|
|
#1801 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część III :)
Zyła sobie kiedyś Księżniczka poznała Księcia i tak zaczeła sie jej klęska...
To,że zamkniesz oczy nie znaczy,że coś zniknie By móc zawrócić czas i przeżyć te chwile jeszcze raz... W szarej codzienności w pogoni za marzeniami... Być dla siebie Aniołami to jest magiczne... życie ma wiele barw, Ty oddajesz każdy odcień bo życie różne barwy ma.. "...Przepraszam,ze nie pasuje Ci do butów...wybacz,ze nie jestem Tobie pod kolor...przepraszam ,ze odstaje od Twojej normy..." Kochać i tracić ...pragnąć i żałować ...upadać i znów się podnosić ..Odczekać kilka godzin, albo kilka dni, parę miesięcy, może rok. Potem znów zaświeci słońce... ...miłość ta jak samotny jacht płynie pod prąd moich marzeń...
wystarczy, by On zauważył jakiś gest. i czar prysł. jak zwykła bańka mydlana. *** - przysłano mnie tu, bym został Twoim księciem z bajki. - to jakiś żart?! - ależ skąd? - nigdy nie będę kolejną plastikową. pieprzoną księżniczką. ZROZUMIANO?!
|
|
|
|
#1802 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zabieram ![]() Skrzydła me porozrywał wiatr, moje serce pękło na pół.. Jeśli otworzysz oczy i zobaczysz ciemność, oznacza to jedynie ze stoisz tyłem do słońca . Życie nie jest lekkie , choć czasem pachnie słodko.... Nagle tak cicho zrobiło się w moim świecie bez Ciebie… Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić.. boli mnie gdy patrze na to tak, codziennie Na Białych Drzwiach Widać Ślady Wczorajszej Miłości...
..boli.. - nic nie pomaga.. ..prosze.. - nikt nie odpowiada.. ..płacze.. - nikt nie pociesza.. ..krzycze.. - nikt nie słyszy.. ..odchodze.. - nikt sie nie odwraca.. ..czekam.. - ale w samotności.. ..UMIERAM.. - bez Twojej miłości.. ;( 'tylko obiecaj, że się we mnie nie zakochasz!'
![]() |
|
|
|
|
#1803 |
|
Raczkowanie
|
Aby zobaczyć mój opis wciśnij F13^^
||||||||||||||68%... Trwa ładowanie opisu... Mężczyźni wolą urodę od bystrości bo widzą lepiej niż myślą ;] ...a słońce wciąż w dół spadało, nie mogąc spaść... Wystarczy jeden Twój uśmiech i wszystko nabiera sensu...
|
#1804 |
|
Rozeznanie
|
To jest ten dziesiąty punkt. Możesz zostać i zdobyć go albo możesz odjeść.
Wyrzekłeś się miłość która Cie uratowała .. W pudełeczku na dnie szafy, trzymam wszystkie nasze zdjęcia .. Każdy ma niebywałe prawo do zmarnowania sobie życia.
|
#1805 |
|
Raczkowanie
|
Witam!
Jestem tu nowa... choc jus od jakiegoś czasu kredne stad opisy ![]() Chcę mieć znów te 7 lat... i taki bez problemów świat... '...bo każdy ma czasem takie chwile, że się po cichu żegna...' '...i nigdy nie każ mi wybierać... bo jeszcze wybiorę źle..' (Happysad) 'Ty jesteś jednym a ja drugim końcem... daleko nam do siebie strasznie..' (Happysad) Łzy nie mają nic wspolnego ze słabościa... Jeśli kogoś kochasz.. Po prostu pozwól mu być szczęśliwym.. Kochał ją bez pamięci i dlatego szybko o niej zapomniał...
|
|
#1806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Samotność w sieci"? Lubię tą książkę. Cytaty ładne
|
|
#1807 |
|
Rozeznanie
|
xprinCessxD Masz przecudny podpis ahh
![]() Ode mnie: 'Wkroczmy w noc i dajmy ponieść się tej płochej pokusie - przygodzie..' 'Bo mamy coś o co watro walczyć!..'
|
#1808 |
|
Wtajemniczenie
|
to jest powtórka z te wu en'u xD
no co się tak zacieszasz ;D hihihi toż to jakieś manipulancje! haha
|
#1809 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dziiiękuJję ![]() ---------------------------- I świat wokół mnie po swojemu pomaluję! Tak niewiele dobrych chwili w oceanie trudnych lat... Pokrętnie czas biegnie, spóźnia sie szczęście. Sama, niekochana, niczyja ... Nie ma nikogo...nikogo kto byłyby tylko mój życie to nie bajka... to i księcia wciąż brak! księżniczki mogą wszystko ![]() ..by znaleźć to czego tak mi brak.. poszukuje chlopca co by ze mna na spacery chodził.... Szukam kogoś, kogoś na stałe, kogoś na śmiech i żal (…) kto w tym odświętnym tłumie jest… tak samo… sam..
wystarczy, by On zauważył jakiś gest. i czar prysł. jak zwykła bańka mydlana. *** - przysłano mnie tu, bym został Twoim księciem z bajki. - to jakiś żart?! - ależ skąd? - nigdy nie będę kolejną plastikową. pieprzoną księżniczką. ZROZUMIANO?!
|
|
|
|
|
#1810 |
|
Raczkowanie
|
A wiesz. możliwe.. znalazłam je w necie
..
