|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaciskamy nogi dziewczyny, do czerwca nie rodzimy ! Lipcówki 2016 część VIII
Hy hy. Nasze kalafiory są powoli nieznośne
|
#4292 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaciskamy nogi dziewczyny, do czerwca nie rodzimy ! Lipcówki 2016 część VIII
Cytat:
![]() Cytat:
Wypraszam sobie, order kalafiora wciąż mam ja! Pilot dalej nie znaleziony
|
||
|
|
|
#4293 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już bym oszalala!
![]() W końcu stanęło na 4 kolorach
|
#4294 |
|
Rozeznanie
|
Hej. A ja się denerwuje od rana,mała ma takiego leniwca że szok. Prawie wcale jej nie czuję. Pije kawę jem drożdżowke i normalnie byłby wąż stulecia a tu cisza. Na 12mam kosmetyczka, jak nie zacznie to zamiast nowej hybrydy na stopy będzie IP. Muszę ją postraszyc.
Miłego dnia. U mnie idzie zdechnac taki upał. |
|
|
|
#4295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dopiero 10, może do późna miała imprezę i odsypia ![]()
|
|
|
|
|
#4296 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4297 |
|
Zadomowienie
|
A ja jeszcze nie mam od Muni kokonu
![]() Ale paznokcie macie śliczne. Ja mam najnowszy krzyk mody na paznokciach lateksowa hybryda made in Dekoral w odcieniach bieli
|
|
|
|
#4298 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie straszcie dziewczyny, bo u mnie nie ma dnia, żebym nie miała czegoś z brzuchem. Sama nie wiem czy to złe objawy.
Reguła nocna znów się u mnie sprawdziła, czyli miałam kiepską nockę po wczorajszej dobrej - kłucie jakby mały miażdżył mi żołądek i jelita, ale nie czułam, żeby brzuch się spinał. Jutro wizyta to podpytam dr. A co z Mimi i Confused???
|
|
#4299 | ||
|
Zadomowienie
|
Hej Laseczki!
U mnie wczoraj była mała burza, ale dalej nie ma powietrza, a ja mam dzisiaj tyle do załatwienia :/ Powinnam chodzić z butlą z tlenem Z okazji burzy urodziła dzisiaj w nocy kuzynka, z którą miałam mieć chrzest... Troche mnie zestresowała, bo termin miała 2 tygodnie przede mną Zdziwił mnie tż, bo chciał już rano iśc zobaczyć dziecko mówię, że dzisiaj wyślij tylko sms z gratulacjami, a jutro się zapytamy czy Asia w ogóle chce odwiedzin :P Zdziwiony bardzo, że można nie chcieć... Zaraz go uświadomiłam bardzo mocno, że jak ktoś będzie chciał przyjść do mnie to ma najpierw wysłać sms, nieważne czy jego mama, siostra, czy znajomy... Faceci ....Cytat:
Ja licze na małego śpioszka (taaaak żyje marzeniami) Cytat:
Co do ręczników to nie bierz najładniejszych, tylko najlepiej jakieś sprawne i w ciemnych kolorach
|
|
#4300 |
|
Wtajemniczenie
|
Rzućcie jakimś pomysłem na lekki szybki obiad?
Mam warzywa na zupę i cukinię. Myślałam, żeby zrobić krem z cukinii. W ogóle apetytu w upał nie mam. Owoce mi wystarczają, żeby nie być głodna, a przecież 3 trym to największe zapotrzebowanie.
|
|
#4301 |
|
Rozeznanie
|
Dobra, zaczęła węża więc pojedziemy jednak na hybryde ;-) na szczęście będziemy w mieście więc na IP blisko w razie co. Moja też tak ma dzień szaleństwa i potem dzień leniwca. Wczoraj szalała jak wariatka mała, dziś proszę ją żeby kopnela. Co za dziecko....
|
|
|
|
#4302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4303 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jutro czerwiec i u nas się zaczną sypać porody ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4304 |
|
Rozeznanie
|
Hmmm ja pomysłu nie mam na obiad, jako że poród i dieta niebawem mąż chyba przywieie kebaba po pracy a przez cały dzień będę jeść i pić arbuza. Na nic innego nie mam ochoty.
Z obiadem nie pomogę, to ciągle wymyślanie obiadów już mnie doprowadza do szału i pomysły mi się kończą :-( pewnie zupę bym zrobiła, choć cukinie uwielbiam z grilla najbardziej. |
|
|
|
#4305 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Cytat:
Ja z pomysłami na obiad nie mam zazwyczj problemu. Od jutra w ogóle zacznę robić hurtowe ilości gołąbków, lecza itd i pomrożę żeby coś było w lodówce na ciężkie dni U mnie gorzej, bo najłatwiej mi zrobić coś mięsnego, a chciałabym odejść od smażenia i muszę sobie poszukać jakieś zamienniki na mięsko. Ile można dusić kurczaka z warzywami
|
|
#4306 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, ja już po okuliscie, wysłałam L4 do firmy, zrobiłam zakupy dla siebie I Ninki w HM
i popijam ice frappe kupię sobie chyba jakieś kwiaty do ogrodu z anginy został mi lekkim katar.. Ta medycyna naturalna działa cuda, nie? ;-) Munia, zdążysz jeszcze z kokonem :-* spokojnie. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
