Plotkowy dla dietetyczek :) III - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-12-26, 13:03   #3091
Mangolina
Zakorzenienie

GG do Mangolina
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III

Wczorajszy wieczór był niczym horror... Jestem już tak słaba psychicznie.
Narazie się nie poddaję

...And I need you now somehow, And I need you now somehow.
Mangolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-26, 13:20   #3092
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mangolina Pokaż wiadomość
Narazie się nie poddaję
Mango co się dzieje Z tego co opisujesz wydaje mi się, że masz kochających Cię rodziców, na których możesz na pewno liczyć w każdej sytuacji... Wiem, że nie zawsze jest różowo, ale takie jest życie: raz nad wozem raz pod wozem. Przeczytałam tą pierwszą wersję Twojego postu przed zmianą i na pewno wiesz, że to żadne rozwiązanie. Nigdy nie może być aż tak źle...
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-26, 13:21   #3093
Ather
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
hej kochane!

witam po parodniowej przerwie. Sie steknilam za wami i musialam na chwile odejsc od stou i wlaczyc kompa.

Jest mnie 2 razy wiecej niz w piatek...masakra...Mialo byc inaczej w te swieta a wyszlo jak zawsze...Brakuje mi polskiego pysznego jedzonka i niestety zjadlam duzo za duzo juz dzis sie w spodnie nie moglam wbic..czuje sie wielka...

Bylam na spacerze dzis, zaraz jedzieemy do TZ siostry na obiad i tam znowu jedzienie i wogole..A ona to gotuje typowo tluso i warzywi salatek raczej nie znajde..Ciasta,przekaski i miesa z ziemniakami..

Swiata piekne,rodzinne i bardzo sympatyczne,wszyscy zadowoleni z prezentow. Pojutzre jedziemy na 4 dni w gory do karpacz na sylwestra

od dzis dietkowanie zaczynam,bo normalnie wstyd..

Milych reszty swiat kochane
Najważniejsze, że Święta miałaś udane

Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
Tak odnosnie tego komputera, to prawdą jest, że mój jest juz stary i nieźle szwankuje, a ponieważ laptopy wcale nie są tak strasznie drogie, bo cenowo są już w granicach zwykłyh komputerów, to czemu by nie... Tymbardziej, że mój obecny komputer dostałam od babci, tzn. babcia kupiła go dla mnie i mojego kuzyna i troche stał on u babci, a potem kuzyn dostał własny więc ja dostałam ten (wiem, że mam kochana babcie ) więc rodzice teraz mogliby zaszaleć i kupić mi nowy prawda ? Własnie niedawno znów zagadałam z nimi o tym laptopie i oni naprawde nie są na nie Noo nie będe zapeszała, ale może.. może

A odnosnie nauki, to teraz nauczyciele zajmą się zagrożonymi lub osobami, które maja niejasne sytuacje, a ja raczej ze wszystkiego mam dość jasną, więc sama rozumiesz. U nas trwa nadal pierwszy semestr, dopiero kończy sie w styczniu, gdy zaczną się ferie, u Nas dopiero była wywiadówka dla rodziców osób zagrozonych
A co do Twoich ocen to Ci gratuluje, widać, że jesteś ambitna i zdolna, mimo, że się nie przyznajesz do tego
Ale sie rozpisałam
Z tym kompem - oczywiście nie miałam nic złego na myśli, dlatego napisałam, że trzeba kombinować i nie ma w tym nic złego ja też jak potrzebuje czegoś 'droższego' to naginam się w każdą mozliwą stronę, byleby tylko coś z tego wyszło ^^ słodkie oczy ... oczywiście tylko wtedy gdy wiem, że nie jest to ponad granice mozliwości drugiej osoby/osób ;-)

Cytat:
Narazie się nie poddaję
Co się stało Mangolinko ?
Ather jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-26, 13:22   #3094
asiek14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ather Pokaż wiadomość
Asiek[/B], wiesz - na swój sposób Cię podziwiam, ale nigdy bym nie chciała mieć tak jak Ty - te wszystkie olimpiady, zakuwanie, etc. Szkoda by mi było nerwów, czasu, życia... bez urazy - no bo na co mi by one były ? wystarczają mi satysfakcjonujące wyniki w nauce.
W zeszłym roku szkolnym byłam jedną z dwóch najlepszych osób w klasie - i co mi z tego było ? nic ^^ w tym roku odpuściłam i utrzymuję się w pierwszej 3... ale jakos niespecjalnie mi zalezy.
Byle nie lecieć na samych 2 i 3
też sie roche zastanawiam na co mi to wszystko ale akurat teraz jest już troche za późno żeby sie z niektórych rzeczy wycofać. przyłoże sie to tego ale już z podejściem że jak sie nie uda to żadna strata

