|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4351 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 20+ Gotowe Na Absolutnie Wszystko vol 3
sweet hihihi nie zapomnimyy TY nam fotki porób
|
#4352 |
|
Zakorzenienie
|
Przetestowałam suszarę i bardzo mi się podoba. A ten najsilniejszy strumień to mało mi głowy nie urwał
normalnie halny! Ale dyfuzora nie umiem obslugiwać, za ogromny... Musze poczytać gdzieś na fryzjerce jak to się obsługuje... Sweet, racja, musisz jutro nadrobić spamy nie tylko za święta ale i za wyjazd
|
#4353 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wróciłam z kościoła. Bo ja chodzę, w każde święta i w niedzielę. Bo mój kościół jest niesamowity. Nie jest to typowa msza, dzieci przyszły przebrane za aniołki, pastuszki, królów, za Jezusa i Maryję, jest wielka Stajenka, w środku żywe zwierzątka [!], Księża wyszli przebrani: Za pastuchów, za owce, za meksykanina z wielkim sombrero na plecach, z flecikami, gitarami, piszczałkami, wszyscy świetnie się bawili, nie było kazania tylko wspólne kolędowanie ![]() Bardzo mnie cieszy że mam taką parafię Ines, Navi dziękuję za foteczki ![]() Navi kuferek prezentuje się imponująco Ines strasznie lubię ciebie oglądać, jesteś szalenie sympatyczną osobą, pięknie na fotach wyszłaś, i prezenciki piękne też ![]() A majty trzeba było pokazywać Jak to się stało, że już jutro do pracy?? Na dodatek ja idę na 12 godzin
|
#4354 |
|
Wtajemniczenie
|
halo
wczoraj z moja przyrodnia siostra zrobilysmy 3 litrowe butelki winka, zaliczylysmy irlandzki pub ginness llluuuuuhuhuhuhuuu karaa o korej sie dzis widzimy, bo o 19 musze wrocic do domku na kolejna rodzinna impreze ![]() aha wracam jutro do domku
|
|
#4355 | |
|
Zakorzenienie
|
Vibesko, fajnie że masz taką parafię. To na pewno pogłębia wiarę w sens istnienia Koscioła. Takich Księży jak w twojej parafii to ze świeca szukac.... niestety...
Cytat:
ja się powolutku zmywam jadę po TŻ. Dzisiaj nasza czwarta rocznica
|
|
#4356 |
|
Wtajemniczenie
|
wow Ines no to moje gratulki, trwajcie w tym zwiazku jak najdluzej, zycze wam pieknej i dluuugiej milosci.
![]() kurcze jestem totalnie spompowana
|
|
#4357 |
|
Wtajemniczenie
|
maly skrawek swiat
- ja i moja przyrodnia siostra, w tle tata i jego zona.hi
|
|
#4358 |
|
Zakorzenienie
|
no ja mogę już własnie pisałam do Ciebie Kasiu smsa, i dzwonie
i dzwonie a tu nic zero odzewu eh... tylko pocztaa ! matkooo szalonaaa tyyyy !!!
|
#4359 | |||||
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny wstalam o 15.. załamka. pol dnia zmarnowane
zaginęła w akcji z resztą torebki oni zadowoleni z prezentow, tyle ze dwa trzeba wymienić ![]() ale to nie problem. ojoj Cytat:
6 dni bez sweet buuu ![]() Cytat:
![]() ja tez mam taki dyfuzor, no, 3 razy mniejszy , ale tez nie umiem go obslugiwać ![]() Cytat:
![]() i zazdroszcze parafii Cytat:
![]() ![]() Cytat:
karaa, ka.si, milego spotkania nr 2, zdjecia prosimy w duzych ilosciach!! ja tez zmykam do ukochanego |
|||||
|
|
|
#4360 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tylko na chwilę. Jutro rano zacznę nadrabiać wszystko...
