|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2071 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Janusze, Grażyny, Sebixy i Karyny - odsłona III
Cytat:
Edytowane przez 201803111829 Czas edycji: 2016-05-31 o 07:05 |
|
|
|
|
#2072 | |
|
Zakorzenienie
|
Jadę autobusem do pracy. Siedzi sobie z przodu dwóch Sebkow, rozmawiają sobie jaki to mieli weekend. Nagle jeden Sebek mówi że by się napil a tu nie ma jak, drugi mu mówi to weź sobie kawę kup. Ten odpowiada że kawę to on już pił i on nie rozumie jak w Anglii nie można kupić alkoholu z samego rana, co to za przepisy durne. 7 rano.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
|
|
|
#2073 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2074 | |
|
dead & alive
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2075 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem w grupie gdzie sprzedaje się wózki dziecięce i przynajmniej kilka razy dziennie jest tekst typu: "pokrowiec na nuszki".
|
#2076 |
|
BAN stały
|
siedziałam wczoraj na balkonie, przejeżdżał chłopak na motorze, nagle huk, wywrócił się na co słyszę z balkonu na górze ( siedziały tam Karyny i Sebixy pijące piwo, palące fajki i wyrzucające kiepy na trawnik ) " ty Karyna słyszałaś ? wypadek!!!!, odstawiaj to piwo i lecimy zobaczy!!!!
i jeszcze jedno . mam z pracy widok na tyły dużego marketu. Codziennie widzę przez okno jak rodzice wysadzają za marketem dzieci na siusiu, lub facetów oblewających murek, pomijam już Januszy pijących za marketem piwko. Edytowane przez myszka197 Czas edycji: 2016-05-31 o 15:33 |
|
|
|
#2077 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogarnął się jak wyjelam stopery do uszu. Potem on poszedł spać i miałam ochotę się odegrać i też coś głośno puścić :p |
|
|
|
|
#2078 |
|
Konto usunięte
|
Na moim osiedlu w nocnym sklepie pracuje kobieta , która zawsze ma na sobie wyzywający strój , dekolt , obowiązkowo.
Jej stroje sa niesmaczne i tandetne , nie rozumiem jak można się tak ubierać do takiej pracy . przyłażą tam podpici faceci po flaszeczkę a ona w takim stroju . matko kochana
|
|
|
|
#2079 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2080 |
|
Zakorzenienie
|
Studiowałam na politechnice. Starałam się jednak dbać o kulturę języka, szczególnie tego mówionego. Gdy komuś się zwróciło uwagę, że powinno się mówić "piąty maja" a nie "piąty maj", bardzo często słyszało się w odpowiedzi "ja nie muszę, jestem z politechniki"...
|
|
|
|
#2081 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wczoraj, jak stałam w korku miałam okazję obserwować takiego Janusza. Wszystkie guziki koszuli miał rozpięte, prezentując okazały brzuch (normalnie ciąża spożywcza), po którym z uśmiechem się gładził, blee
|
|
|
|
|
#2083 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2084 | |
|
dead & alive
|
Cytat:
Miałam nawet na studiach kolegę, który gdy spóźnił się na zajęcia musiał wydeklamować wiersz, żeby móc zostać, wyciągnął z torby tomik poezji Miłosza i przeczytał, ale połowa grupy była w szoku skąd miał w torbie tomik poezji studiując kierunek mechaniczny. |
|
|
|
|
#2085 |
|
Zadomowienie
|
Tez jestem z PW i nie słyszałam o tym
dla mnie to idiotyczne
|
|
|
|
#2086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2087 | |
|
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
Ale tak sobie myślę, że gdyby to "zaświadczenie"/"żelazny glejt uprawniający do nieznajomości ortografii" z przeróżnych poradni szło za człowiekiem od podstawówki aż do emerytury to nagle okazałoby się, że jest o 3/4 dyslektyków mniej.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
|
|
|
#2088 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2089 | |
|
Ha ha ha ha ha
|
Cytat:
|
|
|
#2090 | |
|
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