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
asiek14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-26, 13:23   #3095
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Mangolinko, co jest grane? ;(

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-26, 13:26   #3096
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III

Cytat:
Napisane przez asiek14 Pokaż wiadomość
też sie roche zastanawiam na co mi to wszystko ale akurat teraz jest już troche za późno żeby sie z niektórych rzeczy wycofać. przyłoże sie to tego ale już z podejściem że jak sie nie uda to żadna strata
Będzie dobrze Zawsze to jakiś sprawdzian Twoich możliwości, jak się uda będzię super, jak nie wyjdzie no to trudno

Uciekam do gości
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-26, 13:28   #3097
madame_apple
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
do mnie przyjeżdża TŻ niedługo, najpierw posiedzimy u mnie a później mnie porywa do kina i jutrzejszy dzień spędzamy u mnie w Katowicach, odda mnie rodzicom dopiero wieczorem
oooo no to super czas się zapowiada

Cytat:
dziś się znowu pięknie wyspałam, najadłam chociaż muszę przyznać że jakoś nie fascynują mnie zbytnio świąteczne potrawy, wybredna jestem najlepsze jest ciasto
kurcze, a ja - wyobraźcie sobie - jeszcze nie zjadłam ciasta w ogóle... Na pewno jest pyszne,nie ma innej możliwości, ale jak zjem pierogów, pasztecików, barszczu, ryby po grecku...to juz miejsca na ciacho nie mam! żołąd skurczony chyba...
Cytat:
hej kochane!

witam po parodniowej przerwie. Sie steknilam za wami i musialam na chwile odejsc od stou i wlaczyc kompa.

Jest mnie 2 razy wiecej niz w piatek...masakra...Mialo byc inaczej w te swieta a wyszlo jak zawsze...Brakuje mi polskiego pysznego jedzonka i niestety zjadlam duzo za duzo juz dzis sie w spodnie nie moglam wbic..czuje sie wielka...

Bylam na spacerze dzis, zaraz jedzieemy do TZ siostry na obiad i tam znowu jedzienie i wogole..A ona to gotuje typowo tluso i warzywi salatek raczej nie znajde..Ciasta,przekaski i miesa z ziemniakami..

Swiata piekne,rodzinne i bardzo sympatyczne,wszyscy zadowoleni z prezentow. Pojutzre jedziemy na 4 dni w gory do karpacz na sylwestra

o jak fajnie ze napisalas - niedawno nawet myslalam co u Ciebie
Nieee martw sie, wazne,ze swieta udane i rodzinne Schudnac zawsze mozna, a skoro niedlugo jedziesz w gory to tam pewnie zrzucisz z nawiązką - w koncu sporty zimowe to najlepsze spalacze kalorii
Mam nadzieje, ze u siostry TZ pod katem jedzenia nie bedzie tak źle... Poza tym na codzien nie masz okazji zjedzenia tradycyjnych polskich potraw wiec nic dziwnego,ze teraz chcesz sie nimi nacieszyc i łasujesz^^ Sama bym tak zrobila

Cytat:
spacer nad morzem
Cytat:
I zazdroszczę Ci że mieszkasz nad morzem - moje odwieczne marzenie
a wiecie, ze ja dopiero niedawno zaczelam to doceniac? zawsze chcialam mieszkac na poludniu - lepszy klimat (zimą-śnieg, a latem-więcej słońca), powietrze,moje ukochane gory blisko... No,ale ostatnio sie przekonalam,ze jednak nadmorski spacer o kazdej porze roku i turystyczny gwar latem latem to cos, z czego nie chcialabym rezygnowac

Cytat:
Asiek, wiesz - na swój sposób Cię podziwiam, ale nigdy bym nie chciała mieć tak jak Ty - te wszystkie olimpiady, zakuwanie, etc. Szkoda by mi było nerwów, czasu, życia... bez urazy - no bo na co mi by one były ? wystarczają mi satysfakcjonujące wyniki w nauce.
W zeszłym roku szkolnym byłam jedną z dwóch najlepszych osób w klasie - i co mi z tego było ? nic ^^ w tym roku odpuściłam i utrzymuję się w pierwszej 3... ale jakos niespecjalnie mi zalezy.

