|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
| Pokaż wyniki sondy: Ile flakonów masz w swojej kolekcji? | |||
| 1-10 |
|
463 | 64,85% |
| 11-20 |
|
162 | 22,69% |
| 21-30 |
|
41 | 5,74% |
| więcej niż 30 |
|
48 | 6,72% |
| Głosujący: 714. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moja kolekcja perfum - część III
Adelajdo- Twoja kolekcja- miła, rozmaita, słodka, serdecznie gratuluję
Bluegirl- też słodko o Ciebie, też miło, no ale inaczej , zazdroszczę Ci bardzo porządnego schowka na buteleczki. I w ogóle porządku.Agaa- zawsze kojarzyłam Cie z promiennymi, ciepłymi, złocistymi zapachami. Zawsze byłaś dla mnie połączona z Jesienią Micaleff, Dolce Vitą, Cristobalem. A tu dopiero przejrzałam na oczy- owszem, Automne jest, ale już Cristo baj baj. ![]() Ale w ogóle to co zostało po przetworzeniu- bardzo, bardzo mi się podoba (Właściwie gdyby mnie te diabelskie szypry nie uwiodły i nie pochłonęły ze szczętem, to chętnie bym wzięła od Ciebie wszystko, może oprócz Mauboussina , no i gdyby Ogródki były na mnie trwalsze! A nie, bo Hd Eau nie znam).
|
|
|
|
#4112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. ostatnimi czasy bardzo go zaniedbywalam i tak pomyslalam, ze chyba trzba sie z nim rozstac. wczoraj zalozylam go na siebie aby podjac decyzje-zostaniesz czy pojdziesz w swiat. stanelo na drugim ale nie wiem czy to jest przemyslana tak do konca na 100% decyzja ......aaa zapomnialabym -dziekuje za mile slowa odnosnie mojej kolekcji
|
|
#4113 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję wszystkim pięknych zbiorów.
Wrzucam swoją aktualizację w świątecznym nastroju. Niewiele się zmieniło, ale zawsze coś
|
|
|
|
#4114 |
|
Zakorzenienie
|
Kate, piękne zdjęcia, piękne flaszki, piękne rodzinki
|
|
|
|
#4115 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
... tak ambitnie skomentuję: "OJEJKU" Z wyjątkiem Euphorii i Insolence przygarnęłabym wszystko ![]() I ta rodzinka Angela bardzo świąteczna
|
|
|
|
|
#4116 |
|
Rozeznanie
|
Kate, urocza kolekcja
![]() Euphorie przygarnełabym z miejsca |
|
|
|
#4117 |
|
Zakorzenienie
|
Kate,kolekcja urocza,tak jak i zdjęcia
|
|
|
|
#4118 |
|
Zakorzenienie
|
Kate, przepiękna kolekcja
|
|
|
|
#4119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4120 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4121 |
|
Zadomowienie
|
Kate
|
#4122 |
|
Wtajemniczenie
|
Zachęcona fotkami powyżej wklejam to co u mnie.
Zmiany niewielkie, ale nie robię już takich żenujących fotek na fikuśnym tle Niech będzie na lekko przymarzniętym oknie, ale wyraźnie.Wszystkie zapachy to moje ukochane ![]() Nie do końca mój jest tylko Tesori Lotos, ale wkręciłam sobie, że mi szczęście przynosi
|
|
|
|
#4123 |
|
Zakorzenienie
|
Yolu - z Twojej kolekcji oprócz BC i Amarige wzięłabym dosłownie wszystko
Ale widać, że kolekcja dopracowana i wybrana z duża starannością, bez miejsca na przypadki...
|
|
|
|
#4124 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
...a weźmiesz jeśli napiszę że to nie BC tylko Neonatura Cocon? (kiepski mam aparat)
|
|
|
|
|
#4125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to ja chyba ślepnę - ale jak mi napisałaś, że to Kokonik, to oczywiście jestem już bardzo mądra i naturalnie, to nie może byc nic innego ale Kokona w życiu bym nie wzięła, testowałam dwa razy i za każdym razem na moje skórze pojawiał się zapach-upiór, zupełnie niepodobny do opisywanych przez dziewczyny wrażeń ![]() A tak w ogóle, to fajnie ewoluował wątek - tytuł powinien brzmieć: "Nasze kolekcje - kto co by chciał od kogo wziąć"
|
|
|
|
|
#4126 |
|
Zakorzenienie
|
Yolu, gratuluję bardzo charrakterrnej kolekcji
Widzę, że masz słabość do marki Givenchy
|
|