Ależ jestem objedzona.
|
#4361 |
|
Zakorzenienie
|
aneczko nie tylko Ty
a nadrabiania Cię troszkę czeka.. dobrze, ze masz wone |
|
|
|
#4362 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no Kasiek Ty jestes wariatka z patentem
![]() ![]()
|
|
|
|
#4363 |
|
Zakorzenienie
|
Ka.si, to poszalałyście. Tata ma chyba z Wami wesoło
![]() Podobne jesteście do siebie... Ja zmykam na kolejny film z TŻ. Meczę go filmami z miłością w tytule wczoraj "To własnie miłość", dzisiaj "Miłość i inne nieszczęścia". Teraz idziemy oglądać "Nianię w NY". Świętujemy ![]()
|
#4364 |
|
Zakorzenienie
|
Ines moj facet na 4 rocznice bedzie mi kazal Discovery ogladac
![]() ![]()
|
|
|
|
#4365 |
|
Zakorzenienie
|
Discovery też jest fajne
i przynajmniej czegoś uczy . Ech... No i doła mam. Tyle czasu czekałam na te 5 dni laby, a one tak ekspresowo zleciały az mi się wierzyć nie chce, że jutro juz muszę iść do pracy... Na dodatek ten ostatni dzień przed świętami tak mi podniosł cisnienie, że strasznie mi się nie chce tam wracać . Vibesko, a u Ciebie jak samopoczucie przed czwartkiem?
|
#4366 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
no navi ale Ci się pospało hihih na dobre wyjdzie ines świętowanie wyszło ?? ja też własnie jutro do pracki idę z ka.si widzimy się jutro bo coś jej wypadło i ma do mnie przed wyjazdem przyjechać do pracki już się doczekać jej nie moge byłam z Tż na spacerkuuu i było cuddniie i zimnooo
|
#4367 |
|
Zakorzenienie
|
lece spac
jutro wracam do podrzuconego ![]() dobranoc
|
|
|
|
#4368 |
|
Zakorzenienie
|
uuuu ale ciszaaaaaa
![]() ja wlasnie wrocilam.. i az sie boje o ktorej zasne ![]() ale fajnie bylo, poogladalismy sobie pare odcinkow 'joyego', smieszne. uwielbiam tego kolesia ![]() a od jutra do soboty mieszkamy raaazeeem Ines, jak sie swietowalo? nie zakatowalas W. romantycznymi filmami? ja sie pocieszam ze tylko dwa dni trzeba pracować ![]() edit: i oczywiscie zapomnialam o czym mialam pamietac KARAA kochana nasza kobietko!! jako ze się dzis starzejesz o roczek, to pragnę zyczyc Ci usmiechu na Twojej ślicznej buźce, pociechy z Tżeta tak jestem zazdrosna ), zeby spełniały sie Twoje marzenia, zebys byla taka zwariowana i jedyna w swoim rodzaju jak jesteś teraz!!! Edytowane przez navi Czas edycji: 2007-12-27 o 01:37 |
|
|
|
#4369 |
|
Zakorzenienie
|
Hello śpiochy
![]() Ja już w pracy ![]() Zaraz nadrobię zaleglości, bo długo mnie nie było. Dziękuję za wszystkie życzonka na maila ![]() Jak mi się nic nie chce a jeszcze nie mam mleka do kawy, a tam tak zimno na zewnątrz ...
|
#4370 |
|
Zakorzenienie
|
Karaa, ja się dołączam do życzeń Navi
Która jak zwykle jest pierwsza . Wszystkiego najlepszego, dużo szcześliwych chwil z TŻ i pociechy z autka . Navi, świętowało się super, a dzisiaj... ![]() Jedno co mnie cieszy (takie to trochę geograficzne ): Od Wigilii dzień się będzie robił coraz dłuższy Czyli teraz byle do wiosny...
|
#4371 |
|
Zakorzenienie
|
navi , ines dziękujeeee !!!