miałam podobnie - w gimnazjum i pierwszej liceum nerwówka, olimpiady,konkursy etc a poznej zdecydowanie odpuscilam. Oceny wcale sie az tak nie pogorszyly, a moje zycie baaaaaaardzo na tym zyskalo Nie zaluje, choc gdybym wtedy podjela inna decyzje to pewnie mialabym kilka olimpiad za soba i parę indeksow w kieszeni. Ale po co mi to?
Choc oczywiscie kazdy sam okresla swoje priorytety wiec pozostaje mi pogratulowac Ci zapału do nauki i zyczyc powodzenia

Cytat:
Własnie niedawno znów zagadałam z nimi o tym laptopie i oni naprawde nie są na nie Noo nie będe zapeszała, ale może.. może
moze, moze...
Maaatko jak mi sie marzy laptopik...No,ale coz komp nowy w sumie, ma jakies 1,5roku wiec trudno

Cytat:
Narazie się nie poddaję
co się dzieje Mangooo...?

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-12-26, 13:54   #3098
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
Narazie się nie poddaję
Ejj Mangoniu co jest ?

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość
moze, moze...
Maaatko jak mi sie marzy laptopik...No,ale coz komp nowy w sumie, ma jakies 1,5roku wiec trudno
no mój starszy jest duuuzo starszy

Ather jak najbardziej Cię rozumiem i uwierz tez tak zawsze robie
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-26, 13:57   #3099
enda____
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zuza_130 Pokaż wiadomość
Enda, jescze sie Święta nie skończyły! Proszę Cię, nie spujmy sobie radosnego nastroju. A propos jutra to pamiętaj: Dziś jest zawsze, jutra nie ma nigdy
dzieki, postaram sie zapamietac

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Enda Na szczęście jutro już środa Więc niedługo weekend i znowu sobie odpoczniesz A co to za praca
hola hola, fajnie by bylo jakby jutro byla sroda a pracuje na poczcie p.s nie krzyczec na mnie, ze paczki niedochodza, ale na poczcie o tej porze roku jest jeden wielki burdel ...a roboty, ze hoho

Cytat:
echhh... ale tylko 2dni i weekend
no i witam bo myśmy się chyba jeszcze nie poznały
..no nie mialysmy okazji...ale czuje jakbym Cie znala (duuzo czytam)

dzieki dziewczyny...poprawilysci e mi humor

Mango...?

... hmm
enda____ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-26, 14:05   #3100
diamentowa
Zakorzenienie

Hej.... to ja córka marnotrawna powracam skruszona
Miałam ostatnio kupę problemów ze sobą, wyjątkowo nie związanych z anoreksją itp i zaniedbałam was. Przepraszam... z okazji świąt życzę wam spełnienia wszystkich marzeń, szczęścia zdrówka i jak najwięcej radości w Nowym Roku . Całuję wszystkie razem i każdą z osobna oraz obiecuję poprawę
diamentowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-26, 14:15   #3101
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Proszę mnie porządnie zlać...
Chce iśc dzisiaj biegac, bo mam takie wyrzuty sumienia, że o matko..
i jeszcze piję 3 lampkę wina... a nie powinnam.
Źle źle źle.. Wraca nastrój ze wczoraj ;(

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-12-26, 14:21   #3102
śnieżka_
Zakorzenienie

Enda

Cytat:
Napisane przez zuza_130 Pokaż wiadomość
Dziś jest zawsze, jutra nie ma nigdy
hmm kwestia do rozmyślań

Cytat:
Napisane przez asiek14 Pokaż wiadomość
też bym chciała nie pamiętać ale zaraz po nowym roku mam olimpiade z historii, chwile pozniej z chemii a jeszcze musze oddać dwie recenzje i dwa artykuły, wykuć anatomię i elektrostatykę
Asiek Tobie sie mózg kiedyś ugotuje

Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
ale mi po swietach zaczyna sie 2 semestr , pierwszy juz zamkniety
u mnie można powiedzieć że też

Cytat:
hej kochane!

hehe ciesze sie ze nie tylko ja mam takie odczucia nie martw się w nowym roku będzie lepiej

Cytat:
Narazie się nie poddaję
no nie .. co się stało ?