Poza tym, jeśli ktoś jest dyslektykiem to nie znaczy, że jest mniej inteligentny, niż osoba bez dysleksji (Einstein i Churchill byli dyslektykami). Skutki dysleksji można złagodzić ale tu trzeba wykonywać specjalne ćwiczenia i to codziennie. No i przede wszystkim-czytać. Problem polega jednak na tym, że po uzyskaniu orzeczenia o dysleksji ( a sporo z tych orzeczeń jest moooooocno naciąganych) młody człowiek staje się świętą krową. Ma dysleksję i już. A po co cokolwiek z tym robić? Nie odrabia lekcji bo dysleksja. Nie może się nauczyć bo dysleksja. Nic nie robi bo dysleksja. To nie dysleksja: to niskie IQ połączone z lenistwem za przyzwoleniem rodziców.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
|
|
|
#2091 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2092 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie można w większości sklepów, chyba od 11 dopiero sprzedają. Jakoś tak, nie pamiętam dokładnie. I do 22 chyba.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
|
|
|
#2093 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
)A w tych wszystkich dyslektyków, co książki nie mieli w ręce od czasów ''Jak Wojtuś został strażakiem'', to też nie wierzę. |
|
|
|
|
#2094 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie zapomnę jak kiedyś się wybrałam na większe zakupy po 23. Chciałam sobie kupić wino a tam cała alejka z alkoholem zamknięta. I dopiero wtedy się dowiedziałam właśnie o tych ograniczeniach. Są sklepy które mają licencję 24h, np. Tesco w którym pracowałam miało. Ale obecnie już nie jest 24h ale sprzedają alkohol od 6 rano. Niewiele jest jednak takich sklepów gdzie można kupić alkohol rano.
Mnie po prostu szokuje tutaj ilość polskich budowlańców którzy muszą koniecznie te piwo wypić z samego rana przed pracą, na przerwie też piją i po pracy również. Nie wiem jak oni mogą tak pracować? Sent from my SM-G935F using Tapatalk
|
|
|
#2095 | |
|
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
W drodze do pracy zawsze kupuję w tym samym osiedlowym sklepiku drożdżówkę i fajki. Mniej więcej o tej samej rannej godzinie. I podczas remontu ulicy, codziennie kilkoro budowlańców o tej samej porze nabywało kilka piwek i małpeczkę. Ci sami budowlańcy i stały zestaw. A potem jazda cięzkim sprzętem (koparki, walce plus młot pneumatyczny).
|
|
|
|
#2096 |
|
Zakorzenienie
|
Chodzi o to, że wytłumaczenie prawie równe temu "mam dysleksje". Takie durne rozumowanie "jestem z politechniki, to mogę mówić byle jak".
|
|
|
|
#2097 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
[/QUOTE]w moim rodzinnym miescie sa 2 monopolowe 24/h tego samego własciciela. pracujace tam dziewczyny ZAWSZE sa tak ubrane- czyli mini ledwo tyłek zakrywajace, biust praktycznie na wierzchu.Pora roku nie ma znaczenia- czy to zima czy to lato.tez sie zastanawiałam czy sie nie narazajaja na zaczepki podpitych facetów. w koncu okazało sie ze jedna znam przez kogos , pogadałam tak z ciekawosci i dowiedziałam sie ze własciciel narzuca taki stroj wychodzac z ałozenia ze majac x monopolwych do wyboru klient pojdzie tam gdzie jest młoda wyrozbierana laska. Bo se przy okazji popatrzy dziewczynom ten wymog nie przeszkadza
|
|
|
|
|
#2098 |
|
Zakorzenienie
|
Blogowa Klaudia:
Ogłasza konkurs, w którym do wygrania jest kalendarz na 2016, bo już prawie połowa roku za nami, a ona i tak go nawet nie otworzyła.
|
|
|
|
#2099 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś widziałam co innego. Dostała paczkę ze współpracy, w środku dwa produkty. Napisała, że już użyła kilka razy, niedługo recenzja a później startuje konkurs z tymi produktami. Ciekawe czy tymi już użytymi;p
|
|
|
|
#2100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Inna Klaudia urządza konkursy ze stoma warunkami typu: obserwuj na insta, snapie, fejsie, g+ i udostępnij info o konku w tych samych miejscach. W nagrodę... zaobserwuje twój blog! ![]() Blogerką nie jestem, ale biorę udział w konkursach, również blogowych, więc konkretne Klaudie czasem uda mi się wyłapać |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:46.

dla mnie to idiotyczne