Od cyca do cyca, od kupy do kupy, nareszcie są z nami nasze maluchy! Mamy luty 2016:) - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-06-02, 09:33   #4651
marciar7
Zakorzenienie

Dot.: Od cyca do cyca, od kupy do kupy, nareszcie są z nami nasze maluchy! Mamy luty

Ja w szpilach dobrze sie czuje ale szybko mnie nogi bola i nie umien szybko chodzic na chrzciny kupilam takie na szerokim klocku i sa super
Stary 2016-06-02, 09:34   #4652
jestinna
Raczkowanie

Dot.: Od cyca do cyca, od kupy do kupy, nareszcie są z nami nasze maluchy! Mamy luty

Cytat:
Napisane przez Lucy31 Pokaż wiadomość
No biedny. Ale to wszystko po to, że jak mu to zdejmą żeby ruszył z kopyta cało i zdrowo Coś czuję że sobie wtedy szybko odbije

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

O co mój agent zrobił teraz Leży na podłodze na macie, podlazł do niego kot, położył się obok maty i sie tak obserwują. Bartuś go chwycił za sierść i oczywiście co, zacisnał łapkę, niezły kawał włosia wyrwał Kot oczywiście spierniczył
Moj kot sledzi mala z bezpiecznej odleglosci Czasami powacha jej stopke czy glowke jak mam ja na rekach. Nina tez zainteresowana kotkiem. Tak sie wykreca, zeby go zobaczyc, ze malo glowy nie urwie

Cytat:
Napisane przez esor Pokaż wiadomość
Paula no właśnie też się martwię tym Zespołem Downa -.- tzn nie robi tego tak non stop ale bardzo często. Jakoś wczoraj zaczęła.
Minie jej, odkryla jezyk to cwiczy Moja przez pare dni robila takie glupie miny, teraz tylko od czasu do czasu.

Cytat:
Napisane przez joann_ Pokaż wiadomość
Tylko moje dziecko nie przyjmuje takich argumentów. Od urodzenia nie chciał smoczka. Butle zreszta tez definitywnie odrzucil
Moja bierze butle bez problemu ale smoczka nie chce. Moze pare razy pocmokala i zaraz wypluwala.

Cytat:
Wchodze do pokoju a moje dziecko w pozycji raczkującej Z leżenia na brzuchu klęknął na kolana i uniósł się na wyprostowanych rękach Wytrzymał tak z 5 sekund ale jednak tak zrobił. Matko bosko
Jak szybko!!! Niedlugo bedziesz za nim ganiac Moja od wczoraj cwiczy obroty jak szalona. Wystarczy na chwile ja zostawic a ta juz na brzuchu.

Cytat:
Napisane przez kaaasi Pokaż wiadomość
Dokładnie t.nadciąga
Trzymam kciuki za spokojny przebieg wizyty. Moja tesciowa mieszka na poludniu Europy i widze ja moze raz, dwa na rok Ciesz sie, ze nie masz jej na co dzien, przeciez w koncu pojedzie

Cytat:
Napisane przez Elena_22 Pokaż wiadomość
zień dobry!
u nas dzis bez deszczu, słońce, ale wreszcie chłodniej i rześkie powietrze .

Dziewczyny, trzymajcie kciuki, bo Milek ma dziś 2 dawkę szczepionek- 6w1 i rota .
Stresa mam, nie powiem.[COLOR="Silver"]
Trzymam kciuki, zeby wszystko dobrze poszlo Stresujace te szczepienia

Cytat:
Joann, Aninis, kciuki dla Was!

---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ----------

Gaduła mała .
ale jakie postępy są z kąpielą

Milek kocha kąpiel od urodzenia, wczoraj tak machał nozyskami, ze i firanka była w pianie , ale buzi wacikami myć nie lubi, marszczy brewki, gada co po swojemu- kłóci się ze mna i odwraca głowkę ile sie da, bym nie umyła. Ale w kapieli da umyć buzie spokojnie
Moja uwielbia jak myje ja platkiem kosmetycznym pod nosem. Chyba ja gilgocze

Cytat:
Od wczoraj wieczorem ledwo stoję na nogach i cały czas płacze. Mój mąż porównał mnie do mojej matki... Po tym jak wie jaka jest sytuacja u nas. Jak mnie to boli. Mam ochotę się powiesić.
Esor maz pewnie wypowiedzial te slowa w nerwach. Moj tez czasami cos tak palnie bez myslenia, a ja slabo hamuje nerwy i latwo sie rozklejam. Jestesmy z naszymi malenstwami non stop, wiec czasami psychika siada. Masz mozliwosc gdzies wyjsc sama, zeby maz zajal sie malutka przez pare godzin? Takie wyjscia duzo daja.
jestinna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-02, 09:39   #4653
esor
Mamusia Luty 2016

Cytat:
Napisane przez marciar7 Pokaż wiadomość
Tak jest! Oni maja jeden hormon ktory zamienia im miejsce mozgu na wiadomo co hahaha a tak powaznie no to nie rozumieją co to znaczy burza hormonów. ..
Hahaha dobre 😂😂😂

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ----------

Dzięki za miłe słowa. Wiem, że mam wiele, ale wiecie jak jest jak jest źle, a ktoś zamiast Cie wesprzeć to jeszcze tak dopie*dala najcięższym działem.

On nie wierzy w hormony tłumaczyłam mu jak to jest ale twierdzi że hormony nie istnieją i to tylko taka wymówka na nerwowość itp

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------

Haha Aninis dobra jesteś z tym ubiorem też bym na Ciebie się gapila haha

03.10.2015 żona

22.02.2016 Hania
19.04.2017 Agatka
esor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-02, 09:41   #4654
wykalacka
Zadomowienie

Cytat:
Hahaha dobre 😂😂😂

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ----------

Dzięki za miłe słowa. Wiem, że mam wiele, ale wiecie jak jest jak jest źle, a ktoś zamiast Cie wesprzeć to jeszcze tak dopie*dala najcięższym działem.

On nie wierzy w hormony tłumaczyłam mu jak to jest ale twierdzi że hormony nie istnieją i to tylko taka wymówka na nerwowość itp

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------

Padłam no jak nie nie może wierzyć w hormony
wykalacka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-02, 09:50   #4655
jestinna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wykalacka Pokaż wiadomość
Padłam no jak nie nie może wierzyć w hormony
Moze trzeba mu dac cos do poczytania naukowego, zeby jednak uwierzyl Moj wierzy, ale mowi, ze skoro wiem, ze to przez hormony jestem drazliwa, to powinnam to kontrolowac. Jakby to bylo takie latwe...
Stary 2016-06-02, 10:17   #4656
esor
Mamusia Luty 2016

Cytat:
Napisane przez jestinna Pokaż wiadomość
Moze trzeba mu dac cos do poczytania naukowego, zeby jednak uwierzyl Moj wierzy, ale mowi, ze skoro wiem, ze to przez hormony jestem drazliwa, to powinnam to kontrolowac. Jakby to bylo takie latwe...
Hahaha też bym chciała to umieć :kwaśny:

03.10.2015 żona

22.02.2016 Hania
19.04.2017 Agatka
esor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-02, 10:19   #4657
kaaasi
Zakorzenienie

Cytat:
Od wczoraj wieczorem ledwo stoję na nogach i cały czas płacze. Mój mąż porównał mnie do mojej matki... Po tym jak wie jaka jest sytuacja u nas. Jak mnie to boli. Mam ochotę się powiesić.
A weź olej go faceci tego nie rozumieją bo nie i tyle ubieraj Hanie i na spacer od razu poczujesz się lepiej

Kciuki za wszystkie szczepienia

To będzie długi dzień

kaaasi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-02, 10:24   #4658
siasia13
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez joann_ Pokaż wiadomość
Mamy niesmoczkowych dzieci, czy wasze maluchy zasypiaja z raczka/paluszkami w buzi? Moj czesto ssie zanim zasnie i nie wiem czy moze mu pozniej zostac ssanie kciuka?
Mojej rączka wypada jak już usnie, a na smoczki wydałam już z 20 funtów i dalej doopa

Cytat:
Współczuję nalotu.To jakby jaka zaraza czy plaga zaatakowała Dobrze że moja ma na takie naloty za ciężką

Bart drzemie, tak się spocił tymi wygibasami, że aż padł. Śpi 40 minut juz a kąpiel stoi naszykowana, tylko wody donieść, czorcik jeden. A ja tu przed 20 usypiac na noc chcę no Meczyk chcę w spokoju obejrzeć

Wykalacka, no to tylko przybranie pozycji, spokojnie, raczkowac jeszcze nie będzie Aczkolwiek widze że gnojek jeden odkrywa nowe możliwości

---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ----------

Super Już powoli powinno mijac te durne skoczysko

Nie narzekaj tam bo wpiernicz dam
A nigdy nie wiesz, może zaraz zacznie raczkowac. Ja tu nie będę pisać kiedy moja M zaczęła raczkowac bo mi nikt nie uwierzy, ale bój się

Już od wczoraj was nadrabiam i jesteście za szybkie, spqmujecie jak szalone J budzi się w nocy co 1,5, jestem taka niewyspana.

Esor bidulko mam nadzieję że mąż się ogarnie i przeprosi.

Lecę ćwiczyć puki tz zajął się dzieciarnia. Muszę se tylek do stroju zrobić
siasia13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-02, 10:29   #4659
jestinna
Raczkowanie

http://www.matkasanepid.pl/matka-kie...je-na-mamusie/

Znacie matke sanepid? Przywraca mi wiare w to, ze bedzie.... gorzej
Stary 2016-06-02, 10:31   #4660
marciar7
Zakorzenienie

Cytat:
Hahaha dobre 😂😂😂

Jak mozenie wierzycw to ale mojo tego nie mówi ale chyba tez nie wierzy haha

Cytat:
Haha moj to samo boze czasem chciałabym zeby raz przezyli okres. Umarl by kazdy po kolei

Ja na dworzu. Chociaz nie ma zuli hahha
Beczala na pocz ale suszarka w tel i spi.

Mi sie nie chce cwiczyc nawet slubnie jest motywacja bo suknia zakryje dupsko hahaa
Stary 2016-06-02, 10:34   #4661
wykalacka
Zadomowienie

Cytat:

Nie znam, ale będzie mozna poczytać

Zmotywujcie mnie do umycia okien mały śpi a ja w necie zamiast zająć sie czymś ważniejszym
Stary 2016-06-02, 10:43   #4662
jestinna
Raczkowanie

Cytat:

Zmotywujcie mnie do umycia okien mały śpi a ja w necie zamiast zająć sie czymś ważniejszym
Ja tez w necie, a sterta prasowania czeka.
Stary 2016-06-02, 10:57   #4663
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aninis Pokaż wiadomość
Motyl u Bibiany a jakże.
Chciałam czarny, a wyszłam mega happy z kremowym i dosłownie wyszłam w nim, bo jak go tylko założyłam to nie chciałam zdejmować taki wygodny. Bibiana mi tylko metkę ucięła.
https://sklep.alles.pl/produkt,mama-kelly-04-u,739.html
I najbardziej się zdziwiłam jak mnie wymierzyła, bo mam 2 miseczki w górę - 65 F a pod biustem 72 (a niedawno miałam 75... więc leci w dół), więc tylko 2 cm mi zostały do wymiaru sprzed ciąży, bo miałam 70 cm

Dobrze, że mężowi nic się nie stało.

Moja córa śpi... ciekawe ile pośpi. Zasypiała dokładnie godzinę i 13 minut z cyckiem w buzi.
on jest śliczny, mierzyłam go w Blance niestety nie mój fason. Ale kupiłam tam inny z Allesa. A ja nie wiedziałam,że Bibianna ma Allesy, myślałam,że same droższe?

Cytat:
zień dobry!
u nas dzis bez deszczu, słońce, ale wreszcie chłodniej i rześkie powietrze .

Dziewczyny, trzymajcie kciuki, bo Milek ma dziś 2 dawkę szczepionek- 6w1 i rota .
Stresa mam, nie powiem.

---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ----------

Joann, ale to świetny prezent, moja K. dostała takiego na swoje 1 urodziny i przez tyle lat jej sluży, jeszcze czasem się nim bawi , choć teraz w większości włącza go dla Milka.
My kupiliśmy dla chrześnicy męża na 1 urodziny siostrzyczkę szczeniaczka, bo w niedzielę jest impreza urodzinowa. Była wcześniej u nas i K. dała jej do zabawy szczeniaczka, to od razu go przytuliła i zaczęła całować nos, dlatego wnioskujemy, ze prezent bedzie trafiony

---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ----------

Motylku, najważniejsze, ze meżowi się nic nie stało .

My nie mamy naziemnej, tzn. nie mamy tej anteny, tylko talerz sat. Ale co tam i tak nawet się nie odczuwa, że nie ma co grać, bo w lato praktycznie wcale nie oglądamy. A jak zechcemy obejrzeć jakiś film, to zawsze jest internet a laptop sie podłączy do tv i ju.

Ja tak myślałąm w ciąży, jakos nie docierało do mnie, ze bedzie chłopczyk, mało rozmawiałam z brzuchem, nie mogłam się oswoić, przygotowania byle jak,imię wybrane przecież dopiero po urodzeniu, a teraz nie zamieniłabym go na druga dziewuszkę

---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ----------

Mi srednio, są głównie dresy i tyle i bluzki , dla dziewczynek fajniej, dobrze, ze mąż ma małą chrześnicę, to zawsze jak jej coś kupujemy, to ciesze sie jak głupia .
Z tych uzywanych nexta, gapa, cartersa są dla chłopców nawet fajne, polskie nie powalaja.

Boże, z czego ta Zosieńka zyje, jak jeść nie chce .
a jak poszly próby z butelką? bo mi własnie chodziło o te małe buteleczki z bebilonem ze szpitala, dzieci je dość dobrze akceptują- mleko wylać i dać trochę swojego?

a ja lubię , tzn. cisze w domu, bo gadam do małego, ale uwielbiam halas z zewnątrz- nie usnę w całkowitej ciszy, jak za oknem nic nie jeździ, pociagi nie hałasują, i tiry i muszą byc koniecznie latarnie .
U rodziców na wsi nocna cisza mnie przeraża i to, ze latarnie palą się tylko do 23ej .

---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ----------

Ło matko, pozazdroscic
Kciuki są!

Ja wczoraj miałam szczepić drugą dawką 6w1, ale Zośka niepewna i przeusnęłam...

W ogóle ostatnio się tyle naczytałam,że już w ogóle mam natłok. Zwłaszcza wątpię w szczepienie na pneumokoki((((((( Nie wiem co zrobić...

No możliwe,że faktycznie by mi się zmieniło, kto to wie

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-02, 11:01   #4664
NanaR
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
on jest śliczny, mierzyłam go w Blance niestety nie mój fason. Ale kupiłam tam inny z Allesa. A ja nie wiedziałam,że Bibianna ma Allesy, myślałam,że same droższe?

Kciuki są!

Ja wczoraj miałam szczepić drugą dawką 6w1, ale Zośka niepewna i przeusnęłam...

W ogóle ostatnio się tyle naczytałam,że już w ogóle mam natłok. Zwłaszcza wątpię w szczepienie na pneumokoki((((((( Nie wiem co zrobić...

No możliwe,że faktycznie by mi się zmieniło, kto to wie
My mamy druga dawkę 6w1 ok 20lipca ale ja już na samą myśl mam dreszcze po pierwszej dawce dostał silnej alergii co prawda już jest lepiej ale bardzo wolno schodzi tym razem dlatego boję się kolejnego szczepienia

Dumna mama Dominika
07.02.2016
NanaR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-02, 11:05   #4665
Aninis
Zakorzenienie

Cytat:

Hahaha 😂😂😂

Wysłane z otchłani przy użyciu Tapatalk.
Aninis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-02, 11:25   #4666
marciar7
Zakorzenienie

Motyl a co z pneumo? Ja dalej duma m....

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

„- Zaczniesz tęsknić za dorosłymi. Każdy osobnik posiadający w miarę pełne uzębienie, potrafiący samodzielnie korzystać z toalety i posiadający okno na świat w postaci pracy, staje się często ofiarą mamy, która po tygodniach powtarzania „la-la” i „a teraz powiedz am” czuje, że jej mózg ma już konsystencję deserku z bananów. Ma już w głębokim poważaniu, gdzie się podziały Teletubisie i rozpaczliwie poszukuje bratniej duszy, która potrafi tworzyć zdania wielokrotnie złożone i chętnie z tej umiejętności korzysta, a do tego ma podobne doświadczenia. Te kryteria czasami wykluczają innych domowników…”

Hahahaah

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------

W ogole dziewczyny. Myślicie ze alergia na mleko mogla sie zrobic po szczepieniu? Bo wycianelam wnioski ze zielone kupy co potem okazalo sie alergia wystąpiły kilka dni po szczepieniu. .. jak to jest?
Stary 2016-06-02, 11:25   #4667
Aagaciorek
Zadomowienie

Cytat:

Spoko loko, nie jesteś sama Ja też mogłabym coś pożytecznego porobić, ale nie wiem ile Artuś będzie spał i czy opłaca mi się w ogóle zaczynać robić obiad, więc zdecydowałam się poświęcić czas na relax. A obiad zrobię jak tż wróci. Dziś warzywa z kurczakiem i warzywami, strzelę w pół h A poza tym jakiś odpoczynek się mi należy, bo mały od 6 na chodzie i do tego maruda obrażona na cyca

Siasia no to kiedy zaczęła raczkować, ja Ci uwierzę

Jestinna niezły tekst

Esor ja w trudnych chwilach myślę sobie o innych ludziach którzy mają gorzej i że powinnam doceniać to co mam, a mam dużo, bo zdrowe i śliczne dziecko. To pomaga Głowa do góry i porozmawiaj z tż

Dziś w nocy mieliśmy cztery pobudki A było już tak pięknie!
Trzymam dziewczyny kciuki ze szczepienia! My mamy jutro...
Stary 2016-06-02, 11:35   #4668
wykalacka
Zadomowienie

U nas tez z pobudkami od wczoraj jest gorzej.. oby to nie były pocztaki skoki, bo póki co wszystko jest super

A odnośnie obiadu wczoraj przysnęlam przy cycu tz wraca do domu, a zamiast obiadu na stole ja z małym śpię w łóżku
Stary 2016-06-02, 11:46   #4669
marciar7
Zakorzenienie

Cytat:
U nas tez z pobudkami od wczoraj jest gorzej.. oby to nie były pocztaki skoki, bo póki co wszystko jest super

A odnośnie obiadu wczoraj przysnęlam przy cycu tz wraca do domu, a zamiast obiadu na stole ja z małym śpię w łóżku
i dobrze
Stary 2016-06-02, 11:54   #4670
NanaR
Zadomowienie

Cytat:
Motyl a co z pneumo? Ja dalej duma m....

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

„- Zaczniesz tęsknić za dorosłymi. Każdy osobnik posiadający w miarę pełne uzębienie, potrafiący samodzielnie korzystać z toalety i posiadający okno na świat w postaci pracy, staje się często ofiarą mamy, która po tygodniach powtarzania „la-la” i „a teraz powiedz am” czuje, że jej mózg ma już konsystencję deserku z bananów. Ma już w głębokim poważaniu, gdzie się podziały Teletubisie i rozpaczliwie poszukuje bratniej duszy, która potrafi tworzyć zdania wielokrotnie złożone i chętnie z tej umiejętności korzysta, a do tego ma podobne doświadczenia. Te kryteria czasami wykluczają innych domowników…”

Hahahaah

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------

W ogole dziewczyny. Myślicie ze alergia na mleko mogla sie zrobic po szczepieniu? Bo wycianelam wnioski ze zielone kupy co potem okazalo sie alergia wystąpiły kilka dni po szczepieniu. .. jak to jest?
U nas właśnie po szczepieniu nastąpiło ostre wzmożone alergii wystarczyło że przez 3 dni piłam po szklance kompotu jablkowego a on mocno słodki (bo przy alergii pokarmowej słodyczy dużo też nie mozna) i tak go wysypalo wszystko go swędzialo nawet dziąsła. mamy leki i działają ale bardzo wolno mu schodzi tym razem a no i upały przy alergii podczas szczepienia nie służą.

Dumna mama Dominika
07.02.2016
Stary 2016-06-02, 11:59   #4671
marciar7
Zakorzenienie

To ze sie nasilaalergia to jestem w stanie zrozumiec ale czy szczepienie moze ją wywołać?
Stary 2016-06-02, 12:15   #4672
Paumyd
Raczkowanie

Czesc mamuśki, wracam do was po krótkiej przerwie. W międzyczasie troche sie u nas działo, zaliczyliśmy upadek z przewijaka 😢 Ale na szczęście nic mu sie niw stało, ale strachu było co nie miara. Poza tym skok chyba za nami albo jesteśmy w trakcie, juz sama nie wiem :/ albo odrzuca cyca albo chce cycac co godzinę w nocy bardzo słabo spi, pobudki co 1-2h, dzisiejszej nocy musiałam go wziąć do nas do łóżka bo każde odłożenie do łóżeczka kończyło sie płaczem. Byliśmy tez na drugim szczepieniu, ważymy juz 6900 :O

Z czytaniem jestem w miarę na bieżąco

Niestety kazdy spacer u nas kończy sie powrotem na rękach :/
Paumyd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-02, 12:16   #4673
joann_
Raczkowanie

Obciecie paznokci mojemu dziecku graniczy z cudem. Niby spi w wozku w ogrodzie ale tak niespokojnie ze co go dotkne, to caly podskskuje. Ciekawe kiedy mam to zrobić
joann_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-02, 12:17   #4674
marciar7
Zakorzenienie

Joann u naa to samo.
Stary 2016-06-02, 12:19   #4675
joann_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Paumyd Pokaż wiadomość
Czesc mamuśki, wracam do was po krótkiej przerwie. W międzyczasie troche sie u nas działo, zaliczyliśmy upadek z przewijaka 😢 Ale na szczęście nic mu sie niw stało, ale strachu było co nie miara. Poza tym skok chyba za nami albo jesteśmy w trakcie, juz sama nie wiem :/ albo odrzuca cyca albo chce cycac co godzinę w nocy bardzo słabo spi, pobudki co 1-2h, dzisiejszej nocy musiałam go wziąć do nas do łóżka bo każde odłożenie do łóżeczka kończyło sie płaczem. Byliśmy tez na drugim szczepieniu, ważymy juz 6900 :O

Z czytaniem jestem w miarę na bieżąco

Niestety kazdy spacer u nas kończy sie powrotem na rękach :/
Ojej, pewnie sie niezle martwilas trzeba juz na te nasze dzieciaczki naprawde uwazsc, chociaz moj unieruchomiony.

---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

Cytat:
Joann u naa to samo.
No co te nasze dzieci takie nerwowe?
joann_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-02, 12:21   #4676
NanaR
Zadomowienie

Cytat:
To ze sie nasilaalergia to jestem w stanie zrozumiec ale czy szczepienie moze ją wywołać?
Niektóre dzieci mają ogolnoe alergie poszczepienna nie koniecznie pokarmowa

Dumna mama Dominika
07.02.2016
Stary 2016-06-02, 12:46   #4677
Paumyd
Raczkowanie

My obcinamy paznokcie podczas zabawy albo wieczornych rytuałów, tatuś zabawia a ja ciap ciap. Podczas snu obcinanie jest nierealne
Paumyd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-02, 12:47   #4678
marciar7
Zakorzenienie

Dziewczyny Zosia właśnie pierwszy raz od 2 tyg zasnęła w dzień przy cycu <3

A wcześniej wypiła z tej butli szpitalnej z 20ml
Stary 2016-06-02, 12:48   #4679
NanaR
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny Zosia właśnie pierwszy raz od 2 tyg zasnęła w dzień przy cycu <3

A wcześniej wypiła z tej butli szpitalnej z 20ml
Super

Dumna mama Dominika
07.02.2016
Stary 2016-06-02, 12:55   #4680
Dzaasti
Rozeznanie

Dzis kontrola bioderek u Adasia, trzymajcie kciukasy

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości