|
|
#751 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: No dobra, pora na rocznik 82
Cytat:
a my mielismy barszcz z paczki , taki se, oczywiscie wylałam jak go rozlewała na stół, a brat sobie na spodnie
|
|
|
|
|
#752 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
U nas było o tyle śmiesznie, że podano barszcz czerwony domowy,pyszny,a uszka były nie do jedzenia,tak więc niestety barszcz się zmarnował.
|
|
|
|
|
#753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ilemy mielismy do wyboru, albo barszcz z paczki albo grzybowa z paczki ( coz za wybór ) i padlo na barszcz, a ja jak barszczi Wigilia to norma , że wyleje a grzybowa bym zjadła, taka prawdziwa Za rok jade do Polski na Świeta , musze , chce , pragne ![]() ale głupoty wam pisze |
|
|
|
|
#754 |
|
Konto usunięte
|
No 5
, ale nie za jednym posiedzeniem. Coby nie żałowac później,że tak malo zjadłam grzybowej jak miałam szansę. ![]() Zmijko, koniecznie przyjedz do Polski. ![]() Eee żadne tam głupoty, wiadomo, nie ma to jak domowe jedzonko,z proszku to tak jak już trzeba lub się nie chce samej robić
|
|
|
|
#755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tez bym tak zrobiła. za rok koniecznie musze pojechac, to moje 3 Świeta poza Polską ![]() Nie tyle nie chce, co nie umie, nie ma sie czasu, nie ma produktów |
|
|
|
|
#756 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
,ale nie pisalam bo to byloby niegrzeczne. Sama przyznaje,że nie umiem. Najlepsze jedzenie moja mama robi. Juz 3 święta poza Polską? Kobieto, grzech jak nic. ![]() A widziałaś co w wiadomościach mówią wszędzie?Niektorzy Polacy dopiero teraz tzn.dzisiaj dotarli na świeta do Polsk, takie opóźnienia były.
|
|
|
|
|
#757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wstyd i tyle ![]() a mama najlepiej gotuje ![]() grzech, że hoho, rok temu była u mnie mama i było cool a słyszałam, że ludzie na lotniskach czekali, cos z pogoda było współczuje
|
|
|
|
|
#758 |
|
Konto usunięte
|
No wstyd, wstyd.
Ale jesli chodzi o inne potrawy to nie jest najgorzej. A to jak była u Ciebie mama to OK, myslałam, że sama spędzałaś święta wtedy. ![]() No tak, autobusy całkiem zapchane, ludzie czekali godzinami. Szokeeerrrr. ![]() Wybierasz się gdzieś na imprezę w najbliższym czasie?Macie tam fajne imprezki?
|
|
|
|
#759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co roku z kims bliskim spedzam Świeta, wiec jest ok. tylko pierwsze były najgorsze ![]() Musze w sieci poczytać o tym co napisalas a na impreze wybieram sie w przyszłym roku, w tym se daruje. sylwestra soedzam w domu, chyba ![]() a Ty gdzie? a co do imprez sa troche inne. ale mozna poznac ludzi z różnych stron świata
|
|
|
|
|
#760 |
|
Zadomowienie
|
Spóźnione troszke zyczonka dla Was dziewczynki - Wesołych ciepłych, spokojnych i radosnych Świat Bozego Narodzenia i spełnienia wszystkich marzen w Nowym 2008 Rku
|
#761 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#762 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A te pierwsze czemu były najgorsze? Cytat:
![]() A inne pod jakim względem? ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#763 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jeszcze pierwsze nieporozumienia z chłopakiem sie zaczeły ![]() A zdarzyło mi sie płakac przez sen ![]() Cytat:
ja sylwek w domu, ale hmm w towarzystwie
|
||
|
|
|
#764 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() To nie była odpowiedź. Ale z pewnością jak będę to zajrzę. Chyba, że tak. ![]()
|
|
|
|
|
#765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no juz jest lepiej a imprezy, hmmm. Napewno jest inna muzyka. Ludzie inaczej sie ubierają, np. zimno na dworze, a one w krótkich spodniczkach, sandałkach, oni, krotki rekawek i tak chodz po ulicach. Nie mozna palic w klubach Mozna spotkac ludzi z róźncyh stron świata Wieksza selekcja na wejsciach do klubu Widze , że 6000 postów przekroczyłaś gratuluje ![]() a ja Ciebie gonie |
|
|
|
|
#766 |
|
Konto usunięte
|
Uwielbiam te Twoje ciągi.
![]() Rzeczywiście 6000 mi piknęło, nawet miałam 6000 napisać tu lub w GC, ale potem mi się zapomniało i teraz dopiero zauwazyłam,ze napisałam go gdzie inadziej. Dzięki A gonisz mnie fakt, juz jestes calkiem blisko W Polsce też coraz częściej robią selekcję, dziwnie trochę wg mnie. choć czasem się przydaje rzeczywiście. Hm,to dobrze, ze nie mozna palic w klubach ufff. Choć sama kiedys paliłam, teraz mi to przeszkadza. A z tą muzyką to pewnie też zalezy od klubu, bo całkowicie inna to chyba nie jest. (jak np. w krajach arabskich )
|
|
|
|
#767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
skoro tak lubisz no jak mogłas to zrobic gdzie indziej, pokaz mi watek w tórym to zrobiłaś czasem dobrze, ze robia selekcje,no ale nie wiem czy mi by było miło jakby mnie nie wpuścili ![]() ale to chyba jest nie mozliwe, no jak mnie nie wpuścić a muzyka, no wole muzyke w Polskich klabach
|
|
|
|
|
#768 |
|
Konto usunięte
|
Jak już napisałam-uwielbiam
Po co się męczyć z cytowaniem co nie? Też pojadę ciągiem. ![]() A nie wiem dokładnie w ktorym napisałam 6000-ego, ale wiem,że nie w tym ![]() Właśnie o to chodzi z tą selekcją, ma plusy i minusy. Wiesz Zmijko, ja też nie wiem, jak można byłoby Cię nie wpuścić. Toż to byłby skandal, taka zacna osobistość. A jeszcze jakby obu nas nie wpuszczono to już w gazetach by się rozpisywali na ten temat. ![]() |
|
|
|
#769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no znów jednym ciagiem no to w takim razie 7000 tysieczny musisz napisac w tym watku albo w jego kontynuacji ![]() Silva mnie i Ciebie by nie wpuścili, no jak to po takim incydencie, kariera tegoz przybytku była by skonczona a dzis imprezujesz ![]() Masz od Dzis tyle samo latek co ja jak sie czujesz będąc ćwierczwieczka Ćwiarteczkę wypijesz dzisiaj ![]() Wszystkiego Naj jeszcze raz |
|
|
|
|
#770 |
|
Zadomowienie
|
Hej hej
![]() Nio poczytałam, nadrobiłam zaległosci i juz jestem na bierząco ![]() ja Sylwka spedze w domku niesety nie z TŻ a z koleżankami ale tez dobrze CO do selekcji w lokalach to niesety miałam juz wątpliwś przyjemnośc - byc nie wpuszczoną ![]() hehe i choc wtedy sie wkurzyłam to mysle sobie ,ze nie ma co sie denerwowac bo to tylko zalezy od focha selekcjonera/ ki , bo wczesniej i później bywałam w tym klubie a pewnego dnia BUM hehe ale tak to bywa i nawet urok osobisty nie pomaga
|
#771 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez w domu, z ekpią domową plus ?? sama nie wiem
![]() wypije sobie a co. Misty nie wpuścili Cie, bo za młodo wygladałas i tyle chyba juz co wieksze maisto w Polsce ma taki klab
|
|
|
|
#772 | ||||
|
Konto usunięte
|
Aaa no tak, oj to sorry.
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Oj nie, dzisiaj nie. Jakoś źle się czuję i prawie cały dzień śpię, no z przerwami. Cytat:
Hmm, jak jeszcze raz?Przecież nie złożyłaś mi jeszcze życzeń. ![]() Dziękuję za życzonka. Jejku, fakt, 25 lat, ćwiartka poszła. Jak się czuje?Czuję się...staro. Teraz będzie nam szedł 26 rok. ![]() Cytat:
(oby nie).
|
||||
|
|
|
#773 |
|
Zadomowienie
|
Silva to najlepszego i 100 Latek !!!
I ciesz sie ze taka młoda jestes bo ja miesiac i kilka dni mam juz troszke wiecej ...o ale tez sądze ,ze selekcja mnie olała bo za młodo wyglądałam
|
#774 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też tak coś czuję. ![]() co to dla ciebie, mysle, ze 1,5 miesiąca wystarczy do 7000 ![]() Cytat:
jeszcze nam czerwony dywan rozłożą ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a życzenia złozyłam, jakbys czytała watki w subskrypcjach od konca to byś widziała ![]() ja za miesiaca 26 ![]() Misty tez, bo tez jest wodnikiem a wodniki to suuuuuuper ludzie |
||||
|
|
|
#775 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Pewnie tak, za młodo wyglądałaś. ![]() Ok. ![]() Nie sądzę, bo ja raczej mało piszę właśnie. ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Fakt, teraz widzę w GC, coś mi się nie wyswietliło. Dzieki raz jeszcze. Cytat:
![]() Którego macie urodzinki?
|
||||
|
|
|
#776 |
|
Zadomowienie
|
Silva pewno,ze koziorozce fajne bo wszystkie dzieffcynki z 82 są fajne
![]() a ja mam 4.II Zmijka a TY którego dokładnie?? Miłego dnia panienki ![]()
|
#777 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#778 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
naj, naj, naj, naj, naj, ... naj, naj, naj, naj, naj, lepszego !!! Parę dni byś poczekała, a byłabyś o rok młodsza
|
|
#779 |
|
Zakorzenienie
|
No pare dni by poczekała i by nie mogła sie tu udzielać
![]() ale na szczęscie urodziła sie w 1982 ja jestem z 25 stycznia, a miała sie urodzić tydzien wczesniej i wtedy bym była koziorozcem, które lubie. a Ty Green.eyed kiedy masz urodziny
|
|
|
|
#780 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak mam urodziny 16 października - Wagą jestem Hmm, tak myślę i myślę i chyba nie znam żadnej kobiety - Wodnika, za to znam chyba z trzech (lub więcej) facetów-Wodników (każdy jest inny - więc nie wiem jak to jest z tym zodiakiem )
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:35.

A ja kupiłam (niestety) uszka z grzybami i były ohydne, bleee, doslownie jakas chemią zalatywało.
Jak sie samemu nie zrobi, to ... no własnie. 
, taki se, oczywiscie wylałam jak go rozlewała na stół, a brat sobie na spodnie 
ile
) i padlo na barszcz, a ja jak barszczi Wigilia to norma , że wyleje 

Ale jesli chodzi o inne potrawy to nie jest najgorzej. 

(jak np. w krajach arabskich