|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#391 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kaszki, zupki wprowadzamy, ze stałymi produktami się zmagamy -mamusie styczniow
Moja tesciowa w niedziele ględzila, ze u nich w rodzinie są blizniaki i moga nam sie trafic i ze to podwojne szzescie i jakby co, to 'by sie przyjechalo i pomoglo' także modle sie zeby blizniakow nie miec
![]() Dwa takie Witki to nie są do ogarniecia. Chociaż blizniaki bardziej sie soba zajma,a on sam sie bawi tylko rano chwilke, a tak to matka zabawiaj. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#392 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kaszki, zupki wprowadzamy, ze stałymi produktami się zmagamy -mamusie styczniow
Jakbym miała dwie takie Pole to z tego balkonu już dawno bym skoczyla
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#393 |
Wtajemniczenie
|
tak jak u nas Czarna
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#394 |
Zakorzenienie
|
A ja tam bym chciala blizniaki. Tyle ze u mnie zadnych szans na blizniaki tzn pewnie jakies znikome sa, ale nikt u mnie w rodzinie nie mial u tz baaaaaaaardzo daleka rodzina, wiec prawdopodobienstwo rowne zeru.
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#395 |
Raczkowanie
|
Czy ja się kiedyś cieszyłam, że Młoda mi zasypia w chuście? Dziś ta zmora śpi TYLKO w chuście! 😐
Uaoo, na pewno buciki chce zrobić i zbieranie jabłek / prania i jeszcze coś, ale mam sklerozę 😜. Są sklepy gdzie można kupić taki gruby filc i jakieś elementy małe, np. jabłka. Kiedyś znalazłam, ale oczywiście nie spisałam 😑 ale w google jak się wpisze "cicha książeczka inspiracje" albo "quiet book ideas" to jest tego mnóstwo. A Ty planujesz na maszynie szyć? Bo ja chciałam ręcznie, ale mi to zajmie milion lat... Ahnessy, dam znać jak będziemy się wybierały na chustospotkanie. Tylko u nas to dzień po szczepieniu wypada, więc jak nas zaszczepia, to chyba odpuszczę... Na 17 do lekarza idziemy a ja jestem w czarnej d*pie... i dziecko na mnie śpi. Za to miałam czas kupić kółka 😎 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#396 |
Zakorzenienie
|
Pamiętam, że u nas na ciążowy ktoś robił taką książeczkę, Tygrysek?
---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- Ależ grad wali, dziecko mi obudzi...
![]() |
#397 | |
Zakorzenienie
|
szkoda, że mi się nie trafiły
![]() Cytat:
Tak, zrobiła przepiękną książeczkę.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#398 |
Zakorzenienie
|
Mi na szczęście zdążyła dojsc lalka z ali dla chrzesnicy
![]() Magda hahaha wodzisz kuriera na pokuszenie ![]() U nas tez juz rozmiar 74 leci ![]() Casaa ale fajnie z tym storczykiem ![]() Dotka to slabo u Was ![]() Uaoo no to piękny kolezanka ma prezent ![]() Kasia super waga! Ja sie dzis zwazylam z.Mlodym to 8kg mi pokazuje. Za to ja pekam z dumy bo schudlam 2 kg i waze 55 czyli mniej niz przed ciążą. U mnie jednak teoria o chudnieciu przy kp dziala jak nic bo obzeram się jak prosie rowniez slodyczami a waga spada cud ![]() Haha dobra jazda z tym zczytywaniem licznikow u nas najwiekszy wstyd jak zarzadca przychodzi spisac liczniki wody które sa za koszem na śmieci ktory czasem jesy oprozniany przez TZ z duuuzym poslizgiem to sobie wyobrazcie jaki wstyd jak otwieram szafke ![]() Ruda chwal sie ali!!! ![]() Ewusia no Ty to masz dzien dziecka pelna para ale fajnie! ![]() A u nas dzis dzien aniolka, usmiechy, gadanko nawet w wozku grzecznie leżał szooook! Caly spacer wytrwal ![]() Teraz pospal ja posprzatalam chalupe bo zaraz kolezanka przychodzi a wieczorem dziadkowienz prezentem ![]() Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#399 |
Zadomowienie
|
Uaoo ja w sumie też mogłabym mieć bliźniaki. Jedynie poród przez cc mnie przeraża. No i karmienie, chociaż na gdypie kpi też są mamy bliźniąt i dają radę nawet w ten sposób
![]() U nas dziś nic nie doszło... Czytałyście o tym, że w Warszawie ponić są problemy w rozdzielni? Ja ponad koesiąc temu z jedną babką się wymieniałam, wysyłała mi już drugi raz to samo i wciąż nie dochodzi ![]()
![]() |
#400 | |
Rozeznanie
|
Dziewczyny ćwiczące, gdzie kupowałyście stanik do ćwiczeń i możecie polecić? Trzeba się w końcu wziąć za siebie ;p
W ogóle to ten ja zamawiałam w poniedziałek z agito . pl i jeszcze tego ani nie wysłali... ciekawe czy to też tyczy się tej rozdzielni. Natomiast z Gemini przyszło po 1,5 dnia. Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#401 |
Wtajemniczenie
|