..boli.. - nic nie pomaga.. ..prosze.. - nikt nie odpowiada.. ..płacze.. - nikt nie pociesza.. ..krzycze.. - nikt nie słyszy.. ..odchodze.. - nikt sie nie odwraca.. ..czekam.. - ale w samotności.. ..UMIERAM.. - bez Twojej miłości.. ;( 'tylko obiecaj, że się we mnie nie zakochasz!'
![]() |
|
|
|
#1811 |
|
Rozeznanie
|
Zauważyłam, że Żyję Snami, a w Śnie Żyję Codziennością.. Coś pięknego..
|
|
#1812 |
|
Raczkowanie
|
Do ilu trzeba liczyć kiedy się liczy na faceta?
najłatwiej jest uciec od problemów, jak najdalej ... Plotka długie uszy ma..Podsłuchuje co się da. Widzisz te dwie blizny? To znak po moich skrzydłach.. Bawmy się i szalejmy, bo wszystko jest bez sensu.!
|
|
|
|
#1813 |
|
Raczkowanie
|
*Żeby z Waszych oczu nigdy nie znikła ta mgiełka...*wesolych swiąt wszystkim wizazankom życze;*
|
|
|
|
#1814 |
|
Raczkowanie
|
...lecz nie wiedzą o tym, że najgorzej w życiu to samotnym być...
Mężczyzna pragnie być silnym, kobieta chce być kochaną Tak lubię Cię czytać.. kiedy piszesz tymi smutnymi literami.. Szukanie miłości jest, jak polowanie z wykałaczką na mamuta. Jakże ciekawe. więc rób, co chcesz, pod uwagę bierz możliwości: przyczynowo-skutkowe zależności Są wspomnienia - na marzeniach kurz... Razem ciężko żyć - osobno źle Zamykam oczy. Nie chcę widzieć, nie chcę czuć... Nie ważne są żadne słowa, nasza miłość jest piękna. Nie liczy się nic, liczą się przyspieszone tętna. A miało być tak pięknie, miało nie wiać w oczy nam i ociekać szczęściem. Najtrudniej jest ukryć ból Serce i rozum myślą inaczej.
|
|
#1815 |
|
Zakorzenienie
|
hej, zbliża mi się rocznica z TŻ. macie jakieś opisy na tę okazję ? Pozdrawiam
|
#1816 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja wiem że lepiej byłoby nie czuć nic albo cofnąć czas
Nie chce z tym tak żyć widocznie tak być musi Splot wszystkich ludzkich spraw Wśród istotnych kłamstw i prawd Dzisiaj tylko my, wszyscy inni na dystans Spełnia się to o czym po cichu marzysz
|
#1817 |
|
Rozeznanie
|
*Czeski królik - polnaja zaperdalajka.
*Jestes głodny? Wyślij sms na numer 997 o treści HWDP oni wezwą posiłki *samotność nie ma nic wspólnego z brakiem towarzystwa... *Sama, samotna, otulona jedynie zapachem perfum... *serce nadal samotne, choć tyle miłości w sobie ma... *A Ty? Kim dla mnie mógłbyś być? *pewnie kogoś ma i zaplanował już rozstanie *chciała spytać, ale bała się usłyszeć prawdę *dlaczego najmocniej kochamy wtedy, gdy czujemy, że się właśnie kończy? *zanim nastał dzień jeszcze Kochali się oboje, zanim nastał dzień jeszcze ufali sobie,zanim nastał dzień myśleli o życiu we dwoje *Kończę tą grę jednak śnię o Tobie. *... między kocham i nie lubię a lubię i nie kocham.. *-i jak bylo na imprezie? a nie wiem, koledzy jeszcze nie opowiadali *Obejmij mnie i całuj zachłannie niech przy Tobie zatracę niespokojne zmysły *niechaj księżyc nam zazdrości namiętnej nocnej miłości… *Wprawiałeś mnie w cudowny stan, kiedy Twój wzrok mnie gonił |
|
|
|
#1818 |
|
Zakorzenienie
|
Samotność sprawia, że stajemy się bardziej surowi dla siebie samych a łagodniejsi dla innych: i jedno, i drugie czyni nasz charakter lepszym.
Kim jestem dla Ciebie gdy cisza między nami trwa... Z roku na rok starsza, ale duchem wciąż jak dzieciak.. I pamiętaj: Nie trać czasu z kimś kto nie ma go, aby go spędzać z tobą! Pozbywając Sie Przeszłości Odzyskać Rzeczywistość Jestem Księżniczką niezależną bez księcia też potrafię żyć kredką słońca gdzieś na murze pisze swój pamiętnik 'Czuję to co Ty albo któreś z nas się myli' . Najlepszych i najpiękniejszych rzeczy na świecie nie można ani zobaczyć, ani dotknąć ..Trzeba je poczuć sercem .. Może Twój ideał znika właśnie, patrz uważnie i przestań wierzyć w baśnie gra pozorów, czy styl życia? O jutrze nie myślę bo jeszcze przede mną dzisiaj : ) |
|
|
|
#1819 |
|
Zadomowienie
|
cii.. poprostu wyrzeklismy sie siebie.
|
#1820 |
|
Przyczajenie
|
Wasze opisy na GG - część III :)
* znalazlam niebo na ziemi !
* jestes szczesciem moim, codziennym cudem ! * gdzie kolwiek jestem, badz * czasem spoznione szczescie bywa lepsze niz przedwczesne ! * Pojdziemy do parku miedzy zlote liscie i pachnace kasztany? ;* * Jestem bardzo blisko- w Twoim sercu. ! * byc powodem smiejacych sie oczu. !
_________________________ _______ / moje ciuszki i biżuteria na wymiane/ https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=6873174& posted=1#post6873174 Edytowane przez rambo Czas edycji: 2007-12-25 o 22:33 Powód: post pod postem |
|
|
|
#1821 |
|
Raczkowanie
|
Są osoby, które się pamięta, i osoby, o których się śni
![]() Powiedziały krety: "Ludzie są ciemni, potrzebne im światło" Boże, bądź ślepy i głuchy, idę do ładnej dziewuchy! "Traktuje ją jak powietrze" - lecz bez powietrza żyć nie można. Pustka. Pustynia. Nic. Ja sam tutaj jestem. Ja sam. Miłość lubi półmroki, półśrodki i półkroki. Nawet w jego milczeniu były błędy językowe. /There were grammatical errors even in his silence (ang) Jestem pańską największą wielbicielką. Czy zechce się pan podpisać na moim sercu?
|
|
#1822 |
|
Rozeznanie
|
Witam wszystkich!
Jestem tu nowa ale chętnie dorzucę coś ze swojej kolekcji: - 'wszystko to gra, gra luster i światła... ' - w łóżeczku - siły regeneruję. (; - Częstochowa - wszelkie wyrazy tęsknoty kierować po powrocie (; - refleksja wieczorna: jaka ja jestem beznadziejnie...naiwna - etap drugi. czyt. płaczę. - dno den, szuwary, muł, szlam i w ogóle wszystko, co może być. - Obrysuj mi wargi kciukiem Twojej dłoni.... - Zatańcz ze mną jeszcze raz tak, aby świat nie istniał znów... - romantyczna noc... o mało pozytywnym znaczeniu. przeszkadzać mi! - chyba naprawdę mało Cię znam. i chyba naprawdę nie rozumiem ludzi. idź. PS. Świetne forum, naprawdę
|
|
|
|
#1823 |
|
Raczkowanie
|
Cesc
![]() troche moich. ' kiedy oddam serce, oddam je na zawsze . ' ' w tym zwariowanym świecie miłość kończy się zanim sie zacznie ' ' chodź..bajke Ci opowiem o samej sobie..' ' był jednym z niewielu..skazanych na bluesa..' ' znasz to? żyjesz snem, a potem się budzisz. tak poprostu. ' ' Ty, przed Tobą świat, za Tobą ja, a za mną nikt . ' ' czasem są chwile, gdy problem jest w każdym kroku.' ' tysiąc razy upaść..' ' każdy ma chwile żeby to wszystko ***nął ' ' ale trwać muszę ' ' bez ciebie, noc straciła smak..' ' tylko zabierz mnie stąd..' ' mówisz, że na wszystko jest w życiu czas..' Prosze. _________________________ _______________ potrzeba i.s.t.n.i.e.n.i.a.