Kochane Mojeee jestem staruszkaaaa 21 na karku hihihih ![]() aaa spotkanie napewno będą a co musimy wszystkie się spotkać hihi i znowu w pracy tak szybko zleciało że o jejciu teraz czekam bo Kasia ma do mnie przyjechać przed wyjazdem i jem sobie sałatkę popijam kawkę i mam dobry dzień lalala...
|
#4372 |
|
Zakorzenienie
|
heloołł
ja po 5godzinkach, całkiem rzesko sie czuje ![]() xal, jak tam święta? ![]() a z tymi miesiącami to masz racje, tez uwazam, ze najgorsze juz za nami staruszka.. ![]() wycałuj ka.si od nas i zrobcie foootyyyy
|
|
|
|
#4373 |
|
Zakorzenienie
|
Dopiero dotarłam...
Tak na dobry początek dnia samochód mi nie odpalił ![]() Przeprosiłam się z metrem. ![]() I teraz jestem tu uziemiona, nawet nigdzie się wyrwać nie mogę ![]()
|
#4374 |
|
Zakorzenienie
|
navi jasne że wycałuje
ines spokojnie zimno jest i moze akumulator pada bo Tż też tak kręci ale powoli odpala eh... i w styczniu znów wydatek na akumulatorek ale co musimy żeby sie nam autko nie męczyło aaa ja dowów musze odebrac bo wczoraj miękki mi się skończył i bosssieee jaka nuda w tej pracy i jeszcze @ daje znać o sobieee
|
#4375 |
|
Zakorzenienie
|
No to na pewno akumulator... Ale ja nawet go podładowac nie umiem... I nie mam czym
. Jutro samochód jest mi bardzo potrzebny, nie wiem jak bez niego sobie poradzę... Jakoś pewnie tak, w koncu rok temu przeżyłam zimę bez samochodu ale i mialam mniej zajęć. Mój biedny żabulec, tak się krztusił, to było straszne Ja tu dzisiaj nie wysiedzę... A mowie wam, jak mi sie "milo" zrobilo kiedy zobaczylam, ze moj piernik lezal tu przez cale swieta i jest oczywiście zeschnięty
|
#4376 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4377 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie, czemu miałaś miękki?
Co do piernika to spodziewałam się tego... nie było to dla mnie zaskoczeniem, ale i tak mi się przykro zrobiło. Chcę stąd iść
|
#4378 |
|
Zakorzenienie
|
ines spokojnie poproś Tż żeby podładował moze ma prostownik i dasz radę i jutro żabcia ruszy
a z tym piernikiem jejciu napewno smutnoo ![]() navi , ines miękki dowów miałam bo dają zawsze jak się autko przerejstrowuje to tzw. tymczasowy na miesiac i potem wymiana na stały czyli twardy jej ja też już nie mogę wysiedzieć i strasznie boli mnie brzuszek
|
#4379 |
|
Zakorzenienie
|
aaaaa, my myslalysmy ze ty mowisz o dowodzie osobistym
Mój TŻ dzisiaj nie ma czasu sie tym zająć poza tym z tego co się orientuję prostownik jego ojca nie działa
|
#4380 |
|
Zakorzenienie
|
hihihih
kurczę ines a ktoś inny nie ma , ktoś z sąsiadów albo coś ?? a może weź dzisiaj odpal na kable od innego autka i pojeździj to napewno sie troszkę podładuje
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:08.

-3 za mną 
normalnie halny!

, ale tez nie umiem go obslugiwać 

?? ja też własnie jutro do pracki idę
a jeszcze nie mam mleka do kawy, a tam tak zimno na zewnątrz ...

spokojnie zimno jest i moze akumulator pada bo Tż też tak kręci ale powoli odpala eh... i w styczniu znów wydatek na akumulatorek ale co musimy żeby sie nam autko nie męczyło