|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4711 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaciskamy nogi dziewczyny, do czerwca nie rodzimy ! Lipcówki 2016 część VIII
Haha dobre z tą buką
też tak mam.. Spowolniona jestem masakrycznie. Mało tego w biustonoszu nie mogę oddychać. A do ludzi z taką mleczarnią się nie nadaję. Ja sobie chwalę alles, ale jak mi biust przy KP urośnie to nie wiem, gdzie będę szukała staników. Mam jakiegoś dolna dziewczyny :-( idę coś robić ze sobą. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
#4712 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zaciskamy nogi dziewczyny, do czerwca nie rodzimy ! Lipcówki 2016 część VIII
[QUOTE=mimi000;61173536]
Nie wiem jak Wy, ale mi się włączyło żółwie tempo. Wszystko robię 100 razy wolniej i z niczym nie zdążam!! Ja też zawsze taka prędka we wszystkich, a od dwóch tyg jakoś zwolniło zdecydowanie moje tempo W pt jedziemy na wesele (jedyne 570km) i od razu urlop (2 tyg.). Nie ma to jak wybrać się w taką wyprawę w 34 tyg .OO, to daleko, podziwiam, my byliśmy w Gdańsku (460 km), ale podróż pociągiem dobrze zniosłam Kupiłam też sukienkę..tę maxi w lidlu..to jest moja miłość..tylko mój tż mówi, że wyglądam w niej jak buka mimo, że S...też tak macie? A w jakich kolorze kupiłaś? ja w miętowym |
|
|
|
#4713 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Może taki materiał by Ci odpowiadał: https://otula.pl/pl/p/Bawelna-gladka...sny-nr-18/2057 Ja to zasłonek szukałam i szukałam. Miałam parę takich, które mi się podobały, ale WSZYSTKIE z nich się wyczerpały w sklepach. Nie chcę dłużej czekać, zamówiłam dzisiaj materiał w przedsprzedaży. O taki: http://www.tkaninypoznan.pl/?15,chmurki Drogi jak zboże, ale tak mi się spodobał (i pasuje mi do koncepcji), że nie ma innej opcji. Teraz lokalnie szukam krawcowej. Edytowane przez nutik Czas edycji: 2016-06-01 o 12:45 |
|
|
|
|
#4714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podziwiam, że wybierasz się w taką wyprawę. My mieliśmy jechać na ślub w ten weekend 380 km, ale po konsultacji z lekarzem przeprosiłam i nie jedziemy. Doktor mówił, że w tak zaawansowanej ciąży przystanek trzeba robić co max 50 km (!) i u mnie dochodzi kwestia bardzo niskiego ułożenia dziecka i wzmożonej czynności skurczowej macicy. Oby Wasz podróż minęła bez przygód i komfortowo!! Ja wzięłam 2 sukienki maxi z Lidla, M-ki, i w porównaniu do większości ciuchów te leżą na mnie dobrze. Tylko ja większa jestem
|
|
|
|
|
#4715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo dziękuję ![]() Wczoraj oglądałam ich ofertę Ten szary za jasny. Na razie jestem najbliżej takiego: http://sklep.amstii.pl/produkt/martini-ciemny-popiel/ Tylko nie wiem, czy ta tkanina się na zasłonę nadaje?? A co do tych chmurek są boskie, kilka dni temu je pierwszy raz zobaczyłam i ciągle myślę co by tu z nich zamówić i chyba zamówię taki kocyk z PoduszkoweLove:ImageUploadedByWizaz Forum1464778195.762359.jpg |
|
|
|
|
#4716 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Takie rzeczy nam tu pokazujesz. Kupię : DCytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4717 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A powiedzcie mi czy pobieranie tego gbs boli? Konkretnie pytam o próbkę z odbytu Głęboko tam grzebią?
|
|||
|
|
|
#4718 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, wstawilam pranie, tylko jeszcze musze zdjąć poprzednie... Wstawilam zmywarkę i ubralam się. Teraz wróciłam na łóżko, za dużo aktywności :p i coś głowa mnie boli
![]() PannaHanna nie, nie boli. Lekko dotykają tylko i juz.