Diamentowa
Nefre święta raz w roku tylko

a ja juz wróciłam od babci miała kutię bo dostała wczoraj od syna męża ;D ah pychotka
a teraz musze odkurzać u siebie w pokoju ==' przez wczorajsze posiedzenie z psem przed telewizorem - czyli porozrywane papierki, pantofle , okruszki i wszystko co dorwał .. i tak jest najkochańszy
śnieżka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-26, 14:52   #3103
enda____
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez śnieżka_ Pokaż wiadomość
Enda

a ja juz wróciłam od babci miała kutię bo dostała wczoraj od syna męża ;D ah pychotka
a teraz musze odkurzać u siebie w pokoju ==' przez wczorajsze posiedzenie z psem przed telewizorem - czyli porozrywane papierki, pantofle , okruszki i wszystko co dorwał .. i tak jest najkochańszy
śniezka ...zazdroszcze tej kutii, wszyscy chwala a ja nawet nie wiem jak to smakuje

... hmm
enda____ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-26, 15:27   #3104
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez diamentowa Pokaż wiadomość
Miałam ostatnio kupę problemów ze sobą, wyjątkowo nie związanych z anoreksją itp i zaniedbałam was. Przepraszam... z okazji świąt życzę wam spełnienia wszystkich marzeń, szczęścia zdrówka i jak najwięcej radości w Nowym Roku . Całuję wszystkie razem i każdą z osobna oraz obiecuję poprawę
Przykro mi z powodu problemów, mam nadzieję, że szybko do Nas wrócisz.
Przepraszam, że zapytam, ale... masz anoreksje ? Okropnie mi przykro

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
Nefre Kochana przecież są świeta Nie przejmuj się tak Napewno nie przytyjesz

Cytat:
Napisane przez enda____ Pokaż wiadomość
śniezka ...zazdroszcze tej kutii, wszyscy chwala a ja nawet nie wiem jak to smakuje
Enda nie martw się, nie tylko Ty nie wiesz jak kutia smakuje ja nawet jej nigdy nie widziałam

Niech się stanie... !
KCP

Stary 2007-12-26, 15:49   #3105
Ather
Zakorzenienie

Cytat:
Enda nie martw się, nie tylko Ty nie wiesz jak kutia smakuje ja nawet jej nigdy nie widziałam
A ja bardzo często miałam okazje spróbować, jednak nigdy nie miałam na nią najmniejszej ochoty i w efekcie - nie jadłam.

tu masz opis i zdjęcie:
http://kuchnia.gazeta.pl/kuchnia/2,5..._PRZEPISY.html

Cytat:
Nefre... proszę Cię, nie przesadzaj z tymi wyrzutami sumienia, tak już będzie zawsze ?
Ech

Cytat:
dobrze Cię 'widzieć'.
Ather jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-26, 16:23   #3106
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
A ja bardzo często miałam okazje spróbować, jednak nigdy nie miałam na nią najmniejszej ochoty i w efekcie - nie jadłam.

tu masz opis i zdjęcie:
http://kuchnia.gazeta.pl/kuchnia/2,5..._PRZEPISY.html
Normalnie jesteś niezastąpiona ! Dziękuje
Kutia to raczej nie mój rejon, u mnie nie jest zbyt popularna, bynajmniej ja się z nią nie spotkałam. Tzn. w rodzinie lub u znajomych. Chociaz przyznam, że wygląda dość apetycznie.

Niech się stanie... !
KCP

Stary 2007-12-26, 16:35   #3107
Baby14
Zakorzenienie

Pieczeń sie udała xD Była pyszna a rodzinka zachwycona. Goscie nie przyszli...ok laski nie robia... wogole ja nie mam normalnej rodziny... tata chyba sie poklucil z jego siostra i dlatego nie przyszla...A dzis rodzice maja 15-lecie malzenstwa...ani babbka ani dziadek nawet nie zlozyli im zyczen. Taaka rodzine to jednym zdaniem osrac.
A atmosfera w domu sie poprawila . Babcia juz sie do mnie oddzywa i jest ok.Najadlam sie karmelkami z choinki b dbre byly xD szkoda ze świeta dobiegaja konca...

tamonita:

ja tez nigdy nie jadlam ani nie widzialam kutii.U mnie nawt babcia nie wie co to jest. A skad jestes?

nefre:

tobie chce sie wogole biegac? Podziwiam Cie naprawde...jatez niby obiecałam sobie ze bede cwiczyc codziennie ,ale w swieta nie mialam zamiaru biegac. Wolalam posiedziec w domu z rodzinka. A ruchupraktycznie 0 i 0 wyrzutow sumienia.

