|
|
#661 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 7
Taka nuda, że szok. Leże, jem i oglądam serial. Zaraz chyba pójde spać..
(Czy jest tu jakaś duszyczka z rejonów Bochnia - Brzesko? Tak z ciekawości )
|
|
#662 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Madzia999 niech się nam wypowie jak jej się ten komplet sprawuje Cytat:
Myślę, że za ten kocyk się bierz, co by później nie było, że tu akcja porodowa a kocyk nieskończony Cytat:
A jaki ty masz biust teraz a jaki miałaś ? I o ile większe kupiłaś ?? Ja miałam C/D a teraz mam F - jak mam kupić jeszcze większe to to będzie G lub H??? Cytat:
Co do kotów to też ja myślę, że czarny histeryzuje i a bury go z miłości tłamsi ![]() Cytat:
A na poważnie to szybkiego powrotu do zdrowia dla TŻ, żebyś spokojnie mogła jechać na porodówkę jak się zacznie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja przyznam szczerze, że jestem od marca na L4 a spektakularnych dokonań brak - połowy rzeczy jeszcze nie zrobiłam, które miałam założone a w domu też niewiele robię no i częściej jestem poza domem niż w nim, ale jak już jestem to tak z 30min przed przyjściem tż coś tam ogarnę i tyle a czasem nawet i tego nie zrobię![]() PS miałam się nauczyć gotować przed rozwiązaniem - jedyny nowy przepis który wypróbowałam to było kaszotto i było to w pierwszym tygodniu mojego L4 Dziewczyny które kupiły Woombie - czy macie jakąś instrukcje do tego?? Ja kupiłam używkę na OLX i mam tylko pudełko a na pudełku wszystko po angielsku i tak sobie myślę czy tak a być??
|
|
#663 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie wiem co dzieje mi się z wizazem na kompie, ale nie mogę nic Wam napisać. Mam jedynie znaczki z cytowaniem a nie mam odpowiedź
Pisze z komórki, bo tutaj wszystko dobrze działa alepiej tutaj nie wygodnie mi was cytować któraś też tak miała?Zalogowana jestem..
19.05.2016 Kingusia Edytowane przez agusiia69 Czas edycji: 2016-06-02 o 13:27 |
|
|
|
#664 |
|
Zakorzenienie
|
Chudziaszek - a no widzisz. Nadrabialam wczoraj, ale nie widziałam Twojego posta, zakręcona jestem. Dzieki dobra kobieto. Hmmm no ja zamowilam, bo przy Zuzi nie zamawiałam, mialam zamówić później i nie zamowilam. Mam dla niej różne posciele i ochraniacze, ale wszystko z innej parafii, wiec teraz chciałam tego uniknąć
Woombie nie mam. Planuje opatulac w pieluchy bambusowe, tez nie wiem jak się za to zabrać bo Zuzia np nie lubiła być scisnieta. Jesli młody polubi owijanie to pomyśle nad woombie ))
|
|
|
|
#665 |
|
Zakorzenienie
|
Mogę pokazac narazie pustawy pokój dziecięcy - narazie spi w nim Zuzia, ale łóżeczko za jakis czas odziedziczy po niej młody a Zuza dostanie białe lozko. Maly narazie będzie wiadomo z nami w sypialni i tam ma łóżeczko. Po prawej dojdzie jeszcze biala szafa ma caa ścianę, w planach sa naklejki na ścianę kropki albo gwiazdki i stolik mammut z Ikei
|
|
|
|
#666 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ide się zdrzemnac bo głowa mnie cmi i jakoś słabo się poczułam.
|
#667 | |||
|
Rozeznanie
|
Ciekawe jak Evelinke i Miszka
![]() Olinka odezwij się jak skurcze! Cytat:
Cytat:
http://www.pluszakimisiaki.pl/plecac...ittlelife.html Do tej pory nam się nie przydał, ale myślę że od września do żłobka będzie jak znalazł. A odnośnie smyczy- to myślę, że bezpieczeństwo malucha jest najważniejsze. Jak się okaże że mi Rafek ucieka jak będę miała Leosia w wózku, to po prostu będziemy używać tego uchwytu. Przeraża mnie wizja, że mi ucieka na ulicę, on jest żywe srebro więc ma różne pomysły ![]() Cytat:
Posiedzi tydzień bez obiadu jak będziesz w szpitalu, to zmieni zdanie. Agusia- ja tak miałam 2 dni temu. Okazało się, że muszę wyłączyć taką opcję w Operze blokowania reklam- Adguard dla strony wizaz. Brak pomysłu na obiad Jak na razie zjadłam miseczkę truskawek- no nie mogę się ich wystarczająco najeść ostatnio
|
|||
|
|
|
#668 |
|
Zadomowienie
|
Ja po ktg, czekałam od 8 do 11.30 :-( myślałam, że tam urodzę, na tym korytarzu. Gdyby nie to, że przed byłam na badaniach, to pojechałabym później. Na ktg wszystko ok, następne w sobotę.
Co do leżenia i pachnienia, to ja to ja to ciągle praktykuję, wczoraj ogarnęłam trochę dom, to mnie tż opieprzył :-D Ciekawe co tam u naszych dzisiejszych cesarzowych i u olinki?? |
|
|
|
#669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#670 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio miewam takie dni ze maz mnie irytuje sama swoja obecnoscia
![]() ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Cytat:
Sadny dzien - usg i sie okaze czy Ksiezniczka Zuzanna przekrecila sie czy ma w nosie moje prosby ![]() ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#671 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
by Zuzia przyjęła upragnioną przez mamę pozycję ![]() Widzę że nie tylko ja mam spadek formy i nastroju, cisza tu, żadnej się nawet pisać nie chce, ech Ale Olinka mogłaby się odezwać, startuję się
|
|
|