Wzięliśmy ślub 26-09-2015 Lipcowa mama 2016 Edytowane przez deksterowa Czas edycji: 2016-06-01 o 12:56 |
|
|
|
#4719 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Właśnie napisałam do pani, która szyje literki, żeby mi jakieś ładne materiały dobrała i coś uszyła dla Hanusi. |
|
|
|
|
#4720 |
|
Zadomowienie
|
Ogarnęłam bożenę na jutro! Powinni dawać order za to :-o
Powiedzcie mi w końcu jak z tymi stanikami do karmienia. Jaki rozmiar bierzecie? Swój teraźniejszy? |
|
|
|
#4721 |
|
Rozeznanie
|
Olutka piona ja też szukam zwykłego, gładkiego, szarego materiału na zasłony i jak na złość nie ma :/ jeszcze mam kilka sklepów do odwiedzenia i mam nadzieję, że tam coś znajdę..
Dziś moje dziecię napędziło mi strachu, w nocy strasznie brzuch mnie bolał,a raczej kuł tam na dole, zażyłam nospę i trochę przeszło, ale Mała w ogóle nie chciała się rano ruszać :/ Kołysałam, szturchałam już zastanawiałam się, czy nie jechać na IP, ale w końcu łaskawie kopnęła matkę..dziś ma dzień totalnego lenia,ale na szczęście ją czuję co jakiś czas
|
|
#4722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4723 |
|
Zakorzenienie
|
Ja stanik wzięłam większy jeden o 2 rozmiary, teraz jest trochę za duży i drugi planuje jednak wziac rozmiar mniejszy.
|
#4724 |
|
Zakorzenienie
|
Inka, wzięłam cara mia w kolorze czarnym i białym.
Aglo_mammy, na razie brałam swój rozmiar. Na pierwsze dni. Potem będę brała odpowiednio większe. Tylko rozmiarówka powoli mi się kończy... :-P Silver, mój też ostatnio leniwy w dzień. Wieczorem się ożywia. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
#4725 |
|
Zadomowienie
|
Ze stanikiem się właśnie waham - czy rozmiar większy, czy dwa. Oprócz większego biustu będzie tam trzeba upchać wkładki albo zmrożoną kapuchę
![]() Ręczniczek mam na razie jeden, nawet nie wiem jaki, bo teściowa kupiła. Wiem, że w Pepco, bo była kiedyś u nas i poszłyśmy razem, ale mieli tylko różowe i nie kupiłam (Mały miałby wstyd na dzielni), więc wzięła u siebie. Tylko nie pamiętam, jaki ma rozmiar, ale myślę, że i tak kupiłabym jeszcze ze dwa. W końcu zamówiłam dziś nowe okulary, chodziłam z receptą od prawie dwóch miesięcy mam nadzieję, że na piątek będą, chciałabym przyszpanować nowymi oprawkami w weekend mężu twierdzi, że trochę kiczowate - ta pozłotka, cyrkonie i jeszcze cętki na nausznikach , ale się w nich zakochałam od pierwszego wejrzenia i nie było rady. Szkoda, że się nie ogarnęłam przed sesją, bo pasowałyby do mojej kiecki idealnie... ale cóż.![]() Co do sesji, do piątku mam dostać miniaturki zdjęć do wyboru, siedzę jak na szpilkach trochę szkoda, że wszystkie będą ze studia (pogoda była dziwna, jakby miała się rozhulać burza, a jak w końcu się zdecydowało, że nie będzie padać, to na liczniku fotografka miała już 100 zdjęć - mamy z nich wybrać 10, więc już nigdzie nie poszliśmy), ale za to ufam, że będzie ślicznie. Moje ukochane to zdjęcia w wianku, no z takim brzuchem to już każdy się domyśli, że wianek to pieśń przeszłości
Edytowane przez Elrosa Czas edycji: 2016-06-01 o 13:20 |
|
|
|
#4726 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem mega ciekawa perfekcyjnego pokoiku Twojej córci! Czuję, że będzie idealnie ![]() Cytat:
Z tym orderem to prawda!! Cytat:
Piona! Niby taka prosta sprawa... Cytat:
Mądrego dobrze posłuchać. Dzięki Kattoo
|
||||
|
|
|
#4727 |
|
Zakorzenienie
|
Leżę i liczę na to że Wasze proroctwa co do tego że ból szybko minie się sprawdzą. Do 15 muszę być już w miarę na chodzie.