#4307 |
|
Wtajemniczenie
|
Wesoła_Ania tez biore prawie nic.. pieluchy heh
Na obiad dzis nie mam koncepcji i ochoty..może makaron z czymś bo to zajmuje max pol h.. |
|
|
|
#4308 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Miałam dokładnie 37szt i używałam non stop Ale ja wszędzie podkładałam pod główkę - w wózku, w łóżeczku, na kanapie, itp. Mały mi sporo ulewał.Cytat:
Hybrydy planuję mieć tylko na stopach. Obecnie mam tragiczne paznokcie, ratuję je odżywką, więc pewnie tak zostanie i u rąk bedę malować tylko bezbarwną odżywką. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#4309 |
|
Zadomowienie
|
A podobno teraz już te nasze dzieciaczki mają określony temperament, i jeśli ruszają się bardzo dużo, to i takie będą po porodzie, a jak sporadycznie kopnie, to będzie spokojne
Tymuś będzie więc mega leniwcem
|
|
|
|
#4310 |
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry!
U mnie tez zaduch pomimo wczorajszej burzy. Jak żyć?! Ja dzis od rana mam focha na wagę, bo wredota pokazała 3kg wiecej od ostatniego tygodnia. Nie wiem czy się popsuła czy to upały + opuchlizna, ale nie podoba mi się to Na ogarnianie Bożeny przed wizytą zuzylam chyba cała swoją dzisiejszą energię, więc planuję dziś robić NIC ![]() Ja obiady zawsze gotuję na 2 dni, więc mam dziś spokoj. Czeka na nas wczorajszy kurczak słodko-kwaśny. Tylko ryż muszę ugotować
|
|
|
|
#4311 |
|
Wtajemniczenie
|
Mega leniwiec po tak aktywnej mamie, to az niemożliwe
)
|
|
|
|
#4312 |
|
Zadomowienie
|
Ja na obiad mam kotlety mielone od Babci, do tego obiorę parę ziemniaczków i surówka, poćwiczyłam w domu trochę z piłką i mega mi gorąco, idę pod prysznic, a męża po pracy poproszę by mi skręcił wiatrakâŚ
Arida, racja z ciemnym ręcznikiem! mam parę od teściowej, takich średnio ładnych |
|
|
|
#4313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4314 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4315 |
|
Zakorzenienie
|
Hello, Lipcóweczki!
melduję się z arbuzem i wodą. Trochę u nas popadało, ale dobrze, bo kwiatki podlane i trochę oddechu ![]() ja ledwo nasz wątek ogarniam, a co dopiero inne miesiące! ![]() Proszę o kciuki za wizytę, dziś widzę się z moją zaufaną gin, która prowadziła mi ciążę z Hanią. Powie co i jak w temacie, o którymi pisałam na FB, będzie też ważenie i mierzenie Janka. Hybrydę jeszcze noszę, ale pod koniec czerwca zdejmę. co do nocek, to moja dzisiejsza HIT, nie miałam żadnej wygodnej pozycji, na lewym boku kłucie, na prawy niedobrze mi było, na wznak słabo mi się robiło Obiadowo, to u nas dziś krupnik [jak wszystkie zupy bezmięsny], a dla męża duszone mięso z ryżem i sosem i do tego sałata, albo pomidory. Ale energii nie mam na nic:P |
|
|
|
#4316 |
|
Wtajemniczenie
|
Mary powodzenia na wizycie i szybko pisz jakie postanowienia
|
|
#4317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Mary kciuki! Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4318 |
|
Zakorzenienie
|
Hania była aktywna wieczorami, w ogóle Karate Kid, a potem się okazało, że miała zupełnie inne pory aktywności. Nie martwcie się, nie ma reguły
![]() Jancio też Karate Kid, ale widzę różnicę w ruchach, Hania była delikatniejsza, a ten jak przykopie pod żebrami, to mi łzy się w oczach pojawiają:P ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- CWK, wizyta dopiero po 16:00, ale na pewno dam znać na FB i w klubie
|
|
|
|
#4319 |
|
Zakorzenienie
|
Z tymi nockami to niestety tak jest
Jak chodzimy i się ruszamy to maluchy ukołysane sobie słodko śpią, a jak odpoczywamy to one harcują Noworodek też niestety nie wie kiedy jest noc, a kiedy dzień i że w nocy się śpi, więc też bywa ciekawie
|
#4320 |
|
Zadomowienie
|
Mówisz, że urodzi się ze szpachelką w łapce?
![]() A Twój spokojny będzie? Hehehe, podobno to nawet nie teoria a fakty.. Ciekawe ! ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Osz TY! A U Ciebie się to sprawdziło? Mary
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:45.

dopiero 10, może do późna miała imprezę i odsypia 

[od 10.09.2011]

mówię, że dzisiaj wyślij tylko sms z gratulacjami, a jutro się zapytamy czy Asia w ogóle chce odwiedzin :P Zdziwiony bardzo, że można nie chcieć... Zaraz go uświadomiłam bardzo mocno, że jak ktoś będzie chciał przyjść do mnie to ma najpierw wysłać sms, nieważne czy jego mama, siostra, czy znajomy... Faceci ....

przy Mai miałam ze 30 szt. i to ciągle w użyciu były