|
|
#1824 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mmmm coś z mojej kolekcjii: Może w cos wreszcie uwierzyłam…może ostatni raz…szanse sobie dalam (...) ufa tym co nie warci ufania ... Kiedy wszystko wydaje ci się szare rozejrzyj się w poszukiwaniu kolorów Jesteś kimś wartościowym po prostu dlatego, że jesteś Szalona?...Tak! Szczęsliwa?...Tak! Kochana?...Nie! "Aby zrozumieć ludzi trzeba starać usłyszeć się to czego nigdy nie mówią i być może nigdy nie powiedzieliby" "Nie przestawaj marzyć.Człowiek bez marzeń to człowiek bez nadziei.życie bez nadziei to życie bez celu" Wybaczcie jesli cos się powtórzyło
'ponoć szukamy szczęścia tylko dlaczego w kłamstwach, pięściach, pogardliwych treściach, w opowieściach, w chorych głowach, na przedmieściach gdzie tynk odpada ze ścian... szczęście? kwestia podejścia!'
|
|
|
|
|
#1825 |
|
Raczkowanie
|
Żyję w świecie pieprzonych egoistów przez wilekie E!
Mów do mnie tylko to co chce usłyszeć... Bo ja nie potrafię kochać kogoś innego i nikt nie zabroni mi kochać Ciebie. Ty zawiniłes, nie ja.. bo pozwoliłes mi kochać siebie przez tyle czasu. Dziewczynki! Mam wielką prośbę ![]() Mianowicie: rok temu spotykałam sie z naprawde świetnym chłopakiem, pozniej nasz kontakt sie urwał i teraz znów się `odnaleźliśmy` chodzi mi o jakieś opisy, które skłoniły by Go do działania, bo widać, ze chce, ale jeszcze sie z tym nie ujawnia.. To takie troszke zagmatwane, ale licze na Was
|
|
#1826 |
|
Raczkowanie
|
Chciałabym być dla niego wszystkim,być najpiękniejszą pomimo,że jestem jaka jestem, czyli normalną dziewczyną ..
![]() |
|
|
|
#1827 |
|
Rozeznanie
|
Miłość to najlepszy z drogowskazów ale ukazuje się w najmniej oczekiwanym momencie.
Słowa Ja i Ty obróćmy w jedno - My. W pamięci przeszłość budzi się ... Już nikt. Już nic. Już tak ma być. Współczesna magia świąt. Phi !
|
#1828 |
|
Raczkowanie
|
* ile Cię trzeba dotknąć razy, żeby się człowiek poparzył?
* tak często Cię widzę, choć tak rzadko spotykam * smaku Twego nie znam, choć tak często mam Cię na końcu języka * a kiedy już Cię prawie znam i łapie Cię za rękę, by imię Twoje zgadnąć, potykam się na sznurowadle * zabierz mnie na drugą stronę,zabierz mnie,gdzie wszystko ma swój sens * gdzieś pośród 6 miliardów głów..dwie pary rąk, dwie pary nóg.. * nic mi więcej nie powie, niż wzruszone ramię i dłonie * nie liczy się nic, liczą się przyśpieszone tętna * głowy mamy w chmurach po to, by być bliżej słońca * delikatne, czyste, jak myśli me o Tobie * moje oczy są oczami wariata, kiedy spotykają się z twoimi oczami * gdzieś pomiędzy wierszami.. wybucha w nas permanentne siódme niebo * próbuję otworzyć oczy, huk rozlepianych powiek wiruje mi w głowie * dawno mamy już za sobą pierwsze kroki w chmurach * szczęście polega na tym, by z prostych rzeczy nie tworzyć intelektualnych labiryntów * uwiodła mnie przepaść jednego spojrzenia, runęłam w nią rozkładając ramiona * jeszcze się ziemia trochę przekręci i znowu zaświeci słońce * Ty pilnuj moich snów i przychodź, kiedy chcesz * strachu dotyk znam * miliony słów między ustami, ten najdłuższy most, most miedzy nami * powietrze ma Twój zapach * i nie jestem w stanie dać siebie więcej, niż jestem * łapię chwile ulotne jak ulotka * zastanów się, co człowiek robi. a teraz spójrz w lustro i to powiedz człowiekowi * w tym, czego szukam nie ma nic prócz rozczarowania * w bezsensie sens jest jedynym awansem
dance with me, make me sway... <3 Edytowane przez Golden Brunette Czas edycji: 2007-12-26 o 02:00 |
|
|
|
#1829 |
|
Zakorzenienie
|
hej, zbliża mi się rocznica z TŻ. macie jakieś opisy na tę okazję ? Pozdrawiam
baaardzo proszę o pomoc!!!!
|
#1830 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
...dajmy na to, że to Wasze ...hmmm np 2 lata ... * Słodkie 2 Lata Razem Nasze Małe Święto ![]() * Jestem dla Niego i On jest dla mnie ... już 2 lata ![]() * mimo tych Moich wad - przeżyłeś tyle lat :P albo odwrotnie: ...mimo tych Twoich wad - przeżyłam tyle lat ![]()
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:06.

zabieram 

moje wypocinki
mmmm