Ja stanik na razie mam jeden drugi muszę usiąść i zamówić Ale biorę tylko rozmiar większy bo przy poprzednim karmieniu wcale aż tak biust mi nie urósł. MamaNiny a skąd ten dół?
|
#4728 |
|
Wtajemniczenie
|
Nutik tak wyszukuje i projektuje ze to będzie istne cudo! Tez czekam
![]() Tz chce jechać cos kupic Kubie na dzien dziecka..tylko jesteśmy tam beznadziejni ze nie wiemy co )
|
|
|
|
#4729 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś jakoś słabo się czuje
Tak nijak... Bardzo gorąco mi... Boje się że mnie grześ przewiało i jakieś przeziębienie mnie dopadnie
|
|
|
|
#4730 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie też bardzo gorąco chociaż niby 21 stopni tylko jest. Duszno mi i głowa boli...
|
#4731 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja ostatnio prawie co dzień coś klikam, więc dziś się wstrzymam ![]() Co najwyżej odbiorę z Empiku czarno-białe książeczki ![]() Cytat:
Ja też tak nijak właśnie... Alloffkowa, przez Ciebie i ja odpalam 'Porody'. Zaczynam od odcinka 22 ![]() ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- A powinnam sprzątać, ale cóż, sprzątanie nie ucieknie
|
||
|
|
|
#4732 |
|
Zakorzenienie
|
Oo to poprostu może taka pogoda że więcej z nas się kijowo czuje..
|
|
|
|
#4733 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też oglądam porody
czekam przy tym aż ból minie.
|
#4734 |
|
Wtajemniczenie
|
książeczek cały karton!
ja już sama nie wiem czy wszystko jest czy nie, czy przywiozę dziecko do domu i będę miała to co potrzeba by ubrać, przebrać, przewinąć, umyć.. straszne to.. |
|
|
|
#4735 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka ponownie!
zaliczyłam warzywniak i Rossmanna, a jak mi się nie chciało jechać do Rosska to znaczy, że ze mną gorzej. Duchota mnie dobija, mogłabym leżeć tylko, pić wodę i zajadać arbuza. Lubię upaly i lato, ale nie tę duchotę przed burzą Alloffkowa, 45 groszy za pieluchę to super cena bierzcie!Misia, no ja tez mam kuku w plecy ![]() Aglo_mammy, ja pod biustem tyle samo, a micha większa o 1 rozmiar co do ogarniania podwozia, to bez lusterka nie ma jak no i smarowanie stóp kremem to dla mnie nie lada wyczyn!ja też spinam tyłek, ale zwolnione obroty mam jakoś... sterta prasowania czeka
|
|
|
|
#4736 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4737 |
|
Zakorzenienie
|
Misia, nie wiem. Jest mi tak nijak i jeszcze nie mogę oddychać.. Pewnie to przez to
Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
#4738 |
|
Zadomowienie
|
Mnie też dziś duszno i słabo, totalna niemoc.
PannaHanna nie boli, ale przyjemne nie jest. I na szczescie trwa jakies 5sekund. Oby w szpitalu z lewatywą było tak samo "lekko" ![]() Nutik tez czekam z niecierpliwoscią na efekty pokoiku Twojej córci, bo tak wszystko wybierasz, przeglądasz, że efekt na pewno bedzie super. Ja stanik na razie kupiłam jeden, jakas taniocha z allegro. Niby moj rozmiar, ale lekko za luźny. Wiecej dokupię/kliknę po porodzie jak będę wiedziała jaki rozmiar, bo mi piersi prawie nie urosły, a jak "mleczarnia" ruszy to kto wie, może coś się zmieni
|
|
|
|
#4739 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Tak mi jakoś słabo dzisiaj, siedzę i oglądam porody na ipli, zaszczepiłyście we mnie ciekawość
Edytowane przez nutik Czas edycji: 2016-06-01 o 13:52 |
|
|
|
|
#4740 |
|
Zakorzenienie
|
Do mnie właśnie dziś doszły karty kontrastowe czuczu
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:18.

też tak mam.. 

i chyba zamówię taki kocyk z PoduszkoweLove:

Wzięliśmy ślub 26-09-2015 
, ale się w nich zakochałam od pierwszego wejrzenia i nie było rady. Szkoda, że się nie ogarnęłam przed sesją, bo pasowałyby do mojej kiecki idealnie... ale cóż.