|
|
#601 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 7
Cytat:
Skurcze ciągle łapią w nocy, czasem bardziej bolą, czasem mniej. Ale myślę że do niedzieli nic się nie wydarzy i na spokojnie do szpitala pójdziemy. Chociaż z drugiej strony tak jak mówicie że lepiej żeby akcja się sama zaczęła przed cc. Przez ostatnie dni jakaś nieprzytomna jestem przez tą pogodę chyba. No i zaczynam się powoli stresować jak to będzie Czerwiec nastał to znajomi zaczynają dopytywać czy to już...
|
|
#602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To niech Cię lepiej te skurcze za bardzo nie straszą! Będzie dobrze A co do dopytywania, to i u mnie się zaczęło
|
|
|
|
|
#603 |
|
Zakorzenienie
|
Kciuki za dzisiejsze cc!
Śliweczka zdrowia dla męża ! Mloda sie bawi, a ja próbuję sie z lozka zwlec. Wczoraj sporo pochodziliśmy, cala polamana jestem Kupiłam młodej plecak zyrafke ze smycza A młodemu zamowilam.posciel
|
|
|
|
#604 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Melduję się w dwupaku .
![]() Evelinka Miszkaaa mocne kciuki dziewczyny!! Olinka powodzenia Cytat:
Cytat:
Dzisiaj będą w końcu emocje na wątku, bo nie chce z nicków wymieniać, acz niektóre z nas zamiast rodzić się obijają
|
|
#605 |
|
Konto usunięte
|
Witam! Kciuki za dzisiejsze cc,może jakiś sn się trafi? Tak dla równowagi
![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#606 |
|
Rozeznanie
|
Evelinka, Miszka powodzenia
![]() Olinka kciuki zeby wszystko bylo ok ![]() ---------- Dopisano o 07:45 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ---------- Kaska, zobacz juz kilka dziewczyn tutaj mialo CC i wszystko jest w porzadku, nie nakrecaj sie mysl pozytywnie
|
#607 |
|
Zakorzenienie
|
Chudziaszek - pytalam, ale nie wiem czy w końcu odpisalas, czy nie zauwazylam - zamawialas pościel ?
|
|
|
|
#608 |
|
Zakorzenienie
|
Co tu tak cicho z rana? Pół wątku poszło rodzić?
|
|
|
|
#609 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie
![]() Przyjaciółka też jeszcze nie urodziła. Jak nie urodzi do 12 to cc.
|
|
#610 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem dziewczyny jestem panikara
![]() Jeszcze żeby w tej ciąży było mało problemów to byłam właśnie u gina tzn tam w przychodni na badaniach a na drzwiach kartka że on ma urlop do 6.06 zależało mi na tej wizycie ze względu na ułożenie Michalka
|
#611 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ewelina, Miszka mocne kciuki i powodzenia ![]() Olinko kciuki żeby wszystko było dobrze ![]() ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Wstalam i głowa mnie boli:/ Tz z rana mnie z irytowal mówiąc dlaczego go wcześniej nie obudziłam:/ ---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- Codziennie jak wstaje to lewa rękę mam zdretwiala:/
|
|
#612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym próbowała zapisać się do jakiegoś innego
|
|
|
|
|
#613 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będzie dobrze.---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Cytat:
Kasiu będzie wszystko dobrze
|
|
#614 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
Trzymam i myślę co by tu dziś porobić
|
|
#615 |
|
Zakorzenienie
|
Moze po odpoczywaj
![]() ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Glowa boli chyba bez tabletki się nie obejdzie
|
#616 | |
|
Zakorzenienie
|
little life czy innej firmy?
My mamy z little life wlasnie zyrafe ze smycza. Ale smyczy nigdy nie uzylam, jakos nie mialam serca ![]() ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Cytat:
Nie wiem po co biora numery telefonow jak nawet nie racza zadzwonic i ponformowac o takiej sytuacji
|
|
|
|
|
#617 |
|
Zadomowienie
|
Ewelinka,Miszka, mocne
za CCOlinka,również kciuki:-* Dziewczyny, wczoraj moja mała była cała noc u pielęgniarek i tam się ostro grzala pod niebieskim światłem. A rano się okazało,że przybrala 110 g ![]() Uwaga,złota rada: Moją siostra mnie wczoraj uratowała sportowymi stanikami z pepco za 8 zł sztuka. Miałam kupione 4 staniki do karmienia i pomimo że kupiłam większe to i tak za małe:-/ a jak założyłam stanik sportowy to w końcu poczułam jakis przepływ w rękach i w cyckach. Niesamowite uczucie. I świetnie trzymają te wkładki laktacyjne. W Końcu cyce odzyly ![]() Ps. Lekarka mi powiedZiała,że wyjdziemy do domu jak Basia nauczy się jeść. Czyli jeszcze długo tu posiedzimy... |
|
|
|
#618 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień doberek Mamusie
Trzymam kciukasy za dzisiejsze cc ![]() Olinko mam nadzieję, że wyciszylu skyrcze i Misio jeszcze posiedzi w brzuszku Zabcia może dziś... Może jutro kciuki zaciśnięte oczywiście jak za wszystkie dziewczyny " w terminie" Ja rano byłam na badaniach, potem Pepco i Rossman ( dostałam kolejny żel jj) a teraz myszę swoje odleżeć bo nogi mi chcą odpaść
|
#619 | |
|
Zakorzenienie
|
Miszkaaa już pewnie powitała synka na świecie
Cytat:
A jakiś czas temu widziałam kask dla dziecka, przydatny przy nauce chodzenia |
|
|
|
|