#4127 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu, Jolu, piękne te Wasze zimowe kolekcje i na swój sposób podobne - macie wspólną Maroussię, OI, Poeme...
Kate, wyznaj no mi jak na spowiedzi, skąd Ty bierzesz te OI, bo moja trzydziestka już się kończy... ![]() Na następną zimę nie wystarczy, niestety i chętnie uzupełniłabym zapas.
|
#4128 |
|
Zakorzenienie
|
Yolu,gratuluję wspaniałego zbioru.Cudownej gwiazdki zazdroszczę bardzo
|
|
|
|
#4129 |
|
Rozeznanie
|
Wklejam zdjęcia mojej uaktualnionej, skromniutkiej kolekcji
![]() pozdrawiam serdecznie Edytowane przez dziewczynka87 Czas edycji: 2007-12-25 o 15:49 Powód: literówa :p |
|
|
|
#4130 |
|
Zakorzenienie
|
Yolu, gratuluję pięknej i dopracowanej kolekcji
Wiesz że mamy wspólne HC, Cocona, Angela i OI (Lotosa oddałam siostrze) Dziewczynko, słodko u Ciebie Co to za AA?
|
|
|
|
#4131 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, macie cudowne kolekcje !!
Z każdej bym coś capnęła i już nie oddała![]()
|
#4132 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynko, śliczna kolekcja. Jakbyś chciała jej się kiedyś pozbyć w ramach dobrego uczynku, to daj mi znać
A ta długa buteleczka to Sephora, prawda? Co to za zapach, bo ja mam z tej serii Rose Chic?
|
|
|
|
#4133 |
|
Zadomowienie
|
Yolu...... nareszcie mogłam nacieszyć oczy Twoim zbiorem. HC widzę u Ciebie
. GratulujęDziewczyno, fajna kolekcja, gratuluję
|
#4134 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Yolu Organzy ślicznie razem wygladają. Poeme mnie przesladuje i wkrótce chyba sobie kupię ![]() Cytat:
Dziewczynko bardzo ładna kolekcja A co to za perfumy w podłużnej buteleczce, bardzo podobne do Murmure Van Cleef & Arpels ? |
|||
|
|
|
#4135 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynko,kolekcja super i w 100% moja(wszystkie z tych zapachów bardzo mi się podobają)
|
|
|
|
#4136 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mam te 30tki z truskawy... poluj Joasiu pewnie jeszcze będą się pojawiać na All Cytat:
ale tylko po to żeby zrobić miejsce na Dolce Vitę.... poluję na używkę proszę wszystkich o cynkCytat:
Mamy wspólne... W końcu zauważyłam, że jest więcej osób o podobnych gustach zapachowych do moich. Jak tylko przestałam w kółko ględzić o Amarige Cytat:
Cytat:
![]() Beato, malinek pozbywać się nie wolno Ryjku, Organzy nie tylko razem ładnie wyglądają - one też ślicznie razem pachną Cytat:
Jest imponująco! Słodziutko rzeczywiście- tego kokosowego Hot muszę w końcu sprawdzić
|
||||||||
|
|
|
#4137 |
|
Zakorzenienie
|
Yolu gratuluję - rzeczywiście mamy trochę wspólnych flaszek
Dziewczynko - piękny zbiorek. Joasiu - ja mam OI z truskawy i A Zapomniałam podziękować za przemiłe komentarze - pięknie dziękuję w imieniu moich pachnących ulubieńców
|
|
|
|
#4138 | |
|
Rozeznanie
|
to Herba Fresca
dziękujęCytat:
![]() 13Ryjek, chyba chodzi Ci o Pur Blancę z Avonu ![]() wszystkim bardzo dziękuję za pochwały |
|
|
|
|
#4139 |
|
Zakorzenienie
|
Ago, Yolu, Kate, dziewczynko - gratuluję kolekcji! U każdej z was znalazłoby się coś na co pożądliwie spozieram- Herba Fresca, Dolce Vita, OI...
|
|
|
|
#4140 |
|
Zakorzenienie
|
gratuluję pięknych i przyciągających wzrok kolekcji
![]() dziewczynka87-widzę, że też lubisz Noa
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:49.

, zazdroszczę Ci bardzo porządnego schowka na buteleczki. I w ogóle porządku.

. ostatnimi czasy bardzo go zaniedbywalam i tak pomyslalam, ze chyba trzba sie z nim rozstac. wczoraj zalozylam go na siebie aby podjac decyzje-zostaniesz czy pojdziesz w swiat. stanelo na drugim ale nie wiem czy to jest przemyslana tak do konca na 100% decyzja

Ale widać, że kolekcja dopracowana i wybrana z duża starannością, bez miejsca na przypadki...