Mango:

co sie stało? P.S sliczny avatar. xD

Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-26, 16:37   #3108
agness51
Zakorzenienie

Dzień dobry

Nudzić mi się zaczęło,chyba zaraz spać pójdę .

Diamentowa, Agolku - Witam

Na szczęście dzisiaj już spodnie na mnie luźniejsze niż wczoraj Podejrzewam,że jutro już dojdę ze sobą do ładu .
Jeszcze dzisiaj mam w planach trochę pojeździć na rowerku i codzienna porcja brzuszków (mam nadzieję,że coś dadzą te brzuszki), i święta zlecą ... w sumie to dobrze, bo już mi się ich nie chce

Mango -

Miłego popołudnia i wieczoru

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-26, 16:50   #3109
anniaa

Witam niedawno wróciłam z bazyliki franciszkanów i byłam tez na chwile u babci ale tam zimno brrr

Hm... co sie dzieje z tym forum ( z dietetyka) wszedzie tylko głodówki , wyrzuty sumienia , chyba powinno byc zamykane ten dział na swieta bo tutaj mozna oszalec

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-12-26, 17:13   #3110
śnieżka_
Zakorzenienie

Heh no to już wiecie czym jest kutia a w tej którą jadłam były poza składnikami z przepisu Pascala duże rodzynki i marcepan z tego co udało mi się rozpoznać

Cytat:

Hm... co sie dzieje z tym forum ( z dietetyka) wszedzie tylko głodówki , wyrzuty sumienia , chyba powinno byc zamykane ten dział na swieta bo tutaj mozna oszalec
Taka już 'uroda' tego forum

Matko posiedzenie rodzinne na dole, ale musiałam się już zabrać na górę bo oczami bym dalej jadła a do żołądka już nic nie wejdzie, zaraz pęknę
od jutra zdrowe odżywianie i dobre nawyki
śnieżka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-26, 17:58   #3111
phenomena
Zakorzenienie

Cytat:
PS. Mialam juz wczoraj zapytac,ale zapomnialam: pewnie wyjde na glupka, ale... phenomenko czy na avie to Ty? Czy jakas aktorka/modelka,ktora jest bardzo podobna do Ciebie? Bo jak czytam o Twoich wlosach, bladosci,rozowych policzkach etc to od razu mi sie w glowie rysuje taki obraz jak na Twoim avie
btw. dolaczam do klubu: "bladosc" - juz sie przyzwyczailam,ze w moim przypadku solarka (choc uwielbialam swego czasu sie tam wygrzewac)tylko pogarsza sprawe i wybralam moja naturalna dosc sniezna cere, przyrumieniona jedynie pudrem i nalogowym jedzeniem marchewki^^

chcialabym, ale to niestety nie ja na avie jest lily cole,
moja ulubiona modelka. swego czasu chcialam sie przefarbowac na rudo, ale jednak stchorzylam i zostalam przy moich naturalnych ciemnych wlosach. wprawdzie wszyscy mi mowia, ze mam podobna do niej urode (okragla buzia, pyzata, blada skora i rozowe policzki), ale rozni nas pewnie jakies pol metra wzrostu
na solarium zawitalam pare razy, ale skonczylo sie na tym, ze nie dalam rady siedziec.

Cytat:
hej kochane!

zycze udanego sylwestra

Cytat:

A ja sobie postanowiłam zacząc naukę z początkiem tygodnia szkolnego, ew. przypomne sobie co nieco dwa dni wcześniej, zwłaszcza z historii.
A tak to nie będę sobie zawracała głowy nauką, skoro mam ferie świąteczne. Mi też potrzebny jest dłuższy odpoczynek od nauki.

