|
|||||||
| Notka |
|
| Druty, igła i szydełko Forum dla miłośników drutów, szydełka i igły. Tu dowiesz się jak ozdobić spodnie, na jaki kolor pofarbować koszulkę oraz jak uratować zniszczony sweter. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: wzory! wzory!- haft krzyżykowy
Witam
Jestem nowa na tym forum więc wypada się przedstawić i coś opowiedzieć o sobie... hmm... Jestem miłośniczką haftów krzyżykowych, haftuje już od 6 lat ( a może i dłużej). W chwili obecnej nie mam czasu haftować bo szykuje się do ślubu i do obrony pracy dyplomowej na studiach... Ale mimo to poszukuje wzorów Stochli. Ostatnio pokazały się w Haftach Polskich. Może któraś z Was będzie miała jakieś namiary na nie. Pozdrawiam |
|
|
|
#3092 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję za wzorek irysów
![]() . To może czas na irysy![]() . Moje prace na: henia1.fotosik.pl:dziekuj e: .
|
|
#3093 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wenecja jest po prostu cudna Z jakiej gazetki wyszywałaś?
|
|
|
|
|
#3094 |
|
Przyczajenie
|
szukam wzorow kwiatow do krzyzykowania poprosze na roberto44416@wp.pl
|
|
|
|
#3095 |
|
Przyczajenie
|
z gory dziekuje
|
|
|
|
#3096 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wzory na haft krzyżykowy
Zdrowych, radosnych i pogodnych
Świąt Bożego Narodzenia oraz Szczęśliwego Nowego Roku. Niech ten świąteczny czas będzie chwilą wytchnienia, wyciszenia i radości. NUNA100 |
|
|
|
#3097 |
|
Raczkowanie
|
Zdrowych, radosnych i pogodnych
Świąt Bożego Narodzenia oraz Szczęśliwego Nowego Roku. Niech ten świąteczny czas będzie chwilą wytchnienia, wyciszenia i radości. NUNA100 |
|
|
|
#3098 |
|
Rozeznanie
|
Wesołych świąt Bożego Narodzenia
I SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU ŻYCZE WSZYSTKIM WIZAżANKOM |
|
|
|
#3099 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkim xxxxxxxxxxx
W tym dniu radosnym, oczekiwanym, gdzie gasną spory, goją się rany - życzę Ci zdrowia, życzę miłości. Niech mały Jezus w sercu zagości, szczerości duszy, zapachu ciasta, przyjaźni, która jak miłość wzrasta. Kochanej twarzy co rano budzi i wokół pełno życzliwych ludzi.. WESOŁYCH ŚWIĄT !
|
#3100 |
|
Zakorzenienie
|
WESOłYCH śWIąT
|
|
|
|
#3101 |
|
Raczkowanie
|
WESOŁYCH ŚWIĄT
![]() Zdrowia takiego jak najzdrowszy rydz w lesie, prezentów tyle ile słoń uniesie, szczęścia większego niż Pałac Kultury, przygód ciekawszych niż szkolne lektury, życia dłuższego niż włoskie spaghetti, snów kolorowych jak barwne konfetti, słodyczy słodszych niż tort karmelkowy, dobrych przyjaciół na wieczór zimowy, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO z okazji Świąt Bożego Narodzenia..
|
|
#3102 |
|
Raczkowanie
|
W tym dniu radosnym, oczekiwanym, gdzie gasną spory, goją się rany, życzę Wam zdrowia, życzę miłości, niech mały Jezus w sercach zagości, szczerości duszy, zapachu ciasta, przyjaźni, która jak miłość wzrasta, kochanej twarzy, co rano budzi, i wokół pełno życzliwych ludzi.
Spokojnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia oraz pomyślności w Nowym Roku 2008. Życzy Joasia |
|
|
|
#3103 |
|
Raczkowanie
|
Karpicka, barscycka, kapecke wódecki, co by smakowały wsysckie potrawecki. Mrozicku,
śniezycku, miłości po zmrocku, samego dobrego w Świeta i w Nowym Rocku! |
|
|
|
#3104 |
|
Przyczajenie
|
Wesołych świąt ... 4@ll ;-)
poszukuje wzorów aktów lub czarno białych aniołków jeśli ktoś posiada coś takiego prosze o przesłanie na @ ivonasnk@interia.pl Dziękuję z góry |
|
|
|
#3105 |
|
Zakorzenienie
|
Proszę - ja mam takie
|
#3106 |
|
Rozeznanie
|
A ja mam takie akty, jesli cos Ci sie spodoba to daj znac, wtedy wstawie wzorki