#620 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
elaine będziesz przynajmniej super wyćwiczona ![]() śliweczka moi rodzice też mówili, że kocur z miłości kotkę tłucze, ale ona nie potrafiła złapać dystansu i wziąć to na luz. Każda zaczepka z jego strony kończyła się straszną aferą. Cytat:
Ja mam do tego typu zabiegów luźne podejście (choć wiadomo, że wszystko może się zdarzyć). Mój tata miał operację na otwartym sercu, wymiana zastawek, trwała 6 godzin, wiedzieliśmy, że co 3 pacjent nie przeżywa tej operacji, to był dopiero straszny stres. Wszystko się udało, ale przy rehabilitacji polegającej na wstaniu z łóżka dostał migotania komór i musiał być defibrylowany. Teraz jest bardzo sprawny i lekarze mówią, że serce jest sprawne. Przy tym cc wydaje mi się drobniutkim zabiegiem i to z podwójnie pozytywnym zakończeniem.
|
|
|
#621 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Basia nabierze sił i zabierze się za nieprzerwaną konsumpcję Staniki sportowe polecała mi też przyjaciółka, karmnik mam jeden A moja siostra na początek w ogóle radziła chodzić bez jakiegokolwiek stanika bo wtedy mleczko lepiej spływa...
Edytowane przez Honcia Czas edycji: 2016-06-02 o 10:26 |
|
|
|
|
#622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może wyjdziecie szybciej niż Ci się wydaje, bądź dobrej myśli
|
|
|
|
|
#623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wydaje mi się, że jak pogryzione brodawki to smarowanie i wietrzenie najlepsze, ale pozniej stanik to must have. Ja mam jakies dwa tanioszki na początek plus taki sportowy z pepco w którym teraz cały czas śmigam. Później jak zacznę wychodzic z domu i rozmiar sie ustabilizuje kupie jakiś porządny usztywniany. Tylko jak na zakupy z taką malizną? A przez neta to ja nie umiem kupić, przyznam że nawet nie wiem jaki mam rozmiar I jeszcze pytanie czy uda się karmić tą moją maliznę piersią.
Edytowane przez zabciajs Czas edycji: 2016-06-02 o 10:36 |
|
|
|
|
#624 |
|
Konto usunięte
|
Dzień doberek!
Faktycznie jakoś tu pustawo dzisiaj ![]() miszka, evelinke myślę o Was i trzymam kciuki ![]() olinka co tam u Ciebie? Co to za skurcze się pojawiły? Wszystko ok? kaska dzwoń tam do tego gina lepiej, a jak się okaże że go faktycznie nie ma to może zapisz się do innego? W ogóle jak można mieć umówioną pacjentkę i se pojechać na urlop bez powiadomienia jej? Dzięki dziewczyny za życzenia zdrowia dla TZa ![]() australia mi też odeszły wody jak leżałam. Znaczy poczułam i usłyszałam że podczas twardnienia brzucha worek owodniowy pękł i jak wstałam to się polało na podłogę. Może lepiej się nie kładź. Śpij jak koń na stojaka ![]() Radena kciuki żeby Basia szybko nauczyła się jeść i żebyście mogły już iść do domku ![]() MariaF. życzę Ci żeby po odstawieniu leków akcja ruszyła |
|
|
|
#625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zeby jednak dlugo Was nie trzymali. W domku zawsze to lepiej
|
|
|
|
|
#626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie, ze skip hop akurat promocje w smyku mieli. Ja tam nie patrzę czy to wygląda fajnie, czy dla kogoś głupio. Mala zaczyna chodzić, czasem chce za rękę, czasem idzie sama albo mi zwiewa np w galerii w jakimś sklepie. Na pewno taka smycz jest dla małego dziecka lepsza niz prowadzenie za reke- to mi juz kilku fizjoterapeutów mówiło Dla mnie kwestie bezpieczeństwa i zdrowia najważniejsze, na ludzi nie patrzę ![]() a jak się nie przyda, to będzie miala swój plecaczek Ale mi śpiąco :/ Radena - tez używałam tych staników po porodzie na zmianę z tymi z hmu. Teraz tez spakowalam. Fajne sa, cienkie, ale trzeba jednak brać pod uwagę ze sztuczne i człowiek sie szybciej w takim poci... ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Dziewczyny - a jak odejdą wody, to zostawiają plamy?,😂 ciężko to potem sprać? Podkład zapewne niewiele da przy odejściu wód, a mam nowa kanapę, takze ...
|
|
|
|
|
#627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec sluchalam i w szpitalu dwa dni chodzilam bez stanika. Jak wrocilismy do domu to juz normalnie nosilam karmnik |
|
|
|
|
#629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() !! |
|
|
|
|
#630 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chodzę teraz bez bo tak mi wygodniej
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:29.

Skurcze ciągle łapią w nocy, czasem bardziej bolą, czasem mniej. Ale myślę że do niedzieli nic się nie wydarzy i na spokojnie do szpitala pójdziemy. Chociaż z drugiej strony tak jak mówicie że lepiej żeby akcja się sama zaczęła przed cc. Przez ostatnie dni jakaś nieprzytomna jestem przez tą pogodę chyba. No i zaczynam się powoli stresować jak to będzie
Czerwiec nastał to znajomi zaczynają dopytywać czy to już...

To niech Cię lepiej te skurcze za bardzo nie straszą! Będzie dobrze
Kupiłam młodej plecak zyrafke ze smycza

zależało mi na tej wizycie ze względu na ułożenie Michalka 
i myślę co by tu dziś porobić

kciuki zaciśnięte

Dasz radę zwłaszcza, że ewidentnie coś się szykuje