Asiek
, wiesz - na swój sposób Cię podziwiam, ale nigdy bym nie chciała mieć tak jak Ty - te wszystkie olimpiady, zakuwanie, etc. Szkoda by mi było nerwów, czasu, życia... bez urazy - no bo na co mi by one były ? wystarczają mi satysfakcjonujące wyniki w nauce.
odkad ucze sie w liceum, to przyzwyczailam sie, ze nie zawsze musze byc najlepsza (tak jak bylo to w podstawowce i gimnazjum). teraz ciesze sie kazda ocena, ktora jest wyzsza/rowna 3 i nie patrze na innych. a do olimpiad nigdy nie mialam cierpliwosci ^^

Cytat:
Narazie się nie poddaję
mm glowa do gory
Cytat:
wspolcierpimy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 129.jpg (32,9 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 143.jpg (52,9 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 147.jpg (50,1 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 165.jpg (39,5 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 168.jpg (27,2 KB, 14 załadowań)
phenomena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-26, 18:00   #3112
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość
Pieczeń sie udała xD Była pyszna a rodzinka zachwycona. Goscie nie przyszli...ok laski nie robia... wogole ja nie mam normalnej rodziny... tata chyba sie poklucil z jego siostra i dlatego nie przyszla...A dzis rodzice maja 15-lecie malzenstwa...ani babbka ani dziadek nawet nie zlozyli im zyczen. Taaka rodzine to jednym zdaniem osrac.
A atmosfera w domu sie poprawila . Babcia juz sie do mnie oddzywa i jest ok.Najadlam sie karmelkami z choinki b dbre byly xD szkoda ze świeta dobiegaja konca...

tamonita:

ja tez nigdy nie jadlam ani nie widzialam kutii.U mnie nawt babcia nie wie co to jest. A skad jestes?
Fajnie, że z babcią juz ok i niech Ci pójdą na zdrowie te karmelki Co do tego, że szkoda, że się święta kończą... to powiem Ci tyle, że dla mnie prawde mówiąc nie różniły się one zbytnio od zwykłych dni
Ja jestem z centralnej Polski

Cytat:
Witam niedawno wróciłam z bazyliki franciszkanów i byłam tez na chwile u babci ale tam zimno brrr

Po to jest dietetyka, aby się dzielić swoimi "rozterkami" jedzeniowymi

Ojjjjjj dziewczyny, ale mnie cały dzień głowa boli Tragedia.

Rodzice własnie poszli do sąsiadów, ja niby też poszlam z nimi, ale wróciłam do domu. I teraz siedze sobie sama i się nudze i tak sobie rozmyślam jak ten czas szybko leci... Jakoś nie odczułam tych Świąt za bardzo. ehhh...

Edit: Phenomenko, ta modelka chyba młodziutka jest co ? Na taką bynajmniej wyglada. I jakie ma chudziutkie, długie nogi Fajne, też by mi się takie przydały

Niech się stanie... !
KCP

Stary 2007-12-26, 20:12   #3113
LoLcIa123
Zakorzenienie

Dzień dobry
Nie zaglądałam,bo z Tż-etem spędziłam praktycznie cały dzień,oglądaliśmy dirty dancing,a potem tańczyliśmy wiadomo czyj to był pomysł trochę na naszej klasie posiedzieliśmy,wodą się laliśmy a teraz właśnie pojechał i tak mi smuuuuuutno .
Codziennie wieczorem boli mnie głowa,przecież nie mogę ciągle łykać etopiryny ale tylko wieczorem mnie boli! w dzień dosłownie NIC! nie mam pojęcia od czego to może być,ale przecież nie pójdę do lekarza,z tym że wieczorem boli mnie głowa,co innego gdyby bolała mnie cały czas..
eh ..zaraz coś pewnie wyszukam w necie i nie będę spała w ogóle.

Lily Cole ma 18 lat przynajmniej na tych zdjęciach,też uważam że jest piękna,ale akurat na tych fotografiach mnie przeraża jej anorektyczna chudość,bardzo mi się podoba po tym jak przytyła i jak powiedziała 'może nie noszę rozmiaru 0,ale przynajmniej mam cycki'

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-12-26, 20:32   #3114
phenomena
Zakorzenienie