|
|
|
|
#3107 |
|
Raczkowanie
|
Świetne akty zwłaszcza ten 3 (kobieta bokiem)< jeśli można prosić o wzorek na pocztę henia0@o2.pl. Z góry wielkie dziękuję. Chyba braknie mi życia, zeby wyhaftować wszystko co mi się podoba. Pa. WYTRWAŁOŚCI!!!!!!!!!!!!!!
|
|
#3108 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() http://suonko1.fotosik.pl/albumy/336492.html milego wyszywania |
|
|
|
|
#3109 |
|
Rozeznanie
|
witam
chciałabym spytac o program do haftów krzyżykowych.może ktoś używa "haft krzyżykowy.Ja mam problem z ustawianiem ilości krzyżyków. gotowy obrazek ma miec 46*36 cm na kanwie aida 14 .ile to bedzie krzyżyków bo sie troszeczkę gubie .jak myślałam ze ustawiłam dobrze wyszło mi ze wydrukowany schemat bedzie miał 77 stron !!!! a to chyba coś nie tak. proszę mógłby mi ktoś wyjaśnic te ustawienia? |
|
|
|
#3110 |
|
Przyczajenie
|
Jestem nowa uzytkowniczka forum- czu jeszcze mozna ladnie prosic o wzory haftow krzyzykowych?Tzn chodzi mi o piekne koty i miesie Uzytkowniczki Agah18!
Edytowane przez caro22amber Czas edycji: 2007-12-26 o 13:46 Powód: niejednoznaczny mail |
|
|
|
#3111 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3112 |
|
Przyczajenie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ghlight=Agah18 - podaję link- to sam poczatek tematu byl
Z tym mailem na priva probowalam, ale kurteczka Agah18 juz nie przyjmuje wiadomosci prywatnych...Jakby sie cos znalazlo z tak zamierzchlych czasow, to ja bardzo chetnie przyjme, ale jak nie to nic sie nie stanie- pobuszuje troche dluzej na forum i na pewno cos znajde!
|
|
|
|
#3113 |
|
Raczkowanie
|
""ZIELONA ŻABKO""Dziękuję za wzór aktu myślę,że na następnego mikołaja zdążę.
|
|
#3114 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ht=tatty+teddy http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ht=tatty+teddy a z tych kotkow to cos chyba mam, tylko wstrawie jutro bo mnie tu wyganiaja sprzed kompa ![]() heniu, nie ma za co, trzeba sie dzielic dobrymi wzorkami
|
|
|
|
|
#3115 |
|
Raczkowanie
|
Witam, jestem zauroczona wzorami Stochli. Jeśli ktoś z Was ma je w swojej kolekcji i mógłby się podzielić: vonka1985@interia.pl
Pozdrawiam |
|
|
|
#3116 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Schemat który szukasz możesz pobrać z tej stronki http://picasaweb.google.com/susybordados/Lindabailarina Pozdrawiam.
|
|
#3117 |
|
Rozeznanie
|
W tych tematach akurat dopiero mam ochotę coś zrobić. Dokopałam się tu do sporej ilości świetnych wzorów - głównie mnie interesują konie i motywy japońskie. Ale niestety na większości linków skany sa pozmniejszane do takich rozmiarów, że są nieczytelne :-(
Gdyby ktoś miał na przykład ze 3 - 4 głowy końskie - takie na białym tle (bez widoczków) to byłabym bardzo chętna. Chcę córce zrobić taki tryptyk.... |
|
|
|
#3118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pozdrawiam |
|
|
|
|
#3119 |
|
Przyczajenie
|
hej poszukuje wzorów na komunie, na anioła stróża i na Matke Boska Karmiąca, jesli cos macie to bede bardzo wdzieczna. pozdrawiam
|
|
|
|
#3120 |
|
Przyczajenie
|
Dziekuje pieknie Zielona_Zabo!Znalazlam misie i teraz moim problemem jest juz tylko to, od ktorego zaczac
Pozdrowionka serdeczne!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Druty, igła i szydełko
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:49.

.

Z jakiej gazetki wyszywałaś?

Z tym mailem na priva probowalam, ale kurteczka Agah18 juz nie przyjmuje wiadomosci prywatnych...Jakby sie cos znalazlo z tak zamierzchlych czasow, to ja bardzo chetnie przyjme, ale jak nie to nic sie nie stanie- pobuszuje troche dluzej na forum i na pewno cos znajde!