Moja karen super waga...ja swoją wolę się nie chwalić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#402 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Karen, gratki wagi! Witek w dzien nawet dosc odsypia - rano 1,5h, potem na spacerze w chuście prawie godzinę i teraz wlasnie zasnal. Ma chlop wyczucie, bo zrobilam obiad i chcialam mu marchewkę gotowaną w slupkach podać ![]() ![]() U nas wróciła chusta ze skracania, wiec mam króciznę do PP i kangura + krotkie kółka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#403 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Dotka pochwal sie jak Witus zjadl marchewe ![]() Mieta jak u lekarza? Casaa trzymam kciuki za udany zabieg Taty. A co do wagi to od wczoraj jest magiczna 5 z przodu ![]() Pytalam kiedys was o wkladki laktacyjne. Polecalyscie te z lansinoh. Zamowilam je. Normalnie sa extra! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#404 |
Zakorzenienie
|
No nawet cos tam zjadl
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#405 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Widzę że u Was też dzień dziecka fajny ![]() Cytat:
![]() Co do liczników to my mamy już od dawna radiowe i nikt nie przychodzi żeby zczytac, na szczęście ![]() Zapomniałam się tutaj też pochwalić że dziś rano nam wyszedł plecak prosty ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#406 |
Zakorzenienie
|
Ja też chcę ważyć 55 kg.... ale właśnie jem chrupki, więc chyba nic z tego nie będzie....
Mięta, i co z tą morfologią? A z ali przyszedł mi taki zestaw. Duży dość, bo wzięłam 7-9 mcy. No i chyba rzeczywiście będzie na za 2 mce. Dość miła i cienka bawełna.
![]() |
#407 |
Zakorzenienie
|
Koktajlowa mam nowy stanik sportowy z pepco taki różowy i jak za ta cene to bardzo fajny. Chyba ze z drozszych to moge tez polecić z h&m
Kasia no co Ty przy Twojej ilosci ćwiczeń to niedługo znikniesz w oczach ![]() Keas ![]() ![]() Dotka super ze ruszacie z rozszerzaniem ![]() Ewusia to pjona! ![]() Swietnie z pp! Wygodnie Ci bylo? Moi rodzice oszaleli - Jasiek dostał jeżdżąca lokomotywe z FP do tego breloczek grający z FP my górę slodyczy i podkladki na stół ![]() Fajny dzis dzien! Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#408 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- właśnie młodzież uspana wiec za godzinkę bieganko Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#409 |
Zakorzenienie
|
Ewusia, a Konradek nie ma dzisiaj imienin?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#410 |
Zakorzenienie
|
My dzisiaj 4 miesiące
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#411 |
Zakorzenienie
|
Ruda nie widać zdjęcia.
Karen super prezenty. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#412 |
Raczkowanie
|
Dzięki Dziewczyny za pamięć !
![]() ![]() U mnie dobrze, Dzieciątka zaczynają się powoli ruszać - znaczy ja zaczynam Je czuć ![]() ![]() ![]() ![]() Oooo !! Muszę tam zajrzeć ![]() ![]() russiandoll wg mnie lepiej wystawiać pojedynczo, więcej z tym pracy, ale takie wielkie paczki gorzej się chyba sprzedają.
Żona 27.12.2014 ![]() Adaś 15.10.2015 25tc[*] ![]() Zosia i Marysia 25.08.2016 31tc[*] ![]() Nasz Największy Cud Jasiu 13.07.2018 ![]() Bo jak się czegoś niewiarygodnie mocno pragnie to walczy się do upadłego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#413 |
Wtajemniczenie
|
Kruszynka jak to leci!!!! zawsze pamiętamy i czekamy
![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#414 |
Zakorzenienie
|
Kruszynka już 19 tydzień!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#415 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#416 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale rodzice zaszaleli ![]() Nie mam pojęcia ![]() Ja jestem beznadziejna w imieninach, ledwo pamiętam kiedy moi rodzice mają (bo oni obchodzą) Najlepszego ![]() Cytat:
![]() Szkoda że bez insuliny się nie obeszło, ale dobrze że dajesz radę ![]() Książę cyrkuje przy usypianiu, chyba za dużo spał w dzień (bo 2 godziny prawie) i teraz nie chce spać ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#417 |
Wtajemniczenie
|
Magda najlepszego dla Bartusia
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#418 |
Zakorzenienie
|
Kruszynko to juz polmetek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#419 |
Zakorzenienie
|
Najlepszego dla Bartka
Kruszynka, patrz jak z leciało, a dopiero co przyszlas nam powiedzieć o dziewczynkach. Jutro będziemy czekać na wieści od was, mam nadzieję że Tym razem obie poznamy ![]() Edytowane przez kinga1701 Czas edycji: 2016-06-01 o 20:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#420 |
Zakorzenienie
|
Magda najlepszego dla Bartka
![]() Kruszynka nie, nie, dziękuję ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:53.