#672 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja miałam E a po porodzie kupowałam H oraz nawet (o zgrozo!) I.
|
|
#673 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Kur.. mać - zrobiłam ostatnie pranie dla młodego - pieluchy ręczniczek, bodziaki i takie tam. Teraz wyciągam a połowę rzeczy jest RÓŻOWA
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ubi tu, ibi ego 08.08.2015 Edytowane przez chudziaszek11 Czas edycji: 2016-06-02 o 14:28 |
|||
|
|
|
#674 |
|
Rozeznanie
|
Ja siedze w poczekalni w szpitalu i czekam na wizyte, ciekawe ile tym razem poczekam.
Ania, mierzysz cisnienie? Bo ostatnio ciagle cos Cie glowa boli. Ja juz przed ciaza mialam opadajace cycki :/ 6 lat temu intensywnie sie odchudzalam i niestety czesto ciwczylam bez stanika lub w zwyklym a cycki mialam spore i sobie je tak zalatwilam. Przed ciaza mialam E lub F teraz juz G a nawet H, wiec po karmieniu mi opadna, licze sie z tym. Tak powtarzam, ze kak juz wykarmie wdxystkie swoje dzieci to zrobie sobie cycki ![]() ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Chudziaszek nastaw jeszcze raz pranie bez czerwobego bodziaka ale z ta chusteczka powinno pomoc. ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Tak Bosacka radzila w Wiem co kupuje, ale nie dam reki uciac ze ppskutkuje. Mysle ze warto sprobowac
|
#675 | |
|
Zakorzenienie
|
Wstalam ale pospalam jak stara....
---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- Ostatnio miałam ok. Wydaje mi się Justynko ze to na zmianę pogody. Wczoraj słońce a dziś pochmurno. ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- Cytat:
Kosztowny wydatek.
|
|
#676 |
|
Rozeznanie
|
Ha ha
|
#677 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Moje cycki też nie były już przed ciążą rewelacyjne - odchudzam się regularnie od 15 roku życia i raz jestem chuda innym razem przy kości i niestety na biuście każda zmiana wagi zostawia ślad. Nie liczę na cuda po karmieniu - raczej modle się żeby gorzej nie było i żeby w staniku one dobrze wyglądały . I też liczę kiedyś, że los się do mnie uśmiechnie i będę na tyle bogata że sobie cycki zrobię
|
|
#678 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny od rana wchodzę i patrze co z olinka i naszymi cesarzowymi kciuki w koncu trzymane
![]() Ja sie dzis czuje tak jakby mnie tir potracił :/ zero energii po obiedzie chyba drzemkę strzelę Piekne macie pokoje dla dzieci te wszystkie dodatki składające sie w całość - zazdroszczę ![]() W nocy bolał brzuch myślałam ze cos sie rozkręci ale przeszło
|
|
|
|
#679 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A na poważnie może spróbuj jak justynan pisała.Miqesi dobrze, że się odezwałaś, już myślałyśmy, że rodzisz. No właśnie ciekawe co z Olinką? I czy dziewczyny już po? Widzę, że Wy wszystkie biuściaste, ja mam wyjściowo tylko B. Mąż na początku znajomości stwierdził, że najlepsza dla niego miseczka C, nie ma to jak szczerość w związku
|
|
|
#680 |
|
Zakorzenienie
|
Australia tak, biorę cyclo 3 fort
Chudziaszek wole zrobić w poniedziałek by się nie stresować na weekend A moje dziecię zmieniło pozycję. Główkę ma z boku. Dziś położna w SR wymacała |
|
|
|
#681 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo kurde :/
|
#682 |
|
Zakorzenienie
|
ja od 3 nocy myślę, że to już
wczoraj w nocy przez godzine tak mnie kopała, normalnie ciesze sie z każdego ruchu ale to było naprawde bolesne jak nigdy i do karmienia tez mam tylko zwykłe szmaciane z pepco, kilka koleżanek mi polecało. |
|
|
|
#683 |
|
Zakorzenienie
|
Miqesi!
![]() Ja sobie drzemkę uskuteczniłam, więc mogę się dalej opierdzielać |
|
|
|
#684 |
|
Zakorzenienie
|
Kto wpada na obiadek?
![]() Dziewczyny to od którego tygodnia i dnia mam uznać że ciąża donoszona? Żadnych dziś informacji z porodówek?Cisza coś. |
|
|
|
#685 |
|
Zakorzenienie
|
Jeju poparzylam dwa palce u lewej ręki wrzątkiem-pieką jak cholera!!!:/:/:/
|
|
#686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny jak nabiorą sił to się pewnie najwcześniej wieczorkiem odezwą ![]() O kurczę... Nie masz przypadkiem Panthenolu w piance? |
|
|
|
|
#687 |
|
Zakorzenienie
|
skończony 37 tydzień
|
#688 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeszcze nie mamy terminu dokładnego, w poniedziałek mam wizytę i pewnie się dowiem, wiem tylko że raczej w przyszłym tygodniu :-D |
|
|
|
|
#689 |
|
Zakorzenienie
|
kawę sobie zrobię
|
#690 | |
|
Zadomowienie
|
U mnie cycki mało mi w ciąży urosły, nawet nie wiem czy o rozmiar, a tak się cieszyłam, że nareszcie będę miała co pokazać :-(
---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- Namocz palce i zasyp solą, bo sól wyciąga oparzenie, tak nas babcia nauczyła. Tylko, ja zaraz po oparzeniu tak robiłam. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:00.

)

i myślę co by tu dziś porobić

zależało mi na tej wizycie ze względu na ułożenie Michalka 
Posiedzi tydzień bez obiadu jak będziesz w szpitalu, to zmieni zdanie.