obecnie lily ma chyba 19 lat (?). miluje sie w tych rudowlosych modelkach (oprocz niej cintia dicker ). a poza nimi podoba mi sie kate moss i gemma ward.
moj dzien zapowiadal sie ciekawiej, ale i tak nie bylo tak zle. myslalam, ze tz posiedzi u mnie caly dzien a jednak musial sie juz o 18 zmywac.. obejrzelismy planet terror i musze przyznac, ze jest to bardzo zeschizowany film w gruncie rzeczy takie 'bajeczki' podobaja mi sie. no i musze sie pochwalic, ze mojtz robi genialne tiramisu jak go nie kochac?
Stary 2007-12-26, 20:36   #3115
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Nie zaglądałam,bo z Tż-etem spędziłam praktycznie cały dzień,oglądaliśmy dirty dancing,a potem tańczyliśmy wiadomo czyj to był pomysł trochę na naszej klasie posiedzieliśmy,wodą się laliśmy a teraz właśnie pojechał i tak mi smuuuuuutno .
Codziennie wieczorem boli mnie głowa,przecież nie mogę ciągle łykać etopiryny ale tylko wieczorem mnie boli! w dzień dosłownie NIC! nie mam pojęcia od czego to może być,ale przecież nie pójdę do lekarza,z tym że wieczorem boli mnie głowa,co innego gdyby bolała mnie cały czas..
eh ..zaraz coś pewnie wyszukam w necie i nie będę spała w ogóle.

Lily Cole ma 18 lat przynajmniej na tych zdjęciach,też uważam że jest piękna,ale akurat na tych fotografiach mnie przeraża jej anorektyczna chudość,bardzo mi się podoba po tym jak przytyła i jak powiedziała 'może nie noszę rozmiaru 0,ale przynajmniej mam cycki'
Może wieczorem boli Cię głowa od zmeczenia całodniowego ? To bardzo prawdopodobne.
Fajnie, ze spędziłas taki udany dzień z TŻ-tem zazdroszcze i nie smuć się, ciesz się, że go masz..., a co do tej modelki, to ja osobiście uważam, że jest naprawde zbyt chuda. Nie lubie takiej chudości (choć sama tak chudo wygladam...)

Ale mam podły chumor, tzn tez jakos mi tak smutno...
Tak bardzo chciłabym juz przytyć, pokonać siebie, te wszystkie opory, powiem Wam szczerze, że normalnie mam ochote się rzucić teraz na jedzenie, zjeść wszystko na co mam ochote: gołąbka, ciastko, ciasto, czekolade, płatki, jogurt, wiejskiego, mandarynki... popić to dużą ilością jakiegoś dobrego soku i w końcu zacząć jeść to na co mam ochote i kiedy mam ochote... Tak bardzo chciałabym się już przełamać... Może jakbym tak się napchała wszystkim teraz na co mam tą chęć, to bym się wreszcie przełamała ? I mogłabym zacząć jeść wtedy kiedy mam ochote i tyle ile mam ochote ? Sama nie wiem... Przepraszam, dziewczyny, że to pisze, ale jest mi tak strasznie źle i smutno Chce zeby bylo normalnie ! Ja chce nawet o tej porze zjeść coś, cokolwiek jeśli mam ochote, bez żadnych oporów, bez wyrzutów sumienia !!!! Chce przytyć ! Niech ktoś da mi sił, bo nie wiem ile wytrzymam w tym wszystkim...

Niech się stanie... !
KCP

Stary 2007-12-26, 20:40   #3116
MyLifeIsMusic
Rozeznanie

dziewczyny drogie a jak sie ma alkohol do naszej diety?
powiedzmy jesli raz w tygodniu pozwole sobie wypic pół 0.7 wódki, która ma tyle kcal.... i poza limitem kalorycznym .
to czy jakos to bardzo źle wpłynie na moja wage, czy jakby tego alkoholu nie było??
Stary 2007-12-26, 20:47   #3117
LoLcIa123
Zakorzenienie

Możliwe,że to od zmęczenia,bo co wieczór jestem bardzoo śpiąca
Phenomenko a masz może jakieś zdjęcie Tż-eta? oj ze mnie taka ciekawska duszka,ale muszę mieć jakieś 'wyobrażenia' mogę CI w zamian pokazać mojego .
A co do alkoholu,z tego co wiem,nie jest zbyt dobry w czasie diety

Tymoteusz
23.11.2014r

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-12-26, 21:11   #3118
madame_apple
Zadomowienie

Cytat:
NO!

Cytat:
przestań! święta są raz w roku, powtorze po raz setny
Precz z wyrzutami,jak chcesz to od jutra zaczniesz sie pilnowac i tyle

Cytat:
Napisane przez enda____ Pokaż wiadomość
ja tez nie wiem...

Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość
ciesze sie, ze pieczen udana, babcia juz nie obrażona no i ze karmelkami sie najadlas bez wyrzutow
a rodzinka...ech, zadna nie jest idealna coz...

Cytat:
Napisane przez phenomena Pokaż wiadomość

chcialabym, ale to niestety nie ja na avie jest lily cole,
moja ulubiona modelka. swego czasu chcialam sie przefarbowac na rudo, ale jednak stchorzylam i zostalam przy moich naturalnych ciemnych wlosach. wprawdzie wszyscy mi mowia, ze mam podobna do niej urode (okragla buzia, pyzata, blada skora i rozowe policzki), ale rozni nas pewnie jakies pol metra wzrostu
kurcze, śliczna jest...
tez mam okragla dosc pyzata buzie,ale niestety do jej urody mi daleko

Lolciu, zgadza sie - glowa zapewne z przemeczenia boli, moze sprobuj sie klasc wczesniej spac?
Ciesze sie,ze dzien z TZ udany

Cytat:
Napisane przez phenomena Pokaż wiadomość
moj dzien zapowiadal sie ciekawiej, ale i tak nie bylo tak zle. myslalam, ze tz posiedzi u mnie caly dzien a jednak musial sie juz o 18 zmywac.. obejrzelismy planet terror i musze przyznac, ze jest to bardzo zeschizowany film w gruncie rzeczy takie 'bajeczki' podobaja mi sie. no i musze sie pochwalic, ze mojtz robi genialne tiramisu jak go nie kochac?
gratuluje udanego dnia
a co do tego,ze TZ musial sie wczesniej zmyc: pamietaj - zawsze lepszy niedosyt niz przesyt, niedlugo znowu sie spotkacie przeciez

Cytat:
Ale mam podły chumor, tzn tez jakos mi tak smutno...
Tak bardzo chciłabym juz przytyć, pokonać siebie, te wszystkie opory, powiem Wam szczerze, że normalnie mam ochote się rzucić teraz na jedzenie, zjeść wszystko na co mam ochote: gołąbka, ciastko, ciasto, czekolade, płatki, jogurt, wiejskiego, mandarynki... popić to dużą ilością jakiegoś dobrego soku i w końcu zacząć jeść to na co mam ochote i kiedy mam ochote... Tak bardzo chciałabym się już przełamać... Może jakbym tak się napchała wszystkim teraz na co mam tą chęć, to bym się wreszcie przełamała ? I mogłabym zacząć jeść wtedy kiedy mam ochote i tyle ile mam ochote ? Sama nie wiem... Przepraszam, dziewczyny, że to pisze, ale jest mi tak strasznie źle i smutno Chce zeby bylo normalnie ! Ja chce nawet o tej porze zjeść coś, cokolwiek jeśli mam ochote, bez żadnych oporów, bez wyrzutów sumienia !!!! Chce przytyć ! Niech ktoś da mi sił, bo nie wiem ile wytrzymam w tym wszystkim...
to co wytłuściłam - to nie jest dobre rozwiązanie, możesz mi wierzyć. Ja wychodząc z anoreksji przyjęłam taką strategię i wpadłam w kompulsy. Nikomu tego nie życzę. Lepiej rozplanuj sobie jedzenie na 5 posiłków, jedz zdrowo i regularnie, nie zapychaj się. Kalorie ukryj w orzechach etc... Rzucenie się na jedzenie to najgorsze co można zrobić. Ważne, że naprawdę chcesz, ale tyć trza z głową. I zdrowo.
Buzi, wierzę, że Ci się uda

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
Phenomenko a masz może jakieś zdjęcie Tż-eta? oj ze mnie taka ciekawska duszka,ale muszę mieć jakieś 'wyobrażenia' mogę CI w zamian pokazać mojego .
własnie, dziewczyny juz dawno mi taka myśl w głowie zaświtała. Jeśli możecie to podeślijcie zdjęcia TZow. Tyle o nich piszecie, ze chcialabym czytajac moc ich sobie wizualizowac. Jesli oni lub Wy macie cos przeciwko to ok, ale jesli nie to bylaby bardzo wdzieczna. Ja oczywiscie jak tylko bede miala TZ to tez podesle,a jak

Milego wieczoru

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-26, 21:12   #3119
phenomena
Zakorzenienie

lolciu, wyslalam
Stary 2007-12-26, 21:14   #3120
LoLcIa123
Zakorzenienie

no to mój jest na www.xxlola07xx.fotka.pl
A Tż-et phenomenki

Tymoteusz
23.11.2014r

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości