obowiązkowe ktg jeśli cię to martwi powiedz położnej ze chcesz powinna Ci zrobić lub ze mniej ruchów czujesz to rownież Ci zrobi
Stary 2016-05-30, 22:49   #141
ania230
Zakorzenienie

Chudziaszek bardzo wspolczuje :/ postraj sie tak nie denerwowac dla dobra Małego.

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu

Edytowane przez ania230
Czas edycji: 2016-05-30 o 22:50
Stary 2016-05-30, 22:49   #142
zabciajs
Zakorzenienie

Ha! Wlaśnie sobie uświadomilam, że moja córka bedzie dostawać jeden prezent-na dzien dziecka i na urodziny. Ojj bedzie zła jak już pojmie o co chodzi hehe
Stary 2016-05-30, 22:49   #143
Konto usunięte

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;61102611]O nie czytałam! A lubie taką literaturę, muszę dorwać. Zaraz zobaczę co to takiego
Teraz promocja na arosie, oszaleć można!

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE]
A już wiem co to. Słynna metoda karpa
Stary 2016-05-30, 22:50   #144
zabciajs
Zakorzenienie

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;61102756]A już wiem co to. Słynna metoda karpa [/QUOTE]

Tak. Polecana przez wiele mam.
Stary 2016-05-30, 22:51   #145
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Ha! Wlaśnie sobie uświadomilam, że moja córka bedzie dostawać jeden prezent-na dzien dziecka i na urodziny. Ojj bedzie zła jak już pojmie o co chodzi hehe

---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ----------

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;61102756]A już wiem co to. Słynna metoda karpa [/QUOTE]

Tzn?

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-05-30, 22:52   #146
ania230
Zakorzenienie

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1464641515476.jpg (58,6 KB, 11 załadowań)

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-05-30, 22:56   #147
Cierpliwosc
Zadomowienie

Australia słodki ten bobas na I stronie Ciekawe czy dasz radę wszystkie porody z tego wątku tam dopisać
Mój chłop musi mieć do porodu ciuchy. Spakowałam mu T-shirt, krótkie spodenki i japonki (poprzednio położna mówiła żeby buty były wodoodporne), na porodówce zawsze jest sauna.
Dopisz mi proszę wizytę 16.06 ( w dniu ptp)
haneczko bardzo lubię czytać Twoje posty, taka miłość z nich bije Szwów nie ma, niedługo zapomnisz o ranie a badania zrób i oby się unormowało

mamaNiny śliczne literki i kocyk

Zebrah za wage Leosia i termin cc, jejciu to już za tydzień no i dla Rafka za nocnik

Kociak a może jakieś haczyki przymocować do tych literek i na gwoździach? byłoby łatwiej przy przemeblowaniu chyba, znaczy się bez strat w tynku

Radena za zdrowie Basi i duuużo sił dla Ciebie O tym konflikcie też nie słyszałam

Ania pięknie Maja już waży, no i świetną lekarkę masz

Olinka i co Twój gin powiedział? Paranoja jakaś z tym Twoim szpitalem, poszłaś, bo dziecko małe, odżywiali, ale czy urósł nie sprawdzili, jaka w tym logika?

cdn
Stary 2016-05-30, 22:58   #148
motylek1984
Zadomowienie

Ja na ktg już chyba od 30tc raz w tygodniu jeździłam, potem 2 razy, a teraz od 35tc co drugi dzień, ale u mnie gin przez te skurcze to chyba chucha na zimne.
motylek1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-30, 23:01   #149
kiara92
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez chudziaszek11 Pokaż wiadomość
Ja już po wizycie i powiem , że lipa
Z małym wszystko ok, ale mój lekarz prowadzący powiedział dokładnie to co mi od dłuższego czasu po głowie chodzi a mianowicie, że termin tego CC jest ustalony za wcześnie. Jutro dzwonię do szpitala i będę próbowała to zmieniać. Grrr już jestem wściekła sama na siebie. Może trzeba było przejechać te oczy laserem i próbować Sn??
Jeszcze matka mi powiedziała, że ona sobie nie życzy, żebym jej wnuka w woombi owijała, bo to narzędzie tortur i biedny ten jej wnuk i lamenty, jakbym co najmniej chciała mu ręce i nogi wykręcić
Jejku, oni w tym szpitalu są niepoważni w takim razie... Mam nadzieję, że jutro uda Ci się coś załatwić.
kiara92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-30, 23:15   #150
Cierpliwosc
Zadomowienie

kanwa ja nie wykluczam, że wyjdę w tym w czym przyjadę do porodu, stawiam na jakąś sukienkę, z butami nie będzie problemu-najwyżej w japonkach ze szpitala No i raczej majtki z siatki i podkład, przecież to tyle co przejdę ze szpitala do auta i później do domu, nie mam w planie żadnych spacerów
Karmniki mam 2 spakowane, majtek bawełnianych chyba wcale, skarpetki spakowałam choć nie wiem po co

Weronia super, że ok u Ciebie i wiesz kiedy pessar Ci ściągną. A 16.06.16 piękna data by była Może się uda

zabciajs za rozkręcenie akcji porodowej

Asiek jeny co za zamieszanie z tym wózkiem. Normalnie nie możesz jeszcze rodzić i koniec! Zaciskaj nóżki A tak serio współczuję, bo to niepotrzebne stresy

elaine gratuluję skurczyków Muszę kuknąć co tam za książki polecasz

motylek świetnie, że maluszki mają się dobrze, a nawet baaaaardzo dobrze u Ciebie. Szkoda, że nie dało się ich zmierzyć, ale już niedługo poznasz wagę faktyczną I super, że facet od wózków się taki trafił i choć foteliki będą

Madzia jeśli Ty czujesz potrzebę spotkania z doradcą laktacyjnym, to idź, przynajmniej nic nie będziesz sobie wypominała ani żałowała

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Cierpliwości ihaaaaaaaa! teraz doczytałam na poprzednim waaciu! super, że się odwróciła! Ależ Ci zazdroszczę!
w 100% rozumiem zazdrość. Życzę Ci żeby Michał też tak fiknął. Niech mu Miki nagada, moja się starszej siostry posłuchała (serio Sara do brzucha mówiła, gdzie siostrzyczka powinna mieć głowę)

wygląda, ze jeszcze będzie jedna część mojej wypowiedzi
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości